Polna Mięta - review

5

Cudowne miejsce! Cudowni gospodarze! Bardzo przyjemne miejsce, w pogodę można zwiedzać okolice, w niepogodę - zostać na miejscu, korzystać z domku i przestrzeni w okół. A jest co robić! Przyjedziemy, jak tylko będzie możliwość i czas! Na pewno! Każdy znajdzie coś dla siebie :) Także: do zobaczenia :)👋

Host: Sylwester i Agata
2024-05-29

Ach jakie to cudowne czytać takie opinie!!! Dla nas to najwieksza wartość, że Wam się chce pisać i to w tak pięknych słowach. DZIĘKUJEMY i czekamy na Was 😘


5

Polecamy! Dom dostosowany do rodzin z dziećmi, fajnie zaaranżowana przestrzeń. Dobrze wyposażona kuchnia. Można przyjechać większą ekipą. Przyjemny ogród z pięknymi widokami na góry. Dobra baza wypadowa na szlaki górskie i atrakcje turystyczne. Byliśmy 3 dni ale chciałoby się zostać dłużej. Bardzo miła i pomocna właścicielka. Z chęcią wrócimy i polecimy znajomym.


5

Polecam z całego serca domek Polna Mięta. Niesamowity klimat całego domku, każdy pokój, schody czy teren dookoła przemyślany i pięknie wykonany. Super klimat tworzą duże okna z widokiem na góry oraz elementy boho/drewniane w całym domku. Właściciele bardzo uprzejmi i pomocni, chętni do rozmowy. Z chęcią wrócimy ponownie, oby tylko w lepszą pogodę :))

Host: Sylwester i Agata
2024-04-25

Ciszymy się bardzo, że pomimo złej pogody spędzili Państwo miło czas w Polnej Mięcie . Jesteśmy wdzięczni za tą opinię i czekamy na Was. Agata i Sylwester


5

Fantastyczne miejsce! Piekny domek, cudowne widoki. Gospodarze bardzo dobrzy w komunikacji z goscmi i ludzie z fantastycznym wajbem♥️! Dostaliśmy od nich obszerna mapkę atrakcji, az cieżko było zdecydować co zwiedzać. Mielsce idealne do totalnego wyłaczenia glowy i odpoczynku. Polecamy i na pewno wrocimy:) Sara

Host: Sylwester i Agata
2024-04-15

Dzięki śliczne za opinię i wspaniałą energię, którą zostawiłyście w Polnej Mięcie i w moim sercu. ♥️ Czekamy na Was.


5

W Polnej Miecie spędziliśmy rodzinnie wspaniały urodzinowy weekend . Gospodarze przemili, miejsce spełniło wszystkie nasze oczekiwania . Piękna, spokojna okolica z wieloma atrakcjami . Domek przytulny, czyściutki, ze wszystkimi udogodnieniami . Idealny dla 6 osób. W każdej chwili mogliśmy liczyć na gospodarzy i ich wskazówki, podpowiedzi, kawę i świeże jajka 🤪na pewno tam wrócimy . Dziękujemy

Host: Sylwester i Agata
2024-04-08

Dziękujemy z całego serducha za opinię. Czekamy na Was😘 Agata i Sylwester


5

Polna Mięta to świetne miejsce na odpoczynek i wyciszenie! Domek urządzony przepięknie i wygodnie. Gospodarze bardzo mili i zawsze gotowi pomóc. Okolica stwarza wiele możliwości aktywnego wypoczynku ale też zwolennicy mniej intensywnego odpoczynku znajdą coś dla siebie. Serdecznie polecam!

Host: Sylwester i Agata
2024-01-27

Dziękujemy za tak piękną i rozbudowaną opinię o Państwa odczuciach podczas pobytu. Mamy nadzieję, że wrócicie do nas. Zapraszamy. Agata i Sylwester


5

Gorąco polecamy dla tych, którzy chcą się wypocząć w cudownych okolicznościach zarówno przyrody i okolicy jak i samego domu. Jeśli chcesz pospacerować w ciszy i spokoju bez tłumu turystów to jest miejsce dla Ciebie. Lasy i przepiękne tereny wokół. Bardzo stylowo urządzony domek, świetnie wyposażony nie brakuje naprawdę niczego a do tego cudowna urocza właścicielka, która opowie Ci o wszystkim i podpowie co robić w wolny czasie. Mnóstwo terenu wokół domu. Jeśli nie chcesz dreptać możesz poleniuchować , do tego też są cudne warunki. Wieczorem ognisko , grill co wolisz. Widok z każdego miejsca w domku zapiera dech w piersiach. Wrócimy napewno.

Host: Sylwester i Agata
2023-10-26

Dziękujemy, dziękujemy!!! Czekamy na Was i Waszą energię. Do zobaczenia. Ściskam Agata


5

Fantastyczne miejsce, przemili, pomocni właścicele, domek urządzony bardzo stylowo, blisko do wielu atrakcji, które właściciele przedstawiają jeszcze przed przyjazdem, dzięki czemu można się rozeznać i opracować plan wycieczki. Domek z pewnością nadaje się do wspaniałego wypoczynku - niczego w nim nie brakuje - spokój cisza i piękne widoki. Jednak w moim przypadku idealnie też posłużył na wieczór panieński! Wspomnienia do końca życia. Serdecznie polecam

Host: Sylwester i Agata
2023-10-03

Pani Martyno, dla nas też był to dobry czas. Mogliśmy obserwować wspaniałe kobiety, które celebrują życie i najważniejsze jego momenty. Dziękujemy za obszerną opinię i jeszcze raz życzymy WSZYSTKIEGO DOBREGO!!! Agata i Sylwester


5

Polna Mięta na długo zostanie w naszej pamięci i będzie miejscem do którego na pewno wrócimy. Domek urządzony z wyczuciem, cieplem i stylem. Miejsce położone w pięknej okolicy z widokiem na góry, a nocą przy ognisku na Drogę Mleczną. Piękne poranki spędzone z kubkiem kawy na zielonej trawie lub werandzie i świeże maliny zerwane prosto z krzaka na śniadanie. Gospodarze dostarczyli nam pełna listę okolicznych atrakcji, a także upominek w lodówce. 🥰Zdecydowanie miejsce gdzie można odpocząć, wyciszyć sie ale również spędzić czas aktywnie. Następnym razem zdecydowanie zostajemy na dłużej. 😊

Host: Sylwester i Agata
2023-09-19

To cudowne, że naszym gościom chce się pisać opinię o pobycie w Polnej Mięcie i to jeszcze w tak pięknych słowach. Jesteśmy wdzięczni całej ekipie za dobrą energię. Czekamy na Was. Do zobaczenia 😘


5

Piękny i funkcjonalny dom, cudowne widoki na góry z każdego miejsca w domu i na podwórku, nieocenione atrakcje w pobliżu (szczególnie polecamy alpaki!) i bardzo pomocni gospodarze<3 nic tylko wracać!

Host: Sylwester i Agata
2023-09-07

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się jak nasi Goście doceniają Polną Miętę i korzystają z lokalnych atrakcji. Zapraszamy ponownie.


5

Cudowne miejsce, dla tych, którzy poszukują ciszy i spokoju. Prześliczny domek wśród łąk z widokiem na góry. Stąd blisko do ścieżek pieszych i rowerowych (m.in. single track Glacensis). Serdeczni i gościnni gospodarze, którzy zadbali o nas w sposób szczególny: na powitanie ciepłe domowe ciasto, jajka od wiejskich kurek, warzywa z własnego ogródka, jagody z pobliskiego lasu ... Równie chętnie polecili nam miejsca szczególnie warte zobaczenia zarówno po stronie polskiej jak i czeskiej - wszystkie nas zachwyciły, przy tym zdradzili nam ścieżki mniej oblegane przez tłumy turystów. Ilość ścieżek rowerowych nieograniczona. Standard domku i jego czystość na najwyższym poziomie. Cudowny taras . Na posesji domku ogromna ilość zielonej trawy, miejsce do aktywności dla dzieci i dorosłych nieograniczone - sprzęt do wszelakich gier podwórkowych zapewniony. Polecam z całego serca, my na pewno wrócimy ze względu na pozytywną energię tego miejsca.

Host: Sylwester i Agata
2023-07-20

To cudowne, że nasi goście tak obszernie opisują pobyt w Polnej Mięcie. To cudowne, że możemy tutaj poznawać ciekawych ludzi. Dziękujemy za wspólnie spędzony czas. Za tą opinię dziękujemy szczególnie, gdyż jest potwierdzeniem, że idziemy w dobrym kierunku. Dziękujemy również za dbanie o nasz domek i kwiaty🙏 Do zobaczenia


5

Polna Mięta to idealne miejsce dla wszystkich, którzy uwielbiają być jak najbliżej gór, ale z dala od tłumów. Nie wyobrażam sobie, że cokolwiek można by w domku poprawić czy ulepszyć - wszystko, od rozkładu pomieszczeń, przez wyposażenie po wystrój i estetykę są perfekcyjne. Od razu po zdjęciu plecaka można poczuć się jak u siebie i odpocząć. Wszędzie czuć zaangażowanie właścicieli, którzy są zawsze pomocni. Z pewnością wrócimy jeszcze do Polnej Mięty i będziemy polecać wszystkim, którzy będą wybierać się w masyw Śnieżnika.

Host: Sylwester i Agata
2023-06-07

Panie Mateuszu słowa: " poczuć się jak u siebie" odzwierciedlają nasze zamierzenia co do Polnej Mięty. Chcemy aby Goście odpoczęli u nas, wyciszyli się i naładowali baterie. Pana słowa są dowodem na to, że idziemy w dobrym kierunku 😊 Do zobaczenia Agata i Sylwester


5

Polna Mięta to chyba jeden z najlepiej wyposażonych domów, w którym mieliśmy przyjemność być. I do tego ma piekarnik, co wcale nie zdarza się tak często :) Mimo kiepskiej pogody bardzo odpoczęliśmy w komfortowych warunkach, o które dba Pani Agata. Czekała na nas smaczna niespodzianka, którą osobiście dostarczyła niezwykle życzliwa Właścicielka. Był czas na grilla, spacer po pięknej okolicy, czy wizytę w znajdującym się niedaleko browarze. My na pewno chętnie wrócimy i ponownie zabierzemy ze sobą przyjaciół, którzy odpoczęli równie mocno jak my. Polecamy zdecydowanie to piękne miejsce!

Host: Sylwester i Agata
2023-06-07

Pani Aniu dziękujemy za opinię i pozytywną energię. Takie słowa i relacje dodają nam skrzydeł. Do zobaczenia 😊 Agata i Sylwester


5

Polecamy wszystkim, świetne miejsce, bardzo pomocni i mili gospodarze. Poczuliśmy się jak w domu. Domek, wyposażenie, okolica, atrakcje 10/10 Oczekiwania mieliśmy wysokie, nie zawiedliśmy się. Na pewno tu wrócimy.

Host: Sylwester i Agata
2022-07-19

To niesamowite jaką energię dają nam goście odwiedzający Polną Miętę!!! Dziękujemy za informację zwrotną, że to co robimy ma sens i spełnia oczekiwania. Zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy Agata i Sylwester


5

Wspaniała, spokojna okolica gdzie czas zdecydowanie płynie wolniej. Świetnie wyposażony domek i super gościnni gospodarze. Wakacje zdecydowanie udane. Polecamy!

Host: Sylwester i Agata
2022-07-12

Dziękujemy za wspólnie spędzony czas na pobliskich, kwietnych łąkach i pyszne winko😊. Do zobaczenia.


5

Wspaniałe miejsce, piękny domek, bardzo ładnie urządzony i świetnie wyposażony w przepięknej okolicy. Cudowni i bardzo pomocni Gospodarze! Miejsce z duszą, można tu naprawdę odpocząć siadając na tarasie lub czytając książkę w hamaku. Okolica to raj dla rowerzystów, sprawdziliśmy i potwierdzamy! Na pewno jeszcze wrócimy do Polnej Mięty bo do takich miejsc trzeba wracać. Polecam z całego serca!

Host: Sylwester i Agata
2022-06-22

Ach jak nam miło 😊 dziękujemy i zapraszamy ponownie.


5

Super miejsce do prawdziwego wypoczynku. Polecam i na pewno jeszcze nie raz tam zagoszcze. Pozdrawiam włascicieli.

Host: Sylwester i Agata
2022-06-13

Dziękujemy za opinię i do szybkiego zobaczenia 😊 Agata i Sylwester


5

Serdecznie polecam to miejsce. Wyjątkowa gościna, gospodarze bardzo pomocni, a sam dom rewelacyjny. W pełni urządzony, jest wszystko jak w prywatnym domu, pięknie urządzony a otoczenie natury wyjątkowe. Doskonala baza wypadowa do wielu atrakcji ale również super miejsce do spędzania czasu na miejscu. Na pewno wrócimy. Agata i Sylwester - dziękujemy!!!

Host: Sylwester i Agata
2022-05-18

Takie opinie nas uskrzydlają 😊 Dziękujemy i zapraszamy. Agata i Sylwester


5

Polecam, piękny dom i wspaniałe widoki :) spędziliśmy ze znajomymi świetny czas i z pewnością tu wrócimy!

Host: Sylwester i Agata
2022-05-11

Dziękujemy za opinię :) Czekamy na Państwa. Agata i Sylwester


5

Piękny domek, bardzo komfortowy. Na wyposażeniu wszystko, co potrzeba, a nawet więcej... Kawa, wino w prezencie. Duży teren obok domku. Na pewno warto się tam wybrać w ciepłe dni. Dla trzech rodzin optymalnie, dla czterech byłoby już za ciasno, ale to tylko przez wzgląd na niewielką kuchnię i salon. Choć, gdy jest ciepło, to i tak czas spędza się na dworze, ponieważ jest tam fantastycznie i miejsca starczy dla każdego. Naprawdę duży komfort.

Host: Sylwester i Agata
2022-05-09

Pani Moniko , dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie 😊 Agata i Sylwester