Chalúpka • The Cottage - review

5

Pre nás osobne zatiaľ najkrajšia chalupa na akej sme boli, na ktorej je vidieť, že domáci do nej vložili srdce. To platí aj pre záhradu. Chalupa je vybavená so všetkým čo treba na príjemný pobyt. Okolitá príroda stojí za to, možnosti turistiky sú fakt slušné. A hlavne, pani domáca je veľmi ústretová a ochotná, komunikácia s ňou bola príjemná, nič nebol problém a všetko sa dalo vyriešiť. Čiže odporúčam komukoľvek, kto hľadá pohodu, kľud a oddych.

Host: Lucia
2023-11-24

Juraj, ďakujem krásne za 5hviezdičkové hodnotenie. Bolo mi potešením hostiť Vás.


5

Lucka je veľmi príjemná, milá hostiteľka. Chalúpka je tiché, príjemné, pokojné miesto, ideálne na oddych. Odporúčame pozorovanie hviezd, nebo je tam nádherné. V chalúpke sme sa cítili ako doma, bolo nám krásne. Ďakujeme Lucke, že vytvára raj na zemi a delí sa oň. Jana a Michal


5

Pri hľadaní domčeka v prírode som dúfala, že sa mi podarí nájsť miesto, na ktoré by som sa chcela vracať a podarilo sa mi to na prvý krát! Chalúpka je skvelé miesto na oddych a Lucia je nesmierne srdečná a pohodová hostiteľka. Je tu úžasné ticho. Z balkóna v Modrej izbe a zo záhrady, s láskou upravenej, je fantastický výhľad. Chalúpka je tak zariadená, ze nám v nej nechýbalo nič.


5

Pri hľadaní miesta pre náš pobyt (5 nocí) sme objavili Chalúpku, ktorá si nás získala svojim vyžarovaním a pokojom. Dostali sme viac, ako sme očakávali, cítili sme sa tu ako doma. Chalúpka ponúka príjemné trávenie spoločných chvíľ v záhrade plnej zákutí a tajomstiev, ale aj v jej vkusne a s citom pre detail zariadenom interiéri pri šálke kávy alebo čaju s knihou pri kozube. Našli sme tu všetko, čo sme potrebovali. Z Chalúpky sme vďaka jej polohe podnikli viacero výletov, či už prechádzky v krásnej prírode alebo návštevy rôznych hradov, zrúcanín a ďalších zaujímavostí. Na svoje si prídu turisti aj neturisti 😊. Hostiteľke Lucii ďakujeme, že nás prijala do Chalúpky a umožnila nám tu stráviť veľmi príjemnú a pokojnú dovolenku. Zuzana a Mário


5

Chalúpka je má čarovnú atmosféru, cítili sme sa ako v rozprávke :). Našli sme presne čo sme hľadali, páčilo sa dospelým aj detvákom. Ďakujeme!


4

Lucia and her cottage is like from fairytale. If somebody realy like plants, herbst and special garden, go. The wiew is also glorious.


5

Lucia’ s home its an amazing place, starting with the Owner trough house and surrounding area. Great place to slow down, feel the pleasure of just walking, talking, reading or whatever;) We would love to come back there. Greetings from Dominika, Tomek, Chalka and Piernik;)

Host: Lucia
2021-09-06

Big thanks for your warm feedback and especially for your visit. It was pleasure to meet you and host you. You are always welcome back. See you in the future then :) Greeting also to Tomek, Chalka & Piernik, take care xxx