Dolina Symsarny - opinie

5

Absolutnie niesamowite miejsce. Pięknie wykończony i bardzo dobrze wyposażony dom z przepięknymi panoramicznymi oknami z widokiem na jezioro. Prywatne zejście nad jezioro 20m od domu. W jeziorze czysta woda i niemal zupełny brak ludzi, przepływają jedynie nielicznie wędkarze. Gospodarze są bardzo responsywni i są ti po prostu przemili ludzie. Polecam to miejsce każdemu z całego serca, nie może się nie podobać.


5

Cóż , było tak wspaniale , że na prawdę nie wiem od czego zacząć , samo położenie domu idealne dla spragnionych ciszy i kontaktu z naturą- dom położony nad jeziorkiem . Rano budzik nas piękny widok na jezioro i śpiew ptaków. Dom wyposażony dosłownie we wszystko co potrzebne i więcej oraz urządzony na wysokim poziomie , elegancko i nowocześnie ale przyjaźnie i ciepło . Do dyspozycji kajak i rower wodny. Wieczorek w ciepłej balii to idealne dopełnienie dnia . Gospodarze bardzo mili, pomocni we wszystkim oraz zawsze pod telefonem w razie pytań . Można z nimi pogadać ale ich obecność nie jest w ogóle odczuwalna ( mają swój dom nieco dalej )😬. Pies Pati codziennie przychodziła się przywitać i pogłaskać . Bardzo tam odpoczęliśmy i ciężko było wjechać . Polecam wszystkim dodatkową opcję kosza warmińskiego - lokalne przysmaki to złoto .


5

Dolina Symsarny znacznie przekroczyła nasze oczekiwania - od perfekcyjnie przygotowanego domu, w którym nie zabrakło nawet bukietu świeżych tulipanów, nie wspominając o idealnej czystości wysmakowanego, pełnego przestrzeni i uważności wnętrza, do pełnej neutralności otoczenia, pozwalającej na całkowity chill-out. Takiej beztroskiej intymności jak tutaj nie spotkaliśmy jeszcze nigdzie :). Sauna i balia rozgrzane przez Gospodarzy nad brzegiem jeziora nie mają sobie równych. Będziemy protestować, jeśli coś miałoby się tu zmienić ! Serdecznie pozdrawiamy panią Agnieszkę - jej pogoda i zaangażowanie czyni klimat jeszcze lepszym, a pewnie właśnie go tworzy. Wracamy jak najszybciej.

Gospodarz: Agnieszka
2024-03-11

Panie Marku serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię o naszej Dolinie a ja oddzielnie dzięki za miłe słowa o gospodyni😃 Bardzo nam miło, że chcecie wrócić:) Zapraszamy i pozdrawiamy Aga


5

Dolina Symsarny to wspaniałe miejsce na oddech od codzienności, jest wszystko co potrzeba dla ciała i ducha :) Właściciele bardzo pomocni i przesympatyczni. Z pewnością jeszcze wrócimy!

Gospodarz: Agnieszka
2024-03-11

Pani Joanno serdeczne podziękowania za pobyt, za opinię i chęć powrotu:) Zatem czekamy i zapraszamy😊 Pozdrawiam Aga


5

Wspaniałe miejsce na odcięcie się od świata, mnóstwo przyrody, zaczynając od widoku jeziora przez dziką faunę jak lisy, kaczki czy łabędzie. Wnętrze jest świetnie urządzone a kominek w zimniejszym okresie robi klimat! Dodatkowo jest super doposażone, od ekspresu do kawy z zapasem, przez wszelkie przyprawy, garnki, zaparzacze. Polecam gorąco!

Gospodarz: Agnieszka
2024-03-11

Panie Wojtku serdecznie dziękujemy za opinię i dostrzeżenie też naszych dzikich sąsiadów::)) Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie, może wiosną czy latem?:) Aga


5

Nie ma drugiego takiego miejsca; z takimi spokojem, widokami, udogodnieniami i wszystkim czego potrzeba do wypoczynku :) Okolica jest piękna, dostępny zupełnie na wyłączność teren jest przeogromny, więc możecie liczyć na prywatność. Dom jest pięknie urządzony, bardzo klimatyczny i wyposażony w absolutnie wszystko czego potrzeba, więc o nic nie musicie się martwić. Gospodarze są bardzo mili, są zawsze dostępni i jeśli jest taka potrzeba zawsze możecie liczyć na ich pomoc. Była to nasza druga wizyta w tym miejscu i każdy z naszych przyjaciół podziela taką opinię. Na pewno będziemy starali się wrócić :) Pozdrowienia!

Gospodarz: Agnieszka
2024-03-11

Panie Adrianie serdecznie dziękujemy za opinię. Cieszymy sie, że wypoczęliście i niczego Wam nie brakowało:) Zapraszamy i pozdrawiamy:) Aga i Michał


5

Bardzo przytulne i relaksujące miejsce. Właściciele dbają o najdrobniejszy szczegół, tak aby nam było miło. Na przywitanie lampka proseco i przyjemne ciepło od kominka ☺️. Polecam 😀

Gospodarz: Agnieszka
2023-11-23

Panie Michale dziękujemy serdecznie za opinię i zapraszamy ponownie☺️ Pozdrawiamy🫶🏻 Aga i Michał


5

Za nami cudowny, rodzinny pobyt i niezapomniane chwile w Dolinie Symsarny. Zachwycające miejsce, zapierające dech w piersiach widoki. Przepięknie urządzony i wyposażony na najwyższym poziomie dom. Olbrzymia ilość atrakcji na miejscu, lokalizacja, przyroda, udogodnienia… wszystko pierwsza klasa! Wymarzone miejsce na odpoczynek! Do tego przepyszne produkty z kosza warmińskiego. I wreszcie wspaniali, serdeczni właściciele i urocza psinka Patrycja :) Z całego serca polecamy pobyt w Dolinie Symsarny, a my mamy ogromną nadzieję jeszcze tam wrócić :)

Gospodarz: Agnieszka
2023-11-23

Panie Marcinie serdecznie dziękujemy za opinię i wiele miłych słów☺️Cieszymy się, że odpoczęliście i skorzystaliście z atrakcji. Raduje nas fakt, że chcecie wrócić🥰 Pozdrawiamy i zapraszamy Aga Michał i Patrycja 🦮


5

Szukaliśmy cichego, spokojnego miejsca, w którym odpoczniemy od zgiełku i miasta, w którym nasz syn mógłby się beztrosko bawić a pies wyhasać za wszystkie czasy. Szukaliśmy miejsca z dostępem do jeziora, balią i domku, w którym niczego by nam nie zabrakło. Na zdjęciach wydawało się, że wszystko to właśnie tutaj znajdziemy. Jak to jednak zwykle bywa rzeczywistość weryfikuje zdjęcia - tym razem zdjęcia nie są w stanie oddać piękna i unikalności tego miejsca! Na zdjęciach nie widać też kim są gospodarze - a Pani Agnieszka i Pan Michał okazali się niezwykle uprzejmi, pomocni i stwarzali niezwykle przyjemną atmosferę. Bez nich to miejsce nie było by takie samo! Odpoczywaliśmy w salonie, gotowaliśmy korzystając z pełnego wyposażenia kuchni, piliśmy kawę na tarasie, smażyliśmy kiełbaski na ognisku, graliśmy w piłkę, pływaliśmy rowerkiem wodnym i łódką, łowiliśmy ryby i moczyliśmy się w ciepłej balii… nie dało się tam nie odpoczywać :) Można pomyśleć, że drogo. Jeśli jednak ma się takie oczekiwania jak my i zobaczy to miejsce na żywo, to szybko można zrozumieć, że stosunek jakości do ceny jest jak należy! Polecamy gorąco! Z pewnością jeszcze tam wrócimy!

Gospodarz: Agnieszka
2023-05-16

Panie Bartku bardzo dziękujemy za te słowa:) miło nam czytać tak pochlebne opinie o naszej Dolinie jak również o nas - gospodarzach:) Cieszymy się, że wypoczęliście i skorzystaliście z wielu atrakcji:) Dziękujemy też za słowa o cenie i jakości …😊wiemy dzięki Wam-gościom, że cena jest adekwatna do miejsca. Słyszymy to często:) Szczególne podziękowania składamy za uczciwość:) Nie każdy człowiek zachowałby się tak jak Państwo to zrobili. Tylko my i Wy wiecie co to było za „znalezisko”😍 Zapraszamy serdecznie Aga i Michał


5

Magia! Dom przepiękny, urządzony niesamowicie gustownie, czysty i zaopatrzony dosłownie we wszystko! Teren zapierający dech w piersiach… Linia brzegowa pięknego jeziora na wyciągnięcie ręki a do tego rowerki wodne, kajak i motorówka! Gospodarze bardzo, bardzo gościnni, otwarci i mega mili! Wrócimy napewno…. Pozdrawiamy!

Gospodarz: Agnieszka
2023-05-15

Pani Dominiko serdecznie dziękujemy za opinie i miłe słowa:) Sprzęt wodny faktycznie mamy ale motorówki u nas brak:) mamy strefę ciszy na jeziorze:) Jest łódka z cichym silnikiem i żaglówka:) Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie. Aga i Michał


5

Serdecznie polecamy każdemu wyjazd do Doliny! Nasza wizyta była wyjazdem zaręczynowym, który udało się utrzymać w sekrecie do ostatniej chwili (pomimo wielu zmian planów i niespodziewanych zwrotów akcji) dzięki nieocenionej pomocy Pani Agnieszki i Pana Michała, którzy asystowali w niespodziance na każdym kroku i pomagali w jej organizacji :) Sama Dolina wygląda nawet lepiej niż na zdjęciach, cały teren oraz sam dom są bardzo czyste i nowocześnie urządzone. Widoki fantastyczne - zwłaszcza z wanny wprost na jezioro. Na miejscu znajdziecie wszystko czego potrzeba do przygotowania posiłków, ale też przygotowane drewno na opał do kominka i ogromny wybór herbat! Serdecznie polecamy również kąpiel w balii, która sprawdza się świetnie nawet w chłodniejsze wieczory :) Jeśli chcecie spróbować lokalnych produktów koniecznie zamówcie kosze od Pana Tomka - jedzenie było świeże i naprawdę przepyszne, w szczególności wędzony ryby. Jest też możliwość dostosowania składu kosza, co jest dodatkową zaletą. Byliśmy w wielu miejscach, ale nigdy wcześniej nie spotkaliśmy tak życzliwych, pomocnych i gościnnych ludzi jak Pani Agnieszka i Pan Michał :) Jeszcze raz serdecznie polecamy i dziękujemy! Do szybkiego zobaczenia! Gosia i Maciek

Gospodarz: Agnieszka
2023-04-13

Witamy serdecznie kochani::) Ojjj tak sekret był na światową skale😅ale ostatecznie wszystko się udało!!! Pani Gosia nic nie podejrzewała:) Cieszymy się, że to właśnie u nas oświadczył się Pan narzeczonej i to tylko my wiemy gdzie dokładnie się to odbyło😉🛁. Aż zazdrościmy, że za naszych zaręczyn Dolina jeszcze nie istniała🤣 Przekażemy też pochwały Panu Tomkowi w sprawie przepysznych produktów, które nam dostarcza.:) Bardzo miło nam czytać takie pochlebne słowa również na nasz temat❤️ zależy nam aby nasi goście byli wręcz zauroczeni naszą Doliną i naszą gościnnością:) Lubimy ludzi i uwielbiamy Was gościć a Państwa emocje przy przyjeździe do nas musimy chyba filmować😅 Serdecznie dziękujemy za opinię i miłe słowa. Bardzo ciepło Was wspominamy i chętnie ugościmy ponownie:) właśnie na takich pozytywnych gości czekamy😘 Zapraszamy Aga i Michał


5

Cudowne miejsce. Jeśli ktoś szuka spokoju, prywatności, przestrzeni, pięknych widoków to jest miejsce dla niego. Dodatkowo domek jest fantastycznie urządzony i wyposażony. Kominek, wanna z pięknym widokiem, balia. Kontakt z właścicielami super, bardzo sympatyczni i pomocni. Widać ze właściciele mają spójny pomysł na to miejsce i świetnie wykorzystują atuty tego miejsca. Dodatkowo możliwość zamówienia przepysznych lokalnych specjałów - idealny pomysł. Miejsce jest cudowne o każdej porze roku. Polecam serdecznie.

Gospodarz: Agnieszka
2023-02-16

Pani Karolino serdecznie dziękujemy za opinie:) Państwo tak jak wszyscy nasi goście docenicie spokój i prywatność. Co do wyposażenia Doliny to Michał mówi, że niedługo całą naszą chałupę wyniosę😂 Cieszymy się również, że nasze lokalne produkty smakowały:) Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia :) Aga i Michał


5

Wspaniałe miejsce i cudowni, gościnni Gospodarze, którzy tak miło witają swoich gości 🙂! Wszystko czego potrzeba aby w pełni wypocząć nawet przez weekend-dom pięknie i funkcjonalnie urządzony, sauna, balia-aby się zrelaksować-warto skorzystać… Sam widok o poranku jest już ukojeniem dla duszy… …jeszcze można by wymieniać i chwalić wszelkie udogodnienia i zalety ale…warto samemu przyjechać i odkryć dla siebie to miejsce ! BARDZO DZIĘKUJEMY I CHCEMY TU WRACAĆ!

Gospodarz: Agnieszka
2023-01-17

Pani Mirosławo dziękujemy serdecznie za pobyt i opinie:) to bardzo miłe, że czujecie Państwo naszą gościnność. Ale my rownież chcemy bardzooo podziękować za Państwa ważną i świadomą formę wypoczynku. Bardzo mile nas zaskoczyliście zachowaniem eko tj. Wyłączone grzejniki podczas wietrzenia pomieszczeń:)) domyślamy się, że było Państwu zbyt ciepło i stąd to rozsądne zachowanie :) i jeszcze jedno przykuło naszą uwagę. Wyłączaliście Państwo światła zewnętrzne w ciągu dnia:) Serdecznie dziękujemy za to w naszym imieniu jak i całego Slowhopa, który przykłada bardzo dużą wagę do bycia eko, edukuje nas- gospodarzy i gości opowiadając o rozsądnym podróżowaniu. W mediach społecznościowych coraz więcej artykułów na ten temat. I to nie dlatego, że my gospodarze jesteśmy sknerami 😊 -tylko wiemy, że długofalowo takie nieuciążliwe formy bycia eko przekładają się na bardzo duże korzyści dla środowiska. Serdecznie pozdrawiamy całą rodzinkę i zapraszamy ponownie😍 Aga i Michał


5

Miejsce zdecydowanie godne polecania! Bardzo mili właściciele zadbali o każdy szczegół. Wszystko przemyślane, dopracowane, zadbane. Zarówno przestrzeń wewnątrz domku jak i wszystko, co znajduje się na zewnątrz. Miejsce pełne komfortu i spokoju. Dziękuję i polecam :)

Gospodarz: Agnieszka
2023-01-10

Panie Kacprze dziękujemy bardzo za opinię i dostrzeżenie szczegółów w zagospodarowaniu naszej Doliny:) Cieszymy się, że wypoczęliście w spokoju i komforcie:) Z tego co wiemy, gitara towarzyszyła Wam przy kominku:) super!! Zapraszamy ponownie, również miło Was wspominamy:)) Pozdrawiamy Aga i Michał


5

Pojechałyśmy na weekend do Doliny na babski weekend wiekszą grupą. Okolica jest bardzo piękna. Dom jest tuż nad jeziorem, więc niezależnie od pogody, widoki z salonu są wspaniałe. Przy dobrej pogodzie mamy jezioro, łódkę, rower wodny i spacery, przy gorszej jest kominek, bania i sauna. Sam dom jest przestronny, piękny i bardzo komfortowy. Gospodarze zadbali o nas kompleksowo - wypełniono nam lodówkę jajkami i domowymi wędlinami, dostarczono ciepły, świeżo upieczony chleb (pyszny). A na powitanie kieliszek prosecco :-) Cały teren przy domu jest na tyle duży, że nawet w sporej grupie każdy może znależć sobie zaciszne miejsce typu leżak, fotel bujany czy hamak. Dla naszej mojej grupy - Dolina Symsarny to miejsce idealne i będziemy wracać

Gospodarz: Agnieszka
2022-11-18

Dziękujemy Pani Aniu :) cieszę się, że chlebek był pyszny bo ledwo zdążyłam go upiec ::)) dlatego dostarczyłam taki gorący!!! Tak fajną grupę dziewczyn zawsze chętnie ugościmy :) Zapraszamy ponownie Aga i Michał


5

WYJĄTKOWE miejsce, wyjątkowy dom, wyjątkowi właściele którzy dbają o każdy aspekt Twojego pobytu aby było perfekcyjnie i niezapomnianie. Zastanawiasz się? To możesz już przestać tracić czas, jedź i sam się przekonaj! :)

Gospodarz: Agnieszka
2022-11-15

Dziękujemy Panie Patryku za miłe słowa:) takkkkk dbamy chodź to nie nam oceniać tylko Wam naszym gościom jak to nam wychodzi „”) . Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie. Aga i Michał


5

Czas który spędziliśmy w Dolinie zapamiętamy do końca życia! Długo wybieraliśmy odpowiednie miejsce na powiedzenie sobie tego magicznego TAK i cieszymy się ze stało się to właśnie tam. Zanim jeszcze dojechaliśmy na miejsce to czuliśmy pełna opiekę i zaangażowanie Pani Agnieszki, mimo swojego nietypowego pomysłu. W Dolinie pojawiliśmy się po niemałych przygodach drogowych z dodatkowym stresem przed ślubem, a mino to właściciele odmienili nasz nastrój i zapewnili nam spokój i relaks. Na wejściu zostaliśmy przywitani szampanem, a wieczór skończyliśmy w bali z widokiem na jezioro. To miejsce jest magiczne, zdjęcia nie oddają nawet 50% tego jak wyglada w rzeczywistości. Domek jest przepiękny, urządzony z wysokim standardem, przestrzenny i klimatyczny. Ten dzień zapamiętamy do końca życia, opieka właścicieli była nieoceniona, nasi goście wyjeżdżali jak zaczarowani, a my napewno tam wrócimy. Obiekt jest idealny na krótki wyjazd, jak i tygodniowy wypoczynek wśród natury. Nie mamy tylu słów aby opisać swoją wdzięczność i szczęście ze tam pojechaliśmy jako narzeczeni, a wróciliśmy już jako małżeństwo! Dziękujemy

Gospodarz: Agnieszka
2022-10-19

Kochani bardzo dziękujemy za miłe słowa:)) Cieszymy się, że czuliście się u nas zaopiekowani, szczególnie w tak wyjątkowym dniu jak Wasz ślub. To u nas pierwszy ślub i mieliśmy spore obawy w związku z tym. Baliśmy się , że nie sprostamy tak dużemu wyzwaniu. Udało się!!!!! Było magicznie i w pięknym słońcu. Wspaniali z Was młodzi ludzie::)) ŻYCZYMY WAM PEŁNEGO SŁOŃCA NA CAŁE ŻYCIE I MOC WSPANIAŁOŚCI !!!! Do zobaczenia w Dolinie::)) Aga i Michał i łobuziara Pati podaje łapkę :)


5

Jedno z najlepszych miejsc do wypoczynku w jakich bylam - w Dolinie Symsarny jest doslownie wszystko, czego potrzeba, by sie zrelaksowac. Piekne ogromne okna z widokiem na las i jezioro, cisza i spokoj, wspanialy i co wazne, prywatny zakatek SPA z balia, sauna i specjalnym pokojem do masazu. I towarzystwo wspanialego pieska :) Spedzilam tam niezapomniane chwile z przyjaciolkami swietujac urodziny. Mam nadzieje, ze niebawem wroce do Panstwa, by cieszyc sie tym miejscem jeszcze nie jeden raz!

Gospodarz: Agnieszka
2022-10-06

Pani Olu a my ogromnie się cieszymy, że to właśnie u nas świętowała Pani swoje urodziny!!:) dziękujemy serdecznie za opinię i zapraszamy ponownie.:) Aga i Michał-.s całusy od Pati :)


5

Wspaniałe miejsce. Widać, że Gospodarze włożyli w nie dużo serca i cały czas starają się, aby ich goście czuli się komfortowo. Dom przepiękny, zadbany w każdym calu i świetnie wyposażony. Na miejscu jest wszystko, o czym moglibyśmy zamarzyć. Wielka dbałość o szczegóły i komfort gości. Już zdecydowaliśmy, że wracamy tam latem, tym razem z lunetą zamiast lornetki, bo nocne niebo nad Doliną Symsarny oszałamia. Jeszcze raz dziękujemy p. Agnieszce i p. Michałowi za wszystko.

Gospodarz: Agnieszka
2022-10-06

Panie Robercie i Pani Agnieszko dziękujemy serdecznie za pobyt i cieszące nas ogromnie słowa na temat naszej Doliny. Cieszymy się, że chwile odetchnęliście od dużego miasta:) a najbardziej cieszy, że już potwierdziliście kolejny przyjazd:) Czekamy na całą rodzinkę za rok.::) Pozdrawiamy Aga i Michał


5

"Pyszne" miejsce. Bardzo komfortowy dom i doskonale wyposażony dom, ogromne okna, duży taras i pomost, cisza i spokój, warmiński raj. Będę wracać, to już postanowione.

Gospodarz: Agnieszka
2022-09-19

Dziękujemy Pani Haniu za opinię i zapraszamy ponownie::):). Pozdrawiamy Aga i Michał