Folwark Wrzosówka  - review

5

W folwarku spędziliśmy weekend z dziećmi. Samo miejsce bardzo klimatyczne, urządzone z dbałością o detale na styku klasyki i nowoczesności. Pokój bardzo przestronny i komfortowy. Smaczne śniadania z lokalnych produktów w formie szwedzkiego stołu, możliwość zamówienia obiadów (również bardzo smaczne) . Bardzo pozytywnie zaskoczyło nas bogate zaplecze dla dzieci, MEGA klimatyczne poddasze z atrakcjami zarówno dla dzieci jak i dorosłych, plac zabaw, zwierzęta, duży ogród , jacuzzi z widokiem na Karkonosze. Dodatkowym atutem na długie jesienne i zimowe wieczory jest salon/sala kinowa z kominkiem. W pobliżu trasy spacerowe w sam raz dla małych turystów (polecam zapytać pana Adama ;) , obsługa bardzo miła i pomocna. Na pewno jeszcze wrócimy! Pozdrowienia od Hani i Jeremiego

Host: Kamil i Joanna
2024-01-06

Dziękujemy Tomasz. Siła tej opinii może załatać dziury. Jeszcze raz wielkie DZIĘKI. Serdeczności. Zespół Folwarku Wrzosówka.


5

Dziękujemy za możliwość spędzenia u Was czasu! Piękne miejsce, pyszne śniadania, spokojna i cicha okolica. Folwark zrobił na nas ogromne wrażenie, polecam każdemu! Pozdrawiam Pana opiekującego się kozuchami, osiołami, owcami i kotuchami 😁 5 gwiazdek to zdecydowanie za mało!

Host: Kamil i Joanna
2024-01-06

Dzięki Przemysław. Super opinia. Ogromnie się cieszymy. Zrobiłeś nam dzień. Zespół Folwarku Wrzosówka.


5

Bardzo ładnie, stylowo urządzone wnętrza, teren zielony. Zwierzęta przyjazne, na karmienie można się umawiać podczas śniadania. Bufet śniadaniowy różnorodny, potrawy z jaj serwowane są świeże, przygotowywane na bieżąco. Miejsce ciche, spokojne, a mimo to z dobrym dojazdem.

Host: Kamil i Joanna
2024-01-06

Hanno, bardzo dziękujemy za miłą opinię. Pozdrawiamy. 🌼 Zespół Folwarku Wrzosówka


5

Miejsce absolutnie przepiękne, żałujemy że tak krotko było nam dane tam spędzać czas. Śniadania przepyszne, urozmaicone, tatarek wyborny ! Wspaniali właściciele :) Folwark Wrzosówka uosabia błogość, sielankę. Polecam każdemu kto chce się wyciszyć, odpocząć w jacuzzi czy saunie, poczytać książkę na leżaku, wieczorem rozpalić ognisko lub posiedzieć na tarasie i posłuchać natury. Wybitne miejsce na mapie Dolnego Śląska.

Host: Kamil i Joanna
2024-01-06

Dzięki Twojej opinii poczuliśmy się wysocy do nieba i silni jak Obelix ; ) a nasza praca wskoczyła w rankingu ważnych branży na wyższy poziom. Dzięki Karolina. Asia i Kamil wraz z Zespołem.


5

Przepiękne miejsce stworzone z ogromną pasją i miłością – i to czuć! Niesamowite widoki, atmosfera bez zadęcia, kojąca cisza, mnóstwo zieleni, domowy obiad. Strych to jakiś kosmos i spełnienie marzeń z dzieciństwa.😊Pani Basia i pan Adam (dziękujemy za ciekawostki i miłe towarzystwo) dopełniają magii tego miejsca. I są zwierzątka, a zwierzątka są super. Do zobaczenia!

Host: Kamil i Joanna
2024-01-06

Bardzo dziękujemy Aleksandro za tak radosną opinię. Mamy wrażenie, że odgadłaś ,, klucz" miejsca i jego sedno. Jeszcze raz dzięki. Zespół Folwarku Wrzosówka


5

Powiedzieć, że to miejsce jest wspaniałe to jak nic nie powiedzieć. Cudowna spokojna lokalizacja, dom przepięknie urządzony, dbałość o szczegóły zrobiła na nas ogromne wrażenie. Ludzie przemili, jedzenie pyszne, na pewno tu wrócimy. Gorąco polecam.

Host: Kamil i Joanna
2023-05-24

Och! Dzięki Bogumił. Jest nam mega miło. Ta opinia grzeje serducho


5

Świetne i klimatyczne miejsce. Cisza i relaks zagwarantowane. Wspaniała obsługa :) Polecam każdemu!

Host: Kamil i Joanna
2023-05-24

Cieszymy się, że poczuliście się prawdziwie zrelaksowani. Zawsze koniec końców właśnie o to odprężenie od palców u stóp po rzęsy : ) chodzi w takich wyjazdach. Dzięki za opinię Dominika.


5

Byliśmy na krótko, ale to miejsce zdecydowanie nas zauroczyło. Cudowny dom z duszą, piękna przestrzeń, śpiew ptaków o poranku. Widać ogrom pracy włożony by wszystko utrzymać na takim poziomie. Było nam sielsko i wygodnie. Z miłą chęcią wrócimy do Folwarku, oby na dłużej.

Host: Kamil i Joanna
2023-05-24

Bardzo Dziękujemy za docenienie zarówno samego miejsca jak i pracy ludzi za tym stojących. Przesyłamy good vibes i zapraszamy ponownie.


5

"Folwark Wrzosówka" to wspaniałe miejsce, pięknie urządzone i funkcjonalne. Można się zrelaksować od samego patrzenia na niebanalny wystrój wnętrz i piękny ogród. A do tego widoki dookoła - kojąca natura. Można spędzać miło czas na terenie folwarku - w sali zabaw na poddaszu (idealna w deszczowe dni, szczególnie dla dzieci), w jacuzzi, w leśnym SPA, nad malowniczo położonym stawem, wśród drzew owocowych... ale można też wybrać się na wycieczki: piesze, rowerowe lub samochodowe w piękne miejsca w niedalekiej okolicy. Polecamy! Sami chętnie wrócimy, Agnieszka&Robert.

Host: Kamil i Joanna
2022-12-12

Dziękujemy, szalenie miło nam to słyszeć. Teraz to będzie pioruńsko dobry dzień : ) Pozdrowienia dla Was.


5

Było wspaniale!!! Folwark Wrzosówka to niesamowite miejsce z dala od świata prowadzone przez przemiłych, niesamowitych, pełnych pomysłów ludzi, u podnóża Gór Izerskich z widokiem na Izery i Karkonosze, ze stadkiem owiec wrzosówek, kóz i osiołków, gdzie spędziliśmy sielankowy weekend rozkoszując się pięknem dzikiej przyrody i delektując pysznym jedzonkiem. Musimy tu wrócić!!! Polecamy bardzo gorąco to wyjątkowe miejsce!!! Justyna i Paweł

Host: Kamil i Joanna
2022-12-12

Justyno❤, Pawle po tej opinii nie chodzimy...latamy : ) Jesteśmy ogromnie szczęśliwi. Dzięki Wielkie za chęć spisania wrażeń z pobytu. Do zobaczenia w przyszłości.


5

Super miejsce z klimatem. Marzyliśmy o takim relaksie i spokoju. Ogromna przestrzeń, cisza, natura... :) 2-latek zachwycony - mnóstwo atrakcji dla najmłodszych gości. Szczerze polecamy i na pewno tu wrócimy :).

Host: Kamil i Joanna
2022-04-21

Ale ekstra! Bardzo miło nam to słyszeć. Dziękujemy za wystawienie opinii. Do zobaczenia.


5

Wyjątkowe miejsce! Cicho, spokojnie, blisko natury. Dokładnie tego oczekiwaliśmy po tym wyjeździe. Miejsce pozwala się zrelaksować i wypocząć. Przemiła obsługa i pyszne śniadania. Dom czysty, schludny. Widok z okien cudowny, szczególnie w nocy! Polecamy wszystkim, chcącym się odciąć od zgiełku miasta.

Host: Kamil i Joanna
2022-03-10

Super!!!Bardzo się cieszymy. Dziękujemy za odwiedziny i pozostawienie po sobie opinii. Mamy nadzieję, że zapakowaliście ze sobą całą torbę wspomnień. Do zobaczyska.


5

Piękne miejsce, super gospodarze, pyszne śniadania . Piękne i zadbane miejsce. Dobrze wydane pieniądze :) Polecamy

Host: Kamil i Joanna
2022-03-10

Dziękujemy za opinię. Poczuliśmy się jakby w ramach niespodzianki napełniono nam bak do pełna...możemy jechać dalej. Dziękujemy Anna.


5

Wspaniałe miejsce! Bez dwóch zdań maksymalna ocena - wszystko jest dopracowane do perfekcji. Do teraz jestem zdumiony, że da się tak perfekcyjnie urządzić i utrzymać miejsce odwiedzane przez tak wiele osób! Zdecydowanie polecam jako miejsce zarówno do wypoczynku jak i bazę wypadową w pobliskie góry!

Host: Kamil i Joanna
2021-11-08

Dziękujemy Tomek. Jesteśmy niezmiernie szczęśliwi, że możemy gościć ludzi tak świadomie podróżujących i otwartych na doznania estetyczne : ) Wielkie dzięki prosto z serducha za docenienie miejsca i wkładu naszej pracy. Pozdrowienia Asia i Kamil.


5

Jak zawsze miejsce ugościło mnie ciepłą, domową atmosferą. Miejsce szczególne na mapie noclegowej Pogórza Izerskiego. Na pewno wrócę! Pozdrawiam. Madzia

Host: Kamil i Joanna
2021-11-08

Dziękujemy za opinię. Było nam bardzo miło gościć Ciebie w naszych progach. Do zobaczenia w przyszłości. Asia i Kamil.


5

Folwark Wrzosówka zostawił u nas wspaniałe wspomnienia i wielki podziw dla genialnych umiejętności Właścicieli, którzy stworzyli tam niebo na ziemi :)) Wspaniale miejsce dla zmęczonych codziennością dusz ! Pyszne jedzenie i uroczy klimat. Na pewno tu wrócimy !!!

Host: Kamil i Joanna
2021-07-07

Dzień dobry, Cześć Agata.BARDZO DZIĘKUJEMY. Piękna opinia...dodająca skrzydeł oraz cudotwórczych mocy : ) Właśnie dlatego robimy to co robimy...dzięki, że nam o tym przypomniałaś. Pozdrawiamy. Asia i Kamil.


5

Świetne miejsce, przemili właściciele i obsługa - można się oderwać od pędzącego świata. Idealne na odpoczynek na miejscu, ale też wypad w góry. Na pewno jest to miejsce, do którego się wraca :)

Host: Kamil i Joanna
2021-11-08

Cześć Natalia. Bardzo dziękujemy za Twoją opinię to dla nas super ważne : ) Rozumiemy, że jesteśmy umówieni w przyszłości więc DO ZOBACZENIA u progu. Asia i Kamil.


5

Idealne miejsce, żeby uciec od miejskiego zgiełku i się wyciszyć. Można nacieszyć oko pięknymi widokami, zwłaszcza siedząc i odpoczywając w jacuzzi. Polecam z całego serca :D

Host: Kamil i Joanna
2021-11-08

Dziękujemy Justyna. Wspaniale, że chciałaś podzielić się wrażeniami z pobytu u nas. Przesyłamy słońce : ) Do zobaczenia. Asia i Kamil.


5

Cudowne miejsce, pełne uroku - wnętrze domu i otoczenie zachwyca każdym szczegółem. Z pewnością można we Wrzosówce zapomnieć o świecie i odpocząć:) idealnie na każdą pogodę. Pasja, spokój i natura! Polecamy...

Host: Kamil i Joanna
2021-11-08

Cześć Aneta. Bardzo dziękujemy, że tak wczuliście się w atmosferę tego miejsca i trafnie odebraliście jego założenia. Życzymy sobie samych takich gości : ) Wpadnijcie jeszcze kiedyś. Pozdrawiamy. Gospodarze i Zespół Folwarku Wrzosówka.


5

Odwiedzając różne miejsca często słyszy się te słowa: "czujcie się jak u siebie w domu". Nigdy, nigdzie nie czułem się tak bardzo w domu jak we Folwarku Wrzosówka. Dziękuję <3 Do zobaczenia!

Host: Kamil i Joanna
2021-11-08

Hej Maciej. Aż nas wzruszyłeś...DZIĘKUJEMY !!! Jesteście zawsze mile widziani. Do zobaczyska. Zespół Folwarku Wrzosówka.