Treehouse Gabalėlis dangaus - review

5

Nuostabi ir nepamirštama viešnagės patirtis tikrame namelyje medyje. Nors lankėmės vasario mėnesį, nesušalome, nes yra visi patogumai. Įvertinome šeimininkų dėmesį interjero detalėms, viskas puikiai apgalvota. Rekomenduoju Gabalėlį dangaus, norėtume čia sugrįžti vasarą.

Host: Danuta
2024-02-21

Ačiū Jums labai už šiltus žodžius 💓 Lauksime atvykstant šiltesniu laiku 💓


5

Jesteśmy zachwyceni pobytem. Od pierwszego kontaktu do pożegnania zostaliśmy bardzo miło i życzliwie obsłużeni. Sam pobyt to niesamowita atrakcja , wszystko przygotowane na nasz przyjazd. Polecam :)


5

Tobula vieta ramiam, šiltam ir jaukiam pasibuvimui😇, tiesiog nepriekaištinga💯 labai skoningai išpildytos visos detalės, kur biškelis žmogaus kurybos persismelkia į gamtos natūrą 🌌🌳 vakaras-murgdantis šiltame kubile prie bedegančio laužo šviesos, rytas-su vaizdu į gamtos baseiną kuriame žaidžia antys tiesiai iš namelio medyje❣️


5

Pagaliau įgyvendinta vaikystės svajonė pabūti namelyje medyje! Smagu rasti vietų, kuriose apgalvota kiekviena smulkmena - nuo purškalų prieš uodus iki chalatų kaip kokiam SPA :) Mus nudžiugino galimybė naudotis dviračiais - kombinuodami juos su traukiniais, aplankėm Palemoną, Pažaislį ir netgi Kauną. Jei nesinori gastroliuoti, veiklos užteks ir vietoje - galima burbuliuoti kubile, kepti šašlykus ir ilsėtis terasoj. Jei lietinga, bus jauku viduje - palikta daug smagių žaidimų (interneto nėra, tad filmais reiktų pasirūpinti iš anksto). Mums labiausiai patiko tai, jog svečiams skirta teritorija - visiškai privati, jautiesi lyg nuosavam miške. Bet vos kelios minutės, ir šeimininkai čia pat, pasiruošę padėti, jei tik ko trūktų - gavom netgi pasirinkti naminių vištų kiaušinių.

Host: Danuta
2023-08-22

Kaip smagu prisiliesti prie Jūsų svajonės išsipildymo 💓 Ačiū už šiltus žodžius ir lauksime sugrįžtant 💓


5

Nuostabi vieta! ☀️ Jaučiasi ramybė, švarus oras ir šeimininkų įdėta šiluma. Pasakų namelis medyje. ✨


5

tik geriausi atsiliepimai, viskas patiko, labai jauki vieta:) tikrai viskas gerai apgalvota, belieka pasirupinti tik maistu:) Būtinai grįšiu!

Host: Danuta
2023-03-27

Ačiū Jums už šiltus žodžius 💓 Lauksime sugrįžtant 💓


5

Nuostabi ramybės oazė gamtoje 🥰 Šeimyninkai tiek viską apgalvoją iki mažiausios smulkmenos, kad jautiesi it namuose, tik dar geriau 😁 Ačiū labai už atgautas jėgas ir sugrįžusią nuotaiką. Grįšiu 🤗. Nuoširdžios REKOMENDACIJOS 💙


5

Ypatingai puiki vieta. Labai jauku, viskas apgalvota iki smulkmenų, yra visi būtiniausi dalykai. Fantastiškas poilsis gamtos glėbyje. Vienareikšmiškai rekomenduoju.


5

Labai patiko. Rami tyli vieta. Yra visko ko riekia tiek chalatai, rankšluoščiai, dušas, priemonės nuo uodų. Tai pat pabendravo su gyvuniukais mielais šeimininkų ūkyje. Labai smagi ir turininga kelionė. Patariu