Chata nad Sanem Bieszczady - hodnocení

5

Miejsce z klimatem! dokładnie tego, czego szukaliśmy z rodzicami na kilka dni wypoczynku i rekonwalescencję. Apartament Malowany jest bardzo wygodny, gustownie urządzony i dobrze wyposażony. Miejscowość jest położona na uboczu dużych ośrodków turystycznych co pozwoliło nam cieszyć się ciszą i śpiewem ptaków, i pięknymi mglistymi porankami nad Sanem. Jednakże bliskość głównych arterii komunikacyjnych pozwoliło nam także objechać samochodem całe Bieszczady, przejść kilka łatwych szlaków (Mała i Wielka Rawka), skorzystać z przejazdu kolejką wąskotorową do Balnicy, pospacerować nad Zalewem Solińskim i zobaczyć niemal cały akwen z góry (nowy obiekt PKL), odwiedzić cerkwie w Smolniku, Szczawnem -obie otwarte! (serdecznie dziękujemy Pani , która opiekuje się cerkwią za opowieści i cenne informacje). zjeść pysznego pstrąga w Polańczyku, zbierać grzyby a w lesie objadać się malinami i jagodami. Dziękujemy za gościnę i przepyszne ciasto drożdżowe :) i Polecamy Chatę Pani Eweliny wszystkim "slowlife`owcom"

Hostitel: Ewelina
2023-09-18

Taka opinia od "wędrowczyni świata" cieszy bardzo...😘 pozdrawiam!


5

Przepiękne miejsce do odpoczynku, cisza, spokój, milion gwiazd na niebie. Super baza wypadowa do zaliczenia atrakcji turystycznych w okolicy ale też spacerów nad rzekę. A mieszkanko klimatyczne, bardzo wygodny materac, super wyposażone we wszystko co trzeba- nawet był toster! Polecamy gorąco jak ktoś szuka ciszy, spokoju i bliskości natury :)

Hostitel: Ewelina
2023-09-18

😍❣️😍 Z serca dziękuję za miłe słowa...


5

O Bieszczadach i ich urodzie może nie będę się rozpisywać. Serce skradły, podobnie jak Chata nad Sanem. Lokalizacja Chaty fantastyczna, idealna baza wypadowa na piesze wycieczki jak i te dalsze z podjazdem autem czy rowerem. Klimatyczne i przytulne miejsce, ze wszystkimi udogodnieniami jakie są potrzebne na wakacyjnym wypoczynku. A może i więcej, bo w Chacie czuliśmy się jak w domu. Gospodarze mega życzliwi i pomocni nawet na odległość ❤️ Kolejny drobiazg, który jest ogromną zaletą to dostępność map, przewodników i albumów o najbliższej okolicy. Niuanse, które podnoszą bez wątpienia ocenę to np. świeże kwiaty w wazonach. Wnętrza piękne, czyste i dopieszczone regionalny rękodziełem. Bez kiczu i tandety. Chlebek bananowy pani Eweliny na powitanie, sztos. Nie mówiąc o pesto z czosnku niedźwiedziego. Życzę Gospodarzom wszystkiego dobrego. Polecam, odwiedzajcie Chatę nad Sanem.

Hostitel: Ewelina
2023-08-29

Jaka cudowna opinia...♥️♥️♥️ Dziękuję z serca Pani Kamilo....


5

W Bieszczady wróciłam po 35 latach, gdzie jako mała dziewczynka spędziłam 2 miesiące w sanatorium. Myślałam, że różowe okulary dziecka namalowały taki piękny krajobraz, jednak nie - Bieszczady rzeczywiście są piękne i są tam fantastyczni ludzie. Jak Pani Ewelina, która ze swoją rodziną cudownie nas ugościła, dzieląc się swoim światem na czas naszego pobytu. Spędziłam tam tydzień z rodziną i był to cudowny czas odpoczynku, relaksu. Jest to świetna baza wypadowa, dla tych, którzy chcą chodzić po górach, dla tych którzy chcąc odwiedzić najbardziej popularne miejsca (np. Solina, Polańczyk, Sanok), jak i dla tych którzy po prostu chcą nacieszyć się ciszą i spokojem - lokalnych ścieżek pieszych i rowerowych jest mnóstwo. Miejsce cudne - wszystko zgodne z opisem. Szczerze polecam :)

Hostitel: Ewelina
2023-10-23

Bardzo dziękuję <3


5

“Chata nad Sanem” to świetne miejsce żeby odpocząć od miejskiego życia. Dom położony jest w małej wiosce, ok 5 km od Leska, pośród pięknych lasów i pagórków. Lokalne trasy rowerowe są dobrze oznaczone, prowadzone trasami z małym ruchem samochodowym (mapy dostępne w Właścicieli). „Chata nad Sanem” ma wiatę, gdzie grillowaliśmy i jedliśmy posiłki. Można również skorzystać z dodatkowo płatnej sauny. Polecam wybrać się na wycieczkę na Tarnicę (1h samochodem) i Połoniny (40 minut samochodem).

Hostitel: Ewelina
2022-06-17

Pani Agnieszko bardzo dziękujemy;) polecamy się:)


5

To miejsce, do którego chętnie się wraca i bez wyrzutów poleca dobrym znajomym. Przygotowane z pomysłem , starannością i dbałością o komfort gości. Do tego przemili i pomocni gospodarze. Nawet pogoda jest zapewniona w pakiecie ;-) Ja wpisuję na listę miejsc ulubionych :-)

Hostitel: Ewelina
2021-11-22

Bardzo dziękujemy i oczywiście zapraszamy;)))


5

Chatę nad Sanem wybrałem na mój bieszczadzki debiut i wybór ten okazał się strzałem w 10 ! Apartament wygodny, ciepły i w pełni urządzony - można poczuć się jak w domu .. a do tego pyszne regionalne produkty (chleb mistrz !!!!) a pomiędzy serami i twarogiem miła niespodzianka od gospodarzy na kolacje - pizza ... i to lepsza niż we Włoszech :) Sam Zwierzyń to równie piękne miejsce i pełne atrakcji, rewelacyjne trasy na wycieczki, cisza, spokój, luz, świat się tam po prostu zatrzymał i co najważniejsze tuż obok Chaty jest boisko gdzie można "łupać" w piłe :) Jest też świetnym miejscem wypadowym w Bieszczady, które są po prostu NIESAMOWITYM miejscem - przez 4 dni, które tam wspólnie z rodziną spędziliśmy szczęka opadała mi ze 100 razy z wrażenia a przez 40 lat widziałem już sporo - na wiosnę wracamy..... może nawet na stałe :)

Hostitel: Ewelina
2021-11-23

Cieszymy się, że chata i Bieszczady zostają w serduchu... bo w Bieszczady jedzie się raz, potem już tylko wraca... Pozdrawiamy!


5

Cztery dni w Chacie nad Sanem minęły nam bardzo szybko. Zdecydowanie zbyt szybko... Miejsce piękne, urokliwe, znakomite na połączenie wypoczynku nad jeziorem, ale również dla górskich łazików. Apartamenty urządzone ze smakiem, w pełni wyposażone, bardzo czyste. Miejsce znakomite także dla rodzin z dziećmi, plac zabaw przystosowany dla najmłodszych. Na terenie obiektu znajduje się także wiata grillowa, z wędzarnią i piecem do chleba/pizzy. Znakomity pomysł! Jeszcze raz bardzo dziękujemy pani Ewelinie za gościnę i stworzenie tak fajnego miejsca.

Hostitel: Ewelina
2021-10-19

Bardzo mi miło... serdecznie dziękuję 😘🥰


5

Bardzo fajne miejsce! apartament czyściutki (na co zwracamy szczególną uwagę;)), urządzony ze smakiem i świetnie wyposażony- niczego nam nie zabrakło. Gospodarze bardzo mili i pomocni, potwierdzamy rowniez opinie poprzednikow o pysznych ciastach Pani Eweliny 🙂 do tego Zwierzyń to nie tylko bardzo fajna baza wypadowa w Biszczady, ale- z tego co sie zorientowalismy- w okolicy jest mnóstwo lokalnych i bardzo urokliwych szlaków turystycznych.

Hostitel: Ewelina
2021-09-21

Serdecznie dziękuję!!!😘


5

Chata nad Sanem to miejsce wyjątkowe. Właściciele zadbali tutaj o każdy szczegół. Apartament genialnie urządzony, niczego z wyposażenia nie brakuje. Plac zabaw to raj dla dzieci. W ogrodzie jest cudna wiata z grillem, piecem i miejscem do biesiadowania . Pani Ewelina to osoba bardzo życzliwa i sympatyczna. Zostaliśmy bardzo miło przyjęci i ugoszczeni. W okolicy również jest do robić. Spacerem nożna dotrzeć aż do 3 deskali z "cichego memoriału". Rzut beretem jest do drezyn rowerowych. Samochodem można podjechać na bieszczadzkie szlaki. Nasze dzieci nie chciały wyjeżdżać! Mieliśmy w tym miejscu bardzo udany urlop :)

Hostitel: Ewelina
2021-09-20

Bardzo dziękuję Pani Ewo!!! Serdecznie pozdrawiam 😘


5

Bardzo klimatyczne miejsce, wspaniała atmosfera, cisza i spokój, a także piękna okolica pozwalają odetchnąć. Piękne wnętrza, urządzone ze smakiem i dopracowane w każdym szczególe, czysto i przytulnie 😊 Miejsce jest cudowne, w świetnej lokalizacji, dające wiele możliwości na odpoczynek. Spacery po lesie, nad brzegiem Sanu czy baza wypadowa na szklaki Tarnicy, Wielkiej Rawki, Małej Rawki czy innych szlaków Bieszczad. Drewniana wiata idealnie zorganizowana na wspólne wieczorne biesiadowanie. Plac zabaw, trampolina oraz piłkarzyki pozwoliły na bezpieczne figle dzieci. Wspaniale miejsce i w każdej chwili czuć, ze zorganizowane przez wspaniałych ludzi. Bardzo dziękujemy za pyszne wypieki Pani Ewelinie oraz możliwość spróbowania lokalnych produktów.

Hostitel: Ewelina
2021-09-03

Baaardzooo się cieszę ;))) Najważniejsze gdy Goście są zadowoleni!!! Pozdrawiam


5

Tydzień w Chacie nad Sanem należał do naprawdę udanych. Sama miejscowość maleńka, spokojna (ale chyba o to chodzi) stanowi świetną bazę wypadową dla innych atrakcji bieszczadzkich. W samym Zwierzyniu jednak również można znaleźć wiele ciekawych i cudownych miejsc. Natomiast sam obiekt i Pani Ewelina to Mistrzostwo Świata :) W przytulnym i gustownym apartamencie znajduje się wszystko co niezbędne do codziennego życia. Ogród i wiata z grillem to miejsca nieziemskiego relaksu. Do dyspozycji również leżaki i rowery. Ogromny plus za znajdujące się w apartamencie różnego rodzaju ulotki, mapy, książki, przewodniki. Pani Ewelina zawsze pomocna i uśmiechnięta o ogromnym talencie cukierniczym :) Zdecydowanie, miejsce godne polecenia

Hostitel: Ewelina
2021-08-18

Ogromnie dziękuję... serce rośnie, jak czytam taką opinie ;) uściski i pozdrowienia ślę...


5

Spędziliśmy w Chacie nad Sanem bardzo udany tydzień. Podobał nam się ogród z placem zabaw, zadaszona wiata z miejscem do grillowania, miejsce na ognisko, duża ilość map i przewodników po okolicy dostępna w apartamencie. Pani Ewelina jest bardzo miła, pomocna i piecze pyszne ciasta. Okolica jest malownicza, podczas spaceru wzdłuż Sanu można spotkać bociany, czaple, żurawie. Świetne miejsce na urlop z dziećmi.

Hostitel: Ewelina
2021-08-16

Bardzo nam miło. Serdecznie dziękujemy!


5

„Chata nad Sanem” to świetne miejsce dla rodziny z dziećmi, która chce odpocząć od zgiełku miasta. Spędziliśmy tutaj bardzo udany urlop. Apartamenty są przytulne i zadbane. Właściciele przemili i pomocni w każdej kwestii. Załapaliśmy się nawet na ciasto Pani Eweliny :-* Ogromny plus za cudowny ogród z atrakcjami dla dzieci, a także za miejsce na ognisko lub zadaszoną jadalnie z grillem i piecem drzewnym oraz parking. W okolicy wiele tras spacerowych i rowerowych. Na dłuższe, piesze wyprawy po bieszczadzkich szczytach (np. Tarnica), trzeba się liczyć z tym, że konieczne będzie podjechanie autem. Istnieje możliwość zakupienia produktów spożywczych od lokalnych producentów. W miejscowości jest mały sklepik, także z głodu nie umrzecie:) Na większe zakupy można podjechać np. do Leska (blisko i bezproblemowo). Gorąco polecam z czystym sercem, nie będziecie żałować!

Hostitel: Ewelina
2021-08-03

Bardzo dziękuję Pani Aniu za miłą opinię;) pozdrawiam