Sušárna švestek u Křivoklátu - atsiliepimai

2

Pobyt zde v Sušárně jsme již dlouho plánovali a těšili se na něj. Bohužel jsme ale odjížděli zklamaní a nezbývá nám nic jiného, než udělit 2 hvězdičky a v hodnocení upozornit na následující body: 1. plně se podepisuji pod hodnocení paní Moniky 2. “sprcha” byla naplněná tak, že voda nevyšla ani na jedno sprchování - bohužel jsme netušili, kterou vodu máme doplnit - nebyly k tomu žádné pokyny 3. nevylitý barel se špinavou vodou pod dřezem jako půlnoční překvapení - předpokládali jsme, že po předchozích návštěvnících bude vylitý. Nebyl. 4. uschlá a shnilá kytka ve váze na stole nebyla moc hezkou dekorací 5. nepřipravené ohniště - okolo suchá tráva 6. a o nějakém dřevě, natožpak o novinách na podpal se ani mluvit nedá 7. na schodech k chatce se člověk bojí, aby se nepřizabil 8. podlaha na terase nebyla v moc dobrém stavu 9. poslední tečkou však byly myší výkaly nalezené ráno na peřině Celkově to na nás působilo, že majitelka se Sušárně asi nyní moc nevěnuje. Je vidět, že chata i pozemek mají velký potenciál, který bohužel není naplněn. Něco jsou možná detaily, které ve výsledku však nedělají celkový dobrý dojem. A to je veliká škoda, protože design je povedený.


1

Umístění na Křivoklátsku v hezké lokalitě, chatka malebná, Jediné 2 plusové body. Prostor pro zaparkování šílený. Cesta k chatě neuvěřitelná, nebezpečná, obzvlášť ve špatném počasí. Okolí chaty je jeden velký prales, nikoliv zahrada plná bylinek, houpací síť nepoužitelná. Schudky před chatkou dobré na zlomení nohy.Terasa by mohla být minimalně zastřešená,protože za deště zde nemáte co dělat. Prkna na terase špatně přidělaná, člověk musí dávat pozor, aby se v zahradě nezranil. Dříví na rozdělání ohně není k dispozici, nám víkend pršelo, takže v lese vše mokré. Chatka roztomilá, ale uklizeno je pouze na oko, postel vrže a je propadlá tak, že vyspat se zde je nemožné. Toaleta venkovní, ovšem pod prkýnkem je kýbl s igelitem ,gratulujeme odvážným. Venkovní sprcha = gumový barel, do kterého si naplníte dešťovou vodu, to se ale nikde nedočtete. Vodu pitnou si musíte nosit v barelech z nedaleké studny. Podle recenzí se zde lidem líbí, za nás když 2 dělají totéž není to totéž, glampingy se dají dle našich zkušeností dělat i jinak.

Šeimininkas: Dita
2024-08-25

Dobrý den, vše o stavu nabídky, že je toaleta kompostovací a že je sprcha venkovní, pitná voda se nosí a další informace jsou uvedeny jak tady v popisu nabídky, tak i v mnou uvedených infomacích na zasílaném mailu. Stejně jako jste z fotek viděli vybavení, že je terasa nezastřešená, zahrada permakulturní a další. Brikety na grilování spolu s třískami a pepem a papíry byly a jsou vždy uloženy v chatě u kamen. Že jste tu byli za deště a nudili se, za to já přeci nemohu. Krom toho je v chatě pro tyto případy plno her, čtení a dalších aktivit. Chata byla před vašim příjezdem čerstvě a důkladně uklizená, postel zničená nebyla a není. Kdo chce psa bít, hůl si asi vždy najde. Za mě doporučuji lépe číst nabídky.


5

Naprosto parádní místo pro vypnutí (skoro) uprostřed lesů. Příjemný klid, sympaticky zařízeno, milá komunikace. Za nás to byl úžasný odpočinek. Děkujeme! :)


4

V Sušárně se krásně odpočívá a procházky po okolí jsou parádní. Při deštivém počasí může být cesta dolů adrenalinový zážitek.


5

Byly to 3 krásné noci. Člověk si tam odpočine a přijde na úplně jiné myšlenky - takový restart. Klid, ticho a užívání společné chvíle jen ve dvou, je něco, co můžeme za nás jen doporučit. Únik od rušného města a vypnout, je k nezaplacení. Odjeli jsme šťastní, odpočatí a nabití energii. Sušárna je krásná, útulná a cítíte se tam jako doma. My moc děkujeme a určitě se někdy vrátíme. :)


5

Vše bylo super, moc se nám líbilo v Sušárně švestek. Děkujeme Dito :)


5

Pobyt jsme si velmi užili - dny plné procházek a čtení. Chatka i její okolí je moc příjemné místo k odpočinku :)


5

Nádherné místo uprostřed lesa. Můžete tu jen tak sedět, zapomenout na všechno okolo a užívat si okamžik. Chatka je krásně útulná a čistá, máte tu vše základní co potřebujete k životu. Nic vás tady neruší. Večer vám nad hlavou létají netopýři a za plotem chodí srnky. Určitě se sem chci vrátit, sušárnu jsem si zamilovala na první pohled.


5

Nezapomenutelný zážitek! Tohle si každý musí zažít. Atmosféra klidu a souznění s přírodou a naprosté dobití baterek. I přes nedoporučení majitelky jsme na vlastní nebezpečí vzali i naše roční dítě. Interiér chatky a všechna světýlka dítě uhranula a opravdu jsme se všichni zklidnili, napojili se na sebe, odpočinuli si a já pocítila obrovský vděk za to, že jsme tři a že tohle můžeme zažít společně. Jen bylo těžké pak dítko probudit, protože se tam tak krásně a klidně spí :) Určitě si najdeme čas na další návštěvu! Moc děkujeme.


5

Klid, jen zpěv ptáků, občas slyšíte vlak a večer nějaké to zvířátko na střeše. Místo, kde se odstřihnete od lidí a internetu. Oba jsme si odpočinuli, konečně dočetli knihy a užili si místní divočinu. Sušárna je krásně předělané místo a nezbývá než smeknout před Ditou pomyslný klobouk za to, co se jí povedlo vytvořit.


5

Parádní schované místo, kde zpívají ptáci a večer na zápraží můžete číst až do tmy a poslouchat, jak jdou postupně všichni zpěváci spát. Můžete si umlít kafe ke snídani. Dívat se do kvetoucí zahrady, dát si pár třešní nebo lesních jahod. Číst knihy v posteli, v houpačce, na pergole, na zápraží. A tak krásně se tam vypne a spí! Vzít si kola (trochu námahy a nepohodlí je vynést nahoru) a pak objet Křivoklátsko. A dát si sprchu venku. A užít si každý okamžik... Děkujeme za úžasný víkend!


5

Skvělý místo, kde když nechcete, nepotkáte nikoho kromě srn, ptáků a vlaku co jezdí na druhé straně údolí. Výborný místo na vypnutí hlavy a celkový odpočinek.


5

Úžasné místo, které má opravdu duši. Doslova detox od civilizace. Chatička je umístěna v malé vesničce, ale na konci vesnice a v kopci. Opravdové splynutí s přírodou neboť kolem jsou jen lesy plné zpívajících ptáků, večer přes plot jsem zahlédla srnku a v noci mi po střeše chodila nejspíše kuna nebo jiný čtyřnohý kamarád. Chatka bez elektřiny, takže odstřihnutí od sociálních sítí a mobilu celkově. Jediné co jsem podcenila byly nějaké přezuvky či papučky. Nechtěla jsem si uvnitř našlapat a své přezuvky jsem nevzala. Tudíž jsem chodila bosky a zem byla docela studená. To je za mě jediná malá poznámka na zlepšení. Jinak vše super! Rozhodně tu nejsem naposledy.