Bukolika Village Vibes  - opinie

5

Idylliczne miejsce. Jesteśmy pod wrażeniem lokalizacji, cudowny domek. Przyjechaliśmy z dwoma psiakami, a w domku czekało na nas psie siedzisko, kocyk, ręcznik, miseczki… to było bardzo miłe! Domek z bardzo dobrym ogrzewaniem, pięknie nasłoneczniony i wystarczająco wyposażony, wręcz jesteśmy pod wrażeniem organizacji :) miejsce daleko od drogi i innych domów :) krówki na wyciągnięcie ręki, bardzo dużo saren, las dookola. Wszystko zgadza się z opisem :) wrocimy na pewno, miejsce ląduje w ulubionych !

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-11-06

Ojej! 🥰 Przemiło nam czytać te słowa i pełen wzrusz z naszej strony! Na tym etapie naszej działalności, każda opinia ma dla nas ogromne znaczenie i bardzo dziękujemy za poświęcony czas by nam ją napisać. Oczywiście zapraszamy Państwa i pieski ponownie, mamy nadzieje, że wybiegały się do woli ♥️ Pozdrawiamy, Wiktor&Pina


5

Domek piękny, duże przeszklone okna. Świetny widok! Cisza, spokój. Idealne miejsce na odpoczynek.

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-10-22

Hej! Super miło czytać te słowa! Cieszymy się, że udało się złapać choć jeden dzień pięknej pogodę w jesiennym okresie! 🌞 zapraszamy ponownie i pozdrawiamy pieska ♥️🌞


5

Bukolika😍 miejsce warte polecenia !!! Cudowna koherencja natury i nowoczesności. Cicha i spokojna okolica , piękne widoki oraz bardzo wygodna miejscuweczka sprawiły, że po 10 dniach nastąpiła pełne regeneracja ciała i umysłu. Fajnie, że właściciele Pina &Wiktor mieli takie marzenie!! Mam nadzieję do zobaczenia !

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-10-22

Och jakże miło to czytać! Cudownie było dzielić się tym miejscem, widząc wypoczętych gości 🥰 Dziękujemy za wsparcie i opinie, która pozwala rozwijać nasz biznes! Pozdrawiamy ciepło i oczywiście zapraszamy ponownie ♥️ Pina&Wiktor


5

Spędziliśmy piękny tydzień! Miejsce dopracowane w szczegółach, przytulne, idealne dla pary z psiakiem. Bardzo dobra baza wypadowa do wędrówek w Izerach i wycieczek do Czech ;) Fajny kontakt z właścicielami. Można polecić Bukolikę z czystym sercem <3

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-08-27

Hej! Jesteśmy mega wdzięczni za pozytywny komentarz 🧡 Cieszymy się, że skorzystaliście z naszej oferty i oczywiście zapraszamy ponownie! 🌞 Pina & Wiktor


5

Bardzo mi się podobało w Bukolika Village Vibes nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko zgodnie z opisem, polecam

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-08-16

Cześć! Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Jesteśmy wdzięczni za poświęcony czas by je napisać 🌞 Zapraszamy ponownie 🧡 Pina&Wiktor


5

Przeurocze miejsce, cisza, spokój, żadnych hałasów. Wczoraj wróciliśmy a już planujemy kolejny wyjazd. Wyposażenie jak najbardziej ok. Kontakt z gospodarzami na najwyższym poziomie. -Dziękujemy Wiktor za przygotowanie ogniska na ostatni wieczór 🔥-

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-08-16

Cześć Krzysztof! Bardzo miło było was poznać i dziękuje, że zostawiliście nam tak pozytywną opinie 🧡 Oczywiście zapraszamy ponownie, chętnie pomogę przy kolejnym ognisku! 🌞 Wiktor


5

Bukolika Village Vibes to przecudowne miejsce! Idealne na odpoczynek od miejskiego zgiełku, hałasu i stresów. Super kontakt z gospodarzami, którzy dołożyli wszelkich starań i zadbali o najmniejsze detale :) Domki bardzo dobrze wyposażone, na dworze super altana oraz miejsce na ognisko bądź grilla, a przy dobrej pogodzie super widok na góry. Nam niestety przez większość pobytu towarzyszyła deszczowa pogoda, ale właściciele zadbali o to, aby i w taką pogodę można było spędzić w Bukolice miło czas. W domkach można znaleźć dużo gier planszowych, a super wygodny hamak na antresoli to idealne miejsce do zanurzenia się w jakieś dobrej książce. W domkach jest również telewizor z dobrym dostępem do platform i internetem więc jeśli znudzi sie cisza i książka to muzyka czy dobry film również umili czas. Z czystym sumienie polecam to miejsce! Nasz pobyt, mimo niepogody, był bardzo udany. Na pewno wrócimy do Bukolika Village Vibes! :)

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-08-10

Hej! Asiu, dziękujemy bardzo za opinię. Cieszymy się niezmiernie, że mimo złej pogody miło spędziłyście czas. Zapraszamy ponownie i zaklepujemy dla Was piękną pogodę ☀️☀️☀️


5

Obiecują village vibes…i słowa dotrzymują! Niepowtarzalny klimat i energia tego miejsca sprawiają, że można zapomnieć o całym świecie i się zresetować jak należy. Domki przemyślane, również pod kątem pieska. Właściciele to rewelacyjni ludzie! Zarzutów zero - no, może jeden - że trzeba wyjechać… Wrócimy! Wrócimy!

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-08-07

Dziękujemy za miłe słowa! Fajnie było poznać Was i psinę 🤍 Cieszymy się, że warto było przyjechać taki kawał na te parę pochmurnych dni. Super, że możemy się dzielić wioskowym klimatem z pozytywnymi ludźmi! Mamy nadzieję, że widzimy się niebawem u nas na wiosce i zrobimy własny zlot Preludy 😁 ☀️☀️☀️ Wiktor&Pina


5

Byliśmy z żoną i psem w Bukolice zaledwie 2 dni, ale zdążyła nas rozkochać ta miejscówka 😊 Szczebiotka piękna, urządzona w świetnym klimacie i wyposażona we wszystko, co potrzebne, naczynia, gary, patelnie, sprzęt kuchenny, a nawet zastawa dla psa i ogromne legowisko 👏👏 TV z możliwością zalogowania się do platform streamingowych też jest, jeśli komukolwiek i kiedykolwiek znudzi się cisza 🙃 No i te widoki, otwierasz rano oczy, nie podnosisz się z łóżka i widzisz góry 🤩 Poza tym baaardzo szybki i miły kontakt mailowy z Piną, a jak ktoś trafi, jak my, to i o historii powstania Bukoliki może posłuchać od samego Wiktora! Do takich miejsc lubimy wracać 🫶 Dzięki!

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-08-02

Hej! Aaaależ miło nam to czytać 🥰 Wyjątkowo budujące słowa! Mamy nadzieje, że odwiedzicie nas jeszcze raz z waszym przeuroczym psiakiem Porto. No i oby następnym razem na troszkę dłużej! Trzymajcie się ciepło i dziękujemy za poświęcony czas by napisać nam tą przemiłą opinie 😍🌞 Pozdrawiamy, Pina & Wiktor


4

Bukolika to z pewnością cudowne miejsce w którym można totalnie odciąć się od świata, cisza i spokój- czyli to czego potrzebowaliśmy. Domek wykończony zdecydowanie na świetnym poziomie, jednak jest kilka rzeczy, które w tej cenie mogłyby być bardziej dopracowane. Zamysł totalnie dzikiej polanki i roślin, które rosną jak chcą jest cudowny i zdecydowanie go popieramy, aczkolwiek jeśli są wytyczone ścieżki do domku oraz miejsca na ognisko to fajnie by było jeśli byłyby one jednak wykoszone (dojście do miejsca z ogniskiem, śmietnika a chociażby dojście z walizkami w trakcie deszczu było dość niewygodne gdy bardzo wysokie trawy zarosły praktycznie każdą ścieżkę). Bardzo nam przykro, że w wiadomości którą dostaliśmy przed przyjazdem nie było informacji o wcześniejszym poinformowaniu o chęci korzystania z ogniska, ponieważ zaskoczył nas brak drewna ( na szczęście jakoś sobie poradziliśmy z tym co znaleźliśmy 👌) Jestem kucharzem więc czytając o tym jak dobrze wyposażona jest kuchnia, tym razem nie zabrałam własnej patelni i noży 🌚, niestety malutka patelnia na której ciężko zrobić chociażby makaron dla dwóch osób średnio mnie zadowoliła( choć myślę, że w tej kwestii bardzo ciężko mnie zadowolić). Jeśli jest kilka dużych świec, które w teorii można zapalić te fajnie by było jeśli nie byłyby wypalone do zera (wolałabym ich nie zastać w ogóle niż zobaczyć tylko trzy ładne szkła po świecach które kiedyś tam były :)), światło w wiatraku wciąż mrugało, ale to tylko informacja do właścicieli ponieważ to nam nie przeszkadzało tak bardzo a oni zapewne nie zauważyli tej usterki 🤗 Poza tym wszystkim ( dla kogoś nic, dla innego dużo) całą okolica była cudowna, zrobiliśmy kilka długich spacerów z cudownymi widokami a to naprawdę rekompensuje wszystkie mankamenty, widok gór za oknem zaraz po otworzeniu oczu- cudowny !

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-07-24

Cześć! Dziękujemy za szczerą opinie i poświęcony czas by ją napisać, przykro nam, że te pare elementów wpłynęło na Państwa pobyt. Najmocniej przepraszamy za uniedogodnienia i na pewno weźmiemy wszystko do serca, żeby poprawić to co zostało wymienione. Szczerze przyznamy też, że jest to nasza pierwsza łąka i nie spodziewaliśmy się, że podczas naszej nieobecności tak szybko pokryje ścieżki i będzie utrudniać gościom przemieszczenie się. Możliwe, że drewno, które można używać do ogniska również zarosło. Przypilnujemy żeby to się nie powtórzyło! Jeśli jednak dadzą Państwo nam drugą szanse to zapraszamy do wcześniejszego kontaktu z nami żebyśmy mogli się zrekompensować! PS.: Patelnie już kupione 😊🌞 Pozdrawiamy, Pina & Wiktor


5

Sielanka - miejsce idealne na wyjazd z miasta, spokój, cisza, relaks. Czas na kompletne wyłączenie się od bodźców i wyciszenie :) Idealne na wyjazd z grupką znajomych - przestronna altana z pięknym stołem sprawdza się wyśmienicie jako miejsce spotkania i celebracji. Domek wyposażony we wszystko co potrzebne! :) I jest piękny, zadbany o każdy detal <3 Wielkim atutem jest bliskość gór, 30 minut samochodem i jesteśmy na szlaku. Zdecydowanie polecam Bukolike na wyjazd, sami chętnie wrócimy! Dziękujemy!

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-06-14

Przemiło czytać słowa tej opinii i jesteśmy mega wdzięczni za poświęcony czas by ją nam napisać 🥰 Bardzo cieszymy się, że Bukolika sprawdziła się jako miejsce na grupowy wyjazd, ponieważ byli byli Państwo pierwszymi gośćmi, którzy wynajęli cały obiekt 🌞 Życzymy wszystkiego dobrego i oczywiście zapraszamy ponownie! 🧡


5

M A G I A! Bukoliki to miejsce idealne dla osób, które chcą odpocząć na łonie natury. W Bukolice rytm wyznaczają wschody i zachody słońca. Można błogo poleniuchować na łóżku, hamaku, kanapie czy w fotelu, albo pospacerować po okolicznych ścieżkach, prowadzących przez łąki i lasy, które miejscami urozmaicają tajemnicze ruiny . Jeśli macie ochotę na większe eksploracje, jest to świetna baza wypadowa do zwiedzania okolicznych miejscowości, np. położonego "rzut knedliczkiem" Frydlantu z zachowanym w pełni wyposażeniem (coś absolutnie niespotykanego po polskiej granicy - an absolute must-see while in Bukoliki)! Miejsce warte polecenia i zobaczenia - my na pewno tam wrócimy! M&M

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-06-05

Oh jak bardzo dziękujemy za poświęcony czas i napisanie nam tej fantastycznej opinii 😍 Jesteśmy mega pokrzepieni ilością dobrych słów i bardzo to doceniamy! Przy okazji miło było was poznać, no i miejmy nadzieje do zobaczenia w Bukolikowych progach 🌞


5

Bukolika to wyjątkowe miejsce! :) Szkoda było nam wyjeżdżać :) Cisza, spokój, piękne widoczki, cudowna atmosfera i świetne trasy spacerowe wokół :) Idealne miejsce na wyjazd z czworonożnym przyjacielem :) Wspaniali właściciele, którzy zadbali o najmniejszy szczegół :) Domki wykończone na najwyższym poziomie! Dziękujemy za cudowny weekend i na pewno wrócimy tu nie raz! :))

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-06-05

Wow! Mega dziękujemy za tą bombastyczną opinię i za ogrom miłych słów 🧡 Bardzo to doceniamy i fruwamy w skowronkach! Miło było was poznać, już tęsknimy za Weavy! Zdrówka moc 🌞


5

Fantastyczne miejsce - śliczne i stylowo urządzone domki, w okolicy mnóstwo zieleni i wiele szlaków spacerowych (oraz rowerowych). Na pewno będziemy wracać! W domkach super czyściutko, a na naszego pieska czekały dwie miski oraz wielkie legowisko i kocyk. Domek super czysty i przytulny z wyposażeniem niezbędnym aby samodzielnie przygotować posiłki -jest dostępny również ekspres do kawy. Dodatkowym plusem są gry planszowe (na wypadek niepogody). Na terenie dostępne miejsce grillowe z wyposażeniem. Wspaniały i szybki kontakt z gospodarzami, którzy pomagają w każdej sytuacji oraz udzielają porad i informacji o atrakcjach w okolicy. A sarenki naprawdę podchodzą niemal pod same okna...

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-05-25

Oh jakże miło czyta się takie słowa! 🌞 Bardzo dziękujemy za poświęcony czas na napisanie tej fantastycznej opinii! Zapraszamy kiedy tylko serce zapragnie i pozdrawiamy ciepło ❤️


5

Najlepiej. Nie będę opisywać detali, bo wszystko jest tak jak w opisie miejsca. To co dla mnie było wyjątkowe: tam nie słychać cywilizacji. To nie jest tak, że gdzieś z oddali dochodzą odgłosy trasy ekspresowej, czy wieczorami zaśmiechy od sąsiada zza miedzy, czy nawet z sąsiedniego domku. NIC. Tylko ptaki, krowy - jeśli akurat mają kaprys na spacer w pobliżu, wiatr i deszcz. Jakby ludzie przestali istnieć. Mam za sobą bardzo trudne tygodnie i potrzebowałem odłączyć się od ludzi i od miasta. Dostałem to, czego chciałem. Bardzo dziękuję. PS. Wiem, że Luis, moje 13 kg psiego futra i miłości, podziela moje zdanie - widzę obrazę po powrocie, więc tak musi być!

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-04-18

Jakże miło nam to czytać! ❤️ Również kochany tę ciszę i mamy nadzieje, że tak pozostanie jeszcze na długi czas 😊 Bardzo miło było nam gościć Pana i gwiazdę instagrama Luisa i oczywiście zapraszamy ponownie gdy pogoda będzie mniej niesforna! Dziękujemy za poświęcony czas i napisanie nam opinii ❤️ Pozdrawiamy, Pina & Wiktor


5

It is such a lovely place surrounded by mountains. It's peaceful and quiet and you get to wake up to cows grazing nearby. The houses are cozy and very well equipped. I wish I could wake up to the view from the bed every day. The owners are very nice and the communication was smooth and easy. We also appreaciated just how dog-friendly the place is. Will definitely come back!

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-04-18

We are more than happy we could host You and your lovely dogs ❤️ Thank you for spending Your time on writing such a wonderful review. Much appreciated! Hope we can host you again, once weather will be better and nature will be in full growth 🌞 Best greetings, Pina & Wiktor


5

Piękny i czysty domek, cudowna okolica, cisza i spokój Idealne miejsce na odpoczynek od miasta Dużo terenów na spacery z psiakami Polecamy

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-04-18

Bardzo dziękujemy za wybór naszej oferty oraz za poświęcony czas i napisanie tak miłej opinii 🥰🌞 Pozdrawiamy serdecznie i mam nadzieje do zobaczenia! Pina & Wiktor


5

Bardzo przyjemne miejsce zarówno okolica, jak i sam domek. :))) Bardzo dobrze zaopatrzony, dzięki czemu nie trzeba pakować pół domu, by spędzić tam dłuższy czas. Świetny kontakt z właścicielami, wyczerpujące informacje dotyczące przyjazdu i zameldowania się. Trochę miałyśmy problem z tą skrzynką z kodem, by dostać się do kluczyka, ale oczywiście po kulki próbach się udało. Trochę ciężko chodziło. Jedyny minus - zdecydowanie za cienki papier toaletowy przez co skończył się dzień przed wyjazdem i było to trochę problematyczne, ale oczywiście sobie poradziłyśmy. :DDD Przepiękna okolica, bardzo przyjemnie, cisza i spokój. Wspaniale było sie budzić razem ze słońcem z widokiem na łąki i wzgórza. <3

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-03-30

Dziękujemy najmocniej za poświęcony czas i napisanie opinii ❤️ Cieszymy się z wszystkich dobrych słów i oczywiście postaramy się poprawić kwestie skrzyneczki oraz papieru toaletowego! 😁 Pozdrawiamy serdecznie 🌞


5

Bardzo udany pobyt, mega czillowe i klimatyczne miejsce, dobrze wyposażone, idealne na to, aby oderwać się od codziennego młynu ;) Wszystko zgadzało się opisem, kontakt z gospodarzami bardzo sprawny. Z pewnością tam wrócimy ;)

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-03-21

Bardzo dziękujemy za poświęcony czas i napisanie nam tak miłej opinii! 🌞 No i cieszymy się niezmiernie, że się podobało! Zapraszamy w czasie, gdy roślinność obudzi się do życia ❤️ Pozdrawiamy serdecznie, Pina&Wiktor


5

Miejsce zjawiskowe, z przepięknymi widokami. Można poczuć jakby się było na końcu świata. Dziękujemy, na pewno wrócimy! Z czystym sumieniem polecamy 😊

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-03-06

Bardzo dziękujemy za tak piękna i miłą opinie 🌞 Doceniamy to i oczywiście zapraszamy w sezonie wiosenno- letnim! Wtedy wszystko robi jeszcze większe wrażenie ❤️