Rentynówka - opinie

5

Piękne miejsce i bardzo pomocni Gospodarze. Czas upłynął nam zdecydowanie za szybko! Leśne SPA bardzo przyjemne, można się zrelaksować. Jeśli szukacie spokoju i odpoczynku - gorąco polecam!

Gospodarz: Iza
2023-01-04

Pani Dominiko :) Miło nam, że 2023 rok rozpoczęliście w Rentynówce, a pobyt się udał! Nic tak nie cieszy jak zadowolenie Gości i udany relaks po który przecież wszyscy przyjeżdżają :) Zapraszam ponownie i mam nadzieję, że do zobaczenia! Pozdrawiam Rentynówka - Iza


5

Bardzo polecam to miejsce. Sielski klimat, ognisko, staw, balia, hamaki. Można przesiadywać całymi dniami :) Super wyposażony Apartament Dębowy, mnóstwo miejsca, koza do ogrzania, mega wygodne łóżka. Teren pięknie zadrzewiony, miła i bezproblemowa właścicielka. Polecam dużym i małym, zarówno na krótki jak i dłuższy wypoczynek.

Gospodarz: Iza
2022-08-30

Cieszę się, że miło spędziliście czas i nasza Rentynówka Wam się spodobała :) Mam nadzieję, że do zobaczenia! Pozdrowienia :) Rentynówka - Iza


5

With my wife we needed a place for vacation with my family. We chose Rentynowka without any recomandation... and it was a bullseye! It is a great place for kids. The large outside spaces, visible from the porch of the houses allow them freedom to roam all day long. Plus plygrounds, bikes, boat, the lake nearby... The owners are super nice, flexible and helpful (Thanks again for the guitar Iza!). All in all - we will surly come back!

Gospodarz: Iza
2022-08-30

Thanks a lot for such a great recommendation! I am glad that your international family enjoyed stay at our place :) Hope to see you again! Greetings Rentynówka - Iza


5

Serdecznie polecamy pobyt w Rentynowce! Domek lipowy nowoczesny, przestronny i wyposażony we wszystko co potrzebne! Fantastyczny taras z huśtawką na którym można spędzać urokliwe wieczorki z pięknym widokiem na stawy. Dużo atrakcji dla dzieci, kawałek plaży z zabawkami, miejsce do biegania, huśtawki itp. Kontakt z właścicielką rewelacyjny. Dziękujemy za fantastyczne wakacje:)

Gospodarz: Iza
2022-07-26

Taka opinia to miód na nasze serca :) Cieszę się, że wakacje u nas były udane i dzieci miały co robić :) Zapraszamy ponownie! Rentynówka - Iza


5

Fantastycznie utrzymane z klasą i dopracowaniem w najmniejszych szczegółach miejsce. Widać godziny pracy fizycznej i umysłowej żeby gościom odpoczywało się maksymalnie komfortowo. Cena adekwatna do jakości. Widać skupienie na detalach, wysoki poziom zastosowanych rozwiązań. W domkach jest wszystko czego można potrzebować. Okoliczna plaża bardzo przyjemna i dobrze zadbana. Nie umiemy znaleźć racjonalnego minusa tego miejsca, można przyjąć że raczej trudno byłoby się do czegokolwiek przyczepić.

Gospodarz: Iza
2022-07-13

Ale piękna opinia! Miło słyszeć, że nasze starania zostały tak docenione. Dziękuję :) Cieszę się, że było Wam u nas komfortowo i odpoczeliście. O to przecież chodzi. Zapraszam i do zobaczenia! Pozdrawiam Rentynówka - Iza


5

Witam, W Rentynówce byliśmy w dwie rodziny 2+2 z Łodzi i Warszawy i jesteśmy bardzo zadowoleni Dojazd: z obu miast bardzo dobry tym bardziej że S7 jest już praktycznie w pełni przejezdna. Na miejsce jest już również dojazd w pełni asfaltową świeżo wylaną drogą (jak ktoś jeździ rowerem szosowym to nie trzeba targać roweru po szutrze ; ]) Miejsce: Bardzo duża działka ze stawem po którym można pływać dostępnymi na miejscu łódkami i rowerkami wodnymi (są również kapoki w różnych rozmiarach), jest dużo zieleni, jest piaskownica przy wodzie dla maluchów, jest tyrolka, piłki, dzieciakom nie będzie się nudzić. Blisko do bardzo schludnej plaży w Rentynach (jakieś 800 metrów, spokojnie na spacer), dookoła mnóstwo lasu. Czujesz się na miejscu bezpiecznie, nie martwisz o auto. Atrakcje: Sauna i Bania super, wszystko czyściutkie i zadbane, świetnie przygotowane. Grill porządny, z rusztem, Tyrolka dla dzieciaków super robi robotę, Jest spory teraz - tak na prawdę jogging można robić w obrębie działki Pomost świetnie sprawdza się na Yogę ; ] Ognisko - dostępne drewno, nie trzeba się martwić że czegoś brakuje, kijki na kiełbaski etc, no komplet 100% Piłki, abdmington - nie trzeba było zabierać ze sobą - były na miejscu. Rowery - do wyboru do koloru - na spokojnie dorosła i młodsza osoba dobierze sobie rower na krótką przejażdzkę; Jak ktoś lubi rano wstawać to w maju oglądanie parującego stawu, mgły , śwergotu ptaków i bzyczących owadów wokół drzewa owocowego - super klimat z kubkiem kawy w dłoni Dla ludzi na rowerach szosowych świetna baza wypadowa - udało się porankami wykonać pareset kilometrów wokół okolicznych jezior. Pani Halinka oferuje faktycznie smaczne i świeże produkty. Domek: Domek w pełni wyposażony, czysty, jak nowy, jest piecyk/kominek z przygotowanym drewnem podpałką etc, każdy ogarnie rozpalenie, ogrzewanie elektryczne również - więc na pewno nie zmarzniecie, miejsca do spania dla 8 osób na luzie, stół duży na tarasie + huśtawka/fotel na tarasie stół duży w kuchni/salonie w domku wygodne sofy i łóżka również bardzo wygodne - bardzo dobrze się spało; są ręczniki Wygodne zamykanie otwieranie na kod (również bramy wjazdowej) - nie trzeba zawsze targać kluczyka Minusy: Jak dojechaliśmy to sąsiad z działki po drugiej stronie drogi puszczał radio zet na cały regulator i się trochę martwiliśmy ale nie trwało to zbyt długo ; ] za krótki dzień żeby wszystko wykorzystać w pełni - polecam pozostanie tam przynajmniej 4 dni; dałbym może jakieś podstawowe kosmetyki do kąpieli dla zapominalskich. ; ] Polecam!

Gospodarz: Iza
2022-05-10

Bardzo dziękuję za obszerną opinię i cieszę się, że każdy z Waszej grupy znalazł u nas coś dla siebie :) Niestety dnia nie mogę wydłużyć, ale pobyt zawsze można ;) Jeśli chodzi o kosmetyki dla zapominalskich to zwykle Goście przyjeżdżają do nas w większej grupie więc zawsze ktoś coś ma, a pobliskie sklepy są otwarte nawet w święta :) Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam całą Waszą grupę :) Rentynówka - Iza


5

Urocze miejsce… piękny teren, wyjątkowe apartamenty i bezcenna bloga cisza ;) Pieczywo od Pani Halinki zasługuje na Nobla !!! Na śniadanie nie zjedliśmy nic oprócz jej wypieków ;) Prze mili gospodarze Pan Józef oraz Pani Iza! Teren zadbany i przemyślany w najmniejszych szczegółach. Apartamenty prze piękne. Dużo drobnych szczegółów które robią niepowtarzalny klimat tego miejsca. Zdjęcia nie oddają tego jak jest cudownie w Rentynówce. Napewno wrócimy :) bo już nie możemy się doczekać !! 😍😍 No i leśne spa … ahhh ☺️😊🥰

Gospodarz: Iza
2022-03-29

Pani Aniu :) cieszę się, że Leśne SPA przypadło wam do gustu. Fantastyczna opinia, która dodaje skrzydeł i jest dla nas motywacją do wdrażania kolejnych pomysłów. Przekażemy tego słownego Nobla Pani Halince ;) Zapraszamy do nas ponownie :) Rentynówka - Iza


5

Polecam z całego serca Rentynówkę - Byliśmy w 6 osób dorosłych z małymi dziecmi w apartamencie Brzozowym - świetne wyposażenie, bardzo czyściutko, wszystko przygotowane perfekcyjne na nasz przyjazd. Dodatkowo pobyt w lesnym spa pozwolił nam sie zrelaksować, dzieci mogły biegac po całym ośrodku i korzystać z atrakcji. Kontakt z pania Izą - super - zostawiam najwyższą ocenę i polecam dalej :)

Gospodarz: Iza
2022-02-07

Pani Magdo :) bardzo się cieszę, że pobyt u nas się udał i zarówno maluchy jak i dorośli znaleźli odpowiednie dla siebie atrakcje :) Uwaga o Leśnym ŚPA to potwierdzenie, że był to strzał w dziesiątkę - dziękuję! Dziękuję za rekomendację i mam nadzieję, że do zobaczenia! Rentynówka - Iza


5

Spędziliśmy w domku świerkowym kilka dni w okresie Świąt Bożego Narodzenia z rodziną 9-osobową. Wszystko było doskonale przygotowane na nasz przyjazd, łącznie z przystrojoną choinką. Domek jest czysty, funkcjonalny z dobrze wyposażoną kuchnią. Doskonałym dodatkiem do pobytu była wizyta w saunie i bani oraz ognisko. Dziękujemy!

Gospodarz: Iza
2021-12-28

Pani Małgosiu :) dziękuję za fantastyczną opinię i cieszę się, że cała Wasza rodzina czuła się u nas komfortowo :) Po raz pierwszy udostępniliśmy domek Świerkowy do rezerwacji świąteczne i musieliśmy przearanżować wnętrze, żeby zmieściła się choinka, a jednocześnie było nadal funkcjonalnie. Fajnie, że wszystko zagrało :) Pozdrowienia dla Rodziny i zapraszamy ponownie! Rentynówka - Iza


5

Pobyt bardzo udany. Ogromna przestrzeń do spacerów i zabaw z dziećmi: plac zabaw, tyrolka, mini plaża, rower wodny, huśtawki z opony. Praktycznie cały czas spędziły na świeżym powietrzu. Domek dobrze wyposażony. Piękny widok na stawy. Bardzo ładna okolica, zwłaszcza jesienią, kiedy jest ogrom kolorów. Polecamy

Gospodarz: Iza
2021-10-18

Pani Agnieszko :) Dziękuję za miłe słowa i cieszę się, że jesień u nas też ma swój urok, a chłopcy znaleźli dla siebie atrakcje i pomogli kosić trawę ;) Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś do nas zawitacie - zapraszamy! Pozdrawiam Rentynówka - Iza


5

Rentynówka to miejsce po prostu magiczne - piękne i zadbane. Zarówno działka ze stawami jak i domek w środku biją spokojem i pokazują na każdym kroku serce gospodarzy włożone w ten obiekt. Gospodarze są przemili, bardzo kontaktowi - dbają o komfort gości w subtelny sposób, dając pełną prywatność. Spędzając czas w okolicy, skorzystaliśmy z licznych rekomendacji Pani Izy i były one bardzo trafione. Domek był lśniąco czysty i jest w nim naprawdę wszystko, co potrzebne. Sauna i balia to idealne atrakcje na chłodniejszy wieczór (również ta część obiektu jest ultra zadbana i baardzo miło spędza się tam czas). Jesteśmy zauroczeni i chętnie wrócimy, może następnym razem ze znajomymi - miejsce na romantyczny jesienny weekend idealne, ale wyobrażam sobie też super spędzony czas w większej grupie:) Serdecznie polecam!! ❤

Gospodarz: Iza
2021-10-04

Pani Ido :) Dla takich opinii warto zakasać rękawy! Cieszę się, że zarówno domek Bukowy jak i Leśne SPA spełniły Wasze oczekiwania i romantyczny weekend się udał :) I to prawda - przyjacielskie weekendy się u nas bardzo udają więc zapraszam i w większej grupie! Mam nadzieję, że do zobaczenia! Asia i ja pozdrawiamy :) Rentynówka - Iza


5

Rewelacyjne miejsce, bez względu na porę roku i temperaturę. Idealne nawet na pobyt z wymagającą, aktywną dwulatką. Super komfortowy apartament dębowy, niemalże jak osobny domek, możliwość dogrzania się kominkiem w chłodniejsze, deszczowe dni, łazienki w pokojach, przestrzeń w środku a przede wszystkim na zewnątrz.. las wkoło, stawy, piękna okolica. Wszystko jest tak zadbane, że dech zapiera. Dosłownie nie ma się do czego przyczepić, a prawie zawsze jest (; czuliśmy się tak jak u siebie. Gospodarze fantastyczni, szczególnie Pani Iza, z którą kontakt sms w razie czego na najwyższym poziomie, i oczywiście Pani Tata, który na miejscu dbał o wszystko. Polecamy serdecznie, jest tyle nowych miejsc do odkrycia, ale podświadomie czuję, że do Rentynówki akurat jeszcze wrócimy. Żałujemy, że nie skorzystliśmy z leśnego SPA, bo wygląda niezwykle klimatycznie,

Gospodarz: Iza
2021-09-27

Pani Doroto i Janku :) Bardzo się cieszę na tak miłe słowa. Fajnie, że cała rodzinka odpoczęła mimo że pogoda wyjątkowo Wam nie dopisała! Super, że chcecie do nas wrócić więc pozostaje tylko powiedzieć #Czekamy na Was :) Pozdrawiamy! Rentynówkowa ekipa :)


5

Bardzo polecam Rentynówkę. Idealne miejsce na odpoczynek, wyciszenie i oderwanie się od codzienności. Przepiękne domki i otoczenie, w okolicy lasy i jezioro, w sam raz na spacery. Podczas wyjazdu skorzystałyśmy też z leśnego SPA. Bardzo urokliwie zorganizowana sauna i balia z widokiem na staw. Pani właścicielka jest przemiłą osobą, a smsy ze wskazówkami organizacyjnymi były bardzo pomocne. W domku zastałyśmy też specjalnie przygotowane informacje na powitanie, czułyśmy się bardzo dobrze zaopiekowane :) A, i jeszcze polecany chleb od Pani Halinki oceniamy 10/10 :)!

Gospodarz: Iza
2021-09-27

Pani Agnieszko, cieszę się, że Wasz dziewczyński wyjazd się udał i miło spędziłyście czas :) Leśne SPA jeszcze pachnie nowością, ale fajnie że już miałyście okazję skorzystać :) Pozdrawiamy serdecznie Mamę, Siostry i Panią :) Rentynówka - Iza


5

Super miejsce, wszystko bardzo przemyślane, dbałość o najmniejsze szczegóły. Cicha i spokojna okolica. Czuliśmy się jak w domu, a Pani Iza ciepła i pomocna osoba :) I macie super dobre ciastka! Tak trzymajcie!

Gospodarz: Iza
2021-09-10

Ale fajna opinia! Dziękuję Pani Marysiu :) Cieszę się, że Wasz spontaniczny weekend się udał i nasze miejsce Wam się spodobało. Co do ciasteczek to....zaraz zabieram się za kolejne wypieki :) Dziękuję, pozdrawiam no i zapraszam! Rentynówka - Iza


5

Rentynówka to miejsce dbałością o najmniejsze szczegóły. Domek był świetnie wyposażony i bardzo czysty, a także przytulny - od razu można poczuć się jak u dobrych znajomych. Całość aż zachęca do zwolnienia tempa i prawdziwego odpoczynku z dala od zgiełku miasta - można czytać na leżakach lub hamaku, jeść na tarasie, oddychać zielenią na wycieczkach rowerowych, a jeśli nadejdą chłodne wieczory, to i nawet wskoczyć do bani lub sauny (dziękujemy za "przedpremierową" możliwość skorzystania z Leśnego spa). Pani Iza i cała rodzinna ekipa Rentynówki urzekają życzliwością. Do takich miejsc i osób chce się wracać.

Gospodarz: Iza
2021-09-09

Pani Martyno :) dziękuję za fantastyczne słowa i najlepszą rekomendację! Cieszę się, że czuliście się jak u dobrych znajomych i miałyśmy okazję zamienić kilka słów. Trzymam kciuki za egzamin i czekamy w przyszłości. Sauna będzie w gotowości ;) Pozdrawiamy z bratem! Rentynówka - Iza


5

Przepiękne miejsce w zgodzie z natura , gorąco polecam ,zadbane domki,apartamenty ,piękna zieleń , stawy, fajna leśne spa ,ogólnie cała Rentynówka bardzo piękna

Gospodarz: Iza
2021-09-01

Pani Ewo, cieszę się, że nasze Leśne SPA spodobało się Wam i że nasza przestrzeń przypadła Wam do gustu :) Dziękuję za najwyższą punktację i mam nadzieję, że do zobaczenia! Pozdrawiam Rentynówka - Iza


5

Jest to miejsce godne polecenia dla osób lubiących spokój i obcowanie z natura. Na miejscu jest wszystko co potrzebują osoby planujące wypoczynek i warto dodać zarówno dla rodzin jak i osób starszych. Słowa uznania dla Gospodarzy. Miejsce zadbane, czyste i bardzo ładne. Kazdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo dziekujemy za miłe przyjęcie oraz dyskretną dbałość gospodarzy, aby goście byli zadowoleni. Miejscówkę rezerwujemy na przyszlość. Warto wrócic do Rentynówki.

Gospodarz: Iza
2021-08-31

Panie Jarku, Bardzo nam miło za fantastyczne słowa uznania i że jako grono dojrzałych przyjaciół mile spędziliście czas :) Dziękuję za rekomendacje oraz piękny szkic gietrzwałdzkiej Bazyliki, który nam pozostawiliście :) Mamy nadzieję, że do zobaczenia i pozdrawiamy rodzinnie! Rentynówka - Iza


5

Rentynówka to fantastyczne miejsce na urlop i odpoczynek od miasta. Całość zlokalizowana na pięknej, dużej i bardzo zadbanej działce wokół stawów. Z pewnością każdy znajdzie tam coś dla siebie: grill, hamaki, huśtawka, rower wodny, wędka, rowery, tyrolka, sauna … Okolica również oferuje wiele możliwości i Pani Iza chętnie zasugeruje dokąd warto się wybrać. Domek Świerkowy jest duży, przestronny i czysty. Wszystko zostało w nim świetnie przemyślane więc niczego nam nie brakowało. Wprawdzie pogoda nam dopisała, ale myślę, że i w deszczowy tydzień nie mógłbym narzekać. Zarówno zadaszony taras jak i salon z kuchnią są bardzo przestronne a w chłodne wieczory można włączyć kaloryfer lub rozpalić kozę.

Gospodarz: Iza
2021-08-17

Panie Michale, bardzo dziękuję za świetne podsumowanie Waszego pobytu w Rentynówce :) Cieszę się, że dla Waszych dwóch rodzin domek Świerkowy był komfortowy - o to nam chodziło. Dziękuję za odwiedziny i zapraszamy w przyszłości:) Pozdrawiam Rentynówka - Iza


5

Komfortowy apartament, spokój i piękna przyroda w około. Warto zaufać rekomendacjom kulinarnym pani Gospodarz. Stanowczo polecam!

Gospodarz: Iza
2021-07-26

Cieszę się, że Wasz rodzinny pobyt udał się i zasmakowaliście w regionalnej kuchni :) Mam nadzieję, że do zobaczenia w przyszłości :) Pozdrawiam Rentynówka Iza


5

Cudowne miejsce. Szczerze polecamy. Gospodarz - Pani Iza - ciepła i wesoła osoba. Okolica i domek - wspaniałe. Wnetrze domku urządzone ze smakiem, każdy detal pięknie dobrany. Kuchnia świetnie wyposażona. Bliskość wody z możliwością kąpieli i łowienia ryb - mega plus. Cały teren zadbany i czysty - dbał o to tata Pani Izy. Wypoczęliśmy bardzo od zgiełku dużego miasta. Bliskość natury wręcz upajała... Chcemy wrócić 🙂 Pozdrawiamy serdecznie 👋👋👋

Gospodarz: Iza
2021-07-26

Dziękuję za pozdrowienia i mega plusy :) :) Czasami spontaniczny, wakacyjny wypad może przynieść wiele niespodzianek i cieszę się, że te nasze były same sympatyczne :) Zapraszamy i czekamy na Was Pozdrawiam Rentynówka - Iza


Pozostało znaków 5000