Przystanek w lesie - opinie

5

Było naprawdę w lesie i naprawdę "przystankowo". Wspaniałe miejsce, gdzie pachnie sosnami i świeżo skoszoną trawą. Pyszna sałata z ogródka i same oh-y i ah-y. Dzięki za miły czas. Na pewno do Was wrócimy!

Gospodarz: Zorika
2023-01-29

Na wiosnę powiększamy ogródek warzywny więc nie tylko sałata będzie pyszna 🌿 Do zobaczenia! Zorika


5

Wspaniałe miejsce na błogi odpoczynek - dom ma wspaniałą duszę, a okolica urzeka i zachwyca na każdym kroku. Cisza panująca wokół pozwala odciąć się od wszystkich zewnętrznych bodźców i wejść w tryb slow bez najmniejszych wyrzutów sumienia. My już tęsknimy za tym klimatem ❤️

Gospodarz: Zorika
2023-01-29

Mam nadzieje, że uda Wam się jeszcze do nas przyjechać ♥️ Dziękuje za opinie 🌿 Zorika


5

W Przystanku w lesie spędziliśmy cudowny czas. Okolica jest niesamowita - cisza, spokój, słychać tylko śpiew ptaków. Na łące obok domu lubią przebywać żurawie. Można prawdziwie odpocząć, zrelaksować się. Domek jest bardzo przytulny, czysty i pachnący. W domu jest wszystko czego potrzeba, a nawet więcej :). Nasz psiak był tam równie szczęśliwy jak my - wielki teren do biegania, węszenia i podziwiania koni sąsiada :) Tak dobrze tam się czuliśmy, że było nam smutno gdy wyjeżdżaliśmy. Właścicielka przesympatyczna, z którą był bezproblemowy kontakt. Polecamy i pozdrawiamy z całego serca Karolina, Maciek i Barry :)

Gospodarz: Zorika
2023-01-29

Dziękuje za piękna recenzje, zapraszam do ponownych odwiedzin 🌿 Zorika


5

Znakomite miejsce na reset od bodźców - miejskich oraz elektronicznych. Wnętrze urządzone z bardzo dużą dbałością o detale - mosiężna lampka w kształcie szczurka wspaniała :) Przydomowy staw był akurat w kształcie rewitalizacji, więc wyglądał nieco inaczej niż na zdjęciach, ale niebawem na pewno odzyska pełną świetność. W pobliskim lesie spotkaliśmy dwa jenoty (są podobne do szopów!), a górka za domem idealnie nadaje się na obserwacje zachodu Słońca ;] Jednym słowem: bajka.

Gospodarz: Zorika
2023-01-29

Tych jenotów to zazdrościmy 🦝 Staw już powoli odzyskuje swoje naturalne piękno 🌿 Dziękujemy za odwiedziny ♥️ Zorika


5

Wspaniałe miejsce na ucieczkę od miasta! Domek uroczy i świetnie wyposażony, urządzony ze dbałością o szczegóły. Świetne meble i super wygodne łóżko w sypialni na parterze. Dookoła cisza i spokój, tylko siedzieć na leżaku lub leniuchować na kocu. Naprawdę wypoczęliśmy :)

Gospodarz: Zorika
2023-01-29

Bardzo się cieszę, że udało się wypocząć🌿 Zorika


5

Świetne miejsce po środku niczego ale jednak wystarczająco blisko miasta by nie jechać do niego niewiadomo ile czasu. Piękna okolica zapewniająca spokój i ciszę. Spędziliśmy tam przedłużony weekend w dwie rodziny (5 osób dorosłych) oraz z dwoma psami i spokojnie pomieściliśmy się w tym przytulnym domku. Psy dzięki spokojnej okolicy mają też okazję zamienić się chociaż na chwilę z miejskich piesków w wiejskie burki 😉 Zdecydowanie polecam i mam zamiar tu wracać.

Gospodarz: Zorika
2023-01-29

Szczęście psów cieszy najbardziej ♥️ Zapraszamy Was cała ekipą serdecznie ☺️ Zorika


5

Spokój i cisza. Domek samowystarczalny, kompletnie wyposażony. Dziękujemy za oddech od miasta i ciepło :) pozdrawiamy serdecznie!

Gospodarz: Zorika
2023-01-29

Super, że udało się odpocząć od zgiełku miasta 🌿


5

Pobyt bardzo przyjemny- domowo, przytulnie a widok sielankowy! Jest to Miejsce, gdzie można odpocząć wśród natury i naładować baterie. Okolica zachwyca swoim urokiem, a dom jest bardzo funkcjonalny. Jedyne co to smutek, ze trzeba wyjechać! Dodatkowy plus za „to coś od serca” od gospodarzy- za dbałość o detale i super kontakt. Na pewno wrócimy! Pozdrawiamy ❤️

Gospodarz: Zorika
2023-01-29

Zapraszam serdecznie ♥️ Zorika


5

Dom świetnie wyposażony, odnowiony, a przy tym z zachowaną kaszubską duszą i przepięknym wystrojem w stylu retro + kominek, który nadaje dodatkowego klimatu. Spokojna okolica sprzyja spacerom i wypoczynkowi. Cudowne miejsce, z całego serca polecam! :)

Gospodarz: Zorika
2023-01-29

Dziękujemy! ♥️


5

W domku spędziliśmy sylwestrowy weekend. Naszym celem było zaszycie się w lesie z dala od miasta. Bardzo przytulne miejsce wyposażone we wszystko, co jest potrzebne. Nawet pieski dostały miski i ręczniki :) Bardzo odpoczęliśmy wygrzewając się przy kominku. Na pewno tu wrócimy :)

Gospodarz: Zorika
2022-01-07

Bardzo się cieszę, że udało się wypocząć 💚 Do zobaczenia! Zorika


5

Cudowne miejsce!!!! Wszystko świetnie zorganizowane przez właścicieli. Napewno wrócimy do tego miejsca i polecamy wszystkim, którzy potrzebują się wyrwać z miasta.

Gospodarz: Zorika
2021-12-04

Dziękuje bardzo <3 do zobaczenia :)


5

Cudowne miejsce. Odwiedziliśmy Przystanek w Lesie w dwie osoby + pies. Dom świetnie wyposażony, pięknie urządzony i urokliwie położony. Dziękujemy i polecamy! ;)

Gospodarz: Zorika
2021-09-13

To ja powinnam dziękować za cudownych gości <3 Dziękuję za odwiedziny!


5

Cóż za piękne miejsce! Idealne dla ludzi, którzy uwielbiają niczym niezmąconą bliskość natury. W którą stronę nie spojrzeć jest pięknie - wokół tylko lasy i pola (i sąsiad rolnik, u którego można kupić jajka). Dom pięknie urządzony, przytulny i bardzo klimatyczny – pełen starych, pięknych mebli, lecz również bardzo komfortowy - jest wszystko czego potrzeba, zaskoczyła nas zwłaszcza świetnie wyposażona kuchnia. Właścicielka przesympatyczna. Jezioro tylko 10 minut na piechotę – pusto, dziko, zielono. Sielanka - żal było wyjeżdżać. Polecamy - my na pewno wrócimy.

Gospodarz: Zorika
2021-08-02

Dziękuje za tak miłe słowa ❤️ Pozostaje mi napisać: do zobaczenia!


5

Świetne miejsce, przyjemna okolica sprzyja wyciszeniu, ale też z łatwym dojazdem 🙂 dom bardzo ładny, czysty, klimatyczny. Idealne miejsce na dłuższy pobyt (jest wszystko co potrzebne), ale na weekend tez się świetnie sprawdzi! Z chęcią wrócę na dłuższy wypoczynek 😀

Gospodarz: Zorika
2021-08-02

Zapraszam serdecznie na tydzień lub dwa 😁 Dziękuje za piękna opinie!


5

Sielanka dla tych,którzy chcą spędzić czas blisko natury a jednocześnie mieć pod ręką takie wygody jak hamak,grill, wygodne łóżko czy super wyposażona kuchnia.Dom zachwyca stylem i przytulnością,nas dodatkowo zachwyciły obrazy z krowami na ścianach:)Śpiew żab i inne odgłosy przyrody, ogródek pełen pysznych warzyw i ziół, niebo pełne gwiazd-czego chcieć więcej?No moze tylko więcej czasu w tym pięknym miejscu!Dziękujemy i polecamy:)

Gospodarz: Zorika
2021-08-02

Dziękuje bardzo za opinie, mam nadzieje, że uda Wam się nas odwiedzić kiedyś na dłużej, do zobaczenia!


5

Co wpłynęło na taką ocenę: 1. Sam domek - czysty, przestronny ( 6 osób + pies dało radę), urządzony ze smakiem, wygodne łóżka, pachnąca pościel, kuchnia pozwalająca i poszaleć kulinarnie i zjeść posiłek w deszczowy dzień, salon idealny na kibicowanie całą drużyną. 2. Podwórko - ogromne, bez ogrodzeń - co uważam za zaletę, bo można podziwiać piękną przestrzeń, są i stoły przy których można jeść wszystkie posiłki i poczuć się jak np. w Toskanii, jest i miejsce do wylegiwania się - do przedobiedniej i poobiedniej drzemki. 3. Okolica, a może podwórka ciąg dalszy - lasy, pola, łąki - niekończące się dróżki i ścieżki, które zawsze prowadzą w ciekawe miejsce. 4. Sąsiedztwo - urocze żabki ze stawu, Pan bociek, co to wpadał do stawu na obiad, para żurawi żerująca niedaleko, sarenka co jadała gałązki ziemniaków i myślała, że jej nikt nie widzi. 5. Kontakt z właścicielką - mimo że online - przebiegał sprawnie, odpowiedzi na wszelkie nurtujące nas pytania udzielane niemal na bieżąco. Podsumowując - polecamy. chcielibyśmy mieść tyle szczęścia z kwaterą przy każdych kolejnych wakacjach.

Gospodarz: Zorika
2021-08-02

Dziękuje bardzo za piękną opinie ❤️


5

Spędziliśmy w domku 5 dni, w 4 osoby. Domek jest niesamowicie przytulny, sympatyczny, dodatkowo uwielbiam starą czerwoną cegłę! Okolica niesamowita, spokojna, trafiliśmy do niej pod koniec maja, kiedy soczysta zieleń dookoła wprost biła w oczy. Codziennie z podwórka można było obserwować zające, sarny, a żurawie robiły nam wspaniałe koncerty i przedstawienia z żurawim tańcem godowym, czego chcieć więcej. Na wielki plus to, że domek nie jest ogrodzony żadnymi płotami, bramkami, tylko po prostu stoi sobie na górce wtopiony w okolicę. Polecamy też jajka i mleko z sąsiednich gospodarstw (od pani Lilki, gospodarstwo w stronę Skorzewa). Podsumowując - było nam super, sielsko i królewsko :)

Gospodarz: Zorika
2021-06-03

Dziękuję bardzo za tak piękne słowa ❤️


5

Cudowne miejsce, piękna okolica.. cisza i spokój. Domek wspaniale wyposażony we wszystkie potrzebne rzeczy. Ciepło z kominka i sielskie widoki z okna 🤗😍

Gospodarz: Zorika
2021-05-18

Cieszę się bardzo, że dom sprzyja wypoczynkowi. Zapraszam ponownie ❤️


5

W domku w Zielonej Dolinie spędziliśmy 5 dni i każdy z nich wypełniony był sielską atmosferą - spacery po lesie, wycieczki do sklepiku, wypatrywnie żab w przydomowym stawiku, godziny spędzone w książkach (również tych, które czekały na nas w domku). Pięknie urządzony - czuć, że wszystko jest czyste i nowe, ale jednak dominuje duch starych czasów odczuwalny w przepięknych przedwojennych meblach. Każdy mebel to perełka - miłośnicy stylu retro będą w swoim żywiole. Byliśmy w 4 osoby i było nam bardzo wygodnie - na dole jest osobna sypialnia dla 2 os., a na górze otwarta przestrzeń z łóżkami. Polecam wszystkim, którzy umieją się zachwycić naturą i chcą odciąć się od pędu miasta (jest w razie czego internet WiFi, żeby szok nie był zbyt wielki:). Dziękujemy Gospodynu za przemiłą gościnę!

Gospodarz: Zorika
2021-04-15

Dziękuje za tak piękna opinie ❤️


5

Wspaniałe miejsce na wyciszenie się, relaks i ucieczkę od miasta. Sam domek jest bardzo klimatyczny, a teren wokół domu cieszy i napawa pozytywnymi emocjami. Można w tym miejscu naprawdę odpocząć. Chętnie będziemy wracać.

Gospodarz: Zorika
2021-04-15

Dziękuje za miłe słowo i zapraszam serdecznie jeszcze nie raz ☺️