Siedlisko Marianna - review

5

Bardzo polecam! Wspaniałe miejsce, pyszne śniadanko, cisza i spokój.

Host: Gosia i Justyna
2024-05-20

Bardzo nam miło, dziękujemy do miłego zobaczenia :)


5

Siedlisko Marianna to miejsce gdzie znajdziemy ciszę i spokój okraszoną pięknymi widokami,sarnami biegającymi na polu pod domem i ćwierkającymi ptakami budzącymi nas na wschód słońca 😍 Dodajmy do tego wspaniałe śniadania z regionalnych i domowych produktów oraz relaks w saunie i mamy gwarancję udanego wyjazdu. :)

Host: Gosia i Justyna
2024-05-08

Pięknie dziękujemy ♥️ cieszymy się że możemy dać tyle szczęścia naraz 😊 Pozdrawiamy!


5

Spędziliśmy w Siedlisku wspaniały weekend kwietniowy. Miejsce jest przepiękne i prowadzone z dbałością o każdy szczegół. Pokoje bardzo duże i czyste. Dookoła fajne trasy na wycieczki rowerowe. Owsianka z dżemem porzeczkowym własnej roboty będzie mi się śnić po nocach! Serdecznie dziękujemy i polecamy z całego serca.

Host: Gosia i Justyna
2024-04-29

Serdecznie dziękujemy! Zapraszamy ponownie, zaserwujemy równie pyszną owsiankę 😊 pozdrawiamy!


5

Spędziliśmy tu weekend z żoną i byliśmy zachwyceni spokojem i pięknem tego miejsca. Jest to idealne miejsce na wyciszenie się, odpoczynek i romantyczne chwile we dwoje. Otoczenie natury i urokliwy krajobraz sprawiają, że można tu naprawdę wyciszyć się i zrelaksować. Śniadania przygotowywane przez gospodarzy są obfite i smakują prawdziwie domowo. W ogóle ich gościnność i troska o komfort gości zasługują na wyróżnienie :) Polecam

Host: Gosia i Justyna
2023-10-09

Pięknie dziękujemy i do zobaczenia!


5

Spędziliśmy tam cudowny i napewno zbyt krótki czas:). Cudowni Gospodarze, piękne okoliczności przyrody. Cisza, spokój, pyszne śniadania. Napewno tam jeszcze wrócimy. Patrycja i Michał.

Host: Gosia i Justyna
2023-12-13

Bardzo bardzo nam miło! Zapraszamy następnym razem na dłużej :) Pozdrawiamy z Marianny!


5

Jak to na Slowhopie, nie zawiodlam sie a nawet bylo lepiej niz przypuszczalam ;) Zaczynajac od checkinu, mimo bardzo poznego przyjazdu nie bylo zadnego problemu aby dostac sie do pokoju. Sniadania cudowne! Smakolyki jak racuchy, nalesniki z domowymi powidlami, i moj faworyt - przeglad pomidorkow (i innych warzyw) z ogrodka <3 Wnetrze domu bardzo przyjemne, estetyczne, a wisienka na torcie to wielki (prywatny) taras z widokiem na zadbana zielen. Nie sposob nie wspomniec o gospodyni, pomocna, sympatyczna, dyskretna (pojawiala sie wtedy kiedy akurat tego potrzebowalismy ;) ). Z czystym sumieniem polecam 100%!

Host: Gosia i Justyna
2023-09-01

Bardzo nam miło, dziękujemy 😊


5

Bardzo miło wspominamy pobyt w Siedlisku. Marianna to miejsce idealne do wypoczynku i oderwania się od rzeczywistości, tutaj czas płynie wolniej. Siedlisko jest idealnym punktem na wycieczki rowerowe po okolicy. Aktywnie spędzić czas można również na kajakach. Gorąco polecamy skorzystać z bali! Pyszne, przygotowywane z lokalnych produktów śniadania, nie mniej chcielibyśmy poddać myśl, aby zorganizować miejsce z ogólnodostępnym aneksem kuchennym dla gości. Oprócz bliskości natury na wyjątkowość pobytu wpływa również serdeczność Gospodarzy. Z chęcią wrócilibyśmy ponownie te sielskie zakątki. Dziękujemy 🙂

Host: Gosia i Justyna
2023-08-16

Bardzo dziękujemy za opinie 😊 do zobaczenia!


5

Miejsce koi zmysły. Wzrok upajają setki słoneczników, maki i chabry, które żyją i kwitną bo chcą tu być, malinowy chruśniak, pola ze zbożami. Można tutaj wypocząć, odetchnąć świeżym powietrzem, posłuchać pracowitych ptaków. Wyjątkowi są też gospodarze: pani Małgosia z mężem, cichutka i pracowita pani Grażynka. Śniadania to poezja smaku- dobry, lokalny produkt podany z sercem. Dom prawdziwie gościnny. ❤️

Host: Gosia i Justyna
2023-07-24

Pięknie dziękujemy, pozdrawiamy całą ekipą Marianny :)


5

Cudowne miejsce! Idealne, żeby odpocząć od miejskiego zgiełku: cisza, spokój, strefy relaksu ( bania oraz sauna opalana drewnem- po prostu ekstra!). A do tego przepyszne śniadania! 😊🥰

Host: Gosia i Justyna
2023-07-17

Dziękujemy! Do zobaczenia :)


5

Przepiękne miejsce ze świetnym dojazdem ( tylko 1.5h z Warszawy ). Siedlisko znajduje się pod lasem, daleko od zabudowań i głośnych dróg. Tuż obok jest piękny las i potok. Pokoje są pięknie urządzone, jasne i przestronne z prywatną łazienką. Rano budziło nas wpadające do pokoju wschodzące słońce. Po otworzeniu oczu prosto z łóżka napawaliśmy się widokiem lasu brzozowego, umożliwiały to duże przeszklenia i drewniany taras ♡ Właścicielka obiektu jest bardzo miła i pomocna, świetnie dba o atmosferę w siedlisku. Śniadania, które przyrządza są kapitalne! Chciałoby się jeść i nigdy nie przestawać, będziemy za nimi szczerze tęsknić :) W obiekcie zapewnionych jest dużo atrakcji. Można rozpalić ognisko, spacerować po okolicy, korzystać z sauny, czytać książki czy grać w planszowki w przestrzeniach wspólnych. Właściciele cały czas rozwijają obiekt i pracują nad zagospodarowaniem terenu. Nie możemy doczekać się ponownych odwiedzić w lecie. Serdecznie pozdrawiamy ♡

Host: Gosia i Justyna
2023-03-20

Miód na nasze uszy, pięknie dziękujemy i do zobaczenia ponownie! :)


5

Urocze miejsce, idealne do wyciszenia i zadbania o siebie. Pokoje są czyste i pięknie urządzone, śniadania smaczne, a pani właścicielka jest bardzo sympatyczna i pomocna. :)

Host: Gosia i Justyna
2022-11-28

Bardzo nam miło, dziękujemy!


5

Z całego serca polecamy to miejsce!!! Spędziliśmy z mężem tutaj wspaniały, listopadowy weekend i z pewnością powrócimy latem. Cisza i spokój na pewno pozwala odpocząć od zgiełku miasta. A zarazem bliskość Janowca czy Kazimierza Dolnego umożliwia urozmaicenie dnia. Gospodarze przemili, polecamy Siedlisko Marianna :)

Host: Gosia i Justyna
2022-11-28

Dziękujemy ślicznie! Do zobaczenia latem :)


5

Naprawdę wyjątkowe miejsce, które robi jeszcze lepsze wrażenie na żywo niż można by się spodziewać po zdjęciach i opisie. Obfite i pyszne śniadania, przemili właściciele, spokojna i urokliwa okolica, super widoki z okien a wnętrza wykończone stylowo. Zdecydowanie polecam!

Host: Gosia i Justyna
2022-11-07

Pięknie dziękujemy, takie opinie sprawiają że chce nam się jeszcze bardziej! Pozdrawiamy i mamy nadzieje, że do zobaczenia :)


5

Właśnie wróciliśmy z naszego pobytu w Siedlisku. Urzekająca cisza i spokój, ciekawie urządzone pokoje i bardzo wygodne łóżka. Duży taras z widokiem na las, nawet wypatrzyliśmy biegającego bażanta. Wieczorem rozpalaliśmy ognisko, piekliśmy kiełbaski i wpatrywaliśmy się w ogień do późna. Pyszne śniadania i maliny z ogrodu. Blisko do Kazimierza Dolnego, Janowca jeśli ktoś zatęskni za większym tłumem :) Polecam i chętnie tam wrócimy na dłuższy pobyt!

Host: Gosia i Justyna
2022-09-26

Serdecznie dziękujemy i zapraszamy ponownie. Do zobaczenia!


5

Jadąc tam, od razu wiedziałam, że będzie pięknie i spokojnie. Kiedy dojechaliśmy, zobaczyliśmy piękny budynek pomiędzy polami a lasem, a w środku czekał na nas cudowny pokój (chyba najładniejszy z dostępnych), przestronny, wygodny, z ogromnym łóżkiem i wielkim tarasem, piękną łazienką. Nowoczesny, ale z charakterem i urządzony ze smakiem. Wszystko wykończone z największą starannością. Rano przepyszne i bogate śniadania przygotowywane na miejscu ze świeżych produktów - często z własnego ogrodu. No coś wspaniałego! Zadbane otoczenie, moc kwiatów, po sąsiedzku las z grzybami, klangor żurawi... Po to właśnie się wyjeżdża - żeby poczuć ten klimat (nawet w deszczowej aurze). A przede wszystkim wspaniała Pani Gospodyni, witająca z uśmiechem i pełna energii, pysznie gotująca (tutaj też pozdrawiamy Panią Grażynkę) i świetna rozmówczyni. Widać, że Siedlisko Marianna tworzone jest z pasją i miłością, to się czuje! Dziękujemy za przyjęcie. Szkoda, że tak krótko, ale jeszcze wrócimy. Do zobaczenia!

Host: Gosia i Justyna
2022-09-13

Cudownie czytać tak miłe słowa! Pięknie dziękujemy i do zobaczenia następnym razem :)


5

Właśnie zakończyliśmy z Przyjaciółmi pobyt w Siedlisku Marianna😀 Jesteśmy zachwyceni pobytem. Miejsce jest pieknie położone, ciche, duża przestrzeń, otoczone lasami i polami. Pokoje i cały obiekt urządzony bardzo pomysłowo, ze „smakiem” i dbałością o każdy detal. Podstawa tego miejsca to Właściciele - dbający o klienta, zaangażowani, uśmiechnięci i tworzący cudowny klimat tego miejsca. Dziękujemy i pozdrawiamy Magda z Przyjaciółmi P.S. Śniadania to mistrzostwo 🏆

Host: Gosia i Justyna
2022-08-29

Jest nam niezmiernie miło! Dziękujemy i do zobaczenia :)


5

Super miejsce pełne ciszy, zieleni i spokoju. Dom jest wspaniały! Urządzony i wyposażony na najwyższym poziomie. Niesamowity klimat, cudowny wręcz luksusowy pokój (Szarak) z ogromnym tarasem gdzie można pocztać książkę, wypić kielszek wina czy poprosu zachwycać się otaczającą przyrodą, Oddzielny rozdział to fantastyczne śniadania w wykonaniu Gospodyni i Pani Grażynki - bajka ! Dziękujemy !

Host: Gosia i Justyna
2022-08-26

Dziękujemy, miód na nasze uszy! Ściskamy i do zobaczenia :)


5

Zadbane miejsce, z przemiłą panią gospodynią, która do spółki z panią Grażynką, robi TAKIE śniadania, że robi się ciepło na brzuchu :) Pokoje wygodne, tarasy wielkie, a cisza wokół obezwładniająca. Dla zresetowania się :)

Host: Gosia i Justyna
2022-08-01

Cieszymy się bardzoo! Dziękujemy :)


5

W siedlisku dostaliśmy nie tylko nocleg w pięknym miejscu i pyszne, swojskie jedzenie, ale przede wszystkim dużo życzliwości, ciepła, dobrej energii oraz moc kulinarnych i ogrodniczych porad! Polecamy to miejsce.

Host: Gosia i Justyna
2022-07-31

Wielką przyjemnością było gościć Waszą rodzinkę w siedlisku ♥️


5

Siedlisko Marianna to wspaniałe miejsce na wymarzony odpoczynek, z dala od zgiełku, wśród drzew i śpiewających ptaków. Śniadania przepyszne, domowe, z najlepszych składników, wnętrza są czyste, eleganckie i ze smakiem, a sama właścicielka jest przemiłą osobą. Z narzeczonym nie chcieliśmy stąd wyjeżdżać! Na pewno wrócimy! :)

Host: Gosia i Justyna
2022-07-11

Pięknie dziękuje :) do szybkiego zobaczenia w siedlisku!