Dzikolas glamping - opinie

5

Polecamy z całego serca! Przepiękne miejsce i super właściciele. Taki hotel 5 gwiazdek, ale na wyłączność. Jurta wyposażona we wszystko co potrzebne (łazienka, aneks kuchenny z ekspresem do kawy, duże łóżko, klimatyzacja, kominek, szlafroki). Na tarasie zadaszenie, stolik i krzesła i super jacuzzi na 2 osoby podgrzewane elektrycznie. Jurta dziki Jelen ma przepiękny widok na panoramę i zachód słońca! Podziwianie z jacuzzi bezcenne. Przy jurcie palenisko z rusztem, zapas drewna i leżaki. Największą atrakcją jest leśne spa przygotowane na najwyższym poziomie i przygotowywane przez właściciela przed każdym wejściem (łącznie z ciepła herbatą!). Spa zlokalizowane w lesie, można się zrelaksować wśród śpiewu ptaków! Szczególnie polecamy kąpiele kwiatowo-ziołowe! Sauna z przeszkleniem z widokiem na las, zimna beczka, gorące jacuzzi, strefa relaksu i wiele innych. Wszystko klimatycznie zaaranżowane, co tworzy niezapomnianą atmosferę. Spędziliśmy tutaj 5 nocy w ramach podroży poślubnej! Wspaniałe miejsce do odpoczynku, relaksu i wyciszenia. Obcowanie z naturą bez utraty luksusu. W okolicy można wynająć kajaki (stacja naprzeciw) lub pospacerować po lesie i dojść do stawów w Krasnobrodzie, czy wypożyczyć rowery i pozwiedzać Roztoczański Park Narodowy. U właścicieli można zamówić kosze lokalnych produktów (pyszne!) i przyrządzić pyszne posiłki. Super kontakt z właścicielami! Szczerze polecamy to miejsce! Jesteśmy zachwyceni!

Gospodarz: Magdalena
2024-07-20

Panie Arkadiuszu, czytamy takie opinie z ogromnym wzruszeniem. Ogromnie dziękujemy za opinię i tak wspaniały opis naszego Dzikolasu. Cieszymy się, że Wasz wypoczynek był udany💚 Zapraszamy ponownie ☺️🌞


5

Magda i Dominik stworzyli piękne miejsce. Blisko natury, ale w pełni ucywilizowane. Jurty dają niesamowity komfort i zapewniają całkowitą prywatność. Otaczająca natura, ptaki i las... Kąpiel w bani przy blasku świec wśród rechotu żab. Słońce muskające nagą skórę. Nie wiem, jak to wszystko ująć słowami. Kosz śniadaniowy był wspaniały, a spa i samotnia wśród brzóz...bajka. Poleciłam każdemu znajomemu i z radością powrócę!!!

Gospodarz: Magdalena
2024-06-26

Pani Magdaleno.. takie opinie i opisy Dzikolasu czytamy z ogromnym wzruszeniem. Bardzo dziękujemy!! Było nam niezmiernie miło Was gościć 💚 Do zobaczenia ☺️


5

Miejsce na wysokim wzgórzu tuż nad Wieprzem, ze smakiem urządzona jurta rzeczywiście zawisła na tarasie w drzewach - jest wszystko, co potrzeba i dużo więcej. Można upichcić nawet zupę rybną, a palenisko z rusztem daje możliwości niemal nieograniczone. Jacuzzi na tarasie grzeje wydajnie, odległość od kolejnej jurty gwarantuje swobodę wypowiedzi. Nocne spa - położone kawałek wyżej - niechętnie opuściliśmy grubo po północy. Gwarantowana cisza, może tylko nocne ptaki/zwierzaki. Gwarantowana życzliwość Gospodarzy, których serdecznie pozdrawiamy :) Marek, Witek i Darek

Gospodarz: Magdalena
2024-05-20

Pozdrawiamy również :) Było nam bardzo miło Was gościć. Cieszymy się, że nasz Dzikolas okazał się dobrym miejscem na męskie spotkanie! Bardzo dziękujemy za opinię. Zapraszamy ponownie ! :)


5

Spędziliśmy wspaniałe dwie doby w Dzikolas Glamping! Doświadczenie było niesamowite. Jurta, balia, leśne spa, taras, widoki, ognisko... to wszystko sprawiło, że nie chcieliśmy z tego miejsca wyjeżdżać. Rozpisywać można by było się w nieskończoność jak bardzo nam się podobało, ale jedno jest pewne - bardzo polecamy spędzić tam choć jedną noc i poczuć klimat tego miejsca. My na pewno tam wrócimy i będziemy polecać! :)

Gospodarz: Magdalena
2024-05-20

Panie Patryku, było nam ogromnie miło Was gościć, bardzo się cieszymy, że Wasz wypoczynek był udany i wróciliście z dobrymi wspomnieniami ;) Dziękujemy za opinię. Do zobaczenia !


5

Miejsce jest cudowne! Kameralne, zadbane, przemyślane. Nie potrafiliśmy znaleźć żadnych słabych punktów. Kontakt z właścicielami jest rewelacyjny. Jedno z tych miejsc, w które chce się wracać. Polecam gorąco!

Gospodarz: Magdalena
2024-05-14

Pani Hanno, bardzo dziękujemy za opinię i ocenę ! Było nam ogromnie miło was gościć :) Pozdrawiamy !!


5

Cudowne miejsce z klimatem ! W środku wszystko przemyślane - niczego nie brakuje. Widoki niesamowite. Dodatkowy atut miejsca to to, że każda jurta posiada swoje jacuzzi i można w każdym momencie z niej skorzystać. Wspaniali gospodarze, którzy służą pomocą, ciepli ludzie. Z całego serca polecamy to miejsce,

Gospodarz: Magdalena
2023-10-29

Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że byliście zadowoleni z pobytu w Dzikolasie ☺️ Mamy nadzieję, że zobaczymy się kiedyś ponownie 😉 Zapraszamy.


5

Wspaniałe miejsce, wspaniali właściciele, wszystko wspaniałe. Jurty mają w sobie coś magicznego. Dopracowane w najmniejszych szczegółach, czyste (tak 15/10 czyste, serio), zadbane- widać, że właściciele wkładają w to miejsce bardzo dużo serca. Cisza i spokój, przepiękne widoki, nie chciało nam się z mężem wyjeżdżać. Polecamy z całego serca, był to wspaniały wyjazd. <3 Bardzo dziękujemy właścicielom! P.S. Kot Roman rządzi!

Gospodarz: Magdalena
2023-08-14

Kot Roman pozdrawia ! Wielkie dzięki za opinię i opis ! Bardzo się cieszymy, że byli Państwo zadowoleni z pobytu i mamy nadzieję - do zobaczenia ;)


5

Wspaniałe miejsce na odpoczynek. Cisza, spokój, a do tego wspaniali, sympatyczni właściciele ❤️ ciężko mam było odjeżdżać. Na pewno jeszcze wrócimy

Gospodarz: Magdalena
2023-08-14

Ogromnie się cieszymy, że mieli Państwo udany pobyt w naszym glampingu. Bardzo dziękujemy za opinię. Zapraszamy kiedyś ponownie :)


5

Polecam Dzikolas z całego serca! Przemili gospodarze i miejsce dopracowane w najdrobniejszych detalach - piękne jurty, własne kino na dworze i prywatne jacuzzi, magiczne spa na świeżym powietrzu w zagajniku brzozowym, pyszna kawka z ekspresu ciśnieniowego, ręcznie robione pachnące mydełko różane, kosz lokalnych pyszności na powitanie - to tylko niektóre z atrakcji. Nie liczę już atrakcji, które czekają w okolicy! Moja nastoletnia córka nie chciała stąd wyjeżdżać! Dziękujemy!

Gospodarz: Magdalena
2023-07-28

Pani Ewo, ogromnie dziękujemy za opinię i docenienie detali w naszym glampingu. Bardzo wzruszają nas takie opisy Dzikolasu :) Cieszymy się, że mogliśmy Was gościć. Dziękujemy za wybór naszego glampingu i pozdrawiamy całą rodzinę !


5

Cudowne miejsce, które dostarcza dokładnie tego, czego oczekiwałam - relaks, spokój, cudowny widok, niebo pełne gwiazd i kontakt z naturą. Jurty są bardzo komfortowe i przystosowane do wszelkich potrzeb. Leśne spa bardzo urokliwe, w nocy kreci się tam mnóstwo świetlików :) Idealne miejsce na romantyczny wypad we dwoje jak i grupa przyjaciół, serdecznie polecam! Pozdrowienia dla Właścicieli!

Gospodarz: Magdalena
2023-07-28

Dziękujemy za pozdrowienia ! Cieszymy się, że miło spędziliście czas w naszym glampingu. Bardzo dziękujemy za opinię. Zapraszamy kiedyś ponownie ! :)


5

Wspaniale miejsce, dopracowane w najmniejszych szczegółach. Super wlasciwiele - bardzo pomocni, życzliwi i uśmiechnięci. W tym miejscu naprawdę mozna odpaczac i nacieszyć zmysły.

Gospodarz: Magdalena
2023-06-20

Ogromnie milo było nam Was gościć. Cieszymy się, że spodobał Wam się nasz Dzikolas :) Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie :)