Gniazdowo nad rzeką - review

5

Wspaniałe miejsce. Z jednej strony mogliśmy uspokoić umysł otaczającym w domu i na zewnątrz spokojem i równowagą, a z drugiej - zaspokoić potrzebę ruchu i eksploracji dzieci (rzeka, stajnia, ogród, kajaki, rowery). Hidden gem

Host: Bartłomiej i Marta
2021-07-06

Dzięki! Zapraszamy ponownie :)


5

Swietny wyjazd, piekne miejsce i bardzo mily kontakt z wlascicielami. Ogrod jest wspanialy, spory stol na werandzie i w domu! Dziekujemy bardzo! :)

Host: Bartłomiej i Marta
2021-06-30

To my dziękujemy! :))))))


5

Świetnie, ktokolwiek wykańczał domek ma poczucie stylu. Ptaszki śpiewają, woda w rzece cieplutka, ogólnie to chill out.

Host: Bartłomiej i Marta
2021-05-21

Dzięki! Śpiew ptaków to nasza ulubiona playlista w tym miejscu - jest kozacki!


5

Nie wiem co napisać. Wróciłam 2 tygodnie temu a wciąż jestem w szoku. Miejsce jest cudowne, dom jest cudowny, właściciele sa cudowni i zadbali o każdy szczegół i wyposażenie. Jeśli komuś się zapomni szamponu, czy oliwy, czy herbaty - wszystko jest na miejscu. W spiżarce jest emergency food, z którego można szybko przygotowac obiad. Po sąsiedzku mieszka pan z jajami. Grill gazowy, więc nie musicie wozic worków brykietu jak my xD Budzi was ptasi koncert i widok zielonych drzew a rano pijąc kawe nad rzeka możecie spotkac spacerujące kozy. Wifi jest mega słabe, i ma to swoje plusy! Co prawda nie mogłyśmy na bieżąco wrzucać relacji na IG, ciężko tez było połaczyć sie z pracą, ale mogłyśmy sie odciac od swiata i pobyc poprostu razem. Ściągnijcie też ulubiona playliste żeby miec ją pod ręką gdyby melanż was poniósł xD Kocham to miejsce, mogłabym w nim zamieszkać, i napewno wróce na kajaki <3

Host: Bartłomiej i Marta
2021-05-20

Wszystko prawda! ;) Dziękujemy za te przemiłe słowa! :)))


5

Miejsce idealne! Pojechaliśmy w dwie rodziny z dziećmi - plan hardcorowy można by rzec. Okazało się, że dzieci "zniknęły" - pochłonęła je leśna działka z milionem zakamarków, rzeka, pobliska stadnina. W końcu był czas na książkę - a dzieci pod okiem (przy dwójce maluchów to jest wyzwanie usiąść i poczytać , tutaj się udało). Wnętrze bardzo dobrze zorganizowane i funkcjonalne. Każdy znalazł "miejsce dla siebie" do własnego odpoczynku, nie wchodziliśmy sobie w drogę i nie było wrażenia "mrowiska". Jestem wybredna i mocno się zawsze czepiam - funkcji, detali, ergonomii mebli gdyż sama zajmuję się tym zawodowo. Tutaj wszystko było perfecto. Doznania estetyczne super. Na miejscu czekały na nas niespodzianki jak eko kosmetyki, pełna spiżarnia i fajne zabawki dla dzieci (edukacyjne, kreatywne, ładne). Spotkanie z wiewiórkami, bobrem w rzece, stadem kóz które szły na łąkę - wrażenia sztos :) Dzieciaki zachwycone a my zrelaksowani. Będziemy wracać to pewne!

Host: Bartłomiej i Marta
2021-05-17

Czy może człowieka spotkać w poniedziałek coś piękniejszego, niż taka recenzja? Chyba tylko poranek w Gniazdowie... ;) Dziękujemy!


5

Nie pamiętam kiedy ostatnio zrobiłam tak dużo zdjęć, w tak krótkim czasie! :) Zachwyty czekały na każdym kroku. Natura jest piękna, to oczywiste, ale ten dom, wnętrza i ogród! Jako projektantka wnętrz, zwracam na design szczególną uwagę, i moje zmysły były dopieszczone - dziękuję :) Prezenty, kosmetyki i kominek były kropką nad "i" dla pobytu idealnego, a spiżarnia, no cóż, obawiam się, że wyjedliśmy cały zapas kukurydzy! :) Wrócimy kiedyś z dziką przyjemnością <3

Host: Bartłomiej i Marta
2021-04-21

Naprawdę cudownie się czyta takie opinie. Włożyliśmy mnóstwo starań w to, by właśnie tak było w Gniazdowie! Cieszymy się radością naszych gości :))))


5

Wspaniałe miejsce w niezwykle zacisznej i urokliwej okolicy. Dom urządzony w pięknym stylu, bardzo praktyczny, mieliśmy wszystko co było nam potrzebne. Doskonałe miejsce na weekendową odskocznię. Jesteśmy zachwyceni :)

Host: Bartłomiej i Marta
2021-04-13

Ach!


5

W Gniazdowie spędziliśmy cudowny czas. Pomijam dystans do przejechania z Warszawy, wymarzona długość trasy. A jednocześnie wpadasz w inny klimat, naturę i przestrzeń. Zakochaliśmy się w tej przestrzeni ze zdjęć. Rzeczywistość tylko to potwierdziła. Estetyka miejsca, zadbanie o każdy detal spowodowało, że czuliśmy się u siebie. Jesteśmy znad morza, mieszkamy przy Wiślę, rzeka Liwiec towarzysząca nam dawała nam to poczucie wolności, swobody i przestrzeni, które kochamy. Miejsce jest naprawdę cudowne, z pewnością wrócimy! Duże podziękowanie dla Pani Marty i Pana Bartka za zapewnienie kosmetyków, wyposażoną mini spiżarnie, z której można korzystać. Wiem, że jadąc do Gniazdowa nie muszę zabierać wielu rzeczy. Miejsce bardzo inspirujące, podobnie jak okolica wokół. Serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy za te kilka dni wytchnienia w Gniazdowie. Pozdrawiamy Monika & Krzysiek

Host: Bartłomiej i Marta
2021-04-08

Bardzo dziękujemy za te przemiłe słowa! Włożyliśmy dużo starań w to, by tak właśnie czuli się nasi goście! Ogromną radość sprawiają nam takie opinie.


5

Gniazdowo było dla nas wspaniałym domem na weekend. Wnętrza są piękne i spójnie urządzone przez co w domu panuje wyciszająca aura. Trzy sypialnie dały spokojny sen trzem mama które zrobiły sobie wolne😉. Upiekłyśmy ciasto, rozpaliłyśmy kominek a rano było śniadanie na trasie. Ten Dom ma duża przestrzeń zewnętrzna z furtka do rzeki. Jak wiosną ruszy zieleń to tam musi być bajka. Wielkie dzięki za fajne kosmetyki w łazienkach i latarkę przy wejściu 🙂.

Host: Bartłomiej i Marta
2021-03-09

Miód na nasze serca! Dziękujemy :)


5

Bardzo inspirujące miejsce, czy będzie to zima czy lato, warto sprawdzić. Wygląda jakby właściciele włożyli dużo serca w to miejsce. Polecam morsującym, z uwagi na prywatne wejście do rzeki. Będziemy miło wspominać.

Host: Bartłomiej i Marta
2021-03-09

Dziękujemy! Zadowolenie gości to najmilsza rzecz na świecie :)


Characters left 5000