Domek nad Wisłą - review

5

Przepiękne i urokliwe miejsce. Bardzo dużo miejsca, które dostosowane jest do pobytu z dziećmi. Byliśmy w trójkę, ale spokojnie zmieści się dużo więcej osób bo są 3 podwójne łóżka


5

Dom jest bardzo urokliwy. Widać, że właściciele włożyli w niego dużo serca i nie jest to kolejny szybko zbudowany domek na wynajem. Z okien w salonie roztacza się piękny widok na Wisłę i zachodzące słońce. To samo słońce potrafi niesamowicie rozgrzać miejsce przy stole, dlatego przy bardzo słonecznych porankach przydałyby się zasłonki :) Dom komfortowo pomieści 3 pary, jeden pokój jest przechodni. Kominek, piec do pizzy i sauna dodają atrakcji. Drewna jest pod dostatkiem. Kontakt z Panią Kamilą był sprawny, miły i bezproblemowy. Dziękujemy też za powitalne smakołyki! Chętnie wrócimy cieplejszą porą żeby skorzystać z ogromnego tarasu!

Host: Kamila
2022-11-28

Ogromnie się cieszę, ze fajnie spędziliście u nas czas z przyjaciółmi. To dla nas wielka radość! Zapraszamy ponownie:) Bardzo dziękuję za wystawienie nam opinii i za poświęcony temu czas.:) Pozdrawiam serdecznie:)


5

Wybraliśmy ten dom jako pierwsze miejsce na wakacje z naszą sześciomiesięczną córką i nie mogliśmy wybrać lepiej. To doskonałe miejsce. Marzę o tym, żeby żyć w takim domu :-).

Host: Kamila
2022-09-04

Bardzo sie cieszę, ze fajnie spędziliscie u nas czas:) To dla nas wielka radość! Zapraszamy ponownie:)


5

Uciekaliśmy z miasta z półtoraroczną córką i był to strzał w dziesiątkę! Bardzo szybko wszyscy poczuliśmy się jak w domu :) Pogoda dopisała, miejsce cudowne, bliskość natury... czego chcieć więcej? Polecamy! Zuzanna, Nina, Paweł :)

Host: Kamila
2022-09-04

Bardzo sie cieszę, ze fajnie spędziliscie u nas czas:) To dla nas wielka radość! Zapraszamy ponownie:)


5

Odwiedziliśmy Domek nad Wisłą w dwie pary z półrocznymi bobasami i był to strzał w dziesiątkę. Przestrzeni w salonie, czy na tarasie jest na tyle dużo, że zaaranżowalośmy małym ich plac zabaw. Świetne jest też rozłożenie sypialni i łazienek (parter i pierwsze piętro) - spokojnie można się schować na chwilę prywatności i spokoju. Dla dorosłych, bajka - gotowanie, pieczenie pizzy w piecu, rozpalanie sauny na wieczorne sesje, czy po prostu rozmowy przy herbacie przy pięknych widokach natury, niezapomniany wyjazd i przede wszystkim odpoczynek od pędzącego na codzień świata. Na pewno będziemy polecać i mamy nadzieję do następnego razu. Pozdrawiamy, Ania, Ola, Krystian, Bartek, Amelka i Jaś.

Host: Kamila
2022-06-24

Bardzo Wam dziękuję za tak miłe słowa i bardzo się cieszę , ze mieliście fajny czas u nas:) Mam nadzieję, ze do nas wrócicie. Kamila


5

W Domku nad Wisłą byliśmy w lutym świętując moje 40-te urodziny 😉 Pomimo zimowej aury domek oczarował nas swoim położeniem, a przestrzenne i przytulne jednocześnie wnętrze na te kilka dni stało się naszą oazą spokoju… Domek wyposażony jest we wszystko co trzeba, a poranne rąbanie drewna do Kozy oraz późniejsza kawa w salonie z widokiem na Wisłę to najlepszy sposób na rozpoczęcie dnia! Udało nam się nawet upiec pizzę w piecu przy tarasie (choć ze względu na porę roku procedura rozpalenia była dosyć długa 😂)… Kontakt z Gospodarzami był bardzo miły i serdeczny, czuliśmy się zaopiekowani! Generalnie serdecznie polecamy Domek nad Wisłą jako idealne miejsce na leniwą odskocznię od codzienności!

Host: Kamila
2022-06-24

Bardzo Wam dziękuję za tak miłe słowa i bardzo się cieszę , ze mieliście fajny czas u nas:) Zimą też jest fajnie, wszystko zależy od fantazji i determinacji:) Mam nadzieję, ze do nas wrócicie. Kamila


5

Wspaniałe miejsce na szybką ucieczkę z Warszawy (i nie tylko). Przytulny i świetnie wyposażony domek, cudowny widok na Wisłę, polecam!

Host: Kamila
2022-06-24

Bardzo Wam dziękuję za tak miłe słowa i bardzo się cieszę , ze mieliście fajny czas u nas:) Mam nadzieję, ze do nas wrócicie. Kamila


5

Od momentu przekroczenia progu czułyśmy się tu jak w domu. Nie bujam. Bywałyśmy w wielu podobnych domkach, ale ten zaskoczył nas między innymi tym, że jest tu absolutnie wszystko czego potrzeba, żeby było swobodnie, ciepło, swobodnie i wygodnie. Przestrzeni dość dla wszystkich, a widok na rzekę przepiękny! Do dziś wspominamy długie, powolne śniadania z widokiem na płynącą w oddali Wisłę. Samodzielne rozpalanie pieca w saunie było wielką przygodą. Wieczorami czytanie, gotowanie, czas na patrzenie w ogień i bliskie rozmowy, o które czasem trudno w zwykłym codziennym zabieganiu. Kontakt z Właścicielką niezmiernie miły:) Polecamy z całego serca.

Host: Kamila
2022-06-24

Bardzo Wam dziękuję za tak miłe słowa i bardzo się cieszę , ze mieliście fajny czas u nas:) Mam nadzieję, ze do nas wrócicie. Kamila


5

Domek w super miejscu z pieknymi widokami. Mimo niepogody pobyt bardzo udany. Wokol cisza, spokoj i kontakt z natura. Dom przestrzenny z pelnym wyposazeniem. Bardzo mily powitalny poczestunek. Bardzo dobry kontakt z Pania Kamila. Szkoda, ze trzeba bylo wracac do pracy…

Host: Kamila
2022-06-24

Bardzo Wam dziękuję za tak miłe słowa i bardzo się cieszę , ze mieliście fajny czas u nas:) Mam nadzieję, ze do nas wrócicie. Kamila


5

Ach, co to był za czas! W Domku nad Wisłą poczuliśmy spokój, relaks i cudowną błogość. Po przyjeździe czekały na nas wiejskie jaja, słoik ogórków, cudowne słodkości i świeży chleb. Do tego wino, które otwierane przy akompaniamencie trzeszczącego drewna w rozpalonej do czerwoności kozie smakowało wybornie. Wszystko było wspaniałe, zewnętrzna sauna i możliwość zachwycania się gwiazdami po wyjściu z niej, piec do pizzy, który pozwolił nam zjeść najpyszniejszą na świecie neapolitanę. Oficjalnie ogłaszam, że oglądanie zachwycającego widoku na rzekę podczas zachodów słońca w przytulnym salonie Domku to coś, co każdy powinien wpisać na swoją „bucket list”. Wrócimy. Choćby zaraz! PS. dodatkowym smaczkiem jest wybór książek leniwie spoglądających na nas z każdego kąta Domku. Rewelacyjne tytuły. Dziękujemy!

Host: Kamila
2021-11-25

Ach!!!:) Jak mi miło czytać takie same wspaniałości na temat naszego domku. To dla nas takie ważne, ze spędziliście miło czas u nas, że zgrały się nasze gusta i sposób spędzania wolnego czasu. Z całego serca Wam dziękujemy za miłe słowa i za cudowną energię którą wypełniliście nasz dom. Czekamy na Was!


5

Domek mega! Pieknie wykonany, widac ze zadbany, i widac ze wlasciciele staraja sie o wspaniaja oprawe dla gosci. Jak inaczej mozna wytlumaczyc fakt ze w calej kuchni jest le creuset. Piec do pizzy robi robote i udalo nam sie zrobic przepyszna pizze tam. Skorzystalismy tez 2 razy z sauny i bylo super doswiadczenie:) Mega gospodarze, zawsze komunikatywni. A po ksiazkach na parapecie da sie poznac ze ludzie bardzo na poziomie. Bardzo polecam!

Host: Kamila
2021-11-03

To wielka radość dla nas, kiedy goście są zadowoleni i czują się u nas jak u siebie w domu:) Cieszymy się, że nasza przestrzeń pozwoliła Wam odpocząć i się zrelaksować. Wielkie dzięki za mile słowa. Czekamy na Was:)


5

Domek nad Wisłą to miejsce absolutnie wyjątkowe. Właściciele wycisnęli walory krajobrazowe lokalizacji jak cytrynę, z każdej strony otaczają nas piękne, przemyślane kadry. Od wielkiego tarasu z panoramą Wisły, po niepozorne okno z widokiem na jarzębinę - mam wrażenie, że nic tutaj nie jest dziełem przypadku. Poczucie estetyki, dbałość gospodarzy o detale i komfort gości jest niespotykana, przez to ma się wrażenie, jakby odwiedzało się przyjaciół. Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie i polecam z czystym sumieniem :)

Host: Kamila
2021-09-18

Och jak nam miło! To wielka radość, kiedy goście odnajdują u nas w domu spokój i relaks i kiedy czują się jak u siebie w domu:) Serdecznie dziękujemy i zapraszamy!


5

Wszystko co piszą w komentarzam na górze to prawda - potwierdzam. Pobyt fantastyczny, domek piękny, dobrze wyposażony, właścicielka przemiła. No i do tego nauczyliśmy się piec pizzę!

Host: Kamila
2021-07-14

Bardzo dziękuje za miłe słowa i bardzo się cieszę, ze fajnie spędziliście czas:)


5

Domek bardzo przytulny, pięknie urządzony. Kuchnia wyposażona idealnie. Można przygotowywać posiłki z widokiem na drzewa i Wisłę - coś pięknego :-) Okolica bardzo cicha i spokojna, idealne miejsce na wypoczynek dla lubiących długie spacery i czytanie na tarasie. Przetestowaliśmy też piec do pizzy, trudno opisać tę satysfakcję po przygotowaniu samodzielnie pizzy z pieca! Wiemy już teraz na pewno, że będziemy wracać do Domku nad Wisłą

Host: Kamila
2021-07-14

Bardzo dziękuje za tak miłe słowa. Zyczę wszystkim slowhopowym gospodarzom takich gości jak Wy. To była wielka przyjemność Was gościć. Dziękuje i do zobaczenia:)


5

Domek przepiękny, a czas spędzony w nim był dla nas ogromną przyjemnością. Jesteśmy Rodziną 2+3 (6, 8, 10lat) i pies (golden) i każdy z nas wyjechał po 6 dniach bardzo zadowolony :) Dzieciaki czuły się na drzewach i w krzakach jak dzieci z Bullerbyn, Ojciec Rodu poczuł się jak prawdziwy Mężczyzną doglądając ognia w grillu, kozie, saunie, Rodzicielka jak prawdziwa Matka Polka, która przyrządza posiłki i woła dzieci do domu na jedzenie :)) Poza tym spacery, wycieczka do miasteczka, poranna kawa na tarasie, wieczory przy planszówkach, czytanie książek, włączony tryb offline - rewelka. Kontakt z Kamilą super, mimo obaw przed pędzącą Wisłą czuliśmy się zaopiekowani. Bardzo polecamy!!! PS. Przydałyby się jakieś środki do przecierania wszelkich drewnianych powierzchni, bo są przepiękne i szkoda, żeby się zniszczyły.

Host: Kamila
2021-07-14

Dziękuję za przemiłe słowa i tak przemiłą opinie! Fajnie, że dzieciaki potrafiły sie odnaleźć w miejscu " bez atrakcji" :) Do zobaczenia


5

Cudowne miejsce! Można znaleźć w nim wszystko, czego potrzeba do prawdziwego odpoczynku. A ten widok - relaks dla oczu. Do tego sauna, wygodne łóżka, stół do wielogodzinnych śniadań. Na pewno wrócimy!

Host: Kamila
2021-02-24

Bardzo dziekuje za mile slowa:) Bedzie nam milo znowu Was goscic!


5

Wspaniałe miejsce na nawet krótki odpoczynek. Piękne wnętrza i piękne widoki. Mieliśmy przyjemność być w Domku zimą, co oznaczało możliwość skorzystania z kozy, sauny i zimowego spaceru nad sama Wisłą z płynącą krą... magiczna sceneria. Domek urządzony bardzo komfortowo, z niezwykłym smakiem, jest w pełni wyposażony we wszystko co moze sie przydać. Zamierzamy wracać, polecam wszystkim.

Host: Kamila
2021-02-24

To wielka radosc dla nas. Wielkie dzieki za mile slowa. Czekamy na Was:)


5

A beautiful spot where our group of five spent a very happy long weekend before Christmas. Well equipped for quality cooking, sleeping and entertaining - we passed many hours in front of the fire with red wine and dominoes. The WiFi is good too if like us you have to work a few days. Czerwińsk is a nice walk (or run) away along the river path. Thank you also for the bread, eggs and wine left for our arrival! We ate well!

Host: Kamila
2021-02-24

Caonstance, it was a plesure to host you guys. Thank you, and hope to see you soon:)


4

Cudowne miejsce, od początku zachwyciło nas swoim ciepłem i przytulnością. Ogromne podziękowania dla właścicieli, przywitali nas swoim ciepłem, płonącym kominkiem, świeżym chlebem, wiejskimi jajkami, winem... Dom ma super przytulne wnętrze, od razu poczuliśmy się „jak u siebie”. Cudowny widok, spokój... Kuchnia bardzo fajnie wyposażona, mieliśmy wiele frajdy... Sprawdził się piec do pizzy. Super sauna, i bardzo fajny taras, który latem jest na pewno jeszcze cudowniejszy. Na prawdę Warto !!!


5

Uroczy domek, nad rzeką, niecałą godzinę drogi od Warszawy. Miejsce, gdzie można poczuć prawdziwego ducha slow. W domku kominek (a dla tych co nie lubią ogrzewanie elektryczne), dodatkowo miejsce na grilla i ognisko, piec do pizzy i sauna, którą musimy rozpalić i nagrzać samodzielnie. A po saunie… prysznic na świeżym powietrzu, w środku lasu, tego nie da się opisać, to warto sprawdzić na własnej skórze. Domek urządzony w przyjemnym stylu. Wyposażony w dobrze zaopatrzoną kuchnię, piec kaflowy, wiele ciekawych książek i widok na rzekę, na który można patrzeć godzinami. Bardzo miła właścicielka, która zostawiła nam na start wiejskie jajka, świeży chleb, konfiturę oraz wino. Miejsce na żywo robi jeszcze większe wrażenie niż na zdjęciach. Nie chce się wyjeżdżać. Dla aktywnych przyjemna trasa spacerowa wzdłuż rzeki.

Host: Kamila
2020-11-27

Bardzo dziekujemy za tak mila opinie:) Bylo nam bardzo milo Was goscic i cieszymy sie , ze nasz domek spelnil Wasze oczekiwania:)