Trzecia Góra - domek zagubiony w Beskidzie Wyspowym - opinie

5

Serdecznie polecamy! Miejsce jest naprawdę piękne, z panoramicznym widokiem na góry- Beskid Wyspowy, Tatry i Babią! Miejsce ciche, spokojne i odludne, stworzene z pomysłem i miłością do otaczającej przyrody, doskonałe na ucieczkę od cywilizacji :) zimą droga jest dość wymagająca, ale tu Gospodarze stają na wysokości zadania ratując z opresji i oferując pomocny hak i dłoń ! Państwo Gospodarze są przesympatycznymi, ciepłymi ludźmi, cierpliwie opowiadającymi o okolicy i o domku. Żałowaliśmy że byliśmy tak krótko! Na pewno wrócimy!

Gospodarz: Anna
2024-01-21

Bardzo dziękuję za tą opinię. Zrobiło nam się ciepło na sercu ☺️. Myślę, że tych urodzin męża nie zapomnicie, nie tylko ze względu na piękne okoliczności przyrody 😁. Pozdrawiam serdecznie Ania


5

Magiczne miejsce! Nie spodziewaliśmy się, że będzie aż tak pięknie, przytulnie, komfortowo. Domek zaszyty na szczycie góry z pięknymi widokami, cisza i spokój. Jeśli chodzi o wyposażenie było wszystko czego potrzeba, ogień w kominku dodawał magicznej atmosfery. Przemili gospodarze, bardzo pomocni, widać, że kochają to miejsce i starają się żeby goście czuli się jak u siebie. Jestem przekonana, że wrócimy do Trzeciej Góry jeszcze nieraz ponieważ mamy z tego miejsca niezapomniane wspomnienia.


5

Przepiękne miejsce!!! Idealne na wypoczynek i naładowanie energii :) W domku jest wszystko co potrzeba a widok roztaczający się z okolicy niesamowity <3 Gospodyni bardzo miła i pomocna :) Polecam!


5

Miejsce wybitne, wspaniały projekt domu wykonany z smakiem i nienagannym gustem. Widokowa, ogromna działka zlokalizowana zaraz przy lesie w którym można zacząć piesze wędrówki. Dom stoi pośrodku niczego - komfort i cisza oraz prywatność na najwyższym poziomie. Wyposażenie domu ogrodu zapewnia wygodę i brak konieczności zabierania wielu rzeczy na wyjazd. Trzecia góra może i jest trzecia ale w moim rankingu jest pierwsza:) Jedyna sugestia do rozważenia na kiedyś: balia z gorąca wodą:)

Gospodarz: Anna
2023-11-08

Myślimy o saunie 😁


5

Pobyt w domku Trzecia Góra był naprawdę magiczny. Domek umiejscowiony jest w bajecznym miejscu, z przepięknym widokiem, niezakłóconym żadnym innym budynkiem. Po prostu ty i natura przed tobą. Świetne trasy spacerowe po lesie i górach, tuż za progiem. Sam domek urządzony z doskonałym wyczuciem i smakiem, każdy szczegół i jakość użytych materiałów tam cieszy, estetycznie wycisza. Widok przez duże okna salonu niezmiennie zachwyca. Dom wyposażony bez zastrzeżeń, niczego tam nie brakuje, można poczuć się jak w domu. Świetna komunikacja z właścicielami. To takie miejsce do którego chce się wracać, nasycić spokojem i atmosferą, miejsce szczególnie godne polecenia!

Gospodarz: Anna
2023-10-25

Bardzo dziękuję za tą opinię. Cieszę się, że się tak Państwu podobało. Dzieciaki są naprawdę super! Polecam się na romantyczny weekend we dwoje 😉😁. Pozdrawiam serdecznie Ania


5

Bardzo fajny, nowoczesny, doskonale wyposażony domek, pachnący czystością. Okolica z cudownymi widokami i doskonałą ciszą. No i przesympatyczna gospodyni! Polecam serdecznie :-)

Gospodarz: Anna
2023-10-25

Dziękuję za opinię! Bardzo się cieszę, że domek i okolica tak się spodobały. Dziękuję za miłą rozmowę, za uszanowanie domku. Serdecznie zapraszam ponownie . Ania


5

Raj na ziemi. Zjechałem prawie całą Polskę, nigdzie nie doświadczyłem tego co w tym miejscu. Polecam to jakby nic nie powiedzieć. 🖤

Gospodarz: Anna
2023-10-23

No odjechałam po tej opinii. Serducho się raduje, jeszcze bardziej się chce. A góry i widoki na nie to tylko mała nasza zasługa, że usytuowaliśmy domek z widokiem na nie. Dziękuję bardzo za tą opinię i zapraszam serdecznie 😊


5

Trzecia Góra to miejsce, obok którego nie można przejść obojętnie. Po prostu się nie da. Jest to miejsce wyjątkowe w swojej wyjątkowości. Pod każdym względem. Miejsce dla ludzi szukających wytchnienia i odpoczynku. Ale takiego na 100%. Nic tu nie jest połowiczne i byle jakie. Wszystko sprawia, że można się przez chwilę poczuć, jakby czas stanął w miejscu. I nic się tam nie liczy, poza przepięknymi widokami, zapachem rosy o poranku, ciszą i cudownymi zachodami słońca. To miejsce niezwykłe w każdym calu. Do którego chcę się wracać. Jeśli chodzi o domek, to widać, że Gospodarze zadbali o każdy detal. Domek przepięknie urządzony. Ktoś, kto o to zadbał ma wyczucie piękna. Domek pachnący, lśnił od czystości. Do tego nie brakowało w nim niczego, żeby poczuć się tam dobrze i komfortowo. Otoczenie domu zachwyca widokami. Nie wiadomo, gdzie patrzeć. Posiłki na tarasie z takimi widokami, to po prostu marzenie. Nikt nie zakłócał nam spokoju. Żadnych sąsiadów w pobliżu. Żadnych domów. Tylko my i natura. Czy można wymarzyć sobie lepszy wypoczynek...? Trzecia Góra to miejsce, do którego z pewnością kiedyś wrócimy!

Gospodarz: Anna
2023-10-16

Dziękuję bardzo za tą i taką opinię. Takie słowa powodują, że się chce, że to co robimy ma sens i jest zauważalne. Cieszę się, że są ludzie którzy cenią sobie te widoki, tą ciszę i nasz domek. Bardzo miło było mi Was gościć. Zapraszam ponownie i pozdrawiam ciepło. Ania


5

Jesteśmy zachwyceni zarówno domkiem jak i okolicą. Domek pięknie wykończony, z dbałością o szczegóły, niczego w nim nie brakuje i jest bardzo przytulny, a z dużych okien rozpościera się cudowny widok na okolice. Można było podziwiać zachody i wschody słońca i dla cierpliwych nawet szczyty Tatr można było zobaczyć. No i nocne oglądanie gwiazd! Spędziliśmy tu super czas, aż żal było wyjeżdżać. Jest tu cisza, przestrzeń, czas płynie inaczej. I dawno się tak nie wyspałam :) Gospodarze przemili, kontakt z nimi błyskawiczny. Widać u nich szczęście jak widzą szczęśliwych gości!!! Czuć że bardzo im zależy, żeby goście czuli się jak u siebie. Mam nadzieje, że jeszcze tam wrócimy.

Gospodarz: Anna
2023-09-18

Dziękuję za te cudowne słowa (i orzeszki 😋). Faktycznie zależy nam na tym aby goście czuli się tu dobrze, a jak czują te widoki, las, łąkę, domek to odlatujemy ☺️. Cieszę się, że wypoczęliście. Zainspirowaliście nas do wycieczek rowerowych 😁. Pozdrawiam ciepło Ania


5

Świetne, klimatyczne miejsce z pięknym widokiem - brak ludzi i zabudowań, cisza i spokój - idealnie! Sam domek bardzo dobrze wyposażony, nowiutki, ładnie urządzony, zdecydowanie polecam wszystkim!

Gospodarz: Anna
2023-09-04

Bardzo się cieszę że domek i nasze widoki się Państwu spodobały. Generalnie Beskid Wyspowy piękny jest 😁. Jestem wdzięczna za te miłe słowa. Zapraszam ponownie 😊. Pozdrawiam ciepło Ania


5

Przecudne miejsce, sielski domek z dopieszczonym każdym szczegółem. Przemili i pomocni właściciele. Widok wspaniały, nie do opisania. Jeśli potrzebujesz oderwać się od miejskiego zgiełku i kochasz ciszę i spokój, śmiało wybierz to miejsce. Kompletna cisza pozwala naprawdę odpocząć. Bardzo polecamy!

Gospodarz: Anna
2023-09-01

Bardzo dziękuję za te miłe i budujące słowa. Powodują, że się chce i uskrzydlają. Mamy szczęście do gości 😁. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam Ania


5

Trzecia Góra to miejsce absolutnie wyjątkowe! Klimat tego miejsca ciężko oddać słowami. Domek wraz z działką z każdej strony otaczają przepiękne widoki zapierające dech w piersiach. Przekraczając próg domku czuć, że właściciele włożyli tam całe serce. Sam domek niezwykle komfortowy, przytulny, idealnie wkomponowany w otoczenie, a jednocześnie nowoczesny ze wszystkim ugodnieniami. Właściciele przesympatyczni, zaangażowani, czuliśmy się bardzo zaopiekowani. Dojazd nie jest najłatwiejszy, ale jak już dotrze się na Trzecią Górę, to po prostu nie chce się jej opuszczać. Na miejscu spędziliśmy 7 dni, i mimo początkowego założenia aktywnego spędzania czasu, po prostu przepadliśmy w ciszy jaka nas tam zastała. Przed wizytą na Trzeciej Górze nie zdarzyło nam się nigdy spędzić faktycznie niezakłóconego niczym pobytu. I mimo odizolowania, na miejscu czuliśmy się bezpiecznie. Trzecia Góra to miejsce naprawdę wyjątkowe i unikatowe na mapie kraju! ;)

Gospodarz: Anna
2023-08-07

Łał, jak miło słyszeć tyle cudownych słów o naszym miejscu! Dziękuję bardzo 😘. Miód na serce. I domek taki zadbany! Aż chce się dzielić nim z takimi ludźmi. Zapraszam ponownie i pozdrawiam ciepło. Ania


5

Najwyższa jakość wynajmu jakiej doświadczyłem. Właścicielka bardzo miła i pomocna. Widoki fantastyczne! Wyposażenie i sterylność domku na profesjonalnym poziomie. No i sarenka za oknem umiliła nam wizytę :D Polecam gorąco!

Gospodarz: Anna
2023-07-04

Bardzo miło było mi Was gościć. Każda taka opinia to dla mnie skarb. Dziękuję bardzo i za bułeczki również 😋 Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie


5

Domek jest naprawdę dopieszczony - od wystroju po wyposażenie, nie brakowało nam absolutnie niczego. Wielkie okna, przestronna przestrzeń wspólna, bardzo przytulne pokoje i stół na zewnątrz z najlepszym widokiem. :) Właściciele byli bardzo pomocni, pomogli nam z dotarciem na miejsce i co jakiś czas upewniali się, czy wszystko jest ok i czy niczego nam nie brakuje. Lokalizacja jest idealna do wyciszenia się, na uboczu, ale w razie czego do sklepu spożywczego można dojść na piechotę. Spędziliśmy tam prawie 4 dni i spokojnie moglibyśmy zostać kolejne 4, bo to miejsce się nie nudzi. Bardzo polecam wszystkim górołazom i tym, którzy chcą leżeć na leżaku pod drzewem. :)

Gospodarz: Anna
2023-06-14

Dziękuję za piękną opinię 😊. Byliście pierwszymi nie zmotoryzowanymi gośćmi, cieszę się że tacy jeszcze istnieją 😉. I dziękuję za uszanowanie domku. Bardzo się cieszę, że się podobało i zapraszam ponownie ☀️ Pozdrawiam serdecznie Ania


5

Trzecia góra to wspaniałe miejsce do wyciszenia i wypoczynku. Piękny, zadbany domek z rewelacyjnym widokiem. Widać że właściciele włożyli w niego całe swoje serce. Dziękujemy serdecznie za wspaniałą gościnę i gorąco polecamy wszystkim Trzecią Górę

Gospodarz: Anna
2023-01-31

Dziękuję za tyle ciepłych słów. Każda opinia jest dla nas ważna, bo powoduje że to co zrobiliśmy i to co robimy ma sens. Zapraszam ponownie i pozdrawiam serdecznie Anna


5

Trzecia Góra to miejsce absolutnie wyjątkowe! Jeżdżę do górskich chatek regularnie ale po raz pierszy widoki dookoła domu po prostu zwaliły mnie z nóg! Zapierająca dech w piersiach panorama gór (łącznie z ośnieżonym pasmem Tatr) z trzech stron domku ! Po prostu WOW! Dojechać tam nie jest łatwo droga przez las na koniec świata ale jak się już dotrze jest się w raju :) Domek prześliczny, urządzony niezwykle przytulnie, stylowo i komfortowo. Bardzo przestronny i wygodny. Cudownie grzejąca koza, ogromne okna i wszytkie udogodnienia jakie można sobie wymyślić. Nie brakowało absolutnie niczego! Właściciele przesympatyczni, mogłabym z nimi gawędzić dłuuugo. Gdyby tylko nie jeden zasadniczy minus, że domek jest strasznie daleko od mojego domu byłabym tam częstym gościem :) Bardzo dziękuję za ten cudowny pobyt!

Gospodarz: Anna
2023-01-02

Bardzo dziękuję za taką cudowną opinię! Za tyle wspaniałych, dobrych słów o domku i otoczeniu, od których raduje się serce, raduje się dusza :⁠-⁠). Bardzo się cieszę, że pogoda się jednak udała, chociaż śniadanie noworoczne przy stole na zewnątrz to już wyczyn pogodowy. Zostało jeszcze parę Wysp do zdobycia, więc zapraszamy serdecznie o każdej porze roku. Obyśmy zawsze mieli takich cudownych gości! Pozdrawiamy ciepło 🔥 Ania i Andrzej


5

W Trzeciej Górze spędziliśmy cudowny czas. Przepiękne miejsce. Jest to miejsce, w którym można odpocząć i odetchnąć a właściciele dbają o to aby czuć się ugoszczonym. Wygląda jakby właściciele włożyli dużo serca w to miejsce. Nie pamiętam kiedy ostatnio zrobiłam tak dużo zdjęć, w tak krótkim czasie! Natura jest bardzo piękna! Jesteśmy zachwyceni :) Bardzo polecam!

Gospodarz: Anna
2022-11-02

Dziękuję bardzo, serce rośnie i że nie poszły na marne nasze starania aby domek był przyjazny i że widoki też się podobały. Byliście cudownymi, wyjątkowymi gośćmi! Pozdrawiam serdecznie Anna