Fajn TAJM Rychleby - opinie

5

Dom jest położony w niezwykle malowniczej okolicy, w otoczeniu licznych tras rowerowych i pieszych. W nocy przepięknie widać gwiazdy! Gospodarz jest bardzo gościnny i opiekuńczy. Zdecydowanie polecam to miejsce każdemu, kto szuka odskoczni od miejskiego zgiełku i chce naładować baterie w otoczeniu natury.


5

Děkujeme za odpočinkový pobyt na krásném místě s klidem pro duši. Dlouho jsme si takhle krásně neodpočinuli. Paní domu byla velmi příjemná a ochotná, doporučila nám výlety v okolí. Též jsme využili saunu s relaxační zónou s výhledem do přírody. Bujná, ale přesto s láskou opečovávaná zahrada s posezením je balzámem pro duši. Pokoje i celý dům byl krásně uklizen a voněl čistotou a pohodou. K zakoupení byly také lokální produkty. Plně vybavená krásná kuchyně, snad jen tác na odnesení nádobí a věšáčky na utěrky jsme nenašli. Místo je vhodnější spíše pro partu lidí, kteří se znají. I přesto se lze s ostatními hosty prostřídat ve společné kuchyni. Snad jen jediným menším nedostatkem byla kolísavost teplé vody, což bylo asi způsobeno větší spotřebou ve večerních hodinách. Určitě se sem rádi vrátíme a budeme doporučovat dále. Moc děkujeme!


5

Pokud hledáte klid, voňavý dům co má duši, který vás okouzlí, hluboké bukové lesy a zatopené lomy tak to je to pravé místo pro naprostý relax vašeho těla a mysli.... je to místo, kde víte, že tam nejste naposledy.....