Sušárna švestek u Křivoklátu - opinie

4

V Sušárně se krásně odpočívá a procházky po okolí jsou parádní. Při deštivém počasí může být cesta dolů adrenalinový zážitek.


5

Byly to 3 krásné noci. Člověk si tam odpočine a přijde na úplně jiné myšlenky - takový restart. Klid, ticho a užívání společné chvíle jen ve dvou, je něco, co můžeme za nás jen doporučit. Únik od rušného města a vypnout, je k nezaplacení. Odjeli jsme šťastní, odpočatí a nabití energii. Sušárna je krásná, útulná a cítíte se tam jako doma. My moc děkujeme a určitě se někdy vrátíme. :)


5

Vše bylo super, moc se nám líbilo v Sušárně švestek. Děkujeme Dito :)


5

Pobyt jsme si velmi užili - dny plné procházek a čtení. Chatka i její okolí je moc příjemné místo k odpočinku :)


5

Nádherné místo uprostřed lesa. Můžete tu jen tak sedět, zapomenout na všechno okolo a užívat si okamžik. Chatka je krásně útulná a čistá, máte tu vše základní co potřebujete k životu. Nic vás tady neruší. Večer vám nad hlavou létají netopýři a za plotem chodí srnky. Určitě se sem chci vrátit, sušárnu jsem si zamilovala na první pohled.


5

Nezapomenutelný zážitek! Tohle si každý musí zažít. Atmosféra klidu a souznění s přírodou a naprosté dobití baterek. I přes nedoporučení majitelky jsme na vlastní nebezpečí vzali i naše roční dítě. Interiér chatky a všechna světýlka dítě uhranula a opravdu jsme se všichni zklidnili, napojili se na sebe, odpočinuli si a já pocítila obrovský vděk za to, že jsme tři a že tohle můžeme zažít společně. Jen bylo těžké pak dítko probudit, protože se tam tak krásně a klidně spí :) Určitě si najdeme čas na další návštěvu! Moc děkujeme.


5

Klid, jen zpěv ptáků, občas slyšíte vlak a večer nějaké to zvířátko na střeše. Místo, kde se odstřihnete od lidí a internetu. Oba jsme si odpočinuli, konečně dočetli knihy a užili si místní divočinu. Sušárna je krásně předělané místo a nezbývá než smeknout před Ditou pomyslný klobouk za to, co se jí povedlo vytvořit.


5

Parádní schované místo, kde zpívají ptáci a večer na zápraží můžete číst až do tmy a poslouchat, jak jdou postupně všichni zpěváci spát. Můžete si umlít kafe ke snídani. Dívat se do kvetoucí zahrady, dát si pár třešní nebo lesních jahod. Číst knihy v posteli, v houpačce, na pergole, na zápraží. A tak krásně se tam vypne a spí! Vzít si kola (trochu námahy a nepohodlí je vynést nahoru) a pak objet Křivoklátsko. A dát si sprchu venku. A užít si každý okamžik... Děkujeme za úžasný víkend!


5

Skvělý místo, kde když nechcete, nepotkáte nikoho kromě srn, ptáků a vlaku co jezdí na druhé straně údolí. Výborný místo na vypnutí hlavy a celkový odpočinek.


5

Úžasné místo, které má opravdu duši. Doslova detox od civilizace. Chatička je umístěna v malé vesničce, ale na konci vesnice a v kopci. Opravdové splynutí s přírodou neboť kolem jsou jen lesy plné zpívajících ptáků, večer přes plot jsem zahlédla srnku a v noci mi po střeše chodila nejspíše kuna nebo jiný čtyřnohý kamarád. Chatka bez elektřiny, takže odstřihnutí od sociálních sítí a mobilu celkově. Jediné co jsem podcenila byly nějaké přezuvky či papučky. Nechtěla jsem si uvnitř našlapat a své přezuvky jsem nevzala. Tudíž jsem chodila bosky a zem byla docela studená. To je za mě jediná malá poznámka na zlepšení. Jinak vše super! Rozhodně tu nejsem naposledy.