Jurta Minijos slėnyje - opinie

5

Iš šeimininkų pusės padaryta viskas, ko reikia nuostabiam atotrūkiui gamtoje, labai jauki ir maloni erdvė tiek viduje, tiek lauke. Deja, 100% privatumo neteko patirti, nes šalia esančiu keliu nuolat zujo automobiliai, važiuojantys į greta esančią sodybą, ne vienas buvo ir prisiparkavęs prie įvažiavimo į jurtą, norėjo apsižvalgyti po teritoriją.


5

Vieta „atitrūkimui“. Ir tam puikiai viskas apgalvota ir pritaikyta. Ramybė, gamtos spalvos ir garsai! Kaip aprašyta, taip viskas ir yra. Dėl ko renkiesi tokią vietą, tą ir randi. Vien susižavėjimas!


5

Супер место! Спасибо за такое место, где можно отвлечься от суеты! Сбылась моя мечта побыть с природой на едине! Чтоб описать не хватит слов, нужно почувствовать! Хозяин добрый человек) Спасибо ему огромное, выручил в личной проблеме. И отдельное спасибо за матрац:) выспались от души))


5

Magiška vieta💚,kur sustoja laikas ir apima ramybė💚🌿💚!Kur medžiai dainoja,o laukai seka pasaka,kur kiekviena Jurtos detale apgalvota ir pilna istorijų 💚🌿💚! Ačiū ,šeimininkui Mindaugui už sukurta vieta sielos poilsiui ir už malonu bendravimą 💚! Tik sugrįžus svajojam apie sugrįžimą dar karta🌿💚🌿!!!