Contemplace - review

5

Idealne miejsce na weekendowy wypoczynek! Duże przeszklenia w domku zapewniają wspaniałe widoki na otaczającą naturę. Miejsce, do którego chce się wracać! Polecam!

Host: Stanisław
2022-06-02

Dziękujemy za opinię. Do zobaczenia!


5

Z całą pewnością mogę powiedzieć, że pobyt w Contemplace był jednym z najlepszych o ile nie najlepszym wypadem, ze wszystkich jakich dotychczas było mi dane doświadczyć. Ale od początku, okolica przepiękna, góry w pełnym tego słowa znaczeniu szlaki górskie tuż obok, lasy, potoki jednym słowem natura w czystej i najpiękniejszej swojej postaci. Po wejściu do domku już wiadomo, że to będzie udany pobyt. Urządzenie oraz rozplanowanie tego miejsca to majstersztyk, wszystkie potrzebne sprzęty oraz rzeczy są dostępne i jakościowo jest to bardzo wysoka półka, nie trzeba się martwić o to, że głowę zaprzątnie nam jakaś niepotrzebna myśl o braku czegokolwiek. Wieczorny czas umila kominek z trzaskajacym ogniem, niby mała zwykła rzecz, ale efekt cudowny. Widok z okna na piętrze domku jest tak kapitalny, że trudno się od niego oderwać i przynajmniej Ja osobiście siedziałbym tam i patrzył w nieskończoność na powolnie zachodzące słońce. Okoliczne Borowice, sprawiają wrażenie miejsca w którym czas płynie wolniej, spokojniej. No i na sam koniec słowo o Właścicielu tego pięknego miejsca. Pan Stanisław to człowiek, który włożył to miejsce swój czas i zaangażowanie. Doskonale widać to po rozmowie z Nim o okolicznych miejscach i samym domku, bije od niego pozytywna energia i zaraźliwa wprost ekscytacja tym miejscem. Po pobycie nie mam żadnych wątpliwości dlaczego tak sie dzieje.

Host: Stanisław
2022-04-07

Przepiękna opinia! Dziękuje i niesamowicie się cieszę, że się tak podobało u nas!


5

Cudowne miejsce! Razem z mężem spędziliśmy tu wspaniały weekend. Domek bardzo przytulny i zadbany, okolica FANTASTYCZNA! Serdecznie dziękujemy Panu Stanisławowi za porady i przepyszne ciacho :) Byliśmy naprawdę zachwyceni i na pewno jeszcze wrócimy. Polecam - szczególnie dla par, które chcą pobyć razem bez zbędnych bodźców w postaci, np. telewizji :)

Host: Stanisław
2022-04-07

Dziękujemy❤️❤️❤️ bez zbędnych bodźców o taaak! To co lubimy najbardziej u nas!


5

Jedne z najfajniejszych wakacji na których byliśmy. Świetna lokalizacja - totalnie blisko natury, a jednocześnie jedynie 15 minut samochodem od Karpacza. Mnóstwo szlaków spacerowych, a w zimie świetna baza wypadowa na stoki narciarskie. Jednak to nie lokalizacja urzekła nas najbardziej, a klimat domku i najmilszy właściciel na świecie! Już pierwszego dnia dostaliśmy solidną dawkę informacji o okolicy i szlakach spacerowych, a także polecenia lokalnych produktów i atrakcji. To co jest warte uwagi, to na pewno architektura domku i jego przytulność (z kominkiem i drewnem w środku). My byliśmy prawie cały tydzień w styczniu, ale polecamy nie tylko na długie, ale też krótkie wypady również w lecie :)

Host: Stanisław
2022-04-07

Dzięki Kacper! Bardzo nas cieszy, że się podobało!


5

Wspaniałe miejsce, z którego żal odjeżdżać i chce się wracać. Klimat, otoczenie, cisza, spokój. Polecam!!!

Host: Stanisław
2022-01-27

Dziękujemy bardzo! Tak cisza i spokój to co lubimy najbardziej - cieszy nas, że ją odnalazłeś u nas.


5

Cudownie! Przepiękny domek na wzgórzu, sąsiedzi daleko i za drzewami więc ma się uczucie spokoju i odizolowania co jest wspaniałe szczególnie jak ktoś chce się wychillować stuprocentowo. Super przestrzeń do pracy na piętrze z cudownym widokiem na góry. Duże przeszklenia z widokiem na las - czego chcieć więcej !

Host: Stanisław
2021-11-24

Nic nie trzeba więcej - las wystarczy :) Nam wystarczy ten program w telewizji! Dziękujemy Anita za miłe słowa i mam nadzieje do zobaczenia wkrótce!


5

Cudne miejsce - spokojnie, wokół drzewa, las, super trasy na wycieczki. Dom bardzo czysty, nowy, ma wszystko co potrzeba - kominek, taras,super wybór książek do poczytania. W nocy można oglądać gwiazdy - nie ma światła z ulic itp, więc pięknie widać niebo. W domku są duże okna więc można podziwiać drzewa siedząc sobie w środku z kubkiem pysznej herbaty. Polecam!❤️

Host: Stanisław
2021-11-24

Tak gwiazdy jak się uda niebo bezchmurne to dla nas również petarda. Jak jest dobra widoczność to i drogę mleczną można zobaczyć. Dziękujemy za miłe słowa i mam nadzieje do zobaczenia!


4

Domek jest usytuowany w świetnym miejscu, na wzgórzu i wśród mnóstwa zieleni. Sąsiadujące domy są daleko i za drzewami więc wzmaga to odczucie spokoju. Domek jest wyposażony we wszystko czego potrzeba i świetnie wykończony, przy użyciu jakościowych i pięknych materiałów. Widać, że przestrzeń została dobrze przemyślana. Pracowaliśmy tu we dwie osoby na raz, oboje mając spotkania online i nie mieliśmy większych problemów z połączeniem internetowym. Widok z biura na poddaszu zapiera dech, w ogóle widok sprawia ze z rozmarzeniem człowiek gapi się cały czas przez okna. Obok domku dużo jest ścieżek spacerowych, nawet blisko jest na piechotę do Karpacza dla wprawnych piechurów. Śliczne miejsce i świetni gospodarze. Jedyny minus to na razie droga dojazdowa - nie do przejechania autem o niskim zawieszeniu, ale duży plus w zamian za świetny parking w takiej odległości od domku ze krótka wspinaczka nie przeszkadza.

Host: Stanisław
2021-11-24

Dziękujemy za opinie! Cieszymy się że internet działał i można było pracować z pięknym widokiem. Droga to jest coś nad czym pracujemy z gminą, aby wyremontować. Niestety to zajmie chwile czasu. Na szczęście mamy pomocnego sąsiada gdzie można parkować! Dziękujemy za pobyt!