Domki Dobre Miejsce - opinie

5

Fantastyczne miejsce! Spędziliśmy w Dobrym Miejscu niecały tydzień ferii zimowych z trójką dzieci i aż szkoda, że tylko tyle. Domki urokliwie położone, bardzo czyste, zadbane i świetnie wyposażone. W razie dobrej pogody piękna okolica dla pieszych wycieczek, a także świetna baza wypadowa dla okolicznych atrakcji. Z kolei przy niepogodzie niesamowity komfort przebywania w przytulnym, dobrze docieplonym domku, a także rewelacyjny zadaszony plac zabaw, który nawet podczas ulewy zapewnia dzieciom odpowiednią dawkę ruchu i zabawy, będąc jednocześnie bardzo klimatycznym miejscem na spędzanie czasu. Dzieciaki zachwycone, poleciliśmy już rodzinie i znajomym, liczymy, że nam też uda się jeszcze wrócić w to miejsce, tym razem dla odmiany latem :)


5

Fantastyczne miejsce na rodzinne wakacje! Wygodny domek i w pełni sprawne wyposażenie, fajna przestrzeń do zabawy i relaksu na dworze, otwarci i pomocni gospodarze. Serdecznie polecamy do Dobre Miejsce!

Gospodarz: Karolina i Bartłomiej
2023-09-18

Dziękujemy Pani Natalio


5

Gorąco polecam Dobre Miejsce. Bawiliśmy się wyśmienicie przez cały pobyt. Odpoczęliśmy z dala od zgiełku, dzieciaki wyszalały się na łonie natury i na krytym placu zabaw. Domki są wygodne, czyste, zadbane i bardzo fajnie urządzone. Gospodarze niezwykle mili. Jednym słowem pobyt bardzo udany i pewnie powtórzymy go w przyszłości.

Gospodarz: Karolina i Bartłomiej
2023-09-04

Pani Doroto, bardzo dziękujemy!! Do miłego zobaczenia 😊


5

Polecamy Domki Dobre Miejsce! Domek jest wygodny, przytulny, zadbany i jest w nim wszystko, co potrzebne. Dzieci świetnie się bawiły na trawniku wokół, obserwowały ptaki i sarny, nie mogły się doczekać spotkania z kotem :)

Gospodarz: Karolina i Bartłomiej
2023-07-05

Dziękujemy za miłe słowa :)


5

Cóż to za fenomenalne miejsce na czas z dziećmi. Super bazą wypadową do wielu miejsc ale też jak chce się poleniuchować to atrakcji jest tu na tyle dużo, że dzieciaki same znajdują sobie rozrywkę. Domki są doinwestowane, jest klimatyzacja w sypialniach co bardzo pomaga w upalne dni, no i magiczny dywan jest zbawienny w czasie deszczu :).

Gospodarz: Karolina i Bartłomiej
2023-07-03

Zawsze powtarzamy, ze jak dzieciaki maja zajęcie to rodzice maja szanse odpocząć. Dziękujemy za miłe słowa 👍 Karolina i Bartek Domki Dobre Miejsce


5

Piękny domek, urokliwa okolica, niesamowicie przyjaźni gospodarze! Rewelacyjne miejsce dla wyjazdów rodzinnych z dziećmi jak i z przyjaciółmi. Niepowtarzalny klimat, którego nie da się poczuć nigdzie indziej! Gorąco polecam!

Gospodarz: Karolina i Bartłomiej
2023-06-24

Panie Michale przesyłamy serdeczne DZIĘKUJE z rabczańskiego podwórka. Do zobaczenia 👍


5

Absolutnie cudowne miejsce dla rodziny z dziećmi. Dużo miejsca w domku i wokół domku, blisko udogodnień typu sklep/restauracja, a jednocześnie cicho i spokojnie, w samej Rabce mnóstwo atrakcji dla dzieci, a na szlaki też niedaleko. Właściciele zadbali, by i rodzice, i dzieci mieli w tym miejscu wszystko, co trzeba. Jest więc dobrze wyposażona kuchnia, jest podgrzewana podłoga w łazience, jest taras z grillem gazowym, jest świetny monitor podłogowy (czy to się tak nazywa?;)) z grami na niepogodę, zabezpieczone schody i kanty mebli, i jest dający dużo możliwości kryty plac zabaw. Nasze dzieci z upodobaniem się na nim bawiły, gdy pogoda nieco mniej dopisywała. I wszystko to estetyczne, sprawne i jeszcze lśniące nowością. Gospodarze przesympatyczni i bardzo pomocni. Bardzo dziękujemy za udany pobyt.

Gospodarz: Karolina i Bartłomiej
2023-05-16

Dziękujemy Pani Anno za miłe słowa ❤


5

To miejsce jest niesamowite - czyste, wygodne i przytulne! :) Domek jest dobrze zorganizowany, przestronny i wyposażony w najpotrzebniejsze rzeczy. W domku było ciepło, chociaż na zewnątrz padał śnieg i były mrozy. Widoki z okien na las i polany były kojące. Okolica jest przyjemna i spokojna. Mieliśmy bardzo dobry kontakt z Właścicielem, który był bardzo miły i pomocny przed, jak i podczas naszego pobytu. Polecam, bo to naprawdę wyjątkowo DOBRE MIEJSCE! :)

Gospodarz: Karolina i Bartłomiej
2023-02-15

Pani Ido serdeczne DZIĘKUJE z naszej strony! Miło nam bardzo i trzeba przyznać, że super się Wam zima udała, śniegu było po pachy. Pozdrowienia Karolina i Bartek Sarka :)


5

Bardzo dziękujemy gospodarzowi za przemiłe przyjęcie. Domek jest fantastyczny, czysty, ciepły, przytulny i estetycznie wyposażony. Łóżka wygodniejsze niż w domu 😉 zaśnieżona łąka przed domkami to bonus, a plac zabaw w szklarni to fenomen! Rabka-Zdrój ma potencjał, żeby przywrócić swoją świetność, zwłaszcza jeśli chodzi o ofertę dla rodzin z małymi dziećmi. Udało się nam zaliczyć jeden piękny szlak do schroniska na Maciejowej, Skansen Taboru Kolejowego w Chabówce, spektakl w Teatrze Lalek Rabcio... Mamy jednak niedosyt! Równiez w stosunku do długości pobytu w Dobrym Miejscu, dlatego rozważamy wizytę o innej porze roku, żeby móc zasiąść wieczorem na tarasie i poobserwować rozgwieżdżone niebo, które wydaje się być tutaj na wyciągnięcie ręki.

Gospodarz: Karolina i Bartłomiej
2023-02-15

Pani Joanno jaka to radość czytać tak miłą relacje z pobytu! Bardzo się cieszymy, to miód na nasze serce :) Przyjedźcie latem do Rabki, jest również co robić i chętnie pokażemy fajne miejsca dla małych i dużych Gości.


5

Miejsce jest świetne, żal było wyjeżdżać i na pewno jeszcze wrócimy! Ale po kolei - przede wszystkim bardzo dziękujęmy Gospodarzom za miłe przyjęcie i elastyczne podejście bo mieliśmy trochę nietypową sytuację ale wszystko udało się dogadać- naprawdę dziękujemy serdecznie :-) jeśli chodzi o nasz domek - wszystko zgodnie z opisem, czysto, praktycznie i estetycznie urządzone, od razu poczuliśmy się jak w domu :-) jedyna rzecz której nam brakowało to zmywarka, poza tym wszystko tip-top :-) na plus również duże i wygodne łóżka- sypialnie są naprawdę duże, na zdjęciach tego nie widać. no i bezcenne - sarenki, które codziennie rano pojawiały się żeby poskubać trawkę i umilić nam śniadanie swoim widokiem :-) pozdrawiamy serdecznie, będziemy Was polecać!!

Gospodarz: Karolina i Bartłomiej
2023-01-18

Dziękujemy Pani Joanno za relację i ocenę pobytu. To ogromna radość czytać, że się Wam podobało :)


5

Domek bardzo dobrze wyposażony, przyjechaliśmy w dwie rodziny, przestrzeń sprawdziła się idealnie. Rano przywitały nas sarny za oknem😊 Mimo dość dobrej pogody dzieci było ciężko wyciągnąć z placu zabaw w szklarni 😊 miejsce bardzo fajnie urządzone. Polecamy!

Gospodarz: Karolina i Bartłomiej
2023-01-04

Dziękujemy za miłe słowa i cieszymy się, że pamiętała Panie, żeby napisać kilka słów o pobycie u nas.


5

Spokojna, cicha okolica i przytulny domek wyposażony we wszystko co potrzebne. Rodzinna atmosfera, a gospodarze bardzo życzliwi i pomocni! Kot Rysiek, który odwiedzał nas codziennie rano, skradł nasze serca :) Dziękujemy za przemiły pobyt!

Gospodarz: Karolina i Bartłomiej
2023-01-04

Kot Rysiek jest prawdziwym gospodarzem naszego podwórka. Doskonale dba o stałe godziny posiłków przychodząc na taras i patrząc tak jak tylko koty potrafią ❤😂 Serdeczne dziękuje z naszej strony, cieszymy się że pobyt się podobał. Pozdrawiam Karolina


5

We've had a fantastic time with the kids in Domki Dobre Miejsce. It was the first winter for the kids to enjoy the snow, and we all did. The nearest snow slope, perfect for the kids and sleds, is right before the terrace. The greenhouse converted into an all-season playground under the roof is simply amazing. The house is lovely, cozy, warm, furnished, and equipped with everything one may need when traveling with small kids. The location is very convenient for travelers from Krakow. It's only 1-hour drive, as well as for everyone else traveling to Zakopane and nearby ski slopes. Hots are the most helpful people we've met so far, shoving everything around and advising on the best attractions available for you during your stay. I hope you will find this review helpful and enjoy your stay as much as we did. We are looking forward to returning to Domki soon.

Gospodarz: Karolina i Bartłomiej
2023-01-02

Hanna thanks a lot for extensive opinion. We hope see you again in 2023 ❤


5

Zadaszony plac zabaw naprawdę robi robotę! Domki urządzone i wyposażone bez zarzutu. Miła okolica, bardzo fajna gospodyni. Polecam!

Gospodarz: Karolina i Bartłomiej
2022-11-23

Pani Lucyno, bardzo nam miło i dziękujemy za opinię ❤ Pozdrawiam Karolina


5

Dobre Miejsce 🙂 nazwa mówi sama za siebie 🙂 ale po kolei. Bardzo dobry kontakt przed dojechaniem na miejsce. Bardzo sympatyczni gospodarze. Sam domek bardzo czysty i bardzo dobrze przygotowany nawet dla bardzo wymagających. Otoczenie domku bardzo przyjemne pozwalające dobrze się zrelaksować 🙃 Dzieci zachwycone placem zabaw. Z czystym sumieniem polecam to miejsce 🙃

Gospodarz: Karolina i Bartłomiej
2022-09-21

Panie Pawle, dziękujemy za docenienie naszej pracy 👍 Zabrzmi jak banał ale za każdym razem staramy się aby nasi Goście czuli się wyjątkowo 😏 Ślemy pozdrowienia z Rabki Karolina


5

Nasze dzieci uwielbiały wieczorne biegnie po trawie, szukanie ślimaków i kota sąsiada ;) nie wspominając o placu zabaw! Bardzo miłe miejsce, domki urządzone i wyposażone w sam raz. Polecamy!

Gospodarz: Karolina i Bartłomiej
2022-09-02

Dziękujemy, Pani Hanno bardzo miło było nam Was gościć :) Bieganie po zroszonej trawie jest suuuper! Pozdrawiamy Karolina i Bartek.


5

Super Dobre miejsce dla rodzin z dziecmi. Domki czyste, zadbane, ładnie urzadzone. Szklarnia z placem zabaw extra. Bardzo polecam

Gospodarz: Karolina i Bartłomiej
2022-07-28

Dziękujemy za opinię 😄 Pozdrowienia Karolina i Bartek


5

Cudowne miejsce na rodzinny odpoczynek. Wszystko jest i o nic nie trzeba się martwić :) Można jechać bez wcześniejszego przeglądu rozrywek w okolicy, jakiegoś planowania etc. gospodarze przesyłają propozycje ciekawych miejsc dostosowanych do dzieci w różnym wieku. Domki są wyposażone we wszelkie potrzebne akcesoria, a na powitanie po długiej podróży otrzymaliśmy idealny zestaw produktów lokalnych. Na miejscu furorę robi plac zabaw w szklarni i duża przestrzeń wokół domków do biegania i gry w piłkę. Jedyne czego można żałować to konieczności wyjazdu :)

Gospodarz: Karolina i Bartłomiej
2022-07-20

Cześć, dziękujemy za miłe słowa 😀 Sami dobrze wiemy, że jak się jedzie w nowe miejsce to polecenie miejsca czy atrakcji od "lokalsa" bardzo pomaga w wyborze. Jeszcze raz dziękujemy i zapraszamy ponownie do naszej fajnej Rabki 👍


5

Pobyt generalnie pozytywny. Ekipa w domku 4 dorośli i 4 dzieci - zmieściliśmy się w sam raz. Miejsce czyste, zadbane, schludne, przytulne. Bardzo duży plus za giga-szklarnię dla dzieci. Rabka sama w sobie ma dużo do zaoferowania jak również cała okolica. Polecam! Daniel

Gospodarz: Karolina i Bartłomiej
2022-07-20

To prawda, domki są elastyczne, spokojnie dwie rodzinki się zmieszczą. Giga podziękowania za opinię, pozdrowienia😄


5

Super miejsce na spędzenie czasu w każdej porze roku (byliśmy pod koniec kwietnia). Pogoda nie jest wymagana - szklarnia (plac zabaw) skutecznie zapełnia czas z dziećmi. Gospodarze chętni do pomocy i odbierają telefon o każdej porze dnia (przetestowane). Same domki urządzone w bardzo wysokim standardzie i z gustem :) Polecam!!

Gospodarz: Karolina i Bartłomiej
2022-07-20

W sumie to hasło "pogoda nie jest u nas wymagana" brzmi całkiem zachęcająco 😂 A na serio to kryty plac zabaw "uratował" nie jeden pobyt jak dzieciaki rozsadzała energia a za oknem padał deszcz lub wiało. Pozdrowienia z Rabki, mamy nadzieję do zobaczenia 👍