Maringotky U Mluvících kamenů - opinie

5

Such a lovely cosy and out of the oridinary place. We’ve enjoyed the stay so much :) Short car drive to the main attractions, bike distance to Krasna Lipa (do visit the local brewery!). Thank you Andrea for hosting us and all the great recommendations (Na Stodolci indeed is great food :D ). Hope to be back some day!

Gospodarz: Andrea
2022-09-26

dear Ada, many thanks for visiting us, thank you for such a nice review, it was a pleasure to host such nice quests, you were! hope to see you again! have a pleasant autumn! Andrea


5

Krásná dovolená v krásném prostředí. Byli jsme vřele přivítání paní majitelkou, která nám dala různé tipy na výlety v okolí a představila nám naši maringotku Blue beauty. Krásně zařízená maringotka vybavená vším, co potřebujete. Před maringotkou jsme využili za poplatek koupací masážní sud, který nám zpříjemnil trochu chladnější večer :) Pobyt splnil naše očekávání a určitě rádi doporučíme.

Gospodarz: Andrea
2022-08-29

milá Hedviko, velmi děkujeme za krásnou recenzi a jsme rádi, že se Vám u nás líbilo! krásné dny, Andrea


5

Piękne miejsce, w którym można się zrelaksować czytając książkę, pluskając się w basenie lub spacerując po okolicy. Andrea z szacunkiem podchodzi do gości, szanując ich prywatność i chęć odpoczynku. Domek, w którym spaliśmy był pięknie urządzony, komfortowy i czysty. Lokalizacja jest świetnym punktem wypadowym do atrakcji na terenie Czeskiej Szwajcarii. Czuliśmy się tam jak na wakacjach na działce poza miastem - zero zmartwień, cisza, bliskość natury. Polecam zarówno na krótszy, jak i dłuższy pobyt!

Gospodarz: Andrea
2022-08-29

many thanks for nice review, we are happy you have enjoyed your stay at us, thank you so much! have a great day, Andrea