Wygnanowice 72. Dom nad Źródłami - review

5

Najpiękniejsze miejsce na ziemi.


5

Wspaniałe miejsce. Oaza i przestrzeń, w której naprawdę można odpocząć

Host: Anna
2024-02-28

Pozdrowienia i do zobaczenia:-)


5

Spędziliśmy wspaniale kilka dni. Dom jest przepiękny, a właściciele bardzo pomocni!

Host: Anna
2024-02-28

Ciepło pozdrawiam z Wygnanowic:-)


5

Absolutnie wyjątkowe miejsce, pod każdym względem. Totalnie przemyślane i dopieszczone. Architektonicznie- cudo. Nigdzie i nigdy tak nie odpoczęliśmy. W drodze powrotnej zrobiliśmy kolejna rezerwacje:) Pięknie dziękujemy. Maja.

Host: Anna
2024-02-04

Dziękuję ogromnie :-) Do zobaczenia w lecie!


5

Cudowne, wyjątkowe miejsce. Jakby można było to bym dała 6 gwiazdek :). Dom perfekcyjnie przygotowany dla gości, właściciele o wszystkim pomyśleli. Sam dom i teren na którym się on znajduje, jest bajkowy. Na pewno tu wrócimy :)

Host: Anna
2024-01-26

Bardzo dziękujemy ♡♡


5

Doskonałość w każdym aspekcie. Od miejsca przez budynek na właścicielach kończąc 🤗 Polecam!

Host: Anna
2024-01-26

Dziękujemy i zapraszamy ponownie :)


5

Top. Architektura, wyposażenie, lokalizacja, awifauna, źródełka, zioła, cisza. Top. Na pewno do powtórzenia.

Host: Anna
2023-10-18

Dziękuję Panie Krzysztofie, Cieszę się niezmiernie, że czas spędzony w Wygnanowicach nasycił Państwa doznaniami. Anna


5

Wciąż jestesmy pod wrażeniem projektu domu i przestrzeni wokół. Zachwycajacy ogród, taras, z którego w nocy widac morze gwiazd, cisza odcinająca zgiełk miasta. Od momentu przyjazdu mieliśmy wrażenie, dosłownie, wejscia w środek bajki. Imponujące miejsce, klimat nie do podrobienia! Chapeau bas.

Host: Anna
2023-09-20

Dziękuję za budujące słowa:-) Słoneczne (nadal) pozdrowienia z Wygnanowic Anna


5

Cudownie. Wszystko bez zastrzeżeń . Same superlatywy cisną się na usta - dom i okolica idealne dla wszystkich którzy cenią sobie wysokiej jakości usługi. Chcę się wracać.


5

Niesamowite miejsce, przepiękna architektura. Za oknami zoo na żywo - losie, sarenki, dziki… wszystkie detale dopieszczone w najmniejszym szczególe. Doskonale zaopatrzona spiżarnia :) i przemiła właścicielka. Idealne miejsce dla osób lubiących dzika głuszę. Będziemy wracać i polecać! ;)

Host: Anna
2023-04-16

Dziękuję Pni Magdaleno:-) A przyroda rzeczywiście dopisała!


5

Raj dla estety, wytchnienie dla perfekcjonisty. Warto ponad miarę. Ciężko się nie zgodzić z wszystkimi pozytywnymi opiniami.

Host: Anna
2023-04-16

Dziękuję Panie Damianie, Miło mi gościć życzliwych Gości:-)


5

Najwspanialsze miejsce w jakim byłam, na pewno wrócimy latem, aby doświadczyć wspaniałej natury :) Niesamowita gościnność, cudowna atmosfera, doskonale zaopatrzony i przepiękny dom oraz okolica jak z obrazka.

Host: Anna
2023-02-23

Dziękujemy za piękne słowa, to przyjemność gościć takie osoby jak Państwo w naszym domu ♡


5

Marzyłam, aby tam pojechać...czekałam na właściwy moment i osobę, z którą mogłabym doświadczać tego miejsca. Spełniło się to cudowne marzenie, nawet nie śniłam, że aż tak pięknie. Cały czas miałam wrażenie, że mieszkamy w pałacu na drzewie, jakbyśmy się przenieśli do czarodziejskiego miejsca, gdzie zatrzymał się czas. Bajka, w której spędziliśmy 5 dni będzie niezapomniana, atmosfera tego miejsca, zarówno domu z cudną energią, jak i w otulinie otaczającej go przyrody sprzyjała kontemplacji, pieściła zmysły i ukajała zarówno ciało, jak i duszę. Tego miejsca trzeba doświadczyć, każde napisane słowo, opinia spłyca charakter tego miejsca. Wielka wdzięczność dla Właścicieli, że stworzyli to miejsce i pozwalają się w nim zatapiać. Magdalena i Adam

Host: Anna
2022-11-16

Dzieląc się mnożymy....i działa to w obie strony. Z wdzięcznością Anna


5

Niesamowite miejsce!przepiękny dom, mnóstwo udogodnień. Pani Ania właścicielka cudowna kobieta. Serdecznie polecam

Host: Anna
2022-11-14

Dziękuje Pani Marto, przesyłam uściski:-)


5

Odwiedziliśmy wiele ciekawych miejsc w Polsce, ale Dom nad Źródłami to wyjątkowe miejsce, którego nie da się porównać z żadnym innym. Od samego wjazdu widać niesamowitą dbałość o wszelkie detale. Ten dom chce się zwiedzać, doświadczać. Każda jego część kusi, żeby w niej przysiąść i po prostu cieszyć się chwilą. Pani Anna to cudowna osoba, która wprowadza magiczną atmosferę od pierwszych minut :)


5

W Domu nad Źródłami można zapomnieć o całym świecie i poczuć się jak w raju. Miejsce to jest unikatowe pod każdym względem. Wszystko naturalne i najlepszej jakości! Pani Anna - przewspaniała Osoba - zadbała o to, by niczego nie brakowało i byśmy mogli czuć się swobodnie. W dniu wyjazdu marzyliśmy tylko o tym, by móc zostać dłużej, a potem wrócić jak najszybciej. Podobno wszyscy tak mają ;) Wiem, że tego miejsca nie trzeba polecać, ale piszę, bo chcę wyrazić wdzięczność za udostępnienie tak pięknego domu i jego otoczenia oraz za ogromną serdeczność. Pani Aniu, dziękujemy :) Wrócimy.

Host: Anna
2022-11-08

Pani Anno, Jestem wdzięczna za słowa, które potwierdzają sens tego , co robimy. Radość ze spotkania z Wami . Ciepłe jesienne uściski Anna


5

Piękny, klimatyczny dom, w którym można tak po prostu pobyć. Do tego przeurocza Pani Właścicielka. Na pewno wrócimy (jeśli tylko uda nam się znaleźć wolny termin w tym wspaniałym miejscu!).

Host: Anna
2022-09-23

Dziękuję, pozdrawiam, zapraszam:-)


5

To magiczne miejsce, gdzie "wszystko się zgadza". Natura współgra z domem, a on z nią. Dom jest przepiękny, wszystko jest spójne, każdy detal dopracowany. Żywe obrazy za oknem zmieniające się wraz z porą dnia, czy kapryśnością pogody, to ogromny atut tego miejsca. Poranna kawa z widokiem, wieczorne pogaduchy w hamaku, czy przy kominku i wszechobecne uczucie spokoju oraz ukojenia. Zdjęcia nie oddają uroku tego miejsca. Tu trzeba być, to trzeba poczuć, tego nie da się opisać. Jeśli chodzi o sprawy przyziemne, to w Wygnanowicach znajdziesz wszystko co niezbędne do życia. Gospodarze zadbali o każdy detal, od kuchni wyposażonej w produkty spożywcze (chleb, jaja, masło, makarony, etc. wszystko zgodnie z opisem), przyprawy, niezbędne akcesoria, poprzez łazienkę z apteczką, ręczniki, art. higieniczne, aż po saunę, strefę relaksu i salę z akcesoriami do jogi. Niesamowite miejsce i energia, dla każdego kto szuka spokoju i zanurzenia się w naturze. To miejsce stworzone przez cudownych ludzi i to widać i czuć w każdym zakamarku Domu nad Źródłami.

Host: Anna
2022-09-20

Dziękuję za podzielenie się odczuciami :-) Pozdrawiam ciepło


5

Klimatyczny, surowy, komfortowy, z szacunkiem dla otaczającej przyrody, wyjątkowy dom, w którym życie, na chwilę zwalnia bieg… Miejsce, do którego chce się wracać ♥️

Host: Anna
2022-09-20

Dziękuję Pani Karolino , pozdrawiam serdecznie:-)


5

Pobyt w tym cudownym miejscu utwierdził mnie tylko w przekonaniu, ze magiczne miejsca istnieja :) Spokój, cisza, relax, nagle CZAS na wszystko (przeczytane 3 ksiazki)!MAGIA! Polecam z całego serducha wszystkim tym, którzy szukaja odskoczni od zgiełku miasta i codziennej bieganiny. Pani Gospodarz, Pani Ania, swietna kobieta. Rozmowa na pozegnanie mogłaby trwac bez konca ;) Polecony masaz Ma-Uri, równiez u Pani Ani- sztuka sama w sobie. Jeszcze raz dziękuje!

Host: Anna
2022-04-12

Dziękuję bardzo za miłe słowa Pani Olu. Magia działa w dwie strony:-)