Willa Rzepiska 955 n.p.m. - opinie

5

Spedzilismy fantasyczny, relaksujący czas w willi Rzepiska. Okolica i widok- zapierający dech w piersiach, kawa pita na leżaczku z widokiem na piekne Tatry- bajka. Do tego muczące krowy tuż obok, mozliwość zrobienia grilla- super. Sam domek piękny, czysty, urządzony ze smakiem, zdjęcia w ofercie nie oddają jak śliczne to miejsce. Jedynie muchy ( a było ich naprawde dużo w domku) były uciążliwe, ale na naturę czasem nie ma rady;) Kontakt z gospodarzem przemiły. Polecam serdecznie!

Gospodarz: Agata i Marcin
2024-06-27

Pani Izo, bardzo dziękujemy za opinię i za miły kontakt z Panią. Cieszymy się, że spędzili Państwo u nas tych kilka dni. Zapraszamy ponownie.


5

Świetnie wyposażony i ciepły dom (gry, fotele, kuchnia). Można spokojnie spędzić wiele czasu z każdą pogodą dookoła. Pobyt na ogromny plus. Pozdrawiam.

Gospodarz: Agata i Marcin
2024-06-23

Szanowny Panie Piotrze, Bardzo dziękujemy za pobyt, zaufanie, dobre słowo i mówimy : "do zobaczenia". Agata i Marcin


5

Domek usytuowany w malowniczym i spokojnym miejscu, razem z rodziną spedzilismy tam super czas. Bardzo polecam jeśli ktoś chce odetchnąć od codzienności! Domek czysty, zadbany, świetny kontakt z właścicielami. Zdecydowanie Polecam !!

Gospodarz: Agata i Marcin
2023-12-19

Panie Tomku, bardzo dziękujemy za opinię. Mamy nadziej, do zobaczenia następnym razem :) Serdecznie zapraszamy.


5

Willa Rzepiska to miejsce absolutnie wyjątkowe i oferujące wszystkie niezbędne elementy idealnego wypoczynku: cisza, spokój, zapierająca dech panorama Tatar, bliskość szlaków górskich (polskich i słowackich). Tutaj można odciąć się od pędu i gwaru dnia codziennego. A wszystko to w połączeniu z bardzo komfortowym i świetnie wyposażonym domem zbudowanym w stylu góralskim z dbałością o najmniejszy detal. Gospodarze bardzo mili i pomocni. Dziękujemy i na pewno wrócimy!

Gospodarz: Agata i Marcin
2023-08-24

Jest nam niezmiernie miło, że doceniliście Państwo bliskie naszemu sercu miejsce. Cieszymy się na Państwa kolejny przyjazd i postaramy się utrzymać pozytywne wrażenia:)Agata i Marcin


5

Polecam z całego serca. Domek jest przepiękny, każdy najmniejszy szczegół dopracowany, a widoki nieziemskie. Cudownie, że w tym naszym chaotycznym świecie są jeszcze takie miejsca, w których cisza wręcz otula. Na pewno wrócimy.

Gospodarz: Agata i Marcin
2023-07-24

Bardzo dziękujemy za pozostawioną opinię.Cieszymy się, że mogliśmy podzielić się z Państwem miejscem, które jest dla nas szczególne Obiecujemy dopracowywać dom i otoczenie tak by nasi goście wyjeżdzali tylko z dobrymi wrażeniami.Dziękujemy i zapraszamy ponownie.Agata i Marcin.


5

Powiedziec, ze to miejsce jest wyjatkowe, to jak nie powiedziec nic. Razem z trojka znajomych spedzilismy tam tydzien jak z bajki. Dom jest naprawde przestronny, pachnie nowoscia, jest bardzo czysty. Kuchnia jest super wyposazona, nie brakowalo nam niczego. Mozna takze korzystac z grilla. Sypialnie sa przestronne, z wygodnymi lozkami.No i najwaznejsze, czyli widok za milion dolarow. Na zywo robi ogromne wrazenie. Okolice domku sa bardzo ciche. Jest to idealne miejsce, zeby wyrwac sie z miasta. Zaraz obok domku zaczynaja sie liczne szlaki piesze, wiec codziennie mozna isc na inny spacer. W dolnej czesci miasteczka jest maly sklep spozywczy (okolo 4 minuty drogi). Do szlakow na Morskie Oko czy do Doliny 5 Stawow jest rzut beretem. Komunikacja z Wlasicielami byla bardzo dobra, i co jest wazne: zameldowanie i wymeldowanie byly bardzo bezproblemowe. Jestemy totalnie zauroczeni tym miejscem. Tydzien w takim raju to zdecydowanie za malo.

Gospodarz: Agata i Marcin
2023-06-19

Szanowna Pani Magdaleno, Bardzo dziękujemy za ciepłe słowa. Cieszy nas bardzo fakt, że i dom i okolica spełniły Państwa oczekiwania. Pracujemy nadal nad tym, by naszych gości zaskakiwać i traktować jak naszych przyjaciół.Dlatego chcemy im dać to co możemy najlepsze. Takie recenzje jak te w tym miejscu są dla nas szczególnie ważne, raz, bo nas inspirują i potwierdzają słuszność wybranej drogi, dwa bo zwyczajnie - po ludzku - jest nam miło, że ktoś poświęca kilka chwil, by zrecenzować pobyt. Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie - Agata i Marcin


5

Dom położony w bardzo ciekawej okolicy z pięknym widokiem na góry. Cisza, spokój. Miejsce godne polecenia ! Kontakt z Gospodarzem bez zastrzeżeń.

Gospodarz: Agata i Marcin
2023-02-22

Serdecznie dziękujemy za pozytywną ocenę dla naszego domu. Mamy nadzieję, że wypoczęli Państwo i wrócą do nas niebawem, by na powrót podziwiać Spisz i fantastyczne górskie widoki. Do zobaczenia - Agata i Marcin.


5

Willa Rzepiska to miejsce jak z bajki. Ci, którzy kochają góry poczują się jak w niebie, a Ci którzy dopiero odkrywają piękno i majestat gór zakochają się w nich całkowicie i nieodwołalnie. W domu pachnie drewnem, serdecznością Gospodarzy i ogromną miłością włożoną w każdy najmniejszy detal. Jest tam wszystko o czym można zamarzyć podczas wakacyjnego pobytu i to o każdej porze roku. My byliśmy zimą, która Rzepiska pokrywa nieskazitelnie białym puchem. Zaraz za domem biegnie malownicza ścieżka, którą można spacerować, ciągnąć sanki i cieszyć się zachwycającymi widokami bez obaw o ruch samochodowy. Wielość różnorodnych stoków narciarskich w promieniu zaledwie kilku kilometrów sprawia, że fani zimowych sportów będą z pewnością zadowoleni. Gospodarze zadbali żeby w domu było ciepło i przytulnie, a przygotowane książki, gry i zabawki powodują, że i najmłodsi turyści są tak zauroczeni, że ani im w głowie powrót do miasta (my musieliśmy mocno namawiać trzylatka żeby jednak wsiadł z nami do samochodu a do Nowego Targu marudził, że on do Warszawy to nie chce;)). Jeśli ktoś chce doświadczyć prawdziwego oddechu od miejskiego zgiełku, zachwycić się pięknem natury i pobyć z tymi najbliższymi sercu to nie ma lepszego miejsca! Co tam Austrie, Francje i Szwajcarie! Raj jest w Polsce, w Rzepiskach!

Gospodarz: Agata i Marcin
2023-02-13

Pani Katarzyno, bardzo dziękujemy za tak piękne podsumowanie Państwa pobytu w Willi Rzepiska. Sami pozostajemy pod urokiem Rzepisk, dlatego z radością dzielimy się tym miejscem z naszymi gośćmi. Do zobaczenia!