Ale Miejscówka! - review

5

Wspaniałe miejsce, cisza, spokój, żurawie, bociany i inne ptaki które raczyły nas swym świergotem. Idelanie miejsce na odpoczynek. A dla nas, mieszkających w Łodzi idealna miejscówka również na szybki wypad, bez konieczności planowania długich podróży. Nasz pies czuł się wspaniale, zakochała się w pobliskich jeziorach i rzekach. Polecamy

Host: Alina
2024-07-19

Pani Magdo, niezmiernie dziękuję! To dla mnie niezwykle miłe czytać taki odbiór! Pozdrawiam serdecznie 🤗


5

Wszystko było super! Dziękujemy!

Host: Alina
2024-06-26

Bardzo dziękuję! Pozdrawiam serdecznie :)


5

Przepiękne miejsce, położone bardzo blisko jeziora Białego. W domku znaleźliśmy wszystko, czego potrzebowaliśmy - również kawę, herbatę, przyprawy czy kostki do zmywarki (to małe rzeczy, ale dobrze jest nie musieć o nich pamiętać tylko zastać je na miejscu). Pani Alina była z nami w stałym kontakcie. Na miejscu znaleźliśmy miseczkę z wodą dla naszego psiaka. Domek jest nowocześnie urządzony, w ogrodzie wiszą hamaki, a przed domem jest miejsce na ognisko. To miejsce z dala od hałasów miasta, w malowniczej, spokojnej okolicy. Jesteśmy zauroczeni i zachwyceni. Mimo tego, że spędziliśmy tam „tylko” 2 noce, to czuliśmy się jakbyśmy spędzili tydzień na wakacjach. Super miejsce do naładowania baterii. Na miejscu są nawet rowery! Jestem zachwycona i polecam wszystkim moim znajomym i rodzinie to miejsce. Jest magiczne

Host: Alina
2024-06-26

Bardzo dziękuję za wyjątkową dla nas opinię. Serdecznie pozdrawiam :)


5

Ale Miejscówka! ma wszystko, czego można oczekiwać od idealnego wypadu za miasto. Gospodarze są niezwykle gościnni i dbają o każdy szczegół, aby pobyt był jak najbardziej komfortowy. Domek jest przytulny i gustownie urządzony, z dbałością o każdy detal :) Polecam!

Host: Alina
2024-06-26

Niezmiernie miło mi to czytać! Dziękuję i zapraszam ponownie :)


5

Świetne miejsce na wypoczynek i oddech od zgiełku, wśród śpiewających ptaków :) Domek jest bardzo dobrze wyposażony można w nim znaleźć coś dla każdego i do poczytania i do pogrania i do aktywności fizycznej. Bardzo dobry kontakt z Właścicielką. Polecam!

Host: Alina
2024-06-26

Bardzo dziękuję za opinię! Pozdrawiam serdecznie :)


5

Świetne miejsce! Ciche, spokojne, wśród drzew - idealne na wypad z dala od miejskiego zgiełku. Sam domek jest dobrze wyposażony, czysty i funkcjonalny. Kontakt z właścicielami, jeśli jest taka potrzeba, jest świetny.

Host: Alina
2024-05-28

Cieszę się, że udało się odpocząć od miasta. Bardzo dziękuję za komentarz :)


5

Gdybym miał użyć jednego słowa byłoby to słowo błogość. Miejsce fantastyczne, okolica cudowna. Bardzo dobry kontakt z gospodarzem. Z całego serca polecam :)

Host: Alina
2024-05-28

Bardzo dziękuję! Niezmiernie się cieszę, że się podobało :)


5

Ale miejscówka powinna się nazywać SUPER miejscówka - fantastyczne miejsce do odpoczynku na łonie natury nawet poza sezonem letnim. świetnie wyposażony, w mroźniejszy wieczór ogrzewanie podłogowe nagrzewało bardzo szybko. Na miejscu wszystko czego trzeba, a nawet pianki do zrobienia na ognisku :) kontakt z Panią Aliną też świetny. Polecam!

Host: Alina
2024-04-08

Niezmiernie się cieszę, że pobyt się udał i moje miejsce się podobało. Dziękuję za recenzję i zapraszam serdecznie ponownie.


5

Byliśmy w lutym, mimo jeszcze nierozkwitłych roślin cisza i spokój. Pobliską droga nie jest uciążliwa. Gdy przyjechaliśmy w piątek o 18 przywitała nas mała sarenka. Na drugi dzień na spacerze znaleźliśmy duża poroże w pobliskich lasach. Fajne trasy do biegania i opcja schlodzenia w rzece. Wieczorami relaksowalismy się przy ognisku. W domku pełno miłych słodkich niespodzianek. Było wszystko czego potrzebowalismy. Fajne książki, przyprawy do wina i gry planszowe. Polecamy

Host: Alina
2024-04-08

Bardzo się cieszę, że nasze "slowhopowe atrakcje" dopisały i się podobały. Miło było Was gościć, dziękuję za recenzję i zapraszam serdecznie ponownie.


5

Jesteśmy super zadowoleni z pobytu, domek był przepiękny i pod ręką było wszystko czego potrzebowaliśmy. Właścicielka pomyślała o wszystkim i bardzo miło nas powitała, kontakt był bezproblemowy. Polecam! ;)

Host: Alina
2024-02-17

Niezmiernie dziękuję! Cieszę, że tak podobało. Pozdrawiam serdecznie :)


5

Nasz pobyt w Klusku był przewspaniały! W domku jest czysto, spokojnie i bardzo przytulnie, a na dodatek znajdzie się w nim absolutnie wszystko. Mimo niepogody udało nam się skorzystać z miejsca na ognisko i podziwiać piękne gwiaździste niebo. Polecam to miejsce bardzo bardzo nie tylko ze względu na super domek, ale też piękną, różnorodną okolicę. Jako kropkę nad i dodam, że czuliśmy się bardzo dobrze zaopiekowani przez gospodynię :) dziękujemy!

Host: Alina
2024-02-11

Jak mnie to uskrzydla! Dziękuję pięknie ❤️


5

Przepiękne i zadbane miejsce :) Super kontakt z Właścicielką, zero problemów. Okolica warta odwiedzenia zarówno latem jak i zimą.

Host: Alina
2024-01-24

Dziękuję pięknie! Taka opinia o miejscu i okolicy raduje serce Gospodarza :)


5

Piękne miejsce, świetnie wyposażony domek, kontakt z właścicielką bezproblemowy. Rzeka jako bonus - fantastyczna. Mała sugestia - zimą przydałby się mały grzejnik, na którym/przy którym można by powiesić coś mokrego i grubszego do wyschnięcia, ogrzewanie podłogowe się sprawdza świetnie pod warunkiem, że nie trzeba niczego suszyć :) Polecamy!

Host: Alina
2024-01-24

Dziękujemy pięknie! Cieszę się, że bezpośredni dostęp do rzeki zimą też sprawia przyjemność :) Dzięki podpowiedziom Gości udoskonalamy nasze miejsce, była propozycja parasolu na taras - mamy parasol, ktoś dał znać, że materac za miękki, jest nowy, twardszy i wygodniejszy, a teraz pora na grzejnik :) Pomyślimy i o nim. Dziękujemy i zapraszamy serdecznie ponownie!


5

Świetnie miejsce! Domek jest bardzo czysty, zadbany i przyjemnie urządzony. Kuchnia jest dobrze wyposażona i nie brakuje podstawowych rzeczy (tabletki do zmywarki, ręczniki papierowe, czysta gąbka i płyn do naczyń), o których inni gospodarze często "zapominają". Przyjechałem biegać i jeździć na rowerze i okolica jest do tego wymarzona. Głęboki las zaraz obok i długie kilometry leśnych dróg i ścieżek. Bardzo polecam!

Host: Alina
2024-01-09

Bardzo dziękuję! Nie umiem opisać jak mnie to cieszy, gdy Goście doceniają tą naszą piękną okolicę. Pozdrawiam serdecznie :)


5

Wspaniałe miejsce, wielka dbałość o szczegóły. Czekały na nas nawet pianki na ognisko! Mam przed oczami wspomnienie kawy na tarasie, w fotelu z kocykiem i widokiem na spadające jesienne liście. No i morsowanie w pobliskim jeziorze. Polecam!!!

Host: Alina
2023-12-07

Niezmiernie się cieszę, że pobyt się udał! Serdecznie dziękuję za opinię ❤️


5

Krótki pobyt w Ale Miejscówka 1 będę wspominać długo i dobrze. Domek i otoczenie bardzo zadbane. Ujęły mnie szczegóły, które tworzą jakość : bardzo ciepła woda z odpowiednim ciśnieniem, możliwość ustawienia temperatury w każdym pomieszczeniu, instrukcje np. jak wyłączyć oświetlenie zewnętrzne, opis dotarcia do najbliższych atrakcji przyrodniczych - a na prawdę warto. Kontakt z p. Aliną bardzo dobry, życzliwy i konkretny. Chętnie wrócę. Gdybym mogła mieć jedno życzenie to prosiłabym o twardszy materac w sypialni. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam :)

Host: Alina
2023-10-19

Bardzo, bardzo dziękuję za dostrzeżenie tych naszych "szczegółów"! Wschłuchujemy się zawsze w potrzeby Gości, nad twardszym materacem już myślimy. Zapraszam serdecznie ponownie :)


5

Cudownie spędziliśmy dwa dni w Ale Miejscówce! Jest przepięknie, cicho, blisko natury. Ogromnym plusem jest ogrzewanie podłogowe, przyjechaliśmy w zimnym momencie a domek nagrzał się w niecałe pół godziny tak że można było chodzić boso :) Na pewno wrócimy!

Host: Alina
2023-10-14

Serdecznie dziękuję! Czekamy na Was :)


5

Coz to byl za cudowny wyjazd!! Magiczny czas, pośród pięknej przyrody😍 sam domek czysty, zadbany, wrecz idealny! Pani Alina to wspaniala osoba, ktora zawsze służy pomoca i uraduje usmiechem😊 dziekujemy za piekne wspomnienia z nowego ulubionego miejsca!

Host: Alina
2023-10-11

Pani Marto, wspaniale to czytać, mocny wzrusz! Dziękuję niezmiernie za wszystkie miłe słowa 😊


5

Zdecydowanie polecam domek Miejscówka 1 - dostaliśmy dokładnie to, czego się spodziewaliśmy, czyli wypoczynek w stylu slow - mały ale komfortowy domek na skraju wsi, fajne żyjące własnym życiem zielone otoczenie dookoła, 'własną' rzekę, miejsce na bezpieczne ognisko (i pianki na nie ❤️!) oraz hamaki i pomost jakby stworzony do jogi, które eksploatowaliśmy do granic możliwości ❤️❤️. Z rzeczy, które trzeba wziąć pod uwagę - teren jest wydzielony tylko palikami i linką, także trzeba zachować wzmożoną czujność w przypadku ewentualnych psiaków eksploratorów 🙃, no i materac w łóżku jest baaaaardzo miękki, co może być, w zależności od preferencji, zarówno wadą jak i zaletą - w przypadku mojego kręgosłupa z problemami nie było to w pełni komfortowe, ale ratował mnie wspomniany już pomost i poranna joga 😊😊.

Host: Alina
2023-10-01

Pani Mario, dziękujemy! Miło to wszytko czytać ❤️ Teren nieogrodzony z myślą, by mogły przekicać lub przebiec dzikie zwierzęta, a z materacem potwierdzają się i nasze odczucia, zatem pomyślimy o zmianie. Pozdrawiam serdecznie 😊


5

Cudowna miejscówka! :) Uroczy domek urządzony z dbałością o każdy detal, wyposażony we wszystko, co może być potrzebne. Duża działka pełna drzew i zieleni. Slow chill w hamaku, w wygodnych fotelach na tarasie lub na leżakach przy ognisku. Można się nieźle zresetować od zgiełku miasta :) Polecam!

Host: Alina
2023-09-15

Bardzo się cieszę, że nowy domek się spodobał. Pozdrawiam serdecznie :)