Bukolika Village Vibes  - opinie

5

Piękne i niezapomniane miejsce ! Było cudownie :)


5

Świetne miejsce! Domek przyjemny, czysty, pachnący i dobrze wyposażony 🖤 napijesz się kawy/herbaty, ugotujesz, pobujasz się na huśtawce na klimatycznej antresoli z pięknym widokiem na góry. Gdyby pogoda nie dopisała to na miejscu są planszówki i książki. Kojo i michy dla psiny, duży teren i okolica na długie spacery. Miejsce na ognisko z zapasem drewna i pawilonem. Jeśli chcesz się odciąć od miasta to idealne miejsce na dobrą sprawę o każdej porze roku. Gospodarze przemili i pomocni. Na pewno wrócimy!


5

Bukolika to piękne miejsce, na uboczu, z dala od zgiełku świata. Jeżeli ktoś chce faktycznie wypocząć, spędzić czas z bliska osobą, oglądać w nocy gwiazdy, a rano budzić się z widokiem na przyrodę i góry, to jest to miejsce warte polecenia. Domek jest mega przytulny, dobrze wyposażony, sprzyja utrzymaniu ciepłej atmosfery. Sam w sobie zaprojektowany przepięknie 😊

Gospodarz: Pina & Wiktor
2024-02-19

Cześć Ula! Przemiło nam czytać tą opinię i bardzo Ci dziękujemy za napisanie tych miłych słów 🫶🏼 Zapraszamy Was ponownie i pozdrawiamy serdecznie, Pina & Wiktor


5

Było cudownie! Magiczne miejsce!

Gospodarz: Pina & Wiktor
2024-02-19

Hej! Bardzo dziękujemy za tą przemiłą opinię i pozdrawiamy was serdecznie! Pina, Wiktor i Tesla 🫶🏼


5

Bardzo polecamy miejsce! Mieliśmy okazję poznać też osobiście Pinę i Teslę - wspaniałe towarzyszki na spacery i wieczorną herbatkę 🫶. Sam domek idealnie wpasował się w nasze oczekiwania. Idealna okolica na długie spacery z psiakiem, który mógł poczuć trochę więcej swobody. Przepiękny widok z domku, którym mogliśmy się napawać każdego dnia! W domku niczego nie brakuje, a gest w postaci misek i legowiska dla pieska zasługuje na pochwałę, bo raczej rzadko spotykany 😊. Przyjeżdżajcie do Bukoliki!

Gospodarz: Pina & Wiktor
2024-02-19

Cześć Inga! Bardzo Ci dziękujemy za tą bombastyczną opinię 🥹 Mega miło było was poznać, a Tesla bardzo chętnie pobiegała by z Piorunem po tutejszych polach, bo jak narazie żaden pies mu nie dorównuje w ilości energii i chęci do zabawy, której u Tesli też jest ogrom 😁 Życzymy wam wszystkiego dobrego i kto wie, może gdzieś się skrzyżują nasze drogi ponownie ♥️ Ściskamy, Pina&Tesla


5

Świetne miejsce na odpoczynek w ciszy i spokoju. Domki bardzo czystę od których bije takie domowe ciepło. Wnętrze przytulne. Gorąco polecam!

Gospodarz: Pina & Wiktor
2024-02-19

Cześć! Bardzo nam miło i dziękujemy za pozostawioną opinię! Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy serdecznie 🫶🏼 Pina&Wiktor


5

Piękne miejsce z magicznym klimatem. Idelane na odpoczynek od dnia codziennego w środku natury i ciszy panującej wokół. Miejsce psiolubne, dużo możliwości na dalekie spacery z psem lub bez. Okoliczne miejscowości również otwarte na psy więc można spędzać czas w komplecie. Polecamy! Paulina,Mateusz i Torvi :)

Gospodarz: Pina & Wiktor
2024-02-19

Cześć Paulina! Bardzo dziękujemy za poświęcony czas i napisanie nam tej miłej opinii 😍 Doceniany każdy słowo i oczywiście zapraszamy Was ponownie! Pozdrawiamy serdecznie, Pina, Wiktor i Tesla 🫶🏼


5

Mega fajne miejsce, domek lux 😁 nic nie brakuje. Gospodarze super😉 Polecam

Gospodarz: Pina & Wiktor
2024-01-23

Cześć Aneta! Bardzo dziękujemy za tą miłą opinie i ogólnie miłe słowa. Bardzo to doceniamy! Mamy nadzieje, że wypoczęliście należycie wraz z przesłodką Collie! Zapraszamy ponownie i życzymy Wam wszystkiego dobrego <3 Pozdrawiamy, Pina,Wiktor&Tesla


5

Fantastycznie udało nam się wypocząć przez weekend spędzony u Piny & Wiktora. Świetnie przygotowany domek wyposażony nawet w legowisko dla psów :) Cudowna okolica, cisza, spokój i bardzo przyjemne szlaki na spacer w okolicach. POLECAMY!!!

Gospodarz: Pina & Wiktor
2024-01-23

Cześć! Bardzo dziękujemy za poświęcony czas i napisanie nam tak miłej opinii! Oczywiście zapraszamy ponownie i pozdrawiamy Was i psiaki serdecznie <3 Pina&Wiktor


5

Doskonałe miejsce. Takie, w którym nie wiadomo, czy lepiej, jak jest pogoda - ze względu na szerokie panoramy i bliskie wyjścia na szlaki, czy jak pogody nie ma - by zanurzyć się w otulinie mgieł i dźwiękach pohukującego wiatru. To miejsce, gdzie niczego nie trzeba a czas płynie w innym rytmie. Do tego zachwycające wnętrze i przemili gospodarze. Dziękujemy!

Gospodarz: Pina & Wiktor
2024-01-23

Cześć! Bardzo wam dziękujemy za tą przemiłą opinię! Zawsze się przejmujemy gdy pogoda nie jest idealna na pobyty gości, ale wasze słowa podniosły nas na duchu i świadczy o tym, że najważniejsze jest pozytywne nastawienie i branie tego co daje nam życie takim jakie jest <3 Pozdrawiamy Was serdecznie i oczywiście zapraszamy ponownie! Pina&Wiktor


5

We were glad to stay for 3 nights in one of the houses. I want to mention that it was very comfortable to stay in house bcs of floor heating, and it was cold December. Thanks Pina and Viktor for being in touch and answering all our questions during stay. Amazing days.

Gospodarz: Pina & Wiktor
2024-01-08

Thank You Maksim for your kind review. We are very happy to read those words and it’s was more than pleasure to host you in our facility! 🫶🏼 You are always welcome to visit us again 🤍 Best greetings for New Years! Pina&Vik


4

Nawet przy najgorszej pogodzie, domek super się sprawdził, żeby odpocząć :)

Gospodarz: Pina & Wiktor
2024-01-05

Cześć! Dziękujemy bardzo za miłą opinię! Pozdrawiamy serdecznie, Pina i Wiktor 🫶🏼


5

Piękny dom ze stylowo urządzonymi wnętrzami, cudowny widok na góry z salonu i sypialni na antresoli. Polecam!

Gospodarz: Pina & Wiktor
2024-01-05

Dziękujemy najmocniej za tak miłą opinię 🫶🏼 Pozdrawiamy serdecznie i oczywiście zapraszamy ponownie ☺️


5

Czas spędzony w Bukolika Village Vibes zaliczamy do bardzono udanego. Gospodarze życzliwi. Domek czysty i ładnie z gustem urządzony oraz co najważniejsze stały kontakt z przyrodą. Cisza i spokój wokoło. Polecamy mieszczuchom szukającym ucieczki od zgiełku miejskiego. Młgorzata i Zbyszek

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-12-26

Cześć! Bardzo dziękujemy za przemiłą opinie! Doceniamy poświęcony czas 🥰 Pozdrawiamy serdecznie i oczywiście zapraszamy przemiłych Państwa ponownie! ✨🫶🏼 Pina i Wiktor


5

Piękne miejsce, świetne do zresetowania się. Z łóżka rozciąga się widok bezpośrednio na góry i krówki pasące się po drugiej stronie drogi. Domek jest dobrze wyposażony, niczego nie brakowało. Właściciele bardzo sympatyczni i pomocni. Na pewno wrócimy!

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-12-03

Cześć! Bardzo dziękujemy za przemiłą opinię, doceniamy poświęcony czas i wybranie naszych domków 🫶🏼 Oczywiście zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, Pina&Wiktor


5

To, jak urzekające są domki w Bukolice jest równoważone przez niezwykle przyjaznych i pomocnych gospodarzy. Wyposażenie domku oraz jego czystość przewyższyły nasze oczekiwania. Idealne miejsce na city break i wypoczynek z daleka od szumu - miejsce położone na skraju wioski, otoczone polami. Widok z domku godny pozazdroszczenia. Naprawdę gorąco polecamy ❤️

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-11-27

Hej! Mega nam miło i również fajnie było was poznać 🫶🏼 Ponadto bardzo dziękujemy za opinię! Zapraszamy ponownie, aby przetestować inna porę roku w Bukolikowych progach 😊 Pozdrawiamy, Pina&Wiktor ☀️☀️☀️


5

Polecam serdecznie, idealne miejsce na krótszy bądź dłuższy wypoczynek w ciszy i spokoju!

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-11-27

Cześć! Bardzo dziękujemy za waszą miłą opinię 🫶🏼 Oczywiście zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, Pina&Wiktor


5

Bardzo polecamy pobyt! Potrzebowaliśmy spokoju, odpoczynku, pobycia we dwoje i to otrzymaliśmy. W domku jest wszystko co potrzebne - bardzo dobrze wyposażona kuchnia, jest herbata, kawa, cukier, sól, pieprz. Piękne widoki, okolica sprzyja spacerom. Dla psiaka zapewnione legowisko, miski, ręcznik.

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-11-13

Bardzo dziękujemy za te miłe słowa! Cieszymy się tym, że mieli okazje Państwo wypocząć, bo w końcu o to w takich wypadach chodzi 🥰 Zapraszamy ponownie 🌞 Pozdrawiamy serdecznie, Pina&Wiktor


5

Spędziłyśmy w Bukolice cudowny babski weekend, piękna okolica, jasne wskazówki dojazdu, zadbane domki. W okolicy dużo atrakcji, z których można skorzystać nawet w czasie niepogody. Dziękuję i polecam wszystkim :)

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-11-12

Cześć Ewelina! Mega miło to czytać ♥️ Zawsze jest nam przykro kiedy gości spotyka niepogoda, ale cieszymy się, że wam to nie przeszkadzało i znalazłyście sobie zajęcia! Mamy nadzieje, że do następnego! Pozdrawiamy serdecznie, Pina&Wiktor


5

Przepiękny, dobrze wyposażony domek z wyjątkowym widokiem. Idealny na ucieczkę od miejskiego zgiełku. Bardzo dobra komunikacja z gospodarzami. Serdecznie polecamy to miejsce! :)

Gospodarz: Pina & Wiktor
2023-11-06

Hej! Dziękujemy przeogromnie za miłe słowa oraz czas poświęcony na napisanie nam opinii, bardzo to doceniamy 😍 Pozdrawiamy serdecznie i oczywiście zapraszamy ponownie 🌞 Wiktor&Pina