Ale Miejscówka! - opinie

5

Jesteśmy super zadowoleni z pobytu, domek był przepiękny i pod ręką było wszystko czego potrzebowaliśmy. Właścicielka pomyślała o wszystkim i bardzo miło nas powitała, kontakt był bezproblemowy. Polecam! ;)

Gospodarz: Alina
2024-02-17

Niezmiernie dziękuję! Cieszę, że tak podobało. Pozdrawiam serdecznie :)


5

Nasz pobyt w Klusku był przewspaniały! W domku jest czysto, spokojnie i bardzo przytulnie, a na dodatek znajdzie się w nim absolutnie wszystko. Mimo niepogody udało nam się skorzystać z miejsca na ognisko i podziwiać piękne gwiaździste niebo. Polecam to miejsce bardzo bardzo nie tylko ze względu na super domek, ale też piękną, różnorodną okolicę. Jako kropkę nad i dodam, że czuliśmy się bardzo dobrze zaopiekowani przez gospodynię :) dziękujemy!

Gospodarz: Alina
2024-02-11

Jak mnie to uskrzydla! Dziękuję pięknie ❤️


5

Przepiękne i zadbane miejsce :) Super kontakt z Właścicielką, zero problemów. Okolica warta odwiedzenia zarówno latem jak i zimą.

Gospodarz: Alina
2024-01-24

Dziękuję pięknie! Taka opinia o miejscu i okolicy raduje serce Gospodarza :)


5

Piękne miejsce, świetnie wyposażony domek, kontakt z właścicielką bezproblemowy. Rzeka jako bonus - fantastyczna. Mała sugestia - zimą przydałby się mały grzejnik, na którym/przy którym można by powiesić coś mokrego i grubszego do wyschnięcia, ogrzewanie podłogowe się sprawdza świetnie pod warunkiem, że nie trzeba niczego suszyć :) Polecamy!

Gospodarz: Alina
2024-01-24

Dziękujemy pięknie! Cieszę się, że bezpośredni dostęp do rzeki zimą też sprawia przyjemność :) Dzięki podpowiedziom Gości udoskonalamy nasze miejsce, była propozycja parasolu na taras - mamy parasol, ktoś dał znać, że materac za miękki, jest nowy, twardszy i wygodniejszy, a teraz pora na grzejnik :) Pomyślimy i o nim. Dziękujemy i zapraszamy serdecznie ponownie!


5

Świetnie miejsce! Domek jest bardzo czysty, zadbany i przyjemnie urządzony. Kuchnia jest dobrze wyposażona i nie brakuje podstawowych rzeczy (tabletki do zmywarki, ręczniki papierowe, czysta gąbka i płyn do naczyń), o których inni gospodarze często "zapominają". Przyjechałem biegać i jeździć na rowerze i okolica jest do tego wymarzona. Głęboki las zaraz obok i długie kilometry leśnych dróg i ścieżek. Bardzo polecam!

Gospodarz: Alina
2024-01-09

Bardzo dziękuję! Nie umiem opisać jak mnie to cieszy, gdy Goście doceniają tą naszą piękną okolicę. Pozdrawiam serdecznie :)


5

Wspaniałe miejsce, wielka dbałość o szczegóły. Czekały na nas nawet pianki na ognisko! Mam przed oczami wspomnienie kawy na tarasie, w fotelu z kocykiem i widokiem na spadające jesienne liście. No i morsowanie w pobliskim jeziorze. Polecam!!!

Gospodarz: Alina
2023-12-07

Niezmiernie się cieszę, że pobyt się udał! Serdecznie dziękuję za opinię ❤️


5

Krótki pobyt w Ale Miejscówka 1 będę wspominać długo i dobrze. Domek i otoczenie bardzo zadbane. Ujęły mnie szczegóły, które tworzą jakość : bardzo ciepła woda z odpowiednim ciśnieniem, możliwość ustawienia temperatury w każdym pomieszczeniu, instrukcje np. jak wyłączyć oświetlenie zewnętrzne, opis dotarcia do najbliższych atrakcji przyrodniczych - a na prawdę warto. Kontakt z p. Aliną bardzo dobry, życzliwy i konkretny. Chętnie wrócę. Gdybym mogła mieć jedno życzenie to prosiłabym o twardszy materac w sypialni. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam :)

Gospodarz: Alina
2023-10-19

Bardzo, bardzo dziękuję za dostrzeżenie tych naszych "szczegółów"! Wschłuchujemy się zawsze w potrzeby Gości, nad twardszym materacem już myślimy. Zapraszam serdecznie ponownie :)


5

Cudownie spędziliśmy dwa dni w Ale Miejscówce! Jest przepięknie, cicho, blisko natury. Ogromnym plusem jest ogrzewanie podłogowe, przyjechaliśmy w zimnym momencie a domek nagrzał się w niecałe pół godziny tak że można było chodzić boso :) Na pewno wrócimy!

Gospodarz: Alina
2023-10-14

Serdecznie dziękuję! Czekamy na Was :)


5

Coz to byl za cudowny wyjazd!! Magiczny czas, pośród pięknej przyrody😍 sam domek czysty, zadbany, wrecz idealny! Pani Alina to wspaniala osoba, ktora zawsze służy pomoca i uraduje usmiechem😊 dziekujemy za piekne wspomnienia z nowego ulubionego miejsca!

Gospodarz: Alina
2023-10-11

Pani Marto, wspaniale to czytać, mocny wzrusz! Dziękuję niezmiernie za wszystkie miłe słowa 😊


5

Zdecydowanie polecam domek Miejscówka 1 - dostaliśmy dokładnie to, czego się spodziewaliśmy, czyli wypoczynek w stylu slow - mały ale komfortowy domek na skraju wsi, fajne żyjące własnym życiem zielone otoczenie dookoła, 'własną' rzekę, miejsce na bezpieczne ognisko (i pianki na nie ❤️!) oraz hamaki i pomost jakby stworzony do jogi, które eksploatowaliśmy do granic możliwości ❤️❤️. Z rzeczy, które trzeba wziąć pod uwagę - teren jest wydzielony tylko palikami i linką, także trzeba zachować wzmożoną czujność w przypadku ewentualnych psiaków eksploratorów 🙃, no i materac w łóżku jest baaaaardzo miękki, co może być, w zależności od preferencji, zarówno wadą jak i zaletą - w przypadku mojego kręgosłupa z problemami nie było to w pełni komfortowe, ale ratował mnie wspomniany już pomost i poranna joga 😊😊.

Gospodarz: Alina
2023-10-01

Pani Mario, dziękujemy! Miło to wszytko czytać ❤️ Teren nieogrodzony z myślą, by mogły przekicać lub przebiec dzikie zwierzęta, a z materacem potwierdzają się i nasze odczucia, zatem pomyślimy o zmianie. Pozdrawiam serdecznie 😊


5

Cudowna miejscówka! :) Uroczy domek urządzony z dbałością o każdy detal, wyposażony we wszystko, co może być potrzebne. Duża działka pełna drzew i zieleni. Slow chill w hamaku, w wygodnych fotelach na tarasie lub na leżakach przy ognisku. Można się nieźle zresetować od zgiełku miasta :) Polecam!

Gospodarz: Alina
2023-09-15

Bardzo się cieszę, że nowy domek się spodobał. Pozdrawiam serdecznie :)


5

Bardzo przytulny domek w bajkowej otulinie. Obecność starych dębów i malowniczej rzeczki do której można każdego ranka przejść się boso, koi i uspokaja. Spokój czasem zaburzamy jest przez bliskość drogi, nie wielkiej, wiejskiej drogi ale jednak wzmożony ruch czasem daje o sobie znać . Jezioro białe czyściutkie , można znaleźć kameralne i zadbane plaże ( płatne , zazwyczaj 10 zł od osoby) dla fanów wodnych zabaw duża oferta plaż z kajakami i rowerami wodnymi . Kontakt z Panią właścicielka fantastyczny , bardzo życzliwa Osoba . Polecamy miejscowe !

Gospodarz: Alina
2023-08-23

Bardzo dziękuję za polecenie i pozdrawiam serdecznie Państwa :)


5

Piękne miejsce, bardzo dobry kontakt z Właścicielką, jezioro Białe bardzo czyste (plaża dzika, cicha jakieś 10min drogi spacerem) . W niedalekiej odległości knajpa z regionalnym jedzeniem (czego nawet się nie spodziewałyśmy). Dużo udogodnień i "małych rzeczy", które radują dorosłych i dzieci - hamaki, slackline, przyrządy na nadrzeczną plażę, drewno do ogniska, kwiaty w wazonach. jest KLIMATYZACJA - która uratowała nam życie :D, wyposażenie kuchni. Byłyśmy w dwie dorosłe osoby + 3 dzieci i domek absolutnie dał radę! Klimatyczny taras, przyroda "puszczona", nie zniszczona. Okolica absolutnie w dechę. Idealne miejsce dla kochających naturę.

Gospodarz: Alina
2023-08-19

Niezmiernie się cieszę, że tak się podobało. Serdecznie dziękuję za docenienie naszych pomysłów. Pozdrawiam całą Ekipę :)


5

Bardzo wygodnie urządzony , czysty domek, super miejsce na ognisko . Dodatkowy atut - klimatyzacja ❤️ Największy plus za okoliczną przyrodę i bezpośredni dostęp do rzeczki . Bardzo mili właściciele :) Jedyne „ ale „ to boisko po sąsiedzku i dla właścicieli piesków - brak ogrodzenia :) Dziękujemy za gościnę 🤗

Gospodarz: Alina
2023-06-16

Pani Justyno, dziękuję za dodanie opinii. Pozdrawiam serdecznie 🤗


5

To miejsce, a w zasadzie Miejscówka, ma jedną ogromną wadę- uzależnia i bardzo ciężko z niego wyjechać. Jest prosto i pięknie , z uszanowaniem natury , co dla nas bardzo ważne. Dziękujemy przemiłej Pani Gospodyni za starania, troskę o gości i koncept miejsca, które zachwyca i uszczęśliwia.

Gospodarz: Alina
2023-05-29

To dla mnie piękne i wzruszające, gdy Goście czują to miejsce podobnie, jak ja. Dziękuję!


5

Pojechaliśmy na 9 nocy z 4-mc niemowlakiem. Ale Miejscówka! :) Zacznę od domku: Przepiękny, porządnie wykończony. Z metrażu niewielki, ale świetnie zaprojektowany, przestrzenny i z masą schowków/miejsc na rzeczy - nie zapełniliśmy wszystkich szafek i szuflad! Spora kuchnia w pełni wyposażona i piękne naczynia. Wydzielona sypialnia z dużym łóżkiem (wbiliśmy we trójkę do niego w pełnym komforcie). Masa kocyków dla zmarzluchów. Na tarasie wygodne fotele ogrodowe i wielki parasol który umożliwił nam siedzenie na zewnątrz nawet w deszczowe wieczory. W sporej łazience prysznic z silnym strumieniem, woda gorąca płynie od razu (kto mył uwłosioną głowę pod lichym kap kap kap ten wie jakie to ważne). Funkcjonalne ogrzewanie podłogowe i klimatyzacja - zdecydowanie można przyjeżdżać cały rok. W ogrodzie: wszystko zadbane, wieczorem podświetlone lampiony, fajna własna mikro plaża nad rzeką, leżaki, zabawki do piachu dla szkrabów. Śpiew ptaków, dorodny bażant, sznury gęsi i kaczek, rechot żab i nietoperki nocą. A najpiękniejsze chyba było przyjechać do domku i zobaczyć, że byliśmy tam miłymi i oczekiwanymi gośćmi: spersonalizowana kartka na stole i poczęstunek (0% dla mamy karmiącej! i lokalne więcej % dla młodego taty ;)), pianki na ognisko, świeże kwiaty, no było to przemiłe. Kontakt z Właścicielką super. Polecamy serdecznie i pozdrawiamy!

Gospodarz: Alina
2023-04-29

Dziękuję! Szczególnie się cieszę, że nasze powitanie sprawiło przyjemność :) Pozdrawiam serdecznie całą Rodzinkę!


5

W domku było naprawdę przemiło, aż szkoda było wyjeżdżać. Szybko zatęskniliśmy za porannymi spacerami po lesie, nad jezioro i rzeczką kilka kroków od domu. Widzieliśmy bażanty, sarenki i słuchaliśmy ptasich koncertów. Doceniamy takie "drobiazgi" jak świeże kwiaty na stole, mnóstwo kocy, absolutnie przepiękne naczynia i pianki do ogniska. W domku było niezwykle przytulnie i miło. :) Domek znajduje się na wsi w sąsiedztwie innych domów, ale widok mieliśmy na działkę, drzewa i rzeczkę, więc nie odczuwaliśmy za bardzo bliskości innych zabudowań. Za sąsiednią działką przebiegała droga, z której słychać było czasami przejeżdżające samochody, choć rzadko, jak to na wsi. Planując przyjazd z pieskiem warto mieć na uwadze, że teren jest ogrodzony słupkami i linką, więc psiaka trzeba mieć na oku (lub lince ;)) ze względu na mnogość zapachów i zwierząt wokół. Mamy nadzieję, że jeszcze wrócimy tam wypocząć, tym bardziej że dojazd z Warszawy jest naprawdę w porządku! :) Ogromnie dziękujemy za przemiłe przyjęcie. <3

Gospodarz: Alina
2023-04-16

Pani Aniu, ogromnie dziękuję za recenzję i docenienie tych naszych "drobiazgów". Serdecznie zapraszam ponownie, jeśli będzie chęć powrócić w nasze strony.


5

Bardzo klimatyczne i wyjątkowe miejsce. Domek jest uroczy i przytulny oraz posiada wszystko co niezbędne do przyjemnego spędzenia czasu. Kawałek terenu z małą dziką "plażą" potrafią sprawić radość nawet w chłodniejsze dni. Na pewno jeszcze tu wrócę by zobaczyć jak to miejsce wygląda gdy wszystko się zieleni bo nawet w okresie zimowym pobyt tutaj to sama przyjemność. :) Trzeba też zaznaczyć super kontakt z Gospodarzem!

Gospodarz: Alina
2023-04-06

Panie Jakubie, dziękuję za tą opinię i za Państwa pobyt, miło mi było Was gościć. Zapraszam serdecznie do Miejscówki w sezonie wakacyjnym, wtedy u nas najpiękniej :)


5

Piękny domek w zacisznym miejscu, idealny na odpoczynek. Właściciele zadbali o dobre wyposażenie domku. Polecam dla osób, które szukają miejsca do wyciszenia :) Rewelacyjny kontakt z gospodarzami obiektu.

Gospodarz: Alina
2023-01-18

Bardzo dziękuję za opinię i docenienie nas :)


5

Bardzo klimatyczna Miejscówka. Wygodny i w pełni wyposażony domek. Okolica bardzo zaciszna o tej porze roku. Blisko do jezior i lasów je otaczających. Odgłosy dzikich ptaków robiły klimat ;)

Gospodarz: Alina
2023-01-02

Dziękuję za tą recenzję! Cieszę się, że się podobało i że zostały zauważone tematy, z których jesteśmy dumni :)