VasaRojaus Kupolai - review

5

Nuostabi vieta norintiems atitrūkti nuo miesto šurmulio :) kupolai be galo tvarkingi, šeimininkės tikrai apgalvojo viską iki menkiausių smulkmenų (realiai būtų užtekę tik įsidėti pižamas 😀) . Buvo jauku, ramu ir komfortiška - būtent tai, ko ir ieškojome :) Esame garantuotos, kad grįšime ❤️


5

Puikiai praleidome laiką. Buvo jauku, ramu ir gera. Kupolas moderniai įrengtas, visur natūralus medis, kuris suteikia jaukumo pojūtį. Patalynė iš lino labai puikus akcentas patogioms tiek lovai, tiek sofai. Vaizdas pro langus nepakartojamas! Ryte budina saulė, o naktį galima stebėti žvaigždes. Buvome su dviem mažyliais, jie liko sužavėti erdve kieme ir žaidimų aikštele. Pati pavydėjau, kai vyresnėlis miegojo tiesiog hamake. Upės ošimas ramina ir naktį leidžia panirti į gilesnį miegą. O šeimininkės tiesiog nuostabios! Rūpestingos ir nuoširdžios, puikiai pasirūpina tvarka ir svečių poreikiais bei patogumu. Labai ačiū už tokį puikų laiką! Tam, kad pajaustumėte kupolo ypatingumą, rekomenduojame apsistoti ilgesniam laikui.


5

Wonderful place. I spent there 3 nights with my couple and our 2 dogs and we all had an amazing time. Please come to VasaRojaus Kupolai and have some good relaxing time. :)

Host: Kristina & Simona
2022-06-22

Ignacio, thank you very much! 🤗 We are very happy to know that you had a beautiful time at our place 💚


5

Great place! Amazing house, full of light, very well equipped. Grill and garden furniture make you sit outside most of the time. Very nice and usper helpful owners. Perfect place for quiet stay. For sure not my last visit! ;)

Host: Kristina & Simona
2022-06-22

It was pleasure for us to have you at our place 🙏 thank you very much for visiting us! 💚