OFFLINE GLAMPING - opinie

5

Bardzo klimatyczne miejsce, gdzie można zapomnieć o wszystkim i po prostu być tu i teraz! Sauna i balia dodatkowo pomagają w zrelaksowaniu się. Domek Woda jest bardzo przytulny, posiada wszystkie najpotrzebniejsze sprzęty, no a pomieszczenie z wanną jest po prostu świetne! Na pewno wrócimy! 🌸


5

Miejsce jest po prostu magiczne. Domek ma wszystko, co potrzeba, a otoczenie jest wprost nieziemskie! Balia z widokiem na gwiazdy, ognisko, sauna, a to wszystko w samym sercu natury. Ewa - przemiła kobieta chętna odpowiedź na każde pytanie i dbająca, aby było perfekcyjnie. Koka zaglądająca dyskretnie do domku z rana dopełnia całość. Polecam z serca i na pewno wrócę… Dziękujemy!!!


5

Bardzo ładne klimatyczne miejsce w którym na pewno da się odpocząć od miejskiego zgiełku i zapomnieć o problemach dnia codziennego, polecam każdemu kto z różnych przyczyn potrzebuje oczyścić umysł w pięknym i spokojnym miejscu ,dodatkowo można zrelaksować się w saunie albo popluchtać w bali. Na pewno kiedyś wrócimy :)


5

Ewa stworzyła świetne miejsce gdzie realnie można się odłączyć, zwolnić i cieszyć tym miejscem. 5 nocy dało nam (byliśmy jako para) niesamowite wytchnienie i szanse na relaks. Domek Woda ma wszystko czego potrzeba, a jego najważniejszy punkt - wanna, jest fantastyczny. Znajdująca się nieopodal balia i sauna, w towarzystwie drzew i ładnie oświetlonych ścieżek, idealnie uzupełniają pobyt. Szczerze polecam!

Gospodarz: Ewa i Koka
2024-01-16

Dziękujemy bardzo za Waszą opinię i energię miłości którą wnieśliście do tego miejsca <3 Zapraszamy ponownie!


5

Przecudownie. Po prostu spokój. Tylko i aż.

Gospodarz: Ewa i Koka
2024-01-16

Dokładnie - po prostu spokój! Dziękujemy <3


5

Really excellent location in a snowy forest. Małgosia and Bolek were super nice and friendly, and very helpful and Koka too! We used the hot tub, the sauna and the fire bowl and walked in the forest. This location is suitable for both winter and summer. There is a lovely view from the bed!

Gospodarz: Ewa i Koka
2024-01-16

Thank you very much for your feedback <3 It's a pity we didn't meet in person - maybe once you come back :-) Feel very welcome to visit us again! Mi casa es su casa ;-)


5

Wszystko w jak najlepszym porządku. Przyjemnie i spokojnie!


5

Cudowne miejsce, dodatkowo dopisała nam magiczna aura (pierwszy śnieg). Ogromna rewelacja :)


5

Świetne miejsce na pełne odłączenie. Domek woda zdecydowanie sprzyja relaksowi i refleksji. Kąpiel w balii o północy była fantastyczna.


5

Cisza , spokój i sielski klimat . Towarzystwo Koki było dla mnie źródłem uśmiechu ;) uwielbia rzucanie piłeczki. Pobyt relaksujący a kąpiele w prywatnej wannie to rozpieszczania dla zmęczonego ciała .


5

Wybitne miejsce na chwilę oddechu i ciszy. Widać, że Pani Ewa oraz Jej przyjaciele wkładają w to miejsce serce. Sauna jest super sprawą na chłodniejsze wieczory. Bardzo podoba mi się kącik planszówkowo- twórczy oraz produkty, których nie spotkamy w znanych nam sklepach, jak np. dodatki do kąpieli. Uroku temu miejscu dodaje Koka. To tak pocieszny piesek, że nic więcej w tym miejscu nie potrzeba. Bardzo dziękuję za pobyt :)


5

Było cudnie. Domki bardzo dobrze wyposażone w porządnej jakości sprzęt, ciepłe, piękne i bardzo wygodne. Cisza i spokój z Koką buszującą w trawie, miedzy drzewami skradająca serca do wspólnej zabawy. Na pewno wrócimy.


5

Pojechaliśmy z mężem w podróż poślubną właśnie żeby trochę odciąć się od świata i odpocząć. Nie mogliśmy trafić lepiej! Miejsce jest piękne, zadbane i czyste. Wszystko czego potrzeba jest na miejscu więc tak naprawdę trzeba wziąć ze sobą coś do ubrania i do zjedzenia i można naprawdę się fajnie wyciszyć. Nasze serca skradła Koka, która była naszą towarzyszką na czas naszego wyjazdu, zawsze chętna do zabawy i z radosnym usposobieniem. Serdecznie polecamy wszystkim którzy chcą po prostu pobyć ze sobą 🧡


5

Dziś rano tylko przyjechałem do domu z tego pięknego miejsca i już chce wrócić😍 Świetne miejsce na wypoczynek od zgiełku miasta, daje możliwość całkowitej jedności z naturą i samym sobą. Byłem w domku Ogień. Było super👍na wyższym poziomie) To się czuję że wszystko zostało stworzone z duszą i znaczeniem❤️ Dużo jest rzeczy jako książki, karty metaforyczne, żeby spędzać czas bez telefonu oraz laptopy, odwrócić uwagę ze świata zewnętrznego i skierować na swój świat wewnętrzny. Chociaż dla mnie najlepszym było siedzieć i patrzeć na las z kubkiem herbaty😍 Zdecydowanie polecam. I mam nadzieję że wrócę jeszcze❤️❤️❤️ Bo to warto było żeby jechać z Warszawy🌞 Nowym gościom życzę niezapomnianych wakacji, a właścicielce inspiracji i możliwości w rozwoju tego magicznego miejsca 💖✨✨


5

Miejsce jest cudowne i urokliwe, przez cały pobyt towarzyszył nam spokój i harmonia tego miejsca. Koka jako kompanka sprawowała się idealnie, dodawała jeszcze koloru miejscu, które i tak miało go już ogrom! Powolne spacery w okolicy czy beztroskie wylegiwanie się w hamakach o południu oraz wieczorne sesje sauny oraz kąpieli w balii to idealne aktywności na weekend w stylu offline 😊 Dla wszystkich przyszłych gości, pamiętajcie żeby porzucać Koce trochę piłeczkę a będzie waszą najlepszą przyjaciółką (kupiliśmy jej nową i ją pokochała) ❤️ My na pewno wrócimy!

Gospodarz: Ewa i Koka
2023-12-16

Jejkuu goście złoto! 🤩 W imieniu własnym i Koki po stokroć dziękuje. Naprawdę brak mi słów. 🤭 oczywiście zapraszamy ponownie - mam nadzieje kolejnym razem będzie okazja poznać się osobiście 🫶🏻


5

Cudowne miejsce w którym można naprawdę się odłączyć. Ewa roztacza cudowną aurę spokoju. Jej wprowadzenie nas do chatki nadało wspaniały rytm całemu wyjazdowi. W 3 dni naładowałyśmy baterie jakbyśmy były tam 3 tygodnie... Domek oferuje wspaniałe sposoby spędzania czasu offline, ale przede wszystkim panująca atmosfera pozwala ci po prostu usiąść i rozkoszować się chwilą, czasem z najbliższymi, sobą, ciszą, harmonią. Polecam wszystkim.

Gospodarz: Ewa i Koka
2023-12-16

Dziękuje z całego serducha za polecenie ♥️ cieszę się bardzo, że udało się naładować baterie i po prostu BYĆ. Zapraszamy ponownie - czuje mega wdzięczność, że Glamping przyciąga tak świadomych gości 🙌🏻


5

Miejsce idealne na odpoczynek i oderwanie się od rzeczywistości. W domku Ogień można znaleźć ciekawe ksiazki, karty, które pomoga w refleksji i relaksie. Maszyna do pisania również porusza wyobraźnię, podobnie jak krajobraz zza okna. Sam domek jest świetnie wyposażony i idealnie czysty. Przy domku jest kilka zaktków do relaksu na świeżym powietrzu, także jest w czym wybierać. Przez cały podbyt piesek Koka dogladała czy wszystko u nas dobrze i niekiedy dotrzymywała nam towarzystwa podczas porannej czy popołudniowej kawy, co bardzo nam odpowiadało. Warto odwiedzić to miejsce. Wbrew pozorom wifi działało bez zarzutu. Polecam!

Gospodarz: Ewa i Koka
2023-12-16

Dziękujemy bardzo za podzielenie się wrażeniami z domku Ogień 🔥 Niezmiernie się cieszę, że korzystacie z naszych offline-owych narzędzi, ktore maja sprzyjać relaksacji i kontemplacji. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie 🫶🏻


5

I had a great stay in this apartment for two nights. The apartment was clean and well appointed, the location was great for inner peace and the host was incredibly responsive and accommodating. The apartment was spacious and comfortable, the kitchen was fully equipped with everything we needed. When the heating machine turns on the heater, the sound behind the house is heard at night and the pressure of hot water in the bath is slightly reduced. The host was friendly and made us feel very welcome. However, we encountered a slight problem with the check-in and check-out connection. Hot water is always good for using the bathtub. I recommend this apartment to everyone who wants to stay in a comfortable and convenient place.

Gospodarz: Ewa i Koka
2023-12-16

Thank you very much for choosing offline and for your honest opinion on the stay 🙏🏻 I verified the problem of loud heating machine and fixed it. We appreciate a lot feedback from our guest as we constantly want to improve our facilities to make sure you have the best experience. Thanks again and hope to welcome you in spring / summer aura 🌻


5

Polecam serdecznie, korzystalam z domku Woda i musze przyznac, ze jest przecudny, idealne miejsce na chillout, odskocznie, regenerację. Odpowiedniego uroku i atmosfery nadawała przesłodka Koka ♥️ serdecznie polecam, w glowie pozostana wspaniale wspomnienia, na pewno jeszcze wrócę ♥️

Gospodarz: Ewa i Koka
2023-11-07

Dziękujemy bardzo za polecenie. Koka się dołącza i pozdrawia ♥️ zapraszamy z całego serducha na Glamping w zimowej odsłonie ☃️


5

Jestem totalnie zauroczona i zakochana w tym miejscu <3! Miałam przyjemność spędzić krótki urlop w Domku Woda. Wszystko dopracowane w najmniejszych szczegółach. Widać, że Ewa (właścicielka miejsca) wkłada w niego każdy skrawek swojego serducha. Spokój, cisza - totalny błogostan, coś czego bardzo potrzebowałam. Na pewno wrócę <3! A najchętniej to bym wracała co chwilę ;)

Gospodarz: Ewa i Koka
2023-11-07

Jeeeej 🫶🏻 dziękuje bardzo za opinie i wspólnie spędzony czas ✨ super, że zdecydowałaś się przyjechać do nas solo - to naprawdę wymaga odwagi! Jesteśmy w kontakcie, mamy (z Koką) nadzieje do szybkiego zobaczenia 🥰🐕‍🦺