Kręta 4 - opinie

5

Magiczne miejsce. Wspaniali gospodarzy. Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi. Polecamy całym sercem.


5

Bardzo fajne miejsce na odpoczynek i wyjazd z dzieciakami. Przyjechaliśmy na wycieczki, a zostaliśmy odpocząć ❤️


5

Z całego serca gorąco polecam. Magiczne miejsce dla osób szukających ciszy i spokoju. A jak komuś byłoby za cicho, to wspólna jadalnia z ogromnym stołem i rozmowy z pozostałymi Gośćmi umilą czas:). Na pewno wrócę :)!

Gospodarz: Patrycja
2024-02-04

Przemiło nam to czytać 😊 Dziękujemy ogromnie i do zobaczenia 😊


5

Pokój i części wspólne bardzo nam się podobały, wszystko czyste, stylowe, dobrze przemyślane i wyposażone, szczególnie kuchnia. Miejsce samego hotelu też bardzo fajne, niedaleko szlaki turystyczne, np. na zamek Chojnik, czy pasmo rowerowe "Olbrzymy". Po drugiej stronie głównej drogi jest mały sklep, więc z zaopatrzeniem nie było problemu. Warto przyjechać!

Gospodarz: Patrycja
2024-01-30

Dziękujemy najmocniej! Bardzo nas cieszy taka opinia 😊 Pozdrawiamy serdecznie 😊


5

Magicznie miejsce, właściciele cudowni, wspaniałe śniadanko i miękki kocyk :).

Gospodarz: Patrycja
2024-01-30

Dziękujemy ogromnie 😊 Pozdrawiamy ciepło 😊


5

Świetne miejsce położone w urokliwym zakątku Jagniatkowa. Dom ma swoją dusze i czuc to w każdym jego miejscu. Można sie zatrzymać i odpocząć. Kuchnia w pełni wyposażona, wygodny i przestronny salon, ciepłe i czyste pokoje z bardzo wygodnymi łóżkami. Trasy spacerowe tuż obok także pobyt bardzo udany . Gospodarze bardzo życzliwi , poczuliśmy sie jak w domu. Polecamy każdemu kto potrzebuje czasu dla siebie !

Gospodarz: Patrycja
2024-01-30

Dziękujemy ogromnie ❤️ Strasznie nam miło, bo na wrażeniu uczucia jak w domu bardzo nam zależy 😊 Pozdrawiamy serdecznie 😊


5

Pani Patrycjo, dziękujemy za gośćinę w tym pięknym i klimatycznym miejscu!🥰 Jesteśmy z synem zachwyceni ciepłem domowego ogniska jaki Pani stworzyła w tym domu, poranny zapach drożdżowych wypieków obudzi każdego zapalonego śpiocha😋hmm, pychotka, śniadania są po prostu pyszne, sałatki petarda, palce lizać👌 Okolica jest przepiękna i wszędzie blisko, do śnieżnych kotłów doszliśmy praktycznie z samego domu na piechotkę, widok nieziemski i niezapomniany!😍 Borowy Jar zwiedzaliśmy dojeżdżając do punktu widokowego Grzybka (około 20min) i stamtąd już piechotą do cudownego źródełka, ścieżką Poetów do Punktu widokowego Trafalgar i Perły zachodu. Góry tylko jesienią, cudowne barwy😍🍁🍂🍃☀️ Po całym dniu wędrówki ukojeniem dla zmęczonych nóg był dla nas wypoczynek w pięknym salonie przy gorącej filiżance herbaty. Pokoje bardzo pięknie urządzone, cieplutkie kołderki i ten widok z okna, coś pięknego💞 Jest jeszcze tyle do odkrycia, napewno jeszcze do was wrócimy!!!🥰 P.S Tizian niechcący wziął ze sobą mapę Karkonoszy😅, odeślemy ją pocztą! Utulamy z miłośćią, pozdrowienia dla Tośi i Teodora💞 Lubomiła i Tizian (11 lat) Heiling

Gospodarz: Patrycja
2024-01-30

Dziękujemy za tak cudowną opinię ❤️ Mapa dotarła, a panda wisi nad Tosi łóżkiem 😁❤️ Ściskamy mocno!


5

Uroczy dom, prowadzony przez wspaniałych, serdecznych ludzi z pasją. Wnętrze przytulne o ciepłej atmosferze i pięknie odrestaurowanych detalach. Na zewnątrz czarujący ogród, w którym można wygodnie odpocząć z książką i bez. Śniadania to bajka! Blisko na szlaki, co dla mnie było szczególnie ważne. Dziękuję za cudowny pobyt, polecam wszystkim i planuję już kolejny pobyt:)

Gospodarz: Patrycja
2024-01-30

Dziękujemy❤️ Niesamowicie nam miło i do zobaczenia 😊❤️


5

Przecudowne miejsce, błogo i sielsko! Do Parku Narodowego można dotrzeć na piechotę. Śniadania przepyszne i bardzo obfite - coś wspaniałego, a do tego biała puchata kulka, która zasypiała nam na kolanach. Bardzo dziękujemy za ciepłe przyjęcie. Karolina i Rafał

Gospodarz: Patrycja
2024-01-30

Dziękujemy ogromnie i zapraszamy ponownie😊 Kocica dziękuje za czułości 😁❤️


5

Świetne miejsce na relaks i bazę wypadową a wycieczki po Karkonoszach czy Górach Izerskich. Piękny dom i ogród a do tego pyszne śniadania oraz mili i gościnni gospodarze. Całe miejsce samo w sobie tworzy klimat odpoczynku i spokoju, a kwintesencją tego są hamaki w świerkowym zagajniku - polecam:) chętnie tam wrócimy:)

Gospodarz: Patrycja
2023-08-28

Niezwykle nam miło 😊😊 Dziękujemy i zapraszamy serdecznie 😊


5

Nie mogę wyrazić wystarczająco, jak wspaniałe doświadczenie mieliśmy podczas naszego pobytu w tym uroczym noclegu! Właściciele byli niezwykle sympatyczni i uprzejmi, zawsze gotowi pomóc i sprawić, że czuliśmy się jak w domu. Ich serdeczność naprawdę dodawała magii temu miejscu. Śniadania były absolutnie przepyszne! Codziennie byliśmy zaskakiwani nowymi smakami i aromatami, a każde danie było tak świeże, że mogliśmy poczuć troskę i zaangażowanie, jakie włożono w ich przygotowanie. Różnorodność dań była imponująca i idealnie dopasowana do naszych gustów. To była prawdziwa uczta dla podniebienia! Klimat tego miejsca jest absolutnie wyjątkowy. Spójność i elegancja przesiąkają każdy kąt, a jednocześnie panuje tu takie wspaniałe uczucie spokoju i harmonii. To idealne miejsce, aby oderwać się od codziennego zgiełku i zatopić się w otoczeniu, które inspiruje do relaksu i refleksji. Co więcej, byliśmy pod wrażeniem bogactwa dostępnych zabawek i akcesoriów dla małych dzieci. Nasze pociechy były w siódmym niebie, spędzając czas na bawieniu się i odkrywaniu nowych rzeczy. To naprawdę pokazuje, że właściciele dbają o komfort każdego gościa, bez względu na wiek. Cieszę się, że mieliśmy okazję spędzić czas w tym wyjątkowym miejscu i szczerze polecam każdemu, kto szuka niezapomnianego pobytu pełnego ciepła i uroku. Dziękujemy właścicielom za ich serdeczność i troskę oraz za stworzenie tak magicznego zakątka, w którym mogliśmy się zrelaksować i cieszyć życiem. Na pewno tam wrócimy!

Gospodarz: Patrycja
2023-08-28

Tak piękna opinia, że aż się rumienimy czytając ją 😊 Ogromnie dziękujemy i trzymamy kciuki za do zobaczenia ❤️😊


5

Jesteśmy zachwyceni tym miejscem. Tu życie płynie naprawdę wolno. Codziennie rano budził nas zapach piekących się bułeczek, chałki etc. Śniadania były obłędne, nigdy tak dobrych i różnorodnych nie jedliśmy. Gospodarze przesympatyczni, inni goście także :) świetna baza wypadowa czy to do Karpacza czy Szklarskiej. Pozdrawiamy, Magda i Witek

Gospodarz: Patrycja
2023-08-28

Dziękujemy ogromnie i pozdrawiamy ciepło 😊😊


5

Wspaniałe miejsce, cudowni gospodarze ❤ Jedyny minus, to byliśmy za krótko ;) ale na pewno jeszcze wrócimy! Macie tam jeszcze tyle rzeczy, których nie obejrzeliśmy i nie poczytaliśmy ;) Jest u Was niesamowicie ciekawie, przytulnie i domowo, a śniadania to bezkresna radość ❤ Dziękujemy za fantastyczny weekend!

Gospodarz: Patrycja
2023-08-28

Strasznie nam miło, a jak chcecie wracać to już najmilej 😁❤️ Pozdrawiamy!


5

Cudowne miejsce, sympatyczni właściciele i PRZEPYSZNE śniadania, których zapach budził nas każdego ranka. Kręta 4 to idealna baza do odkrywania regionu, w pobliżu znajduje się mnóstwo atrakcji, ścieżek pieszych, poza tym zamki, pałace… Będziemy długo wspominać ten pobyt i bardzo chętnie wrócimy.

Gospodarz: Patrycja
2023-08-28

Dziękujemy ogromnie 😊❤️😊 Pozdrawiamy ciepło i trzymamy kciuki za do zobaczenia 😊


5

Wspaniałe miejsce! Czuliśmy się lepiej jak w domu :) Największe wrażenie robi aranżacja wnętrz - jest przepięknie, a jednocześnie człowiek czuje się tutaj doskonale. Bardzo dobre śniadania, które było można spożywać po nocy spędzonej na bardzo wygodnym materacu. Młody był zachwycony bawialnią, a my byliśmy zachwyceni szybkością Internetu - łącze lepsze niż w biurze, można było spokojnie pracować zdalnie nawet nad produkcjami wideo. Podwórko - rewelacja! Polecamy, na pewno wrócimy!

Gospodarz: Patrycja
2023-08-28

Jej! Odczucie "lepiej jak w domu" to wyróżnienie najwyższej rangi ❤️ Dziękujemy i w takim razie do zobaczenia 😊


5

Świetne miejsce - domek urządzony w przyjemnym klimacie, pyszne śniadania - zdrowo i dużo, właściciele w pełni wyluzowani, mili i pomocni :*

Gospodarz: Patrycja
2023-08-28

Dziękuję bardzo ❤️❤️❤️😊


5

Cudowne miejsce, dla estetów, osób spragnionych odpoczynku w nietuzinkowym miejscu, kochających góry. Zadbany ogród stanowi nie lada gratkę zarówno dla dorosłych jak i mniejszych turystów. Królewskie śniadania podane w klimatycznej jadalni pozostawią trwały ślad na podniebieniu- będziecie tęsknić!!!! Gospodarze to ludzie, którzy wiedzą jak sprawić, by goście czuli się jak u siebie; wybiegają naprzeciw wszelkim potrzebom i doskonale rozumieją rodziny z dziećmi. Szczerze polecamy- A&T&M

Gospodarz: Patrycja
2023-08-28

Strasznie nam miło czytać takie komentarze ❤️ To niezwykle budujące 😊 Dziękujemy 😊


5

I miejsce w kategorii "Majstersztyk" Ochów i Achów 2022 nie zostało przyznane przypadkiem. Powiedzieć, że to "świetne miejsce" lub "rewelacja" to jakby nic nie powiedzieć 😊, to jest po prostu PETARDA😊 Cisza, spokój, ba wielki spokój, tam nawet radio nie jest potrzebne ! To jest takie miejsce gdzie się po prostu wraca. Było przemiło i przepysznie - śniadanie to kolejna sprawa, której warto tam doświadczyć. My z pewnością tam wrócimy i już wspominamy z rozrzewnieniem, a ten stół w jadalni ... - mamy już też postanowione 😊 Piękne miejsce, wielka pasja. Serdecznie Wam gratulujemy.

Gospodarz: Patrycja
2023-08-28

Dziękujemy ogromnie ❤️❤️ I mamy nadzieję na do zobaczenia 😊


5

Patrycja i Sławek stworzyli kawałek raju, którym postanowili się z nami podzielić. Przepiękne rustykalne wnętrza, wyszperane kubeczki, len oraz cudowna drewniana podłoga tworzą niezapomnianą atmosferę pozwalającą zagubić się w czasie i prawdziwie zresetować. Śniadania rzeczywiście są królewskie, a domowa chałka podana z mascarpone skradła moje serce! Odnośnie lokalizacji - bardzo blisko pieszych szlaków, przy głównej drodze zatrzymuje się autobus miejski z Jeleniej Góry, więc śmiało można przyjechać pociągiem na wakacje. Jeszcze raz dziękujemy za cudowny pobyt ❤️ Żal jest od was wyjeżdżać!

Gospodarz: Patrycja
2023-08-28

Dziękujemy najmocniej! Taka opinia to największe wyróżnienie ❤️😊


5

Cudne miejce. Pełen piękna, domowej atmosfery i swobody DOM. Pyszne jedzenie Patrycji! Okolica spokojna z pięknymi widokami. Polecamy także z małymi dziećmi, nasz półtoraroczny syn czuł się tam świetnie i miał spokojne sny :) dziękujemy ❤

Gospodarz: Patrycja
2023-04-18

Strasznie nam miło ❤️ a jak już bąbel zadowolony to 100% szczęścia dla nas 😁