Osiedlisko nad Soną - opinie

5

Niesamowita atmosfera. Oaza spokoju niedaleko od Warszawy! Warto przyjechać niezależnie od pory roku


5

Przemiły pobyt, polecam każdemu.


5

Oaza niewypowiedzianego spokoju. Świątynia ciszy na błogosławionym odludziu. Ciemna jak oko wykol noc z rozgwieżdżonym niebem. W te magiczne dwa dni wyciszenia piekący w policzki mróz i świszczący wiatr byli jedynymi kompanami spacerów po polach a cichociemny kornik jako jedyny wtórował starej kozie Franciszcze trzeszczącej płomieniami. Przestronność i przestrzeń starej stodoły leczą skutecznie od miejskiej klitki, wygodne i niecodziennie spotykane futony pomagają zapadać w twardy sen. Świeczki, dyskretna dekoracja, chłodne kolory tworzą ten wyjątkowy nastrój, w domowym zaciszu spotykany a i meblom daje się tu drugie życie. W Osiedlisku prostota jest przytulna i nieprzypadkowa. Dyskrecja gospodarzy idzie w parze z wszechobecną ciszą. Tej duchowej pożywce harmonijnie dorównuje ta cielesna ; na długo pozostaje smak placuszków z orzechami i skórką pomarańczy, pasty z nerkowców, chleba czy domowych konfitur. Jedynym nieprzyjemnym doświadczeniem jest musieć z Osiedliska wyjechać. Dlatego najlepiej czegoś zapomnieć, żeby szybko zrodził się pretekst do rychłego powrotu :)

Gospodarz: Dominik
2024-02-09

Dziękujemy za odwiedziny :)


5

Bardzo przyjazne miejsce, idealne na weekendowy wypoczynek poza miastem. Do tego pyszne śniadania z lokalnych produktów.

Gospodarz: Dominik
2024-02-09

Dziękujemy za odwiedziny :)


5

Wszystkie dotychczasowe pozytywne opinie są jak najbardziej zasadne :) Pokoje czyste, przyjemne, ciepłe. Gospodarze bardzo mili i pomocni. Okolica cicha, spokojna, jest gdzie spacerować. Polecam skorzystać z opcji śniadania - Dominik robi wyśmienity chleb :) Serdecznie polecamy.

Gospodarz: Dominik
2024-02-09

Dziękujemy za odwiedziny :)


5

Byłam zachwycona wszystkim i każdym kątem. Przeczytaliśmy historie tego miejsca i od czego wszystko zaczeło się. Szkoda że nie udało się sprobować śniadania ale jestem pewna, że wrócimy! Dominik udzielił wszystkich niezbędnych wskazówek i lokalnymi rekomendacjami!


5

Byliśmy trzeci raz, co już samo świadczy o poziomie naszego zadowolenia! Dom jest uroczy, okolica przepiękna, właściciele mili i robią najlepsze śniadania (ten pieczony w domu chleb!). Dziecko ma się czym zająć, bo jest przestrzeń, kącik zabaw, plac zabaw i zwierzęta. Na pewno jeszcze wrócimy i bardzo polecamy!


5

Rewelacja!!! Bardzo ale to bardzo jestesmy pod wrazeniem! Cudowne miejsce, cudowni wlasciciele! Miejsce z klimatem, przy tym czysciutko i bezpiecznie. Z calego serca polecam!


5

Super miejsce na weekendowy wypad:-) czysto i ładnie, przemili gospodarze, piękne widoki i przepyszne śniadania. Gorąco polecam.


5

Podzielam wszystkie entuzjastyczne opinie. Byliśmy w siedem osób od 8 lat do 70 i WSZYSCY zachwyceni. To rzadkość w naszej zróżnicowanej grupie. Pełny relaks, dzieci mogą biegać od rana do nocy po dużym przyjaznym terenie bez ciągłego nadzoru. Takie były (bardzo dawno) moje wakacje u wujka na wsi ale teraz to rzadkość i wielka dla nich atrakcja. Mili, życzliwi gospodarze, łagodne zwierzaki, kąciki pozwalające zaszyć się z książką. No i śniadania! Bardzo dziękujemy za gościnność i warunki do rewelacyjnego wypoczynku.


5

Z całego serca polecam to miejsce rodzinom z dziećmi, bo dzieci wyłączają się tu najmocniej i bawią się od rana do wieczora z innymi dziećmi, wymyślając co raz to ciekawsze zabawy 😊 pokój jest czysty, prosty i wystarczajacy. Łóżka mają miękkie materace to tylko jedyny minus. Śniadania godne królów więc i je również polecam! Dziękujemy.


5

mega cudne miejsce idealne na chillout z rodzina i dzieciakami ❤️ pysznie sniadania, sliczny decor, ogrod i slodkie wierzaki. i mega za sa moskitiery 😄


5

Wspaniałe miejsce, przesympatyczni gospodarze, przepiękna okolica i pyszne śniadania. Na pewno wrócimy :)

Gospodarz: Dominik
2023-07-18

Ślicznie dziękujemy :) i już wypatrujemy za rogiem :)


5

Było wspaniale na pewno tam jeszcze wrócimy. Byłam z 4 letnią córką. Obie wróciłyśmy zachwycone :) Pyszne śniadania, piękna spokojna okolica i masa atrakcji dla dzieci. Super miejscówka

Gospodarz: Dominik
2023-07-18

Bardzo nam miło :) w takim razie już grzejemy piec chlebowy i czekamy :)


5

Serdecznie polecam na super wypoczynek - wystarczy godzina drogi z Warszawy aby znaleźć się w sielskim klimacie :) polecamy na pobyt z dziećmi. Śniadania właściciele i atmosfera - wszystko 15/10 :)

Gospodarz: Dominik
2023-05-04

Dzięki, dzięki wielkie za odwiedziny:) Już ma Was czekamy :)


5

Idealne miejsce na relaks! Pyszne (i wieeeelkie!) śniadania, które na naszą prośbę były wegańskie. Świetne miejsce na wypoczynek (także z psem) :)

Gospodarz: Dominik
2023-05-03

Dziękujemy bardzo za odwiedziny:)


5

Świetne miejsce z domową atmosferą, w którym można zjeść fantastyczne śniadanie a potem spacerować po okolicznych łąkach albo czytać książkę bujając się w hamaku. Na pewno wrócimy !

Gospodarz: Dominik
2023-05-03

Dziękujemy i zapraszamy ponownie :)


5

Miejsce klimatyczne, pokoje wygodne, w domu jest wszystko co potrzebne do funkcjonowania ale bez przeładowania gadgetami - dusza i umysł odpoczywa. Mili, rzeczowi i serdeczni gospodarze, którzy stworzyli nam niezobowiązującą przestrzeń na świętowanie Wielkanocy w trzy zaprzyjaźnione rodziny. I choć gotowaliśmy sami (taka zasada w okresie świątecznym, która bardzo nam pasowała) to przywitała nas upieczona babka, kwiaty w wazonie a rano znajdowaliśmy pachnący, jeszcze ciepły chleb od Gospodarza. Okolica sprzyja spacerom, czytaniu i relaksowi - polecamy z całego serca!

Gospodarz: Dominik
2023-05-03

Było nam bardzo miło Was goscić:)


5

Polecam bardzo to miejsce :) Gospodarze mili i pomocni, śniadanko pyszne, chleb pieczony na miejscu, pyszne racuchy z jabłkami. Klimat niesamowity. Chętnie tam wrócimy.

Gospodarz: Dominik
2023-05-03

Dziękujemy:)


5

Kominek, książki, herbatka i to wszystko na hamaczku. Dom jest pełen uroku i klimatu, okolica jest cicha i spokojna, z pewnością wrócimy tu jeszcze w innej porze roku.

Gospodarz: Dominik
2023-05-03

Zapraszamy, właśnie robi się zielono i cieplutko :)