Siedlisko Wianki i Kalosze - review

5

Lovely hosts, delicious breakfast and a good atmosphere! Ewa and Konrad are really helpful and care about their guests more than anyone else. Beautiful place where you can relax and have fun!


5

Wszystkim życzę, aby mieli szansę przeżyć taki niezapomniany pobyt. Klimatyczne wnętrza, oddalenie od innych domostw gwarantujące ciszę, relaks w saunie, w przecudowni gospodarze - gościnni, taktowni, mili, pyszne jedzenie - po prostu bajka. Wisienką na torcie jest kominek ogrzewający domek i stwarzający magiczny nastrój. Naprawdę tam czas biegnie zdecydowanie wolniej. Nie wiem, czy kiedykolwiek dane nam będzie jeszcze tak wyjątkowe przywitanie Nowego Roku, bo Wianki i Kalosze zawiesiły poprzeczkę bardzo wysoko. Ewa i Konrad - już tęsknimy :)


5

Niezapomniane miejsce z dyskretnym uczestnictwem gospodarzy, psa Mimi i kota Gerarda. Są kalosze, sa wianki, urokliwe wnętrza i okolicznosci przyrody. Zdecydowanie polecam. Ewo, Konradzie dziękujemy za gościnę. Marysia, Ania i reszta ekipy.

Host: Ewa
2023-09-30

"Ludki" odwiedzające Wianki pozostawiają po sobie wspomnienia... Po Was kochani pozostała bezspornie "mięta" 😉😄 Ściskamy Was mocno, a to że mamy prawie takie same samochody i identyczne okulary to już historia nie z tej ziemi... 🤩❤️


5

Wakacje zawsze uznaję za udane kiedy cieszę się trzy razy - jak na nie czekam, jak na nich jestem i jak z nich wracam - wypoczęta i ukontentowana. Po dwóch tygodniach, spędzonych u Ewy i Konrada, trzeci raz cieszyłam się jakby mniej... Dużo bardziej wolałabym spędzić w 'Wiankach' co najmniej kolejne dwa tygodnie. Bo to nie tylko fantastyczne miejsce, przemili gospodarze, zieloność dookoła żywa i pachnąca, gustowne wnętrza, wygoda, ale przede wszystkim czyste powietrze i krystaliczna woda z aromatem mięty z ogródka i niebo - czarne w nocy, ze świetnie widocznymi gwiazdami. No i też lepsze śniadania trudno byłoby wymyślić - epickie po prostu :) Pyszne, powolne, prawdziwie celebrowane, w cudownym towarzystwie... Serce nam skradła 'glam-stodoła' - to jest koncepcja, która dodaje +100 chill factor 😊 Tylu zwierząt hasających w naturalnej dzikości, ile w tej okolicy, to jeszcze w życiu nie widziałam, a bociany to wręcz tłumnie. Będę tęsknić, z pewnością!

Host: Ewa
2023-08-09

+100 chill factor👌😄 Kocham Was! Miło to wszystko czytać.... prawdą jest też jednak to, że odpoczynek to wielka sztuka i wielka umiejętność.... i bardzo ale to bardzo cieszą nas goście którzy z pobytu na wsi potrafią skorzystać. Kiedy oblegają materac, leżaki, sofkę (Ania z Anielą "ukochały" sofę w stodole)😄🩷 Bo piękny to widok kiedy patrzy się na odpoczywającego, zadowolonego człowieka.... a jeśli zauważa jeszcze gwiazdy to jest już bajka ⭐️🌟⭐️


5

Niestety, slowhop nie daje możliwości właściwej oceny tak cudownego miejsca. 5 gwiazdek to zdecydowanie za mało! Magiczne, urokliwe miejsce z cudownym flow, przemili właściciele, którzy cały czas opiekują się i dbają o gości w najlepszy sposób, niesamowite śniadania serwowane w letniej kuchni wywołujące uśmiech od samego rana, przepiękny, zadbany ogród pozwalający odprężyć się i zapomnieć o wszystkim, komfortowy dom, wyposażony we wszystko, co potrzebne... po prostu przenosisz się w inny wymiar...magia nie do opisania słowami...Bardzo dziękujemy Ewie i Konradowi za niezapomniany czas i załączamy głaski dla Igora i Michelle! Serdecznie polecamy Kasia i Waldek

Host: Ewa
2023-07-27

Są tacy goście, którzy potrafią tak wypoczywać, że samo zerkanie na nich sprawia człowiekowi radość. Kasia i Waldek to właśnie tacy goście.... "bezobsługowi", z wszystkiego zadowoleni, wdzięczni, jednym słowem CUDOWNI!!! Dziękujemy Wam z całego serca za pobyt i za taką piękną i motywującą opinię 🙏 pozdrawiamy Was z caaałego serca Eva&Konrad ❤️


5

Urlop na jaki czekałem kilka lat. Opinię podziela cała moja rodzina bo doceniamy spokój, prywatność i kontakt z naturą, a "Wianki i Kalosze" to jednocześnie miejsce z niepowtarzalnym klimatem. Napisać, że było bardzo fajnie to jak nie napisać nic. Cudowna spokojna okolica, przepiękne widoki. A samo otoczenie domu i ogrodu wprost urzekające. To wszystko zasługa wspaniałych gospodarzy, którzy dbali o nasze dobre samopoczucie, o to abyśmy czuli się swobodnie. Ciepła i miła atmosfera w trakcie wspólnych śniadań, a wieczorami przy lampce wina rozmowy o tematach tych przyziemnych i ponadczasowych, a przy tym dobra zabawa i uśmiech. Spotkałem w osobie Konrada bratnią duszę, czyli rowerzystę górskiego. Ciężko też nie zauważyć jego pasji do gotowania co wychodzi mu ze świetnym skutkiem (kilka razy byliśmy mile zaskoczeni przy śniadaniu :-)). Ewa zaimponowała nam swoim pozytywnym podejściem do życia i ogromnym wyczuciem smaku oraz stylem z jakim urządza otoczenie swojego domu, jednocześnie dzieląc się tym wszystkim z gośćmi. W "Wiankach i kaloszach" spotkacie tylko same plusy i pozytywy. Gorąco polecamy.

Host: Ewa
2023-07-11

Szymon, całą młodość zaczytywałam się w literaturze opisującej uroki życia z dala od miasta... świdermajery, dworki, letniska, wizyty, śmiech, rozmowy, lato... Obrazy te stały się teraz moją rzeczywistością, a Wy pojawiliście się w nim jak w filmie, za co Wam po stokroć z całego serca dziękujemy, bo było i letnisko i śmiech i spotkanie....


5

Urokliwe miejsce z cudownym klimatem i dbałością o każdy szczegół. Weekend spędzony w siedlisku był idealnym czasem na złapanie oddechu i chwili spokoju pośród pięknej roślinności. Gospodarze nas bardzo miło ugościli. Gorąco polecam! ❤️

Host: Ewa
2023-06-27

Kochani, bardzo nam było miło patrzeć na tak wpatrzoną na siebie parę... Staraliśmy się nie przeszkadzać, szanuąc ten czas który przeznaczyliście dla siebie. Dziękujemy że wybraliście nasze miejsce na tak uroczy i romantyczny pobyt Eva&Konrad 🪷❤️


5

Cudowne miejsce z klasą i nienachalną elegancją a do tego cisza, spokój i luz polskiej wsi. Gospodarze przecudowni, całkowicie pasujący do tego miejsca, tworzący z nim fantastyczną całość. Pyszne śniadania spożywane bez pośpiechu oraz towarzysząca im rozmowa z Gospodarzami sprawiają, iż pobyt w tym miejscu nie jest zwykłym odpoczynkiem a ciekawym doświadczeniem. W tym miejscu poczuliśmy się jak goście a nie klienci. Dziękujemy.

Host: Ewa
2023-05-26

Kasiu cieszy się moje serce czytając te słowa. Otwiera się jeszcze bardziej, na oścież... na marzenia, na świat, na ludzi... Do zobaczenia w Bytomiu 😉😄💗 Ps. Nic nas nie zalało, prócz pięcio dniowej ulewy 😄 Ściskamy Was mocno, 🤗 proszę pozdrowić Dorotkę, Pawła oraz oczywiście Pana Michała. Dziękujemy, 🙏że wybraliście nasze miejsce z tylu pięknych slowhopowych perełek Eva&Konrad


5

Fantastyczne miejsce z sercem i duszą. Przesympatyczni ludzie z pasją. Śniadanka pychota! Świeże produkty. A jak Konrad zrobi ciasto marchewkowe to mucha nie siada! Na pewno wrócimy🥳

Host: Ewa
2023-04-28

Uwielbiam młodość, a młodość w Waszym wydaniu wręcz ubóstwiam... Wnieśliście podczas pobytu tak wiele radości, śmiechu, życia, że trudno będzie o Was zapomnieć... W końcu ktoś palił ognisko, skakał przez elektrycznego pastucha (nie było w nim ponoć prądu, Konrad tak mówi😄) Najbardziej jednak jesteśmy wdzięczni za zaproszenie nas na stand-up w Waszym wykonaniu. Nie miałam pojęcia, że gościmy "takie gwiazdy" tej formy rozrywki, 🙈 która do tej pory była nam praktycznie zupełnie obca. Występ był super do nieskończoności... 🤩 Dziękujemy za Wasz pobyt w Wiankach i ściskamy mocno E&K 💝


5

Siedlisko Wianki i Kalosze to miejsce magiczne w którym naprawdę można złapać oddech, zatrzymać się i odpocząć od pędzącej codzienności. Dom jest urządzony w stylu który umożliwia pełne zrelaksowanie się. Jego urok potęguje możliwość spędzenia wieczorów przy kominku i dźwiękach muzyki jazzowej. Po poznaniu Ewy i Konrada staje się jasne, że magia tego miejsca jest odzwierciedleniem pięknych i niezwykle otwartych serc jego Gospodarzy, którzy otwierają dla gości nie tylko drzwi Siedliska Wianki i Kalosze ale całe swoje serca czego można szczególnie doświadczyć rozmawiając z nimi. Ich postawa pełna wrażliwości na drugie człowieka sprawia, że czuliśmy się jak w trakcie wizyty u przyjaciół. Bardzo dziękujemy za wasze otwarte serca.

Host: Ewa
2023-02-24

Czytając taki komentarz, jak ten od Ninki mam poczucie, że ludzie potrzebują po prostu normalności... spokoju, zwykłego bycia ze sobą bez powodu... I działa to oczywiście w obie strony, za co z całego serca dziękujemy naszym gościom, a w szczególności takim jak Nina, którzy potrafią to dostrzec i napisać taki piękny komentarz. Pozdrawiamy Was całym sercem, życząc radości i lekkości bytu 🤗💝


5

Niezwykłe miesce, które tworzą wspaniali ludzie. Ewa i Konrad stworzyli siedlisko WIANKI I KALOSZE które naprawdę zachwyca. Urokliwa architektura dworku olśniewa, do tego atmosfera jaką tworzą gospodarze, pozwala w cudownych okolicznościach naładować baterię, poczuć się komfortowo i przytulnie. Dodatkowo PRZEPYSZNE ŚNIADANIA i inspirujące rozmowy :)))) , SPA w saunie, czułyśmy się z przyjaciółkami wspaniale. Wymarzone miejsce na relaks, Dworek to naprawdę magiczne miejsce. Dziękujemy :)! ❤️

Host: Ewa
2022-11-21

Uwielbiam kiedy młodość przekracza nasze progi, uwielbiam Wasze pasje, marzenia... które "odpalają" moje. Moje kochane kobietki, ❤dziękujemy za wspólne śniadania, za Nowy Jork, za wszystko po stokroć dziękujemy E&K


5

Byliśmy w Siedlisku u Ewy i Konrada w piękny październikowy weekend. Cudowny ogród, sielski klimat, wygodny domek z kominkiem, jesienne krajobrazy i wieczorna sauna sprawiły iż od razu poczuliśmy magię tego miejsca. Pełen relaks, spokój, cisza. Leniwe śniadania i kawka w uroczej klimatycznej stodole to zdecydowanie fantastyczny początek dnia. Mili i sympatyczni gospodarze Ewa i Konrad już po paru minutach rozmowy sprawiali wrażenie , że to nasi dobrzy przyjaciele od lat. Polecamy to miejsce na reset po pracy lub krótkie wakacje w stylu slow. Bardzo miło będziemy wspominać te chwile w Wianki i Kalosze ! Kasia i Maciej

Host: Ewa
2022-10-12

Dziękujemy serdecznie... Nie ma piękniejszego poranka od tego kiedy można zjeść leniwe śniadanie ciągnące się do południa w gronie fajnych ludzi, gdzie słychać śmiech i brzdęk filiżanek a ciasto na stole zwiastuje kolejne miłe chwile... Więc to my Dziękujemy, że wybraliście Wianki 🍂🍁☀️ Ps. Zjedliśmy Wasze serki Danio 😋 Pozdrawiamy serdecznie, z całego serca 💗


5

Piękne miejsce z klimatem. Zdjęcia i opis obiektu nie oddają w pełni magicznej atmosfery Wianki i Kalosze. Przytulny domek z kominkiem, fińska sauna, a przede wszystkim urokliwa stodoła, pełniąca funkcję wspólnej przestrzeni z widokiem na podkarpackie okolice. Bajka! A wisienką na torcie są wspaniali gospodarze, Ewa i Konrad, z którymi sympatycznie spędziliśmy pyszne śniadania i wieczór przy nalewce domowej roboty. Wracamy wypoczęci i już tęsknimy za Wianki i Kalosze. Ostrzeżenie, dwie noce pobytu to za mało!

Host: Ewa
2022-09-27

Kochani dziękujemy że Wasze tak ciepłe, rodzinne spotkanie mogło być po części również naszym udziałem... Dziękujemy Wam z całego serca za wybór naszych Wianków na ten piękny czas, za Wasze domowe ciasto, za radość... Ściskamy mocno z całego serca Eva i Konrad ☀️


5

Ciężko jest oddać słowami oraz gwiazdkami opinie dla tego miejsca, ponieważ każe słowo to będzie niewystarczające do opisania jak jest to fantastyczne miejsce a ilość gwiazdek zawsze będzie za mała ale na pewno musi być ponad skale! Pojechaliśmy z żoną na weekend gdzie mieliśmy pobyć sami a zamiast tego spędzaliśmy czas z Ewą oraz Konradem bo są tak fantastycznymi osobami, że godziny przy nich uciekały jak sekundy... Fantastyczne posiłki, w które widać włożone całe serce. Domek, który jest urządzony z takim artyzmem oraz smakiem, że ciężko nie poczuć się tam jak w domu, dodatkowo wspaniały kominek, który tworzy niesamowity klimat no i oczywiście punkt programu stodoła, w której tak fantastycznie spędza się czas, że nie chce się z niej wychodzić a w letnie wieczory można by w niej spędzić całe dnie oraz noce a i tak pozostałby niedostyt... Dziękujemy za wspaniały czas Kacper i Marlena.

Host: Ewa
2022-09-06

Kochani... i cóż ja mam odpisać na tak piękne, ciepłe słowa. Jestem bardzo wzruszona, wzbiera we mnie i miłość i ogromna wdzięczność.... To dzięki Wam wiemy, że bliżej nam do Tajlandii niż na Bali i że kobietka delikatna jak nagietek może być tatuażystką. To dzięki Wam młodym kochanym ludkom jesteśmy bliżej świata... ściskamy Was całym sercem, nasz dom stoi dla Was zawsze otwarty na oścież. ❤ Eva&Konrad


5

Cokolwiek się napisze o Osadzie to i tak nie odda w pełni cudownego charakteru tego miejsca. Cisza, spokój, piękna okolica. Dawno nie byłem w miejscu, do którego od razu po wyjeździe chciałoby się wracać. Dom w pełni wyposażony, przestronny i ze smakiem urządzony. Miałem wrażenie, że jestem w domu a nie wakacyjnym mieszkaniu. No i wreszcie właściciele, bo nie ukrywajmy, to oni swoją sympatią, otwartością sprawili, że czułem się jakbym odwiedziła dawno niewidzianych znajomych a nie kwaterę wakacyjną. Wszystkim ceniącym spokój, luz i leniwy wypoczynek ogromnie polecam Wianki i Kalosze Pozdrawiam Marek Iza i reszta Grupy.

Host: Ewa
2022-09-06

Marku drogi... przegapiłam Waszą opinię za co przepraszam gorąco 🙈( może dlatego, że pisaliśmy sms-y.) Wspominamy baaardzo miło Wasz pobyt, zupełnie inny niż wszystkie. Grupa duża i doskonale zorganizowana wyprawowo 👌 Mogliśmy obserwować z bliska Wasze relacje, przyjaźnie.... Przywieźliście do nas morze żarcików, anegdot, mnóstwo śmiechu, zacięcia sportowego i przepisów na Thermomix 😄 Ściskamy Was wszystkich MOCNO Eva&Konrad Proszę pozdrowić resztę grupy ❤


5

Pobyt w Wiankach i Kaloszach był bardzo udany. Zachwyciło nas niezwykle urokliwe miejsce , eleganckie, a przy tym funkcjonalne i wygodne. Ale największy atut i wartość stanowią gospodarze Ewa i Konrad. Celebrują każdy dzień, są otwarci na drugiego człowieka. Potrafią zarazić optymizmem i niespotykaną kreatywnością. Dziękujemy za przemiłą atmosferę i cenne wskazówki. Mamy nadzieję do zobaczenia! G&R

Host: Ewa
2022-08-04

Gabrysiu dziękujemy serdecznie 🙏 Oby było więcej takich gości... Dziękuję za książkowo📚-filmowe 🎥🎞inspiracje, a przede wszystkim za vintage woreczek, jest idealny na książkę 👌Ściskamy Was mocno z rozgwieżdzonych Wianków 🌟🌟🌟


5

No cóż, teraz już rozumiem wszystkie wcześniejsze opinie na temat Wianków i Kaloszy… jak ktoś wcześniej napisał - trzeba tego koniecznie samemu doświadczyć :) U Ewy i Konrada gościliśmy przez 4 dni długiego weekendu czerwcowego i był to naprawdę cudowny czas. Dodam, ze byliśmy z 2-ką synów w wieku 5,5 roku oraz 4 miesiące, i naprawdę ciężko powiedzieć, kto z nas najlepiej się bawił :) Ewa i Konrad są po prostu fantastyczni i tworzą niezwykły klimat tego miejsca, dbając zarówno o jego wizualny aspekt, jak i niesamowicie ciepłą atmosferę. Teren siedliska jest przepiękny, zadbany i duży, pozwalający leniuchować na leżaku lub kocyku w słońcu lub w cieniu, w zależności od preferencji :) A w niesamowitej otwartej stodole czas płynie błogo przy wspólnych posiłkach, w tym przepysznym śniadaniu przygotowywanym przez gospodarzy. Domek gościnny jest idealny dla rodziny, również z dziećmi. W chłodniejsze wieczory atmosferę może podgrzać kominek, który jest kolejnym elementem dodającym magii temu miejscu. Podobno byliśmy pierwszą ekipą z małymi dziećmi :) i podobno Ewa i Konrad obawiali się, ze ich progi nie będą dość atrakcyjne dla tak małych gości, ale…. Nasz 5-latek po prostu zakochał się w miejscu i w gospodarzach, i jak opuszczał rodzinne gniazdo rano, tak wracał wieczorem ;) przebywanie w tak pięknych okolicznościach natury, połączone z możliwością pomocy przy pracach ogrodowych, a przede wszystkim fajne rozmowy z tak ciekawymi (i cierpliwymi!) ludźmi były dla niego niesamowitą przygodą. Nasz maluch był mniej wymagający - piękne okoliczności natury miały na niego kojący wpływ, spał na powietrzu, a jak nie spał, to podziwiał ;))) My mogliśmy naprawdę wypocząć, zrelaksować się przy pysznym (i powolnym) jedzeniu i kawie, pogadać ze wspaniałymi ludźmi, a także przejechać się rowerami elektrycznymi po pięknej okolicy i wygrzać w luksusowej saunie! :) Cud miód, idealnie! PS. A jako rzeszowianka z pochodzenia za kolejny wielki atut Siedliska uważam bliskość Rzeszowa, najfajniejszego i najładniejszego miasta w Polsce! :) (ok 25 min do centrum)

Host: Ewa
2022-06-24

Witam serdecznie. Kochani spróbuję odpowiedzieć na ten piękny wpis... W życiu jesteśmy dla siebie darem. Ja dzieląc się tym miejscem zostaję ubogacona przez każdego człowieka który przekracza nasze progi... nawet jeśli On nie ma o tym zielonego pojęcia. W przypadku naszej Sabinki, bo tak pozostanie już Ona wpisana w moje sece, mogłam kontemplować macierzyństwo w najpiękniejszej postaci, jak paciorki różańca. Bycie oddanym ojcem podczas kiedy w głowie szumi jeszcze smak młodości ( jest to ogromna dojrzałość u młodego mężczyzny). Dom rozbrzmiewał tupotem małych bosych stóp, na przemian z szuraniem kaloszkami, które mimo pięknej pogody stały się ulubionym obuwiem, jak to na wsi 😊 Moje rozmowy z Wiciem to rozmowy przepełnione dziecięcą radością i prawdą. Dzieci uczą prostoty, niczego nie udają i to jest piękne... Mogłam sobie znów porysować, poczytać bajki, odrysować dziecięcą rączkę na kartce, jak kiedyś moim dzieciom. Byliśmy z Wami bardzo szczęśliwi za co to my po stokroć z całego serca dziękujemy 🙏


5

To, że to miejsce piękne, wyjątkowe, nietuzinkowe to za mało. Aurę jako stworzyli gospodarze Ewa i Konrad to coś niebywałego. Nie da się tego opisać w opinii to trzeba samemu doświadczyć i przeżyć. Rezerwując miejsce myślałem, że jadę do pięknego dworu organizując niespodziankowy wyjazd z okazji 40tych urodzin żony a otrzymaliśmy dodatkowo wyjazd pełen pozytywnych emocji, doświadczeń i wrażeń, dzięki nadzwyczajnym Gospodarzom, które na zawsze pozostaną w naszej pamięci. 5 gwiazdek to za mało. Z pewnością do zobaczenia bo już tęsknimy.

Host: Ewa
2022-06-09

Jesteście cudowni.... 😊 dziękujemy za Waszą umiejętność chilloutu, cieszenia się życiem i smakiem. Za roznoszący się wokół radosny śmiech bawiących się dzieci.... Noc pod gwiazdami z butelką wina i sączącym się jazzem w tle... Za przepis na gulasz i za wszystko Bóg zapłać 🙏 ps czekamy na Was z otwartymi sercami Eva&Konrad ❤


5

Z całego serca możemy polecić Siedlisko! Po przyjeździe na miejsce zostałyśmy bardzo pozytywnie zaskoczone ;) Wianki i Kalosze to magiczne miejsce, gdzie można zaznać spokoju, wypocząć i nacieszyć się naturą oraz widokami. Dla prywatności miejsce to jest ukryte z dala od zgiełku i ruchliwych dróg. Podczas pobytu można skorzystać z sauny, co naprawdę polecam! Jest bardzo klimatyczna, jak również otwarta przestrzeń i kuchnia w stodole. Coś wspaniałego! Praktycznie każdego dnia wieczorem urządzałyśmy sobie grilla i siedziałyśmy godzinami rozmawiając z gospodarzami. Ewa i Konrad to naprawdę wspaniali ludzie, dużo można się od nich nauczyć i rozmowa z nimi to czysta przyjemność. To oni nadają magii temu miejscu.. Wspólne śniadania, rozmowy przy kawie czy winie to coś do czego chce się wracać. Jeśli chce się pozwiedzać, czy po prostu gdzieś wyjść to w okolicy można odwiedzić muzea, parki i super kawiarnie zaledwie 15 minut od Siedliska. Na pewno tu jeszcze wrócimy, bowiem jest to miejsce do którego chce się wracać i ciężko o nim zapomnieć :) Jeszcze raz dziękujemy za gościnę!!

Host: Ewa
2022-06-06

Patrycja kochana moja... szkoda że Slowhop nie posiada opcji, opinie o gościach...😊 Przywyczjeni do chilloutowych wizyt par, warsztatów jogowych itp. mieliśmy obiekcje przed wizytą sześciu kobiet chcących świętość "ostatnie dni wolności" swojej siostry i przyjaciółki przed zamążpójściem. Twoje, "proszę nas nie skreślać i dać nam szansę", zmiękczyło nasze serca 😁 i absolutnie tego nie żałujemy! Samo patrzenie na Was to była czysta przyjemność... na Waszą radość i niesamowitą kreatywność oraz wysoką kulturę (to w jaki sposób zabezpieczyłyście stół przed malowaniem obrazów itp...) wielkie uznanie. Byłyście dla nas ogromną radością i inspiracją, za co ogromie Wam dziękujemy Eva&Konrad Ściskamy mocno życząc cudownego życia dla każdej z Was. ❤


5

Pobyt w Siedlisku Wianki i Kalosze był dla nas bardzo przyjemny i bez wątpienia udany! To miejsce jest wspaniałe 😊 Dworek robi niesamowite wrażenie, jest pięknie oraz stylowo urządzony i zaprojektowany. Mieści się w cichym i ustronnym miejscu. Domek dla gości w swoim wyposażeniu posiada wszystko co potrzebne, a nawet i więcej 🙂 Jeśli ktoś lubi wieczory w saunie to będzie miał powody do zadowolenia. To wszystko, jak się jednak okazuje jest tylko tłem dla wspaniałej atmosfery i możliwości przebywania z Ewą i Konradem. Są to wspaniali gospodarze, którzy dają swoim gościom serce na dłoni (i na talerzu 😋). Rozmowy z nimi to czysta przyjemność. Serdecznie polecamy Siedlisko Wianki i Kalosze, każdej osobie, która ceni sobie spokój, prostotę i zdrowe relację z naturą i drugim człowiekiem 🥰 Beata i Błażej

Host: Ewa
2022-04-19

Beatko dziękujemy Wam serdecznie za tak miłe słowa... Wypoczęci, zrelaksowani i zadowoleni goście to dla nas najpiękniejsza nagroda. Gościć Was to była czysta przyjemność. Ściskamy mocno z wiosennych już Wianków Ewa i Konrad 🌷💝