Apartament w środku lasu - opinie

5

Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego pobytu - byliśmy w ostatni długi, zimowy weekend. Apartament zadbany, ciekawie, a jednocześnie funkcjonalnie i praktycznie urządzony i wyposażony. Wszystko działało jak należy. Cisza (!), jedynie odgłosy natury :) Duży teren wokół domu, a za płotem piękne jezioro, las, pola - jest gdzie chodzić, podziwiać widoki, odkrywać. Również dalsza okolica jest zachęcająca - wokół liczne tereny leśne, dużo jezior, a od morza dzieli około półgodzinna wycieczka. Pani Lubomiła częstuje pysznymi wypiekami własnej roboty - my mieliśmy przyjemność spróbować sernika i rogalików :) oprócz tego - jako właścicielka - dostępna dla gości w razie potrzeby. Mogliśmy solidnie odpocząć i nacieszyć zmysły. Bardzo polecamy!

Gospodarz: Lubomiła
2022-01-12

Dziękujemy bardzo za taką dobrą opinię! Cieszymy się, że Państwa pobyt się udał i udało się odpocząć :)


5

Na Sylwestra postanowiliśmy wybrać się do Apartamentu w środku lasu. Pięknie urządzone wnętrze, w sam raz na wypad ze znajomymi jak i na romantyczny wyjazd tylko we dwoje. Cicho i sokojnie...można się zrelaksować, zapomieć o wszystkim i naładować baterie. Właściciele służą pomocą i wszystko jest perfekcyjnie przygotowane na przyjazd gości. Nasz psiak również miał komfort pobytu, korzystając z pięknego ogrodu oraz biegając po leśnych ścieżkach. Mimo, że pogoda nas nie rozpieściła to nie nudziliśmy się nawet przez chwilę. Na pewno wrócimy i będziemy polecać znajomym. Bardzo dziękujemy za gościne❤

Gospodarz: Lubomiła
2022-01-03

Bardzo się cieszymy, że pobyt w naszym miejscu się udał! Dziękujemy za przyjazd i zapraszamy ponownie :)


5

Spędziliśmy 8 cudownych dni! Idealny urlop! Miejsce cudowne, przestronne komfortowe! Jest wszystko czego potrzeba. Urokliwie położone, wśród lasów obok jezioro rzeka! Pełen relaks! Króluje śpiew ptaków, szum drzew- NATURA!! Duży własny ogrodzony ogródek, na którym królował nasz pies - miał gdzie się wybiegać! My też korzystaliśmy z miejsca na ognisko, leżaków etc. Lokalizacja dla nas idealna - w zasięgu małej wycieczki autem liczne jeziora i morze :)! To co sprawia, że miejsce jest wyjątkowe to właściciele!!! Jak oni nas ugościli!!! Pani Lubomiła nas rozpieszczała! Pysznymi obiadami, wypiekami a na koniec jeszcze „podarki do domu” w tym pyszna chałka na drogę - jesteśmy oczarowani :)! Ten sposób goszczenia bardzo nas ujął! Właściciele sa w pobliżu ale nie narzucają się. Sa wtedy kiedy ich potrzebujecie. Bardzo dziękujemy za ten czas!! Choć pogody nie było to urlop był idealny- pełen relaks! I to bycie rozpieszczanym przez właścicieli :) Najchętniej zostawilibyśmy ich dla siebie jako nasze sekretne miejsce ☺️ Ale podzielimy się z innymi ! Jedźcie tam! I dajcie się porozpieszczać gospodarzom! My na pewno wrócimy!!

Gospodarz: Lubomiła
2021-09-28

Dziękujemy za tak cudowną opinię! :) Bardzo się cieszymy, że udało się Państwu u nas odpocząć i zapraszamy w przyszłości! :)


5

Piękne miejsce duzo terenów do spacerów, my byliśmy z psami wiec dla nas bomba, lubimy takie ciche miejsca, pyszne jedzenie, wspaniali gospodarze , gorąco polecam

Gospodarz: Lubomiła
2021-09-13

Dziękujemy bardzo! :)


5

Pobyt bardzo udany. Domek bardzo ładny, zadbany, czysty, urządzony i udekorowany ze smakiem. Wokół piękna przyroda, cisza, spokój. Gospodarze bardzo mili, gościnni i uczynni, nie narzucający się, ale w każdej chwili gotowi do pomocy i umilenia pobytu. Rozpieszczali nas domowymi wypiekami i przetworami. Polecamy (czteroosobowa rodzina)

Gospodarz: Lubomiła
2021-08-31

Dziękujemy pięknie za przyjazd i miłą opinię! Cieszymy się, że się Państwu podobało :)


5

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu: dom jest komfortowy, a dodatkowy atut to duży ogród z miejscem na ognisko i tarasem. Gospodarze przemili, a kuchnia Pani Lubomiły - bardzo smaczna! Dziękujemy za wszystkie prezenty prosto z ogródka :)

Gospodarz: Lubomiła
2021-08-31

Dziękujemy i pozdrawiamy 😉


5

Rzeczywiście mistrzostwo świata :) Polecam dla grupy osób chcących się wyluzować, mieć bliski kontakt z przyrodą (sarny przychodzą prawie do ogrodu ;)) i obserwować piękne niebo. Totalny luz, a przy tym gospodarze są bardzo blisko i zawsze pomocni, sami wychodzą z inicjatywą. Czystość na najwyższym poziomie. Kuchenne deserowe rewolucje Pani Lubomiły takie jak opisują inni goście - niebo w gębie! Z tej lokalizacji jest blisko zarówno nad morze, jak do jezior drawskich (cudne Siecino) - wszystko w granicach około 40 minut/godziny jazdy samochodem. Sklepy czynne do późna, 5 minut samochodem; apteka też w zasięgu. Gorąco polecam!

Gospodarz: Lubomiła
2021-08-16

Cieszymy się, że podobało się Państwu w naszym miejscu! :) bardzo dziękujemy za cudowną opinię!


5

Piękne miejsce! Cisza i spokój, śpiew ptaków i cudowne tereny. Wyspaliśmy się jak nigdy, zrobiliśmy ognisko, pospacerowaliśmy. A to wszystko dodatkowo blisko morza. Właściciele bardzo serdeczni, otrzymaliśmy pyszne rogaliki i inne domowe specjały. Bardzo polecamy wszystkim jako odskocznię od codziennego gwaru i pędu miasta.

Gospodarz: Lubomiła
2021-07-05

Dziękujemy pięknie za odwiedziny i miłą opinię! :)


5

Zagrody 5 oddalone raptem o 30km od plaż Bałtyku. Jednak kiedy zamkniesz za sobą bramę nie masz już ochoty opuszczać tego magicznego miejsca :) Miejsce idealne dla 4-5 osobowej rodziny+ 2 psy. Olbrzymie łóżka w sypialni na strychu :) Ogromny, ogrodzony ogród, piękne kwiaty, przytulne miejsce do biesiadowania zaraz przy domu, miejsce na ognisko. Czułam się trochę jak na angielskiej wsi z pierwszej połowy XXw. Cisza i spokój. Piękny tereny. Zaraz obok tajemnicze stawy, lasy, pola. Tereny idealne na wędrówki z psami, rowery i jogging. Właściciele przesympatyczni. Zawsze pomocni. Pani Ludmiła raczyła nas pysznymi, domowymi wypiekami. Polecam naleśniki z serem :) Idealne na dłuższy pobyt - 3 dni to zdecydowanie za krótko :)

Gospodarz: Lubomiła
2021-06-07

Cieszymy się, że pobyt w naszym miejscu sprawił Państwu taką przyjemność :) pozdrawiamy mocno!


5

Mistrzowskie miejsce, fenomenalni Ludzie. Polecam każdemu, kto chce spokoju, odpoczynku, kto nie przepada za zgiełkiem i chaosem miasta. Chcieliśmy zatrzymać się w Kołobrzegu, podjęliśmy jednak najlepszą decyzję, by zatrzymać się tutaj. Jak świeci słońce - można wędrować, jeździć na rowerze, chłonąć zieleń, wylegiwać się w ogrodzie. Jak pada deszcz, można robić to samo, bo nawet jak się zmoknie i zmarznie - kąpiel w wannie, leżonko pod kocem w salonie i kawa z pyszną drożdżówką Pani Lubomiły skutecznie poprawią nastrój i wspomogą suszenie po deszczu. Polecam również nie korzystać z żadnych okolicznych restauracji. Na miejscu można zjeść tak, że brzuch pęka, a kubki smakowe wariują. Pysznie, zdrowo i smacznie. Sam dom wzbudza nutę zazdrości, bo klimat w jakim jest urządzony, przestrzeń i otoczenie jest naprawdę bajeczne. Wracamy zadowoleni, ale nieco sobą zawiedzeni, że urlopu wybraliśmy tak mało - śniadanie i jajecznica z jajek od szczęśliwych kur, na kocu, pod domem, w pełnym słońcu - skutecznie wykrzywiło buzie w tym zawodzie - chciałoby się jeszcze zostać! Nasz pies miał również wakacje na medal. Miejsca do biegania mnóstwo, mogliśmy go spokojnie zostawić na poobiednie leżakowanie w ogrodzie i połazić po lesie. Przyjeżdżajcie tutaj, bez wahania! Dziękujemy Gospodarzom i mamy nadzieję na kolejne spotkania! (:

Gospodarz: Lubomiła
2021-05-25

Bardzo, bardzo dziękujemy i cieszymy się, że tak się Wam podobało! Oby dobre wspomnienia zostały na długo! I oczywiście zapraszamy w przyszłości :)


5

Wspaniałe miejsce na spotkanie kobiet. Komfortowy apartament, piękny, zadbany ogród z ciekawym tarasem, spokojna okolica - wszystko wygląda lepiej niż na zdjęciach. Gospodarze bardzo mili i pomocni. Szczerze polecam

Gospodarz: Lubomiła
2021-05-18

Dziękujemy pięknie za taką miłą opinię! Cieszymy, że się Paniom podobało i zapraszamy ponownie w przyszłości :)


5

Cześć, Wybornie spędzony weekend. W pełni zasłużone 5*. Wszystko tam się zgadza - było lepiej niż się spodziewaliśmy. Nic tylko polecać. Wiele osób w swoich opiniach celnie uchwyciło wszystkie walory tego miejsca, więc nie będę się powtarzał. Nie mogę jednak nie wspomnieć o wspaniałych (i jeszcze ciepłych) rogalikach, które były poranną niespodzianką w dniu wyjazdu.

Gospodarz: Lubomiła
2021-04-21

Dziękujemy pięknie za opinię oraz odwiedzenie naszego miejsca :) cieszymy się , że się Państwu podobało i zapraszamy w przyszłości!


5

Mieliśmy przyjemność gościć niedawno w apartamencie w środku lasu.😊 Piękna okolica. Gospodarze bardzo pomocni, mili i gościnni. Miejsce idealne na ucieczkę od miejskiego zgiełku i codziennych obowiązków. Zdecydowanie polecam wszystkim spragnionym spokoju i wypoczynku! No i grzech nie spróbować pysznych wypieków Pani Lubomiły! Dziękujemy!❤️

Gospodarz: Lubomiła
2021-03-09

Dziękujemy bardzo za odwiedziny! Cieszymy się, że pobyt w naszym miejscu się Państwu podobał :)


5

Idealne miejsce na odpoczynek w zaciszu natury. Gospodarze są bardzo pomocni i gościnni, dzięki czemu można poczuć domową atmosferę tego wyjątkowego miejsca. Z pewnością będziemy polecać osobom spragnionym odpoczynku i kontaktu z naturą!

Gospodarz: Lubomiła
2021-02-23

Dziękujemy pięknie za odwiedziny! Cieszymy się, że podobało się Państwu w naszym miejscu i zapraszamy ponownie :)


5

Idealne miejsce na odpoczynek od wielkomiejskiego zgiełku. Dom ładnie urządzony, kuchnia dobrze wyposażona. W chłodne dni dużym plusem jest podgrzewana podłoga oraz możliwość wzięcia górącej kąpieli w sypialni :) Ogromną zaletą jest też okolica - z jednej strony bliskość lasu i jeziora, z drugiej do okolicznych sklepów 5 minut autem. Polecam też bardzo obfite śniadania (my jedliśmy jedno przez dwa dni ;) i pyszne rogaliki produkcji własnej Gospodarzy!

Gospodarz: Lubomiła
2020-11-15

Dziękujemy pięknie za odwiedziny i zapraszamy ponownie :)


5

Miejsce idealne na leśny odpoczynek wraz ze zwierzakiem. Nasz pies miał najlepsze SPA mogąc wybiegać się po leśnych ścieżkach. Jeziorko za domkiem jest tak urokliwe, że podobne widziałam tylko w baśniach. Naprawdę! Gospodarze bardzo gościnni. Ciasta i owoce z ogródka Gospodyni były przepyszne.❤️ Domek bardzo ładny, czysty. Dużym plusem jest wymiana pościeli i ręczników. Dziękujemy! :)

Gospodarz: Lubomiła
2020-10-06

Cieszymy się że wyjazd był udany :) Pozdrawiamy


5

Pobyt wyglądał dokładnie tak jak sobie wymarzyliśmy. Cisza, spokój, pełen relaks. Miejsce jest wprost idealne na wypoczynek z dziećmi. Zdecydowanie polecam pobyt u Państwa Falkowskich.

Gospodarz: Lubomiła
2020-10-06

Dziękujemy za opinie. Pozdrawiamy