Domy na drzewach - Stara Kuźnia Pstrągownia - review

5

Niesamowite miejsce!!! Piękne widoki i okoliczności przyrody - powyżej oczekiwań ;) Domek pięknie wykończony i bardzo klimatyczny. Gospodarze serwowali nam przepyszne jedzenie. Idealne miejsce na wypoczynek. Spokój, cisza, las i jego mieszkańcy. Do zobaczenia w innej porze roku <3 Ania

Host: Witek
2023-01-02

Dziekujemy bardzo za piekna opinie😀 Przyjazd inna pora to bardzo trafiony pomysl😉 Goscie mówią, że to jak przyjazd do nowego miejsca😁 Do zobaczenia


5

Magiczne miejsce. Idealne do spowolnienia, odpoczynku i bliskiego zachwycającego kontaktu z naturą. Domki w których z każdego miejsca bije historia podkarpackich wsi. Wręcz wzruszające. Stara kuźnia, miejsce na ogień i wrota do magicznego lasu, nie do opisania:) zdecydowanie polecam każdemu. My i dzieci jesteśmy zachwyceni:)

Host: Witek
2022-12-13

Dziękujemy bardzo za piękną opinię:)


5

Niezwykle urokliwe miejsce, położone w otoczeniu pięknego, dziewiczego lasu. Numer z drzwiami do lasu na prawdę robi wrażenie, po ich otworzeniu ukazuje się widok zapierający przeciętnemu mieszczuchowi dech w piersiach. Myślę, że warto byłoby przez nie zajrzeć jeszcze wiosną, latem i zimą, żeby zachować w pamięci komplet z pewnością przepięknych scenerii. Domki wykonane są w taki sposób, że doskonale komponują się z otoczeniem, nic w tym zakresie nie razi, ma się przez to wrażenie silnej integracji z naturą. Poza tym niczego w nich nie brakuje, są bardzo dobrze wyposażone i po prostu ładne. Właściciele bardzo mili i pomocni, spróbowaliśmy pysznych śniadań, na tej podstawie również kuchni wystawiam 5 gwiazdek. Dzieci lat 4 i 7 zachwycone pobytem. Bardzo polecamy!

Host: Witek
2022-12-13

Dziękujemy za piękną opinię:) Widzę w niej jedną niezgodność tj. zamiast "przeciętnemu mieszczuchowi zapierający dech w piersiach" w waszym przypadku powinno być "nieprzeciętnemu mieszczuchowi...";)))


5

Piękne i magiczne miejsce! Czuć w każdym calu, że właściciele wkładają serce we wszystko co się mieści na terenie obiektu. Domek był bardzo czysty i pięknie urządzony a widoki zgodne z oczekiwaniami. Kuźnia wygląda niesamowicie chociaż nasze serce skradło wejście do lasu! Można się poczuć jak w baśni otwierając te drzwi. Cała okolica jest piękna, można się wyciszyć i zapomnieć o problemach i mieście. Krótko mówiąc, polecamy! Bartek i Asia

Host: Witek
2022-10-25

Dziękujemy za piękną opinię:) Wejście do lasu musiało być wykonane wystarczająco godnie tego lasu;)


5

Wraz z mężem wybraliśmy to miejsce, żeby odpocząć od wielkomiejskiego zgiełku. Potwierdzamy, że otoczenie domków na drzewie jest doprawdy magiczne - las za oknem, cicha okolica, przestrzeń do wrzucenia pauzy. Byliśmy zachwyceni! Przebywaliśmy w domku Jabłoń, całość pięknie i funkcjonalnie urządzona, w domku było wszystko, co potrzebne. Osobiście byłam bardzo pozytywnie zaskoczona czekającymi na nas książkami i czasopismami o filozofii życia slow. Ah, i te okna na naturę, która co rano witała nas cudownymi promieniami słońca. Sąsiedztwo rezerwatu przyrody to dodatkowy plus do chilloutu. Właściciele bardzo przyjaźni, polecono nam fajne miejsca do odwiedzenia. Spotkaliśmy też tatę właścicielki, bardzo sympatyczny Pan, którego pozdrawiamy. Serdecznie polecamy wszystkim niezdecydowanym, tutaj się naprawdę odpoczywa! Planujemy wrócić na wiosnę, żeby wprost z balkonu mieć widok na drzewo pełne jabłek :)

Host: Witek
2022-10-25

Dziękujemy za piękną opinię:) To prawda Tata jest przesympatyczny;) a na drzewie nie da się nie odpocząć;) Do zobaczenia tym razem na wiosnę:) PS. Zimą też mamy pięknie;)


5

Cieszymy się iż mogliśmy odpocząć chwilę w spokoju i ciszy w tak klimatycznym miejscu. Świetne trasy do spacerowania, przygotowane miejsca na ognisko lub leżakowanie, a apartament „fajrant kowala” wypełniony był światłem dziennym i przytulnym wnętrzem, a temperaturę w apartamencie można było dostosować do własnych potrzeb. Na minus jedynie w łazience kilka widocznych kupek jakiegoś małego zwierzęcia, które delikatnie zachwiały pierwsze wrażenie. Cieszymy się, że spod drzwi mogliśmy odbierać przygotowane dla nas pyszne, świeże, zdrowe i ciepłe posiłki.

Host: Witek
2022-10-09

Dziekujemy za piekna opinię😀 Wygląda na to, ze "przyroda" weszła do środka przez okno😉Przyglądnelismy sie tematowi i "wyprosilismy" intruza😉


5

Spełnienie marzeń z dzieciństwa? Oooj, ten domek to coś o wiele wiele więcej! Niesamowity wystrój i jedyny w swoim rodzaju klimat przerosły nasze najśmielsze marzenia. ;) Jesteśmy po prostu zachwyceni. Przesympatyczni Gospodarze zadbali o każdy detal. Po pierwsze ten niesamowity zapach prawdziwego drewna zaraz po otwarciu drzwi, po drugie komfort, jakiego nie spodziewaliśmy się, mieszkając... na drzewie! Łóżka, woda, prąd, łazienka, wystrój - wszystko przygotowane z taką klasą, że niejeden hotel zostaje daleko w tyle. A te rustykalne śniadania, i to z uwzględnieniem przez Panią Gospodynię wykluczeń żywieniowych. .. cudowne! Oprócz tego okolica, cisza, natura - jeszcze nie spotkaliśmy miejsca, w którym aż tak odczulibyśmy ogarniający nas spokój. Chcemy tam wrócić!

Host: Witek
2022-09-26

Dziękujemy bardzo za piękną opinię i do zobaczenia na drzewie:)


5

Absolutnie fantastyczne miejsce na mapie Polski! ;) W domku można znaleźć wszystko, czego trzeba, żeby się wyciszyć i nic, co mogłoby rozpraszać ;) Przed domkiem otoczony zielenią, zadaszony taras z leżakami, na którym można spędzać wieczory z książkami i winkiem, wsłuchując się w deszczowy ASMR, a rankiem w kompletnej ciszy rozłożyć matę do jogi ;) I ta cudowna, otulająca ciemność w nocy - coś, czego tak trudno doświadczyć w mieście! Polecamy też pomyszkować po obejściu, na którym można znaleźć najprawdziwsze drzwi do lasu - lasu, w którym po deszczu człowiek niemal potyka się o salamandry plamiste ;) Na dokładkę człowiek dostaje przemiłych, pomocnych właścicieli i poranne dostawy pysznych śniadań <3 Czego chcieć więcej? ;) Jesteśmy bardzo wdzięczni za ten oddech w codzienny pędzie ;)

Host: Witek
2022-09-26

Dziękujemy bardzo za piękną opinię. Jak to mówią nie ma tego złego...;) Wylosowaliście deszcz, ale za to wyszły przywitać się salamandry;)


5

Piekne miejsce do odpoczynku. Gospodarze dbaja o gosci doskonale, sniadania, obiady i zyczliwy kontakt. Tuz obok zaczarowany las... cisza, atmosfera harmonii, stare drzewa i natura pozostawiona samej sobie. W takiej atmosferze, mozna swoje zmysly wyciszyc i wsluchac sie we wlasny wewnetrzny glos. Dziekuje za ta mozliwosc Ewie i Witkowi!

Host: Witek
2022-09-02

Dziękujemy bardzo za piękną opinię, docenianie piękna przyrody i świadomą turystykę:)


5

Na początek powiem dziękuję za gościnność. Miejsce magiczne, oddalone od cywilizacji. Wyposażone we wszystko co potrzebne aby mieszkać w tym cudownym miejscu. Pyszne śniadania i wspaniali właściciele. Polecam z całego serca 😊

Host: Witek
2022-08-22

Dziekujemy bardzo za piekna opinię 😀


5

Cudowny czas w domku na drzewie. Odpoczynek, radość, zatrzymanie się, wydawałoby się, na chwilę...Pyszne dania przygotowane przez Gospodynię, życzliwość Gospodarzy i magia miejsca, którą zabraliśmy w sobie i, wierzę, zatrzymamy w sobie na dłużej...

Host: Witek
2022-08-22

Dziekujemy bardzo za piękną opinie😍 W domku "Fajrant Kowala" najblizej starej kuźni jest szczególnie duzo dobrej energii😉😁😀


5

Magiczne miejsce, piękna okolica, które pozwoliły uruchomić w nas to, czego nie czuliśmy od dzieciństwa. Syn (7lat) był zachwycony i nie przestawał dziękować za spełnienie marzenia o pobycie w domku na drzewie. Cudownie urządzony dom na jabłoni, na której zawiązały się pierwsze owoce, pyszne śniadania przynoszone przez gospodarza w koszach, pochłaniane na tarasie przy ptasich trelach i ta natura dosłownie wszędzie. Znaleźliśmy nasze miejsce na oddech. Wrócimy i to już niedługo 😊. Dziękujemy!

Host: Witek
2022-07-23

Dziękujemy bardzo za opinie i do zobaczenia w jesieni😉


5

Domek na drzewie, od wczesnego dzieciństwa, był naszym marzeniem. Nie udało się go spełnić wtedy, dlatego razem z naszymi dziećmi, postanowiliśmy je ziścić teraz :) Domek był położony wśród drzew, wręcz w ich koronach, a kontakt z naturą był wręcz namacalny. Taras pozwalał na odpoczynek, ale też ugoszczenie nietypowych Przybyszy ;) Panoramiczne okno pozwala obcować z niepowtarzalnym widokiem nawet w porze nocnej. Otoczenie, przyroda, kuchnia polowa "Starej Kuźni" - to klimat iście bajkowy. Drzwi do "tajemniczego ogrodu" - rezerwatu - sprawiają, że w ciągu kilku sekund przenosimy się do innego wymiaru. Gospodarze bardzo przyjemni, kontaktowi, pomocni. Było świetnie, polecamy i na pewno wrócimy!

Host: Witek
2022-07-23

Dziękujemy bardzo za opinie i do zobaczenia w naszej bajce😀


5

Spędziliśmy z dziećmi (8 i 12 lat) weekend majowy w Domku na Drzewie;) Był to magiczny czas, który pozwolił się przenieść w zupełnie inny wymiar... Bajeczne miejsce, pełne zieleni, śpiewu ptaków, pięknych widoków...Dom pięknie urządzony, wszystko dopełniały detale o które zadbali gospodarze...Idealne miejsce na zresetowanie myśli i nabrania dystansu do codzienności...Serdecznie polecamy, a my na pewno jeszcze tu zagościmy;)

Host: Witek
2022-06-03

Dziękujemy bardzo za opinię i do zobaczenia na tym lub na innym z naszych drzew;)


5

Fantastyczne miejsce, żeby odetchnąć od codziennego życia. Piękne otoczenie lasu i śniadania przy akompaniamencie ptaków sprawiają, że miejsce jest magiczne i chce się wracać. Domki dobrze wyposażone, jest w nich wszystko czego potrzeba na takim wyjeździe. Super kontakt z gospodarzami, mili i pomocni. I przepyszna kuchnia serwowana na miejscu. Bajka!

Host: Witek
2022-04-29

Dziękujemy bardzo za opinię i zapraszamy po więcej;)


5

Jeśli zastanawiacie się, czy Domki na Drzewie to właściwe miejsce na zimowe ferie, to głośno krzyczymy „tak! tak! tak!”. Po pierwsze Pogórze Dynowskie rzeczywiście położone jest dużo wyżej niż chociażby oddalony o rzut beretem Rzeszów, co daje zupełnie inny mikroklimat. W Rzeszowie może być zupełnie czarno, a w Domkach (lub raczej na dworze obok;)) śnieg po kolana. Plus własna górka do zjeżdżania na sankach - istny czad :) Po drugie - o tej porze roku jest zdecydowanie kameralnie. Zwiedzanie Rzeszowskich Piwnic czy Zagrody Garncarskiej w Medynii tylko we własnym gronie z braku innych chętnych to na pewno lepsze doświadczenie niż w letnim tłoku. A po trzecie - lodospadów na Wisłoku pewnie specjalnie tłumaczyć nie trzeba. Zresztą po czwarte… i piąte… i szóste… tez by się znalazło, tylko miejsca brak:) No i 5 gwiazdek dla wspaniałych i przemiłych Gospodarzy (koniecznie weźcie udział w grze terenowej! W wersji zimowej po ośnieżonych polach z dziesiątkami zwierzęcych tropów to dodatkowa atrakcja!!), pysznego jedzenia (u nas w wersji wege, którego wielkimi fankami były dwie córki, co mówi samo za siebie), tej niesamowitej wieczornej ciszy i zimowego rozgwieżdżonego nieba :) Wrócimy :) Do zobaczenia!!!

Host: Witek
2022-02-17

I po dziesiąte: bo nasze drzewa przyciągają samych fajnych ludzi, jak Wy otwartych na podróżowanie w rytmie "slow"😉 Dziekujemy bardzo za piekna opinię😀 Gra terenowa dodatkowo uatrakcyjnia pobyt, ktorą organizujemy przy dłuższych pobytach, jak Wasz😉 Do szybkiego zobaczenia😁


5

Cudowne miejsce! Na miejscu wszystko czego było nam potrzeba: ciepły domek, pięknie urządzona łazienka, wygodne łóżko, duże okno z widokiem na naturę, przepyszne śniadania, cisza i spokój. Polecamy wszystkim zapracowanym mieszczuchom dla totalnego relaksu i wyciszenia. Przesympatyczni i pomocni gospodarze niczym wisienka na torcie dopełniają pobyt w domku na drzewie ;)

Host: Witek
2022-02-01

Dziękujemy za tak piękną opinię:) Cieszymy się, że Wam się podobało i że opłacało się przejechać całą Polskę, aby odpocząć na naszym drzewie;)


5

to jest bardzo ładne i przytulne miejsce. byliśmy tam w styczniu. Bardzo spodobał nam się nasz pobyt, ponieważ szukaliśmy odrobiny samotności i spokoju, aby nabrać sił przed powrotem do dni roboczych. miejsce jest dość odosobnione. dużo spacerowaliśmy, a nawet widzieliśmy sarnę i kilka innych zwierząt, co było miłym emocjonalnym momentem dla nas - ludzi z miasta. gospodarze są bardzo mili i pomocni. Naprawdę pozytywne wrażenia. Polecamy

Host: Witek
2022-01-28

Dziekujemy bardzo za opinię. Cieszymy się, ze Wam się podobało i udało się trochę poobserwować nature😍


5

Rewelacja! Od dawna chciałam odwiedzić to miejsce i w końcu się udało. Świetna aura, świetny właściciel i świetna wizja na rozwój tego miejsca. Trzymam kciuki!

Host: Witek
2021-11-05

Dziekujemy bardzo za opinie i życzenia 😀 Do zobaczenia na tym samym lub innym drzewie😉


5

Idealne miejsce, żeby naładować baterie i oczyścić głowę. Otoczenie jak z bajki, cisza, spokój, magia :) Piękne i klimatyczne miejsce, wypełnione szumem drzew, zapachem lasu i przepysznym jedzeniem. Domek jest urządzony w ciepłym i przytulnym stylu, a gospodarze bardzo sympatyczni i pomocni. Przyroda dookoła zapiera dech, trudno nam było żegnać się z tym miejscem. Gorąco polecamy i sami z pewnością jeszcze odwiedzimy domek na drzewie :)

Host: Witek
2021-10-27

Dziekujemy bardzo za opinię i do szybkiego zobaczenia na drzewie😉😀🙃


Characters left 5000