Chata pod Świnią Górą - opinie

5

Wspaniały dom ze wspaniałym kominkiem, a dookoła wspaniała cisza. Wypoczęliśmy ogromnie, a wspaniałe śniadania od Pani Kamili i Grzegorza będziemy wspominać jeszcze bardzo bardzo długo.


5

Piękne miejsce, bardzo przyjemnie wypoczęliśmy, a śniadanie było doskonałe. Duży plus za opcję wegańską!


5

Miejsce doskonale na sielski wypad ze znajomymi i dziećmi. Piękna przestrzeń i świetne udogodnienia dla dzieci. Pyszne jedzenie i przemiła atmosfera. Serdecznie dziękujemy Gospodarzom za udany wypad! Pozdrawiam, Maria

Gospodarz: Grzegorz i Kamila
2023-08-20

Pani Mario, bardzo dziękujemy za miłe słowa! To była przyjemność Państwa gościć. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie!


5

Polecam to miejsce! Bardzo dobre jedzenie (szczególnie śniadania i pizza), teren doskonały dla dzieci tych małych i trochę większych, a przy tym otwarci właściciele. Wokół trasy rowerowe, las, niedaleko zalew. Przy okazji robienia pizzy, dzieciaki miały nawet okazję zrobić swoją własną. :)

Gospodarz: Grzegorz i Kamila
2023-08-20

Pani Aniu, bardzo dziękujemy za fantastyczną opinię, która dodaje skrzydeł i jest dla nas motywacją😀. Dziękujemy, za wspólnie spędzony czas. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie.


5

Jeśli chcecie oderwać się od zgiełku miasta, wypocząć na łonie natury, nie rezygnując przy tym z komfortu, jaki daje nieskazitelnie czysta łazienka, ogromne wygodne łóżko i jedzenie jak w 3-gwiazdkowej restauracji, to nie szukajcie dalej, bo znaleźliście miejsce doskonałe. Pani Kamila i Pan Grzegorz stworzyli tu przystań, w której czas się zatrzymuje, troski odpływają, a dzieci przestają płakać. Naprawdę. :) Gospodarze przyjęli nas jak członków rodziny, a naszego trzylatka nauczyli robić pizzę i wędzić ryby. ;) Na pewno jeszcze tu wrócimy!

Gospodarz: Grzegorz i Kamila
2023-08-20

Panie Kaju, bardzo dziękujemy za super opinie 😀😀😀. Cieszymy się, że mogliśmy Państwa poznać i gościć. Jeszcze raz dziękujemy i oczywiście czekamy na Państwa powrót . Uściski dla synka 😘.


5

Szóstka z plusem! Byliśmy dwie noce i bardzo, bardzo polecamy. Piękne wnętrza (urządzone w ciepłych, domowych barwach, wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach, cudny kominek) i przestronny ogród (z mini parkiem linowym, trampoliną i dużą ilością królików), przemili gospodarze (pełni życzliwości, gościnności, chętni do rozmowy, ale też szanujący prywatność), przepyszne jedzenie (śniadanie trochę na słodko, trochę na słono, kolacja pięknie podana - wszystko na taką godzinę jak chcieliśmy, z sezonowych warzyw- szparagi!), aż wreszcie śliczna, cicha i spokojna okolica (rano śpiew ptaków, dobre miejsce wypadowe na spacery oraz rowery - byliśmy na Świniej Górze). Pozdrawiamy i dziękujemy!

Gospodarz: Grzegorz i Kamila
2023-06-06

Pani Marzenko, bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i cieszymy się, że było Państwu u nas dobrze. Oczywiście, zapraszamy ponownie 😀. Pozdrawiamy serdecznie 😀.


5

Pobyt w Chacie pod Świnią Górą oceniam na 5 z plusem! Już na wejściu przywitali nas bardzo sympatyczni gospodarze, którzy przez cały nasz pobyt byli niezwykle życzliwi, otwarci, przyrządzali pyszne jedzenie, a także zajmowali się chwilami naszym dwuletnim uczestnikiem wycieczki ;) Bardzo doceniam miejsce, ciche, spokojne, na końcu drogi, w środku lasu. Piękny, duży, zadbany dom z ogrodem. Polecam i dziękuję za gościnę!

Gospodarz: Grzegorz i Kamila
2023-04-03

Pani Julio, bardzo dziękujemy, za tak pozytywną opinię. ❤ Dziękujemy również za wspólnie spędzony czas 😀 Tak, to już z nami jest, że nasi najmłodsi Goście, sprawiają nam ogromną satysfakcję i dają wiele radości. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie.


5

Zdecydowanie nam się podobało! Proszę nie mylcie Chaty po Świnią Górą z zwykłą chatą na odludziu. To dom - azyl, dla tych którzy szukają ciszy, natury, ale i pozytywnej atmosfery, do którego zapraszają Cię niezwykle życzliwi Gospodarze. Ich uważność na drugiego człowieka i jego potrzeby jest ponadprzeciętna. Proponują jedzenie, które nie tylko jest przepyszne, ale i pomysłowe oraz umiejętnie skomponowane. Proste produkty takie jak kasza i pomidory za pomocą prostych dodatków takich jak oliwa czy bazylia, w rękach ludzi, którzy czują gotowanie, zmieniają się w prawdziwe perełki. Dom jest przepiękny, bardzo czysty i zadbany. Przestrzenie wykreowane z gustem i smakiem, z użyciem niepowtarzalnych przedmiotów (często własnoręcznie wykonanych przez Grzegorza). Jednym słowem miejsce pełne dobrych pomysłów i dobrej energii:-). Na 6!

Gospodarz: Grzegorz i Kamila
2022-09-03

Pani Paulino, serdecznie dziękujemy za wspaniałą opinię 😀. Będzie nam niezmiernie miło gościć Państwa ponownie. Do zobaczenia wkrótce.


5

W Chacie pod Świnią Górą jest po prostu bosko! Gospodarze sprawiają, ze można się poczuć jak u siebie. Bardzo pomocni, mili, kierujący się zasadą: „przygotowuję dla gości wszystko tak, jak sam chciałbym, by przygotowywano dla mnie”. Pokoje i łazienka - czystość na 6+. Bardzo obszerne pomieszczenia. Myślę, ze gdybyśmy trafili na niepogodę to można by spędzić w nich czas bez żalu, ze nie można wyjść na dwór ;) Miejsce - dostatecznie daleko od zgiełku, dostatecznie blisko by zwiedzić ciekawe miejsca. Ogród przyjazny również dzieciom, znajdzie się tam tyrolka i mini basen czy hamaki… Jedzenie - faktycznie widać, ze Gospodarze prowadzili restauracje! Pyszne i zróżnicowane. Do tego można dostać cokolwiek się zapragnie. No, może oprócz zupy z biegających po ogródku króliczków ;) Wszyscy byliśmy zachwyceni (3 osoby dorosłe i 2-ka dzieci 8 i 10 lat). Jeszcze raz dziękujemy za pięnky czas! Mam też nadzieję, że jeszcze kiedyś tu wrócimy :)

Gospodarz: Grzegorz i Kamila
2022-09-03

Pani Joanno, bardzo dziękujemy za fantastyczną opinię, która dodaje skrzydeł i jest dla nas motywacją😀. My również dziękujemy, za wspólnie spędzony czas i z niecierpliwością czekamy na Wasz powrót 😀😀😀. Pozdrawiamy serdecznie całą Waszą rodzinkę.


5

Zdecydowanie polecamy pobyt u Pani Kamili i Pana Grzegorza 👍 Gospodarze - mili i pomocni, czuliśmy się jak u rodziny Jedzenie - przepyszne śniadania i obiad, wszystko świeże i pięknie podane - racuchy z jabłkami jak u babci Pokój - przytulny, czysty, wygodne i duże łóżko (nocowaliśmy w pokoju Sielanka) Na zewnątrz zadbany ogród po którym biegają króliki 🐰 - można leżeć na hamaku lub leżaku i się zrelaksować. Świetne miejsce dla osób chcących odpocząć od hałasu. Oceniamy na 5+ Pozdrawiamy Karolina i Kamil

Gospodarz: Grzegorz i Kamila
2022-07-19

Pani Karolino, Panie Kamilu, niezwykle miło jest nam czytać tak pozytywną 5-cio gwiazdkową opinię. Dziękujemy za docenienie naszej pracy i jakości oferowanych usług. Takie słowa motywują nas do tego, by nadal się rozwijać. Pragniemy jednak zaznaczyć, że w dużej mierze, otrzymana przez nas 5+, to również zasługa tak cudownych i wyjątkowych gości którzy nas odwiedzają. Jeszcze raz dziękujemy i zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy serdecznie.


5

Na pewno tutaj wrócimy!!! To nie był tylko wyjazd, to nie była tylko wizyta w tym miejscu, to było całe doświadczenie. Świetne miejsce, wyjątkowa i nieoczywista lokalizacja na mapie Polski z piękną, wciąż dobrze zachowaną dziką naturą, któraą mieliśmy okazję lepiej podziwiać dzięki gościnności naszych Gospodarzy - Kamili i Grzegorza. I mówiąc o gościnności nie mówię tylko o wypożyczeniu kajaków, dobrych trekkingowych rowerów, czy podzieleniu się wiedzą i zamiłowaniem do tych okolic, ale przede wszystkim o tym, że podzielili się oni z nami skrawkiem życia w tym miejscu. I za to jesteśmy bardzo wdzięczni. Chata ma piękne wnętrza, pokoje są wygodne, jest czyściutko, pachnąco, bardzo smacznie. Wieczorami, zamiast tv, oglądaliśmy dzikie króliki hasające wesoło po ogrodzie. No dobra, raz obejrzeliśmy też horror na Netfliksie. :) Można wypocząć, a i nie sposób się nudzić. Bardzo, bardzo polecam! Pozdrawiamy i mogę tylko powiedzieć: do zobaczenia! Angelika i Tomek

Gospodarz: Grzegorz i Kamila
2022-07-19

Pani Angeliko, Panie Tomku, dziękujemy za 5 gwiazdkową opinię! Przykładamy szczególną uwagę do jakości naszych usług, bo zadowolenie klientów jest dla nas najważniejsze. Czytając takie opinie nabieramy sił a praca wykonana staje się miłym wspomnieniem. Bardzo dziękujemy, to była sama przyjemność. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!