Apartament w środku lasu - review

5

Jeśli ktoś pragnie odpocząć od miejskiego zgiełku i wsłuchiwać się w odgłosy natury - to jest to świetne miejsce. Do tego wspaniała kuchnia od gospodarzy i przepyszne ciasta!

Host: Lubomiła
2024-05-13

Dziękuję


5

Czysto, cicho i klimatycznie. Znajomi byli tylko 2 noce ale byli pod wrażeniem uroku tego miejsca. Ogród jest naprawdę ogromny, nasz psiak był wniebowzięty. Wanna na piętrze jest boska. Pogoda nam służyła więc polecamy spacery w okolicy. Ponad 35min do morza, 5min do sklepu. Koło boiska jest plac zabaw. W domku jest wszystko co potrzebne. Kawy pod dostatkiem, rogaliki przepyszne!

Host: Lubomiła
2024-05-13

Dziękuję za opinie.


5

Wspaniałe miejsce na wypoczynek we dwoje lub rodziny. Nawet marcowy, deszczowy, chłodny weekend nie jest w stanie popsuć magii tego miejsca, a pobliski park i zalew tylko dodają uroku. Lato może być tylko piękniejsze. Polecamy szczególnie tym, którzy lubią naturę, śpiew ptaków i odludzie (chociaż do sklepów i miasta wcale nie jest strasznie daleko). Wnętrze domu czyste, wyposażone we wszystko czego potrzeba by spędzić tam swobodnie kilka dni. Czy czegoś nam brakowało? Przy dłuższym pobycie większym problemem może być brak pralki na miejscu ale tutaj pozostaje pewnie też kwestia dogadania się z przemiłą właścicielką Panią Ludmiłą, która dba o swoich gości jak mało kto. Dziękujemy za weekendowy reset z naturą i najlepszy jabłecznik jaki jedliśmy w życiu!

Host: Lubomiła
2024-04-06

Dziękuję.


5

Piękne miejsce, idealne na wypoczynek w ciszy i spokoju. Wspaniała okolica do spacerów i korzystania z uroków natury mimo kiepskiej aury miejsce wyglądało pięknie! Jesteśmy bardzo zadowoleni. Idealnym dopełnieniem naszego wypoczynku było najpyszniejsze ciasto Pani Lubomiły! Bardzo polecamy!

Host: Lubomiła
2024-05-13

Dziękuję


4

Piękny dom blisko natury. Miejsce umożliwia długie spacery w środku lasu. Jest też źródłem regeneracji i wspaniałego wypoczynku. Dom świetnie nadaje się dla grupy 4-osobowej, jednak dla 6 osób małym problemem mogą okazać się zbyt wąskie łóżka na górze. Nie zmienia to faktu, iż zostaliśmy otoczeni wsparciem gospodarzy, którzy okazali się być nie tylko sympatycznymi ludźmi, ale także wspaniałymi kucharzami. Bardzo serdecznie polecam tę oazę spokoju dla wszystkich zapracowanych ludzi, którzy potrzebują wyrwać się ze zgiełku miasta na zasłużony odpoczynek


5

Serdecznie polecamy Apartamenty w środku lasu wszystkim którzy chcą odpocząć od zgiełku miasta i na choćby chwilę zażyć ciszy i spokoju. Było ogromną przyjemnością spędzić u Pani city break. Byliśmy krótko, ale osiągnęliśmy nasz cel, dzięki temu miejscu. Leniuchowanie, kiełbaska z ogniska i wspólna kąpiel w wannie która przypieczętowała ten wspaniały odpoczynek. Pani Lubomiło dziękujemy z całego serca za wszystko, jest Pani przecudowną gospodynią. Pozdrawiamy i życzymy dużo zdrowia.

Host: Lubomiła
2023-07-31

Dziękuję bardzo za pobyt.


5

It’s a great place to stay with your family. Private garden, outdoor furnitures and a fireplace make this place very cozy even outside and allows you, your kids and even pets to spend a time alfresco and have a great fun. Night sky in here is dreamlike - I haven’t seen so many stars since years. Interior of the house has a wonderful atmosphere where you can take rest. Well equipped and a great mattress to sleep. Very clean, no doubts. Owner of the house prepared for us a super tasty meals for the breakfasts and dinners - it was super comfortable having this meals, especially far from the restaurants, sitting in the sun at your private tarrace. Well recommended!

Host: Lubomiła
2023-07-22

Thank you very much! :)


5

Piękne miejsce , cicha , spokojna okolica. Lokalizacja apartamentu zapewnia intymność. Apartament bardzo wygodny , czysto i komfortowo. Ogród w całości ogrodzony więc pieski maja raj na ziemi. W apartamencie dużo informacji o okolicznych atrakcjach, zabytkach. Bardzo mili właściciele, pomocni w każdej sprawie. No i ciasto, którym zostaliśmy poczęstowani - fantastyczne. Polecam to miejsce dla osób lubiących spokój oraz zwierzęta.

Host: Lubomiła
2023-06-17

Dziękuję bardzo za pobyt oraz za opinię. Pozdrawiam


5

Bardzo miłe miejsce na weekendowy wypad. Wokół cisza i spokój, a jednak nie jest daleko do cywilizacji. Apartament bardzo dobrze urządzony, w przyjemnym stylu, świetnie wyposażony. Gospodarze mili i nienachalni, a jedzenie proste i dobre :). Bardzo duży plus za przyjazność psom, a także dużą wygodną wannę!

Host: Lubomiła
2023-06-17

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie.


5

Nasz pobyt w Apartamencie w środku lasu był niezapomnianym doświadczeniem dla nas i naszego psa. Przede wszystkim, gospodarze, Pani Lubomiła i Pan Mirosław, byli bardzo mili, gościnni i pomocni. Jedzenie przygotowane przez Panią Lubomiłę było po prostu wspaniałe, a rogaliki smakowały wybornie :-). Cisza i spokój otaczającego lasu pozwoliły na całkowite odprężenie i relaks. To idealne miejsce na odpoczynek od zgiełku miasta, w otoczeniu pięknej natury i wspaniałych ludzi. Z całego serca polecam to miejsce.

Host: Lubomiła
2023-03-13

Pięknie dziękujemy za taką opinię i zapraszamy ponownie w przyszłości :)


5

Serdecznie polecamy pobyt w Apartamencie. To kameralne i pełne uroku miejsce, gdzie można naprawdę odpocząć. Gościnni i dbający Właściciele to również wielki atut tego miejsca. Pani Lubomiła pysznie gotuje, więc dla łasuchów i tych, którzy nie planują gotować to świetna alternatywa. Polecamy!

Host: Lubomiła
2023-03-13

dziękujemy bardzo za przyjazd i miłą opinię :)


5

Sześć różnych kobiet to wiele oczekiwań od miejsca, w którym postanowiły spędzić babski weekend. Miało być nie za daleko od domu, nie za drogo, sielsko ale z odrobiną luksusu. Apartament w środku lasu spełnił nasze wszystkie oczekiwania na szóstkę. Miejsce urocze, a w kolorach tegorocznej jesieni jeszcze pięknieje. Okolica to raj dla zmęczonych miejskim gwarem i pędem. Las, w którym jeszcze w listopadzie znajdowałyśmy grzyby jest dwa kroki od apartamentu, można spacerować, biegać co kto woli. Strumyk nieopodal żeby spacery były jeszcze bardziej atrakcyjne. I wreszcie jeziorko, na które można patrzeć, patrzeć i patrzeć...by w końcu stało się scenerią pięknych ujęć fotograficznych. Apartament jest wygodny, ładnie urządzony i czyściutki. Pomysł umieszczenia wolnostojącej wanny w sypialni to strzał w dziesiątkę. Miejsce nie tylko na wylegiwanie w pianie, ale także na fajne zdjęcia. Gospodarze są blisko, zawsze dostępni, uprzejmi i gościnni. Spełnili każdą naszą prośbę. Posiłki, które przygotowała Pani Lubomiła świeże i pyszne, smakowały każdej z nas. Pierogi majstersztyk. No i grzech nie wspomnieć wyśmienitego ciasta, trudno powiedzieć czy lepsza szarlotka czy pleśniak. Miejsce godne polecenia wszystkim, którzy tęsknią za ciszą i kontaktem z naturą. My polecamy i pewnie wrócimy w innych konfiguracjach. Gospodarzom dziękujemy za gościnę i życzymy powodzenia :)

Host: Lubomiła
2022-11-11

Miło się czyta taką opinię, dziękujemy z całego serca :)


5

Fantastyczne miejsce. Dom przytulny, ładnie urządzony i przepięknie położony. Cisza, spokój i sielki klimat zdecydowanie pasuje do tego miejsca. Duży, ogrodzony ogród z możliwością zrobienia ogniska to także urok tego miejsca i na pewno wygoda dla właścicieli psów :) Gospodarze bardzo pomocni i serdeczni. Do dziś wspominamy przepyszne rogaliki którymi zostaliśmy powitani :)

Host: Lubomiła
2022-10-18

Dziękujemy bardzo , cieszymy się, że się Państwu podobało :)


5

Absolutny hit i zaskoczenie. Cisza, spokój, komfort. Wspaniały las, piękny, ogrodzony ogród, wszystkomający; apartament spory i super wygodny dla 2 osób. Dla 4- z zastrzeżeniem, że 2 śpią w salonie na rozkładanej kanapie. Wyposażenie wystarczające. Okolica spokojna, daleko od drogi, sąsiadów (jacyś tam są, ale jakby ich nie było:) Rzadko chce mi się wracać w to samo miejsce (bo życie krótkie), ale tam- owszem ;))

Host: Lubomiła
2022-10-12

Pięknie dziękujemy! Miło nam,że się Państwu podobało i zapraszamy ponownie :)


4

Apartamennt w środku lasu gwarantuje spokojne spędzenie czasu z rodziną i zwierzakami. Duży, ogrodzony teren, blisko do lasu, możliwość zarówno spacerów, jak i przejażdżek rowerowych, wspaniały taras na którym można jeść (stół z krzesłami) albo się relaksować (wygodne leżaki). Dla rodziny z dziećmi - miejsce wymażone na odpoczynek. Byliśmy w 4 cztery osoby dorosłe (2 zaprzyjaźnione małżeństwa 60/70), więc nie skorzystaliśmy ze wspólnej sypialni, 2 osoby spały na górze, a 2 na dole (mniej komfortowo) na rozkładanej kanapie, dlatego 4 gwiazki a nie 5. Polecamy dla rodzinki z dziećmi. Ela i Marek

Host: Lubomiła
2022-10-12

Dziękujemy za opinie,cieszymy się,że są Państwo zadowoleni z pobytu :)


5

Apartament w środku lasu to miejsce jakich już prawie nie ma. Dlaczego? Dlatego, że panuje tam przepiękna cisza. Cisza, spokój, otoczenie przyrody, niebo pełne gwiazd, zapach kwiatów z ogrodu. Możesz wyjść rano z kubkiem herbaty i powitać kolejny piękny dzień. Dla łasuchów miła niespodzianka - rogaliki, ciasta, chałki lub pierogi z jagodami naszej gospodyni Pani Lubomiły:) Kawałek od naszej miejscówki znajduje się piękna plaża w Grzybowie (można z psami), ale szczerze mówiąc woleliśmy pozostać w apartamencie. Jest tam urokliwie nawet gdy pada deszcz. Dziękujemy Gospodarzom za ten pobyt:) Wrócimy!!!

Host: Lubomiła
2022-08-22

Dziękujemy! Miło nam słyszeć, że się Państwu podobało i zapraszamy ponownie :)


5

Bardzo niechętnie wróciliśmy dzisiaj do życia w wielkim mieście z tej oazy ciszy i spokoju. Wnętrze jest piękne i świetnie wyposażone, ale to w sumie mało istotne, bo najlepiej jest spędzać czas na tarasie lub w ogrodzie! Na leżaku, na huśtawce, pod parasolem, przy grillu, przy ognisku... Każdy znajdzie swoje miejsce. Gospodarze są przemili i bardzo pomocni, posiłki przepyszne. Blisko nad morze i nad jezioro, a wszędzie dookoła las. A w nocy ciężko zebrać się do spania, bo niebo jest tam tak upstrzone gwiazdami, że szkoda czasu na spanie! Były z nami 2 psy, więc ogrodzony teren bardzo na plus (chociaż w bramie szerokość pomiędzy szczebelkami może być za duża dla mniejszych psów). Dla psiaków przygotowana była woda, mogły też liczyć na mizianko przy każdym spotkaniu. Zdecydowanie polecamy!

Host: Lubomiła
2022-08-07

Dziękujemy bardzo za przyjazd i miłą opinię! :)


5

Cudowni Gospodarze dokładający wszelkich starań, aby niczego nie brakowało, a pobyt był jak najbardziej komfortowy. Apartament nowy, czyściutki, jasny, wyposażony we wszystko, co człowiekowi potrzeba na wakacjach. Piękna duża i zadbana działka, najpiękniejsze róże jakie w życiu widziałam i wąchałam, ich zapach zapamiętam na długo, Pani Ludmiła ma serce do roślin i do… gotowania…❤️ Planowałam własne wyżywienie... Nie dało rady...😄 Królewska grościnność... domowe wyroby... z serdeczną energią, prosto z pieca i ogródka.. RAJ dla zmysłów… Wybierając miejsce szukałam przede wszystkim ciszy, spokoju, prywatności, bliskości natury, terenu na wyłączność i możliwości przyjazdu z psami (dla piesków jest to miejsce idealne) - wszystkie moje oczekiwania, a nawet więcej, zostały w pełni zaspokojone. Miałam piękny wypoczynek i relaks, a jedzonko jeszcze długo będzie śniło mi się po nocach😍😍😍😍 Bardzo polecam

Host: Lubomiła
2022-07-11

Serdecznie dziękujemy za takie piękne słowa! Cieszymy się, że pobyt się udał i mamy nadzieję,że na długo zostanie w pamięci ☺️☺️☺️


5

Spędziliśmy w Zagrodach dziesięć wspaniałych dni i naprawdę żal było wyjeżdżać. Okolica przepiękna, każdego dnia penetrowaliśmy okoliczne lasy i zawsze wracaliśmy zachwyceni. To miejsce dla ludzi, którzy chcą naprawdę odpocząć od dzikiego pędu, hałasu, samochodów i pooddychać trochę prawdziwym powietrzem i posłuchać prawdziwej ciszy. Zagrody to też świetne miejsce wypadowe nad morze - do psiej plaży w Grzybowie jest trochę ponad pół godziny. Dom bardzo czysty i wyposażony bardzo dobrze - niczego nie brakowało, do niczego nie można się przyczepić:) Zaskakująco mocny internet, można było w spokoju chwilę popracować;) Ogród przepiękny i ogromny, ze świetnym miejscem na ognisko. Dobrze ogrodzony, więc nie musieliśmy się martwić o nasze psy. Na specjalny ukłon i wielkie podziękowania zasługują wspaniali Gospodarze - nigdy nie czułam tak troskliwej opieki przy jednoczesnej dyskrecji. Pani Lubomiła rozpieszczała nas przepysznymi ciastami i obiadami i naprawdę dbała, jak o własną rodzinę. Wracamy do Apartamentu w środku lasu już za pół roku i już nie możemy się doczekać!!!

Host: Lubomiła
2022-06-17

Pięknie dziękujemy za taką cudowną opinię :) pozdrawiamy i do zobaczenia już niebawem!


5

Bardzo mili gospodarze, pyszne jedzenie. Spokojna okolica, idealne miejsce na wypady rowerowe. Cisza spokôj, duży teren (ogrodzony) do dyspozycji, grill, leżaki. Idealne miejsce do wypoczynku w kontakcie z naturà. Polecamy. Rodzinka z dzieciakami 2+2.

Host: Lubomiła
2022-06-06

Cieszymy się, że Państwa pobyt się udał :) pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!