Art Tower Vratimov - review

5

Ubytování bylo úžasné a moc jsme si to tady s dětmi užili. Krásná tajemná vodárenská věž v nás zanechala jen ty nejhezčí vzpomínky. Milá paní majitelka, se kterou se krásně povídalo nejen o historii věže, ale o všem možném. A přestože jsme neměli tu čest se potkat s panem majitelem, paní Heinichová o něm dokázala tak krásně vyprávět a my měli pocit, jako kdybychom se potkali i s ním. Vodárenská věž si prošla úžasnou rekonstrukcí a je rozhodně velmi zajímavým místem, které stojí za to navštívit a užít si. Bydlení na nás dýchlo nádhernou atmosférou, kterou ještě více pozvedly i všechny ty úžasné doplňky ve všech kulatých koutech :) věže. Moc za to děkujeme a přejeme spoustu spokojených hostů. Artur, Oliver, Palko Hoďovi a Pavlína Čapková


5

Fascinující místo, snad každá věc je něčím zajímavá. Nadšené byly i děti. Prostě se nám tam všem moc líbilo!

Host: Irena
2023-11-20

Dobrý den, omlouváme se za pozdní odpověď na Vaše milé hodnocení. Jsme moc rádi, že se Vám u nás líbilo, a že jste si užili prostor věže i okolí. Mějte hezký zbytek podzimu a krásné Vánoce.


5

Věž má skvělou atmosféru. První dny jsme měli divný pocit z té výšky. Ten ale brzo odejde a pak si užíváte super místo.

Host: Irena
2023-11-20

Dobrý den, omlouváme se za pozdní odpověď na Vaše milé hodnocení. Jsme moc rádi, že se Vám u nás líbilo, a že jste si užili prostor věže, i když to bylo vysoko. Mějte hezký zbytek podzimu a krásné Vánoce i dobrý nový rok.