Folwark Wrzosówka  - review

5

"Folwark Wrzosówka" to wspaniałe miejsce, pięknie urządzone i funkcjonalne. Można się zrelaksować od samego patrzenia na niebanalny wystrój wnętrz i piękny ogród. A do tego widoki dookoła - kojąca natura. Można spędzać miło czas na terenie folwarku - w sali zabaw na poddaszu (idealna w deszczowe dni, szczególnie dla dzieci), w jacuzzi, w leśnym SPA, nad malowniczo położonym stawem, wśród drzew owocowych... ale można też wybrać się na wycieczki: piesze, rowerowe lub samochodowe w piękne miejsca w niedalekiej okolicy. Polecamy! Sami chętnie wrócimy, Agnieszka&Robert.


5

Było wspaniale!!! Folwark Wrzosówka to niesamowite miejsce z dala od świata prowadzone przez przemiłych, niesamowitych, pełnych pomysłów ludzi, u podnóża Gór Izerskich z widokiem na Izery i Karkonosze, ze stadkiem owiec wrzosówek, kóz i osiołków, gdzie spędziliśmy sielankowy weekend rozkoszując się pięknem dzikiej przyrody i delektując pysznym jedzonkiem. Musimy tu wrócić!!! Polecamy bardzo gorąco to wyjątkowe miejsce!!! Justyna i Paweł


5

Super miejsce z klimatem. Marzyliśmy o takim relaksie i spokoju. Ogromna przestrzeń, cisza, natura... :) 2-latek zachwycony - mnóstwo atrakcji dla najmłodszych gości. Szczerze polecamy i na pewno tu wrócimy :).

Host: Kamil i Joanna
2022-04-21

Ale ekstra! Bardzo miło nam to słyszeć. Dziękujemy za wystawienie opinii. Do zobaczenia.


5

Wyjątkowe miejsce! Cicho, spokojnie, blisko natury. Dokładnie tego oczekiwaliśmy po tym wyjeździe. Miejsce pozwala się zrelaksować i wypocząć. Przemiła obsługa i pyszne śniadania. Dom czysty, schludny. Widok z okien cudowny, szczególnie w nocy! Polecamy wszystkim, chcącym się odciąć od zgiełku miasta.

Host: Kamil i Joanna
2022-03-10

Super!!!Bardzo się cieszymy. Dziękujemy za odwiedziny i pozostawienie po sobie opinii. Mamy nadzieję, że zapakowaliście ze sobą całą torbę wspomnień. Do zobaczyska.


5

Piękne miejsce, super gospodarze, pyszne śniadania . Piękne i zadbane miejsce. Dobrze wydane pieniądze :) Polecamy

Host: Kamil i Joanna
2022-03-10

Dziękujemy za opinię. Poczuliśmy się jakby w ramach niespodzianki napełniono nam bak do pełna...możemy jechać dalej. Dziękujemy Anna.


5

Wspaniałe miejsce! Bez dwóch zdań maksymalna ocena - wszystko jest dopracowane do perfekcji. Do teraz jestem zdumiony, że da się tak perfekcyjnie urządzić i utrzymać miejsce odwiedzane przez tak wiele osób! Zdecydowanie polecam jako miejsce zarówno do wypoczynku jak i bazę wypadową w pobliskie góry!

Host: Kamil i Joanna
2021-11-08

Dziękujemy Tomek. Jesteśmy niezmiernie szczęśliwi, że możemy gościć ludzi tak świadomie podróżujących i otwartych na doznania estetyczne : ) Wielkie dzięki prosto z serducha za docenienie miejsca i wkładu naszej pracy. Pozdrowienia Asia i Kamil.


5

Jak zawsze miejsce ugościło mnie ciepłą, domową atmosferą. Miejsce szczególne na mapie noclegowej Pogórza Izerskiego. Na pewno wrócę! Pozdrawiam. Madzia

Host: Kamil i Joanna
2021-11-08

Dziękujemy za opinię. Było nam bardzo miło gościć Ciebie w naszych progach. Do zobaczenia w przyszłości. Asia i Kamil.


5

Folwark Wrzosówka zostawił u nas wspaniałe wspomnienia i wielki podziw dla genialnych umiejętności Właścicieli, którzy stworzyli tam niebo na ziemi :)) Wspaniale miejsce dla zmęczonych codziennością dusz ! Pyszne jedzenie i uroczy klimat. Na pewno tu wrócimy !!!

Host: Kamil i Joanna
2021-07-07

Dzień dobry, Cześć Agata.BARDZO DZIĘKUJEMY. Piękna opinia...dodająca skrzydeł oraz cudotwórczych mocy : ) Właśnie dlatego robimy to co robimy...dzięki, że nam o tym przypomniałaś. Pozdrawiamy. Asia i Kamil.


5

Świetne miejsce, przemili właściciele i obsługa - można się oderwać od pędzącego świata. Idealne na odpoczynek na miejscu, ale też wypad w góry. Na pewno jest to miejsce, do którego się wraca :)

Host: Kamil i Joanna
2021-11-08

Cześć Natalia. Bardzo dziękujemy za Twoją opinię to dla nas super ważne : ) Rozumiemy, że jesteśmy umówieni w przyszłości więc DO ZOBACZENIA u progu. Asia i Kamil.


5

Idealne miejsce, żeby uciec od miejskiego zgiełku i się wyciszyć. Można nacieszyć oko pięknymi widokami, zwłaszcza siedząc i odpoczywając w jacuzzi. Polecam z całego serca :D

Host: Kamil i Joanna
2021-11-08

Dziękujemy Justyna. Wspaniale, że chciałaś podzielić się wrażeniami z pobytu u nas. Przesyłamy słońce : ) Do zobaczenia. Asia i Kamil.


5

Cudowne miejsce, pełne uroku - wnętrze domu i otoczenie zachwyca każdym szczegółem. Z pewnością można we Wrzosówce zapomnieć o świecie i odpocząć:) idealnie na każdą pogodę. Pasja, spokój i natura! Polecamy...

Host: Kamil i Joanna
2021-11-08

Cześć Aneta. Bardzo dziękujemy, że tak wczuliście się w atmosferę tego miejsca i trafnie odebraliście jego założenia. Życzymy sobie samych takich gości : ) Wpadnijcie jeszcze kiedyś. Pozdrawiamy. Gospodarze i Zespół Folwarku Wrzosówka.


5

Odwiedzając różne miejsca często słyszy się te słowa: "czujcie się jak u siebie w domu". Nigdy, nigdzie nie czułem się tak bardzo w domu jak we Folwarku Wrzosówka. Dziękuję <3 Do zobaczenia!

Host: Kamil i Joanna
2021-11-08

Hej Maciej. Aż nas wzruszyłeś...DZIĘKUJEMY !!! Jesteście zawsze mile widziani. Do zobaczyska. Zespół Folwarku Wrzosówka.


5

Miejsce przecudowne. Dom klimatyczny. Śniadania przepyszne. Dzieci zachwycone. Krajobraz jak z bajki. Polecam.

Host: Kamil i Joanna
2021-11-08

Dziękujemy Iza. Właśnie tak chcieliśmy aby był odbierany Folwark... po takich opiniach czujemy, że to marzenie się powoli spełnia. Pozdrawiamy Was gorąco. Cały Zespół Folwarku Wrzosówka.


5

Piękne miejsce w jeszcze piękniejszej lokalizacji. Cisza i spokój zakłócane jedynie przez dobiegające odgłosy owiec i osiołków pasących się na łące obok :)

Host: Kamil i Joanna
2021-11-08

Dziękujemy za opinię Mateusz. Super ! Gość szczęśliwy to Gospodarz szczęśliwy : ) Pozdrowienia Asia i Kamil.


5

Amazing place! The house is just incredible with all what you need for a perfect journey! 100% recommended! And for sure we will come back =) Alexis M.

Host: Kamil i Joanna
2021-11-08

Thank you Alexis for your review . This is very important for us. See you next time. Dream team Folwarku Wrzosówka : )


5

Nic dodac nic ujac , przemili ludzie, wspaniale miejsce super okolice. Polecam w 100% ! Napewno tu wrocimy. Miejsce w ktorym czas sie zatrzymuje I mozna na chwile zapomniec o wszystkim. Jeszcze raz dziekuje.za super goscine I pozdrawiamy !

Host: Kamil i Joanna
2021-11-08

Cześć Michał. Piękna opinia taka szczera i na luzie. To my DZIĘKUJEMY. Zespół Folwarku Wrzosówka.


Characters left 5000