Chalupa Spoko Liptov - opinie

5

Everything was great. Cozy rooms with comfortable beds, well equipped kitchen and fenced space outside (we are travelling with a dog so it is always important). The place is nearby liptovsky Mikulas (shops, restaurants), 10 minuts to tatralandia and 40 min to strbskie pleso. Last but not least the host was helpful and communicative. Strong recommended (especially if you like barbecue and chill).


5

Great place for a family holiday (if for couples - max 4 pepple as the rooms are for 3 people each). Comfort location halfway between the Jasna ski slopes and the termal swimming pools, close to Liptovsky Mikulas city center with supermarkets and restaurants (by car of course). House itself is lovely thanks to hand made or self- renovated furniture and decorarion details. My personal favourite is a coat hangar made of old door. Comunicative, flexible and helpful host. Worth visiting!


5

Ďakujeme za krásny zážitok! Prežili sme na chalupe pohodové dni, komunikácia s pani domácou bola bezproblémová. Domček je veľmi pekne obnovený a nič mu nechýba. Atmosfére pridáva aj ticho na konci dediny :) Určite sa radi vrátime.


5

S citom pre detail prerobená chalúpka na konci dediny, v ktorej sme prežili veľmi pohodový rodinný "team-building" aj napriek nepriaznivému počasiu. Príjemné teplo vďaka infrapanelom a kachliam, plne vybavená kuchynka, kvalitné postele, rýchla wifi a Netlix na TV ako bonus. Naši 2 hafani okrem chodby a zádveria využili aj priestranný dvor s možnosťou parkovania, potešila aj záhradka s altánkom, saunou a ochladzovacou kaďou. Radi si tu pobyt zopakujeme aj v jarnom/letnom období.