Zielono Mi - opinie

5

Zielono Mi, to istne "odkrycie towarzyskie" tego lata:) Z budynku starej szkoły na Warmii Gospodarze stworzyli nie tylko piękny i przyjazny dom, ale Dom - fajne miejsce, przyciągające fajnych ludzi. Do dużego i czystego Plusznego krótki spacerek, jest nowe molo i plaża. Pokoje są przestronne, większe niż na zdjęciach, idealnie trafiające w nasz gust, bardzo czyste. Śniadania sycące, kawa i lemoniada dostępne cały dzień. Jednak sercem Zielono Mi są Gospodarze - cała rodzinka. Teraz już wiemy o co chodziło wcześniejszym recenzentom. A najlepsze, że Kasia, Mirek, Natalia i Szymon chyba jeszcze nie wiedzą, jak bardzo są wyjątkowi :) a to wg nas już teraz nr 1 na Slowhopie. Przyjeżdżajcie, wypoczywajcie, korzystajcie, ale zostawcie nam chociaż wolny tydzień w grafiku.

Gospodarz: Katarzyna i Mirosław
2022-08-09

Oj, dziękujemy pięknie za tak wspaniałą opinię z Wami było nam bardzo miło ;-) WRACAJCIE częściej !!!


5

Bardzo ładnie urządzony dom i otoczenie, jest gdzie poczytać (urocze kąciki wewnątrz, jak i taras i leżaczki na zewnątrz), gdzie pograć w planszówki i gdzie po prostu poleżeć. Gospodarze przemili i pomocni, śniadanka bardzo dobre (racuszki <3). Dookoła niewielka miejscowość, las oraz jezioro - dobrze urządzona plaża z pomostem. Można przyjemnie się lenić, można też potraktować miejsce jako bazę do wycieczek (: Polecamy!

Gospodarz: Katarzyna i Mirosław
2022-08-09

Dziękujemy za Waszą obecność, wracajcie do nas ;-) ;-)


5

„Tu jest jak w bajce” – wyszeptała z zachwytem Zuzia Nooooo – potwierdziła z zadowoleniem Łucja” Tak Zielono Mi wygląda w oczach dwóch kilkuletnich jeszcze sióstr. Ja dodam od siebie, że po raz pierwszy w życiu nie chciałem wracać do domu. Zostać, pogadać, przejść się nad jezioro, posiedzieć z innymi gośćmi i zawsze chętnymi do rozmowy gospodarzami. Niezależnie od sytuacji przemiło, smacznie, leniwie i aktywnie. Jak kto woli. Dziękuję Natalii i Szymonowi, Kasi i Mirosławowi za cudnie spędzonych parę dni, a dziewczynki za seanse z Narnią pod gwiazdami ;)

Gospodarz: Katarzyna i Mirosław
2022-08-09

Takich Gości jak Wy chcemy częściej! Dziękujemy za cudną recenzję i DO ZOBACZENIA WKRÓTCE - mam nadzieję!


5

Cudowne miejsce, czyste, z pysznymi obfitymi śniadaniami, w przepięknej okolicy. Gospodarze niezwykle mili, ciepli, służący pomocą. Spędziliśmy wspaniały czas. Bardzo dziękujemy!

Gospodarz: Katarzyna i Mirosław
2022-08-03

Zapraszamy ponownie by podładować baterie!!!


5

Piękne, zaciszne miejsce, bardzo blisko niezatłoczonej plaży. Smaczne śniadania i przemili gospodarze. Dom z duszą.

Gospodarz: Katarzyna i Mirosław
2022-08-02

Dziękujemy i zapraszamy ponownie !!! ;-)


5

Dziękujemy całej familii, "Pani" Katarzynie, Mirkowi, Natalii, Szymonowi. Dzięki Wam czuliśmy się jak w domu, a nawet lepiej. Na pytanie, czy wrócimy odpowiedź brzmi-nie czy, tylko kiedy! Było przepysznie. Przemiłe towarzystwo gospodarzy jest gratis! (jeszcze). Do zobaczenia, Paulina&Michał Ps. Natalia robi najlepsze śniadania!

Gospodarz: Katarzyna i Mirosław
2022-08-02

Oj, Michał nie sądziłam, że jednak przegrałam tę rywalizację o śniadania, no cóż .... ;-) (-: Cieszymy się że mogliśmy Was poznać !!!! Było nam baaaaardzo miło !!! Wracajcie do nas częściej na odpoczynek i rozgrywki badmintona !!!


5

Pięknie wyremonotwany dom, przestronne pokoje i atmosfera zachęcająca do odpoczynku. Gospodarze sprawili, że już po chwili poczuliśmy się jak u siebie. Jezioro z kameralną plażą i możliwością wypożyczenia kajaków trzy kroki od domu. Krótko mówiąc, przyjemnie i beztrosko spędzony czas- polecamy! P.S Dla niezmotoryzowanych - warto zrobić większe zakupy spożywcze przed przyjazdem. Najbliższy sklepik z dość małym asortymentem w odległości 3 km.

Gospodarz: Katarzyna i Mirosław
2022-07-28

Dziękujemy, zapraszamy częściej ;-)


5

Zielono Mi to świetne miejsce zarówno na leniwy jak i aktywny wypoczynek. Całe otoczenie temu sprzyja: dom, w którym spędziliśmy rodzinnie tydzień w przestronnym apartamencie z wygodnymi łóżkami, które skłaniały do odpoczynku. Przytulny salon, gdzie można było zaszyć się z książką. Przemili Gospodarze, którzy codziennie serwują pyszne śniadania z lokalnych produktów, własnych przetworów, darów lasu oraz domowych wypieków. Kameralna, świetnie urządzona plaża z pomostem, boiskiem do siatkówki, przebieralnia i toaletą a także wiele leśnych dróg i szlaków rowerowych. W odległości od 15-30 min samochodem można zwiedzić Olsztyn, Nidzicę z zamkiem, pole bitwy pod Grunwaldem, Olsztynek ze Skansenem lub też odbyć spływ rzeką Marózką mijając pod drodze dwa jeziora - świetna przygoda! Spędziliśmy ten tydzień nieśpiesznie, korzystając ze wszystkich uroków tego miejsca otoczeni pozytywną energią jego gospodarzy. Polecamy serdecznie!

Gospodarz: Katarzyna i Mirosław
2022-07-18

Dziękujemy pięknie i zapraszamy ponownie!!!


5

Od czego by zacząć :)? może od plusów obiektywnych: + Piękny, świeżo i gruntownie wyremontowany dom i świetnie zaaranżowane pokoje! + Przepyszne i obfite śniadania, piękny taras oraz ogród. Profesjonalna ogólnodostępna kuchnia! + Lokalizacja to malownicza wioska z pięknym molo, dostępnością sprzętu wodnego oraz idealne miejsce do wypadów na rower. no i subiektywnie: + Ciepła, rodzinna i przyjazna atmosfera stworzona przed Gospodarzy! Czuliśmy się zaopekowani, otwarcie i po przyjacielsku traktowani. Ogromny plus za spontaniczne ognisko i wieczorny seans filmowy! + Właściciele wkładają dużo miłości w to co robią! + Dobra aura sprzyja aktywnemu oraz leniwemu wypoczynkowi! Bardzo polecamy i na pewno wrócimy! Łukasz & Wiki

Gospodarz: Katarzyna i Mirosław
2022-06-21

Kochani taka recenzja to miód dla naszych serc!!! Wracajcie do nas częściej i polecajcie znajomym! Zapraszamy !!!!


5

Wszystko było tak jak być powinno - jedzenie, atmosfera, wystrój, dom, ogród, no i gospodarze (cała czwórka!!!). Zielono Mi to miejsce, w którym od razu czujesz się jak u siebie. Polecamy wszystkim, dla których liczy się nie tylko okolica i wystrój ale także towarzystwo gospodarzy :) Na pewno wrócimy! M&M

Gospodarz: Katarzyna i Mirosław
2022-06-21

Zawsze będziecie mile widziani! To był niezapomniany weekend dla nas wszystkich!!! Zapraszamy ponownie!


5

Śliczny, nowy dom w ładnej okolicy i blisko wyjątkowo urokliwego jeziorka. Gospodarze tworzą rodzinną atmosferę i to dzięki wspólnym posiłkom, ognisku, leżakowaniu nad jeziorem spędziłyśmy z przyjaciółką ( i dwoma pieskami) długi weekend w świetnej atmosferze. Polecamy wszystkim lemoniadę z czarnego bzu i pyszny chleb!

Gospodarz: Katarzyna i Mirosław
2022-06-21

Dziękujemy i zapraszamy ponownie! Nie wiem tylko czy czarny bez będzie dostępny okrągły rok dostępny ;-) Ale postaram się wymyślić coś innego równie smakowitego.


5

"Mamo, musimy stąd wyjeżdżać?!" - Janek lat 10. Tak, to takie miejsce, z którego nie chcesz wyjeżdżać bez względu na wiek. Mieliśmy wspaniale leniwy, smaczny i relaksujący czas. Dom jest przepiękny i dopracowany w każdym szczególe. No i Oni - gospodarze. Niby początkujący w roli, ale sprawiają wrażenie jakby zajmowali się goszczeniem ludzi od zawsze, tak tylko możesz poczuć się wśród ludzi, którzy kochają to co robią. A ich rodzinna energia przyciąga wspaniałych ludzi! Dziękujemy S&J

Gospodarz: Katarzyna i Mirosław
2022-06-20

Dziękujemy za tak miłą opinię, miło było Was gościć ;-) Wpadajcie częściej - takich Gości chcemy częściej !!!!!