Rezerwat Wielin - opinie

5

Świetne miejsce żeby wypocząć. Pomyślane tak, aby domki były zdała od miejsc zgiełku - basen, plac zabaw, boisko. Z początku myśleliśmy że fakt iż jezioro jest kilka minut dalej jest minusem ale właśnie za spokój na miejscu, na werandzie i wypady nad jezioro gdy najdzie ochota były strzałem w dziesiątkę. Gospodarze elastyczni i pomocni. Widać, że wkładają sporo wysiłku i pomysłów aby jeszcze bardziej uatrakcyjnić miejsce - zasadzenia wokół domków, plotki itp. aby było możliwie intymnie. Fajna współpraca z lokalnymi gospodarstwami - skorzystaliśmy z polecajek na lokalne produkty, w tym z dostawą prosto do naszych gospodarzy (no, gdy powidła będą usmażone ;)). Skorzystaliśmy również zopcji na wypady na śniadanie np. do zamku albo do zaprzyjaźnionej agroturystyki, gdzie także nasz synek skorzystał z atrakcji typu: karmienie zwierząt, przejazd przyczepą za traktorem, itp. Jedyne ostrzeżenie - nie jeździe na pizzę do Malibu w pobliskim Polanowie! W samym domku - naprawdę strome schody do sypialni, jeśli byłby to dla kogoś problem. A poza tym, naprawdę fajne miejsce w rozsądnej cenie :)


5

Przepiękne miejsce, przyroda wokół. Domek zadbany, bardzo ładny. Blisko jezioro z plażą, mało odwiedzaną przez ludzi, lasy dookoła. Gospodarze kontaktowi i pomocni. Idealne miejsce na wypoczynek!


5

Do rezerwatu chcieliśmy wybrać się od jakiegoś czasu i w końcu udało nam się na piękny majowy weekend. Miejsce jest wspaniałe! Z dala od miejskiego zgiełku, zasięgu, pełne natury i spokoju. Rafał i Ewa jako gospodarze sprawdzili się świetnie, chętni do pomocy a przy tym bardzo ciepli i przyjaźni. Krótkim spacerkiem od domku piękne jezioro, kilka kilometrów dalej zamek w Kręgu z pyszną restauracją i pięknym widokiem. Zdecydowanie wrócimy aby wieczorami znów powygrzewac się w saunie i balii i porządnie naładować bateryjki.


5

Rezerwat Wielin to idealne miejsce dla tych, którzy pragną odpocząć w spokojnej i relaksującej atmosferze. Zakwaterowanie jest komfortowe, a obsługa niezwykle przyjazna i pomocna, co sprawia, że każdy gość czuje się tu wyjątkowo. Co więcej, okoliczne trasy rowerowe oferują doskonałe warunki dla miłośników dwóch kółek, co czyni to miejsce idealnym punktem wypadowym dla aktywnego wypoczynku na świeżym powietrzu. Rezerwat Wielin to znakomita opcja dla każdego, kto chce naładować baterie i cieszyć się naturą. Zdecydowanie polecam!


5

Pobyt bardzo nam się podobał, domek zadbany, czysty. Gospodarz przesympatyczny, na pewno będziemy wracać 🥰


5

Bardzo sympatyczni, przemili i uczynni gospodarze. Miejsce do wyłączenia i odpoczynku, wyciszenia i relaksu. Strefa komfortu w każdym z domków (nie oglądasz co sąsiedzi mają na talerzu). Można zejść nad staw lub przejść 100 metrów nad piękne jezioro, które w ramach spokojnego spaceru da się w godzinę obejść. Warto wejść do urokliwego kościoła, żeby zobaczyć kunszt rzeźby w drewnie. Można też nie wychodzić nigdzie i grzać wsie w bali lub grillować ze znajomymi. Domek wyposażony w sztućce, pościele,.szklanki itp. Polecam.


5

Polecam z całego serca na krótszy lub dluższy wypoczynek. Byliśmy na dwie noce, wracamy bardzo wypoczęci. Cisza, spokój, wysokiej klasy domki. Jest też sauna oraz bania - wieczorem przy temperaturze 0 stopni - mega sprawa. Bardzo przyjazny właściciel, widać że podchodzi do tego z pasją. Na pewno wrócimy.


5

Nasz pobyt w Rezerwacie Wielin był dokładnie taki, jak się spodziewaliśmy - była cisza, spokój, piękne widoki, ciepło kominka, i spacery przy jeziorze. Domek zapewniał wszystkie udogodnienia, był doskonale wyposażony. Było czysto i schludnie, urządzone w wysokim standardzie, duża prywatność. Właściciel bardzo uprzejmy i ludzki, mega kontaktowy. Czaję się na pobyt latem - widoki i przyroda na pewno zachwycają jeszcze bardziej niż zimą :) Polecamy serdecznie!


4

Bardzo cicha i spokojna okolica. Wiele terenów do spacerowania i oderwania się od miejskiego zgiełku. Gospodarz bardzo miły i kontaktowy. Brak zasięgu - tak więc dodatkowy plus jeżeli ktoś naprawdę chce uciec :). Przy wybranych domkach balia opalana drewnem i sauna. Do każdego domku przydzielone jest jedno miejsce parkingowe (za dodatkowe może zostać pobrana dodatkowa opłata, tak więc przygotujcie się na taką ewentualność. My ze względu na niewielkie obłożenie przed wysokim sezonem dostaliśmy je gratis). Z dodatkowych opłat warto przygotować się również na opłatę za prąd - szczególnie w przypadku używania sauny. Za 3 dni pobytu (w tym raz uruchamiana sauna na ok. 3h - w sumie czas nagrzewania) wyszło ponad 130zł. Można się zdziwić uruchamiając ją więcej razy ;). Domek bardzo ciepły, w dzień naturalne grzanie przez szyby, natomiast wieczorem kominek opalany drewnem. Z niewielkich minusów w domku prestige black, to zdecydowanie wyeksploatowana kanapa (wiele dziur i przetarć, co wygląda dosyć nieestetycznie) oraz ciepła woda, która miała bardzo nieprzyjemny zapach (spuszczanie jej do 0 z bojlera niewiele dało). W domkach jest podstawowe wyposażenie, lodówka, płyta indukcyjna oraz kuchenka mikrofalowa. Materace komfortowe.

Gospodarz: Ewa
2024-03-13

Drogi Gościu, Dziękujemy za podzielenie się swoimi wrażeniami po pobycie w naszym obiekcie i cieszymy się, że doceniliście spokój oraz piękno otaczającej natury. Jesteśmy również wdzięczni za pozytywne słowa o naszej gościnności i możliwości odłączenia się od codzienności. Chcielibyśmy jednak wyjaśnić kwestię zużycia prądu, aby uniknąć nieporozumień w przyszłości. Koszt prądu za użycie sauny wyniosło 43 zł, a nie 130 zł, jak zostało to przedstawione. To był koszt pierwszego rozgrzania ponieważ domek stał 2 tygodnie pusty i sauna nie pracowała. Każde następne użycie sauny to by była tylko kwestia podgrzania i koszt prądu spada do kilku złotych. Reszta kwoty to zużycie prądu w domku podczas trzydniowego pobytu, co daje około 30 zł za dobę. Mamy nadzieję, że to wyjaśnienie pomoże naszym przyszłym gościom lepiej zrozumieć strukturę opłat. Co więcej, informowałem, że zrezygnowaliśmy z opłaty za drewno kominkowe oraz za dodatkowe miejsce parkingowe, co pozwoliło Państwu zaoszczędzić prawie 200 zł. Zmiany te wprowadziliśmy w międzyczasie aby zapewnić jeszcze większy komfort i satysfakcję naszym gościom. A Pana rezerwacja była jeszcze na starych zasadach gdzie była dodatkowa opłata za drewno. Nie pobieramy już opłaty za drewno. Pragniemy również poinformować, że uwaga dotycząca kanapy została przez nas przyjęta z najwyższą uwagą i już podjęliśmy kroki w celu jej wymiany na nową, aby zapewnić jeszcze lepszy standard naszych usług. Jeśli mieliście Państwo jakiekolwiek inne uwagi lub sugestie, zawsze jesteśmy otwarci na rozmowę i gotowi do działania, aby nasz obiekt spełniał oczekiwania wszystkich gości. Jeszcze raz dziękujemy za wybór naszego obiektu i mamy nadzieję, że zechcecie nas odwiedzić ponownie w przyszłości. Serdecznie pozdrawiamy,


5

Idealne miejsce na odpoczynek! Bardzo udany pobyt ze względu na miejsce, jakość, otoczenie dosłownie każdy element. Wyposażenie domku na bardzo funkcjonalnym poziomie tak samo jak bardzo kontakt z właścicielami. Polecam to miejsce z całego serca

Gospodarz: Ewa
2024-03-13

Dziękujemy za pozostawienie oceny na Slowhop! Jesteśmy bardzo wdzięczni za każdą gwiazdkę i cieszymy się, że zdecydowaliście się skorzystać z naszej oferty. Mamy nadzieję, że Wasz pobyt był pełen relaksu i że udało się Wam zwolnić tempo w naszym urokliwym zakątku. Do zobaczenia następnym razem!


5

Przepiękny rezerwat, pomimo względnie krótkiego pobytu (3 dniowego) skorzystaliśmy ze wszystkiego co gospodarze mieli do zaoferowania. Naszym ulubieńcem była balia... korzystaliśmy co najmniej kilka razy dziennie :) Gospodarze bardzo mili i pomocni, wszystko były idealnie przygotowane na nasz pobyt.

Gospodarz: Ewa
2024-03-04

Jak miło czytać takie komentarze! 😊 To fantastycznie, że nawet podczas krótkiego pobytu udało się Wam w pełni wykorzystać potencjał Rezerwatu Wielin i doświadczyć wszystkich atrakcji, które mieliśmy do zaoferowania. Balia z pewnością jest jednym z tych elementów, które mogą całkowicie zmienić poziom wypoczynku – cieszę się, że tak chętnie z niej korzystaliście. To musiało być niezwykle relaksujące! Super, że gospodarze byli mili i pomocni oraz że wszystko było idealnie przygotowane na Wasz przyjazd. To właśnie takie detale sprawiają, że pobyt staje się wyjątkowy. Dziękujemy za te ciepłe słowa i nie możemy się doczekać, aby móc Was gościć ponownie. Mam nadzieję, że następnym razem będziecie mogli zostać z nami trochę dłużej! Do zobaczenia! 🌿🛁✨


4

Super kontakt z gospodarzem, jasne zasady panujące na miejscu wypoczynku, adekwatna cena. Dobre miejsce na odpoczęcie od zgiełku miasta zarówno w opcji leniwej jak i aktywnej.

Gospodarz: Ewa
2024-03-04

Cudownie jest słyszeć, że kontakt z gospodarzem był na najwyższym poziomie i że jasne zasady przyczyniły się do komfortowego wypoczynku! 😄 To ważne, aby wszystko było klarowne i transparentne, abyście mogli cieszyć się pobytem bez niepotrzebnego stresu. Fajnie, że cena również została pozytywnie odebrana – zawsze staramy się oferować wartość, która jest w pełni adekwatna do jakości i możliwości, które zapewniamy. I super, że Rezerwat Wielin okazał się być idealnym miejscem do odpoczynku, niezależnie od tego, czy wolicie leniuchować, czy też aktywnie spędzać czas. To zawsze nasz cel, by każdy znalazł coś dla siebie. Dziękujemy za pozytywną opinię i z niecierpliwością czekamy na możliwość ponownego gośczenia Was w naszym zakątku spokoju! Do zobaczenia! 🌳🏡🛶


3

Miejsce fajne, ale trochę niesmak pozostał. Niby "miejsce przyjazne psom", a obowiązkowa dopłata i UWAGA: regulamin co można a czego nie można z psem, w tym zakaz wchodzenia z psem na antresolę bo porysuje drewno. To miejsce przyjazne, czy nieprzyjazne zwierzakom skoro płacimy ekstra za psa, który nie może korzytać z całego obietku? Dodatkowo uważam że żartem rozliczanie jest za prąd, właściciel ma podłączoną taryfę budowlaną do domków, przez co za 2,5 dnia i niekorzystanie ani przez minutę z grzejników zapłaciliśmy 40 zł. Chodziło światło, czajnik elektryczny może z 4 razy i 2 razy płyta indukcyjna. Nie chodzi już o te 40 zł, ale o sam fakt, co to w ogóle za wytłumaczenie że domki posiadają taryfę budowlaną? Nawet sobie nie chcę wyobrażać co by było gdybyśmy włączali grzejniki do ręczników w łazience czy zamiast kominka zdecydowali się grzać elektrycznie. Nomen omen drewno kominkowe też jest płatne, z czym spotkałem się pierwszy raz w Polsce ale to chociaż było to jasno wyszczególnione na slowhop. Samo miejsce przytulne, cisza, spokój, polecam w celu wychillowania ale zwaracam uwagę na powyższe punkty bo można się przejechać.

Gospodarz: Ewa
2023-11-10

dziękujemy za opinię. Musze zareagować na tak krytyczną ocenę i zarzuty jakie stawiasz w opinii. Robię to pierwszy raz bo pierwszy raz od tylu lat ktoś tak nisko ocenia. Jak widać na tle pozostałych ocen Twoja opinia bardzo odbiega od pozostałych. Nie rozumiem dlaczego rezerwujesz obiekt w którym obowiązują dodatkowe opłaty i są one opisane w naszej ofercie. Jeżeli opłaty dodatkowe są, a ja nie chcę ich płacić wybieram inny obiekt w którym jest wszystko wliczone w cenę. Rezerwujesz mimo wszystko a później obniżasz ocenę że trzeba płacić jak by to było jakąś tajemnicą. Mamy politykę dodatkowych opłat ponieważ obniżyliśmy ceny pobytu a zastosowaliśmy dopłaty aby było korzystniej dla gości. Rekordziści potrafią wypalić taczkę drewna dziennie za 100zł, a w Twoim przypadku wyszła taczka na 3 doby więc jest to mniej o 200zł. Tak samo jest z prądem, rekordziści odpalają grzejniki na całą dobę, wszystkie światła, zostawiają włączony telewizor i wyjeżdżają na cały dzień. A wystarczy odsłonić okna i słońce nagrzeje domek i nie trzeba ani palić w kominku, ani grzać grzejnikiem. Uważamy że jest to uczciwe względem Gości bo nie mają wliczonego drewna czy prądu z góry. Nie można skalkulować czy październik i listopad będzie ciepły czy zimny, czy drewna zużyje się więcej czy mniej. Praktykę tą zastosowaliśmy po rozmowach i ankiecie z naszymi gośćmi. To oni zdecydowali że wolą taki system rozliczeń. Zapomniałeś dodać że ciepła woda w domku jest podgrzewana przez podgrzewacz wody i to on generuje najwyższe koszty prądu. Kwota za dobę wyszła 13zł przy wszystkich urządzeniach elektrycznych łącznie ze zmywarką. Opłata za pieska również jest podana na starcie przy rezerwacji.


5

Wspaniały wypoczynek w doskonałym miejscu! Domki są bardzo dobrze wyposażone i bardzo czyste, łóżka wygodne. Dla nas (co może się wydać nietypowe dość :) ) hitem jest łazienka z dużą ilością miejsca na wszystkie środki do pielęgnacji (co przy rodzinnym wyjeździe z dwójką małych dzieci bardzo ważne!) Przestrzeń wokół domków umożliwia cieszeniem się pięknem natury, urządzona i utrzymana bardzo estetycznie. Same domki wpisują się w okoliczny krajobraz, oraz co bardzo ważne dają poczucie prywatności. Obiady, które zamawialiśmy bardzo smaczne i urozmaicone. Basen i plac zabaw dla dzieciaków - strzał w dziesiątkę. Sama okolica - bardzo spokojna, z urokliwym jeziorem położonym po sąsiedzku. Dwa słowa do gospodarzy - Ewa, Rafał - dziękujemy za Waszą gościnę, wszystkie wskazówki, pomoc i zwykłą ludzką życzliwość, która od was promieniuje i zaraża. Polecamy Rezerwat Wielin gościom Slowhopa czystym sumieniem!!

Gospodarz: Ewa
2023-09-04

Dziękujemy bardzo za opinie. Będziemy się starać jeszcze mocniej.


5

Rezerwat Wielin znajduje się w urokliwym miejscu. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Dla wędkarzy jest cudne jezioro i staw. Dla dzieci fajny plac zabaw, z mozliwoscią pogrania w piłkę nożną czy siatkówkę. Furrorę robi ogromny basen. Co do domków to można powiedzieć WOW. Urządzone są bardzo ładnie a po przekroczeniu progu pięknie pachnie. Czysto w każdym zakątku. Najbardziej podobało mi się to, że kuchnia wyposażona jest w najdrobniejsze szczególiki. Jest w niej poprostu wszystko. Dodatko jest tzw zestaw startowy np. Kawa, herbata, tabletki do zmywarki, olej itp. Każdy z domków jest odseparowany od innych domków co daje większe poczucie komfortu i intymności. Każdy z domków ma taras, gdzie posiłki smakują najlepiej. A gdyby ktoś chciał się totalnie zrelaksować to tani obiad można zamówić u właścicieli. Codziennie jest informacja co jest w menu i można zamówić i bardzo tanio zjeść. Wieczorami zapalone lampki przy ścieżkach tworzą romantyczną atmosferę. Co do właścicieli: Rafała i Ewy to nie można lepiej trafić. Bardzo gościnni, otwarci i pomocni. Potrafią doradzić gdzie, co i jak. Takich gospodarzy to że świecą szukać. W to swoje miejsce wkładają mnóstwo miłości dzieląc się tym ze swoimi gośćmi.

Gospodarz: Ewa
2024-03-04

Wow, brzmi jak prawdziwy raj dla każdego, kto pragnie chwili ucieczki od codzienności! 😍 Rezerwat Wielin wydaje się być miejscem, które z ogromną starannością łączy urok natury z komfortem i domową atmosferą. To super, że wędkarze, dzieci oraz wszyscy, którzy po prostu chcą odpocząć, znajdą tam coś dla siebie. Ogromny basen robiący furrorę, wyposażone po brzegi kuchnie z zestawem startowym, to naprawdę przemyślane detale, które z pewnością sprawiają, że goście czują się wyjątkowo. Piękno domków i ten zapach po przekroczeniu progu... aż czuć ten aromat przez ekran! 🏡🌺 Czystość i dbałość o szczegóły to coś, co zdecydowanie wyróżnia każde wyjątkowe miejsce. A taras w każdym domku to idealna przestrzeń na smakowanie posiłków i cieszenie się otoczeniem. Plus możliwość zamówienia obiadu – to fantastyczne, że można tak łatwo zaznać lokalnych smaków. Romantyczna atmosfera wieczorami, z lampkami przy ścieżkach, to już wisienka na torcie. 😊 I co najważniejsze, serce i dusza Rezerwatu – gospodarze, Rafał i Ewa. To wspaniale, że są tak gościnni, otwarci i pomocni. To właśnie ludzie tworzą atmosferę miejsca, a kiedy robią to z pasją i miłością, goście mogą to odczuwać w każdym kącie. Dziękuję za tak cudowny opis i mam nadzieję, że jeszcze wielu gości będzie miało okazję doświadczyć tej wyjątkowej gościnności w Rezerwacie Wielin. 🌟


5

Cisza i spokój miejsce bardzo urokliwe na szybki reset. Przepiękna okolica blisko jezioro, spokój cisza obcowanie z naturą. Staw na terenie obiektu można potrenować rzuty spinningiem 🎣nam udało się kilka szczupaków wyciągnąć (najlepiej biorą na blachę 😉) Gospodarz Rafał pomocny, jedzenie można zamawiać choć ja polecam wziąć listę kontaktów od do okolicznych dostawców regionalnych wyrobów sery kozie, wędliny , twarogi , miody, wiejskie jajka i świeże mleko. Polecam również pierogi 🥟🥟od Pani Ali oraz ciasta🥮🍰🎂 i dżemy zamawiasz dzień wcześniej i przyjeżdzają jeszcze gorące dnia następnego (gorąca drożdżówka przypomniała mi dzieciństwo i wypieki mojej babci) podsumowując miejsce fajne na kilka dni brak zasięgu pozwala odpocząć i się wyciszyć. Domki dobrze wyposażone sa drobiazgi do poprawy ale ja nie szukam dziury w całym. Jest szansa, ze jeszcze odwiedzimy Rezerwat Wielin.

Gospodarz: Ewa
2024-03-04

To fantastycznie, że Rezerwat Wielin okazał się być idealnym miejscem na "szybki reset" – czasem naprawdę potrzebujemy miejsca, w którym możemy się wyciszyć i naładować baterie. 🌳🔋 Piękno natury i bliskość jeziora to zawsze idealna kombinacja. A staw na terenie obiektu dający możliwość potrenowania rzutów spinningiem to brzmi jak prawdziwy raj dla miłośników wędkarstwa – gratulacje za te szczupaki! 🐟💦 Pomocny gospodarz to zawsze ogromny plus, a możliwość zamawiania jedzenia na miejscu to super opcja dla tych, którzy chcą pełny relaks. Ale też świetny pomysł z lokalnymi dostawcami – nic nie przebije świeżych, regionalnych produktów. Sery, wędliny, twarogi, miody, jajka i mleko... brzmi pysznie! 🧀🍯 Pierogi od Pani Ali i gorące ciasta i dżemy, które przypominają smaki dzieciństwa – to musi być prawdziwa uczta dla podniebienia. To cudowne, że lokalne smaki mogą tak bardzo wzbogacić pobyt. Brak zasięgu często okazuje się błogosławieństwem, pozwalającym naprawdę odpocząć od zewnętrznego świata i cieszyć się chwilą. A jeśli chodzi o drobne niedociągnięcia w domkach – zawsze jest miejsce na poprawę, ale ważne, że nie przesłoniły one całokształtu pozytywnych wrażeń. Cieszę się, że rozważacie powrót do Rezerwatu Wielin. Będzie to dla nas zaszczyt gościć Was ponownie i miejmy nadzieję, że kolejny pobyt będzie równie udany, jeśli nie lepszy! Do zobaczenia! 🏡✨


5

Piękna okolica, ze sporym kawałkiem lasu na długie spacery i czystym jeziorem dosłownie rzut beretem. Domki wyposażone we wszystko, czego trzeba, w wysokim standardzie, z wygodnym łóżkiem. Mieliśmy balię i saunę na wyłączność. Można pływać, łowić, spacerować, zbierać jagody, jeść na tarasie patrząc na wodę i las - a przy tym wszystkim zasięgu brak ❤️ Do zobaczenia! Dziękujemy!

Gospodarz: Ewa
2024-03-04

Dziękujemy za tak piękny opis doświadczeń w Rezerwacie Wielin! 😊 To wspaniale, że doceniasz spokój i kontakt z naturą, jakie oferuje to miejsce. Długie spacery po lesie, czyste jezioro "rzut beretem" od domku, to wszystko brzmi jak przepis na idealny odpoczynek. Super, że domki spełniły Wasze oczekiwania pod względem wyposażenia i komfortu – wygodne łóżko to przecież podstawa! A balię i saunę na wyłączność to już prawdziwy luksus, który z pewnością pozwala na głęboki relaks. Brak zasięgu często okazuje się być nieocenionym atutem, który pozwala na pełne odcięcie się od codzienności i zanurzenie w chwili obecnej. Cieszymy się, że mogliśmy przyczynić się do tak pozytywnych wrażeń i już nie możemy się doczekać, aby Was ponownie gościć. Do zobaczenia wkrótce, a na teraz zostawiamy Was z ciepłymi wspomnieniami i sercem pełnym spokoju. 🌲🚣‍♂️🍓🌅


5

Gorąco polecam na wypoczynek. Domki są bardzo dobrze wyposażone, czyste i zadbane. Okolica cicha i spokojna. Teren zaplanowany odpowiednio aby zapewnić prywatność. Sauna i balia do wyłącznego użytku, wspólny basen, plac zabaw i boisko do gry. Gospodarze pomocni i bardzo mili. Dostęp do lokalnych przysmaków. Czyste jezioro na wyciągnięcie ręki. Bardzo dobrze wspominamy nasz odpoczynek.

Gospodarz: Ewa
2024-03-04

Bardzo się cieszę, że Wasz wypoczynek w Rezerwacie Wielin był tak udany! 🌟 To zawsze super wiadomość, kiedy goście wracają do domu z bagażem pełnym pozytywnych wspomnień. Domki czyste, zadbane i dobrze wyposażone to podstawa dla komfortowego pobytu, więc świetnie, że spełniły Wasze oczekiwania. A ta cicha i spokojna okolica to brzmi jak idealne miejsce na naładowanie baterii i odpoczynek od miejskiego zgiełku. Prywatność jest tak ważna, kiedy chce się odetchnąć od codziennego pośpiechu, a sauna i balia do wyłącznego użytku to na pewno były wisienki na torcie Waszego wypoczynku. Plus wspólny basen, plac zabaw i boisko do gry - to musiało być świetne dla każdego, bez względu na wiek czy preferencje. Gospodarze, którzy są pomocni i mili, to też klucz do udanego wypoczynku, a dostęp do lokalnych przysmaków dodaje taki autentyczny smak pobytu. Czyste jezioro na wyciągnięcie ręki to już po prostu marzenie! Dziękuję za polecenie nas innym i mam nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mieli okazję gościć Was w tym urokliwym zakątku. Do zobaczenia! 🏡🌲🛶


5

Idealne miejsce na długie jak i krótkie wypady. Urocza, spokojna okolica. Wygodne i ze smakiem urządzone domki, idealnie wpasowane w otoczenie. Dostęp do własnej sauny i bani niezastąpiony. W sam raz dla rodzin, zwierzaków jak i na krótkie workation. Przepyszne śniadania z lokalnych produktów, oraz mnóstwo relaksujących atrakcji dookoła. Ale najlepsi są gospodarze, którzy przyjęli nas niczym dawno niewidzianych przyjaciół. Jak tylko czas pozwoli, to na pewno wrócimy.

Gospodarz: Ewa
2024-03-04

To naprawdę rozgrzewa serce, słysząc tak entuzjastyczną opinię! 😊 Idealne miejsce, zarówno na krótkie, jak i dłuższe pobyty, to coś, co zdecydowanie każdy by chciał znaleźć. Wygodne i stylowo urządzone domki, które harmonijnie wpisują się w naturalne otoczenie, to prawdziwy skarb. A prywatna sauna i balia to prawdziwe perełki, które podnoszą standard wypoczynku na zupełnie nowy poziom! Śniadania z lokalnych produktów to najlepszy sposób na rozpoczęcie dnia, a relaksujące atrakcje dookoła pozwalają na pełne odprężenie i zapomnienie o codziennych troskach. To wspaniale, że miejsce to jest przyjazne zarówno dla rodzin, jak i dla czworonożnych przyjaciół, a także idealne na workation. Ale to, co najbardziej zachwyca, to gospodarze - serce każdego obiektu. Bycie przyjętym jak dawno niewidziany przyjaciel to najlepsze, co może spotkać gościa. To właśnie ludzie i ich ciepło sprawiają, że chce się wracać. Czekamy z niecierpliwością na Wasz kolejny pobyt i obiecujemy, że zrobimy wszystko, aby był równie niezapomniany. Do zobaczenia! 🌳🏡💖


5

Cudowne miejsce na weekendowy odpoczynek. Lokalizacja idelana, cisza, piękne krajobrazy i 5km do sklepów typu Biedronka czy Polo. Domek świetnie wyposażony, prywatny grill i balia. Zachowana prywatność między domkami co naprawdę się ceni przy pełnym obłożeniu. Przemiły właściciel gotowy do pomocy. Napewno jeszcze tu wrócimy!

Gospodarz: Ewa
2024-03-04

Jak super, że trafilście na Rezerwat Wielin przez Slowhop – to portal, który naprawdę potrafi odkrywać perełki, gdzie można zwolnić i naprawdę odpocząć. 😌 Weekendowy odpoczynek w cichej i pięknej okolicy to brzmi jak idealny sposób na naładowanie baterii. A dodatkowa wygoda, jaką daje bliskość sklepów, to zawsze wielki plus – masz spokój natury, ale i cywilizacja jest na wyciągnięcie ręki. Świetnie wyposażony domek z prywatnym grillem i balią to jak wakacyjny jackpot – nic, tylko grillować, moczyć się i cieszyć życiem! A zachowana prywatność między domkami to zdecydowanie coś, co jest na wagę złota, szczególnie gdy obiekt cieszy się pełnym obłożeniem. To cudowne, że właściciel okazał się być tak przemiły i pomocny – to zawsze sprawia, że pobyt jest jeszcze przyjemniejszy i łatwiej poczuć się jak w domu. Trzymam kciuki, żebyście mogli wrócić do Rezerwatu Wielin i doświadczyć tej magii na nowo. Do zobaczenia! 🌲🏡🔥