Dolina Symsarny - review

5

Jedno z najlepszych miejsc do wypoczynku w jakich bylam - w Dolinie Symsarny jest doslownie wszystko, czego potrzeba, by sie zrelaksowac. Piekne ogromne okna z widokiem na las i jezioro, cisza i spokoj, wspanialy i co wazne, prywatny zakatek SPA z balia, sauna i specjalnym pokojem do masazu. I towarzystwo wspanialego pieska :) Spedzilam tam niezapomniane chwile z przyjaciolkami swietujac urodziny. Mam nadzieje, ze niebawem wroce do Panstwa, by cieszyc sie tym miejscem jeszcze nie jeden raz!


5

Wspaniałe miejsce. Widać, że Gospodarze włożyli w nie dużo serca i cały czas starają się, aby ich goście czuli się komfortowo. Dom przepiękny, zadbany w każdym calu i świetnie wyposażony. Na miejscu jest wszystko, o czym moglibyśmy zamarzyć. Wielka dbałość o szczegóły i komfort gości. Już zdecydowaliśmy, że wracamy tam latem, tym razem z lunetą zamiast lornetki, bo nocne niebo nad Doliną Symsarny oszałamia. Jeszcze raz dziękujemy p. Agnieszce i p. Michałowi za wszystko.


5

"Pyszne" miejsce. Bardzo komfortowy dom i doskonale wyposażony dom, ogromne okna, duży taras i pomost, cisza i spokój, warmiński raj. Będę wracać, to już postanowione.

Host: Agnieszka
2022-09-19

Dziękujemy Pani Haniu za opinię i zapraszamy ponownie::):). Pozdrawiamy Aga i Michał


5

Dolina Symsarny jest świetna. Czysty, przestronny dom i piękne widoki dookoła. No i super sauna i jacuzzi :) Idealne miejsce na odpoczynek.

Host: Agnieszka
2022-08-12

Dziękujemy serdecznie Panie Szymonie ::)) Pozdrawiamy Aga, Michał i Pati :))


5

Cudowne miejsce i cudowni właściciele. Dom przepiękny. Widać, że włożono serce i wiele trudu w jego urządzenie. Wyposażony nawet lepiej niż niektórzy mają w swoich domach :) Te wielkie okna robią robotę, bo nawet przy niepogodzie można przez nie podziwiać widok na jezioro. Niczego nam nie brakowało, no może poza pogodą ale i tak było super i bardzo żałujemy, że byliśmy tylko na weekend! Każdy znalazł coś dla siebie. A wieczorem relaks w stefie SPA. I nie moge nie wspomnieć o tym przepysznym bochenku chleba, który czekał na nas jeszcze ciepły jak przyjechaliśmy:) Na pewno tam wrócimy!

Host: Agnieszka
2022-06-03

Dziękujemy bardzooo ::)) z chlebem sie udało, bo to różnie z nim bywa ::)) Pani Marto a ja nie mogę nie wspomnieć o Waszej cudownej malutkiej córeczce, która była taka dzielna i spacerowała sobie z Pati :::)) a niewiele większa od niej 😅 Dzięki za docenienie wyposażenia kuchni :) i na kolejny przyjazd postaramy się zamówić więcej słońca ::)) Pozdrawiamy Aga Michał i Patrycja ::))


5

Cudowne miejsce należące do cudownych ludzi. Intymna atmosfera. Piękne widoki. Duży przestronny dom. Otoczenie daje możliwość na pełen relaks. Wisienka na torcie to strefa Spa. Wrócimy na pewno. Dziękujemy.

Host: Agnieszka
2022-05-26

Panie Pawle i Agnieszko :) Czekamy na Was ponownie :)) bardzo miło było Was u nas gościć. Dziękujemy za ciepłe słowa. Z tą naszą cudownością to kwestia gustu 😉 ale napewno staramy się by goście poczuli się u nas wyjątkowo:) Cieszymy sie , że kiedyś wrócicie :) z Panią Agnieszką upieczemy wspólnie chleb :::)) Aga i Michał


5

„Marian, tu jest jakby luksusowo 😀”-ten cytat najlepiej oddaje klimat tego miejsca. A potem już tylko lepiej. Dom bardzo czysty i wyposażony od A do Z w bardzo wysokim standardzie. Tu niczego nie brakuje. Jest także ekspres do kawy 😀. To miejsce z bardzo dobrą aurą, w którym można się zrelaksować. Widok z okien cudowny. Jezioro, kaczki, czaple, bociany, jaskółki… W ciągu dnia kajaki, rower wodny, łódka, leżaki, kawa na tarasie z pięknym widokiem na jezioro, a wieczorem ognisko i grill. Chłodniejsze wieczory umila rewelacyjny kominek. Właściciele super! Pani Agnieszko, Panie Michale bardzo dziękujemy za miłe przyjęcie. Mieliśmy u Was bardzo dobry czas. A Pati skradła nasze serca ❤️.

Host: Agnieszka
2022-05-26

Witamy Panie Marcinie :) Bardzo dziękujemy za te słowa a najbardziej cieszy nas uczucie dobrej aury u nas :)))) Cieszymy się, że jej u nas doświadczyliście. Pal licho z expresem do kawy ::)) najważniejszy jest pozytywny kontakt gospodarzy i gości i tego doświadczyliśmy z Wami :) Pozdrawiamy Aga Michał i Patrycja też podaje łapkę ::))


5

Tegoroczna majówka była naszym drugim, ale nie ostatnim pobytem w Dolinie..kolejny mamy już zaplanowany 😍🙈 uwielbiamy to miejsce! Jest tu wszystko czego trzeba, aby odpocząć- pięknie i funkcjonalnie urządzony dom, zapierające dech widoki i mnóstwo atrakcji ( dla aktywnych i tych mniej też) oraz energia! Niepowtarzalna! Dopełnieniem całości są przecudni Gospodarze, którzy spełniają życzenia nawet najbardziej wymagających 😜 polecamy Dolinę z całego serducha!

Host: Agnieszka
2022-05-12

Pani Paulino bardzo dziękujemy za opinię i tak budujące słowa:)) cieszymy sie, że do nas wracacie!!! A najbardziej cieszy to, że wszystkie atrakcje, które przygotowaliśmy cieszą się dużym powodzeniem”) a w Waszej przemiłej grupowe znajomych to już napewno ::)) Czekamy na Was z przyjemnością :) Aga i Michał


5

Miejsce bez słabych punktów. Piękne, komfortowe i w otoczeniu cudownej przyrody - to co lubimy najbardziej. Spędziliśmy super kilka dni wraz z pieskiem. Fajni gospodarze, nie da się nudzić i wrócimy na pewno! ❤️

Host: Agnieszka
2022-04-29

Bardzo dziękujemy Pani KASIU:) Bardzo miło Was wspominamy a piesek cudowny :) Pozdrawiamy i czekamy ponownie :) Aga i Michał wraz z Patrycją :)


5

To miejsce nie ma słabych punktów :) udało nam się cudownie wyłączyć. Przepiękne okoliczności przyrody, super wygodny dom i dyskretni fajni Gospodarze. Gorąco polecam!

Host: Agnieszka
2022-04-25

Dziękujemy Pani Jolu za miłe słowa i zapraszamy ponownie :) Aga i Michał


5

Miejsce jest Rewelacyjne! Duży dom, wyposażony dokładnie we wszystko co jest potrzebne. Okolica i przestrzeń zapiera dech w piersiach. Gospodarz bardzo pomocni i mili. Kontakt z Nimi był błyskawiczny! Pani Agnieszka jest świetna. Obchodziłam w tym pięknym miejscu urodziny, więc gospodarze zadbali nawet o torcik dla mnie. Jest to naprawdę wyjątkowe miejsce, jeżeli ktoś szuka ciszy, spokoju i własnego spa. Dom ma dwie pięknie urządzone sypialnie, jeszcze jeden pokój, salon z kominkiem i cudnym widokiem oraz dwie łazienki ( w jednej wanna z widokiem na jezioro). Myślę, że właściciele pomyśleli o wszystkim co może być potrzebne. Oprócz tego mnóstwo atrakcji dla każdego: bania z hydromasażem, sauna (wszystko to znajduje się nad samym jeziorem). Kajaki, Sup, łódka, rower wodny... przede wszystkim natura... wyjątkowe widoki ..cisza. Byliśmy tam we dwójkę, ale dom jest bardzo duży i świetnie sprawdzi się na wypady w większym gronie. Na miejscu korzystaliśmy również z masaży, które są za dodatkową opłatą i można dopasować termin. Fizjoterapeutka na 6. Bardzo polecamy wybranie również tej opcji. Pani Emilia jest specjalistą i zdecydowanie wie co robi!! Bardzo bardzo polecam!! byłam już w wielu miejscach, ale to jest magiczne.

Host: Agnieszka
2022-01-10

Dziękujemy Pani Beato !!!!!! Bardzo nam miło, że tak dobrze nas wspominacie. Nie tylko samą DOLINĘ ale też malutką niespodziankę urodzinową. Do tej pory wspominamy Państwa długieeee wylegiwanie się w balii ::)) Wspaniałe !!! Dziękujemy też za słowa uznania dla Emilki, przekażemy pochwały ::)) POZDRAWIAMY Dziękujemy i zapraszamy ponownie Aga i Michał


5

Wspaniałe miejsce. Przepiękny dom, położony nad samym brzegiem jeziora. Co z tego że deszcz za oknem jak można na niego patrzeć zza wielkich okien siedząc przy cieplutkim kominku. Co z tego że mróz i śnieg jak można wygrzewać się w cieplutkiej balii, czy w saunie. Poza tym cisza, spokój natura. Lisy przebiegające po zamarzniętej tafli jeziora. Widać że to miejsce jest stworzone z sercem i gospodarze naprawdę dbają o swoich gości w trakcie pobytu. Odpoczęliśmy i z pewnością będziemy chcieli wrócić. Dziękujemy za gościnę!

Host: Agnieszka
2022-01-04

Dziękujemy bardzo Pani Aleksandro ::)) Fajnie, że daliście się namówić na gorącą balie. Mam nadzieję, że będziecie mile wspominać męża namowy ;;;;)))))) na tę atrakcje. Zapraszamy Państwa i następnym razem namówimy na morsowanie ::) Aga i Michał


5

Długo myślałem co by tu o Państwie napisać, żeby słowami oddać to co zastaliśmy na miejscu, a jest o czym mówić. Zacznijmy od samego miejsca, piękny, funkcjonalny dom w którym niczego nie brakuje, a przede wszystkim miejsca. Świetnie wyposażona kuchnia, sypialnie ładnie i przytulnie urządzone, z wygodnymi łóżkami i telewizorem każda. W salonie znajduje się wygodna kanapa która mogłaby spokojnie pełnić funkcję wygodnego łóżka i klimatyczny kominek który skutecznie sprawia że każda wieczorna herbata czy pochmurny dzień przy grach rodzinnych (które również znajdują się na wyposażeniu domu) nabierają dodatkowego, bardzo miłego charakteru. Rezerwując dom byłem niemalże pewny że to dom będzie „główną atrakcją” Naszego pobytu, nie mogłem się bardziej mylić. Do dyspozycji gości w sąsiedztwie domu czeka miejsce na ognisko, wiata pod którą można urządzić grilla czy rowery którymi goście mogą zwiedzać najbliższą okolicę. Wokół domu rozpościera się odbierający dech piękny Warmiński krajobraz w którym nie brak pól, lasów i wspaniałego jeziora, które o poranku robi nie lada wrażenie. Na gości czeka również prywatny pomost a dom i jezioro dzieli nie więcej niż 20-50m. Wartym uwagi jest też fakt że w cenie pobytu na gości czekają kajaki, rower wodny czy łódka którą można wypłynąć na jezioro żeby podziwiać okolicę w kompletnym odosobnieniu. No może poza kilkoma wędkarzami którzy raz na jakiś czas pojawiają się w oddali nie ujmując ani prywatności ani uroku temu miejscu. Za stosunkowo niewielką opłatą można również skorzystać z domowego SPA w którego skład wchodzi kącik z masażami (niestety tym razem nie skorzystałem ale na pewno nadrobię zaległości następnym razem 😁) Balia z hydromasażem która nawet jesienno-zimową porą potrafi ogrzać chłodne wieczory oraz sauna która jest dostępna tuż obok balii i gabinetu masażu. Wielkim, ogromnym i niezaprzeczalnym plusem jest cisza, spokój i prywatność jakiej wśród innych ofert ze świecą szukać, ale o tym każdy z gości musi przekonać się sam, bo warto :) Nie mogę też pominąć gospodarzy w tej opinii. Razem z partnerką przyjechaliśmy późnym wieczorem, mimo to Pani Agnieszka i Pan Michał czekali na Nas w ciepłym domu z butelką wina która naprawdę świetnie ujęła wszelkich niedogodności jakie sprawiła Nam długa droga ze Szczecina. W każdej chwili mogliśmy zadzwonić lub napisać, a gospodarze byli tuż obok aby zapewnić jak najlepsze wrażenie związane z naszym pobytem. Dodatkowego uroku dodaje bardzo przyjazna i towarzyska psina Pati która na pewno przyjdzie przywitać gości którzy zdecydują się na pobyt i dotrzyma towarzystwa przy jakichkolwiek aktywnościach na dworze, będąc przy tym nienachalną i bardzo łagodną towarzyszką. Na koniec największy minus który podczas naszego pobytu zauważyłem mianowicie brak miarki kuchennej, delikatnym żartem kończąc :) Miejsce godne polecenia każdemu, tym szukającym wytchnienia od pędu codziennych obowiązków w zaciszu Warmińskich uroków przyrody, tym którzy aktywnie spędzają urlop na rowerze, w kajaku czy na łódce, tym podróżującym w dwójkę, tym którzy szukają miejsca na urlop z dziećmi czy tym którzy wraz ze znajomymi szukają miejsca na wspólny, pamiętny urlop. Wszystkich tych którzy zdecydują się tu przyjechać na pewno z otwartymi ramionami przywitają niesamowici ludzie i za razem gospodarze. Z czystym sercem mogę polecić to miejsce każdemu kto szuka idealnego miejsca na dłuższy urlop lub krótki weekend. Strzał w 10-tkę! Pozdrawiamy serdecznie i wyczekujemy ponownej wizyty w Dolinie Symsarny. Mateusz i Weronika

Host: Agnieszka
2021-11-23

Ahhhhhh Panie Mateuszu !!!!! Ale nas Państwo zaskoczyli tak obszerną opinią!!!!!! Bardzo nam miło ;;;;;;))))))) Cieszymy się, że nie umkną Państwu żaden szczegół w naszej Dolinie. My dziękujemy za Wasz pobyt, kulturę osobistą pomino młodego wieku a wiadomo różnie z tym bywa, szczególnie na takich wyjazdach. Cieszymy się, że Pani Weronice podobała się niespodzianka::)) My jako gospodarze też polecamy takich gości jak Państwo :)) mamy nadzieje, że już niedługo będzie tez możliwość wystawienia opinii o gościach na slowhop. ::)) Macie 10!! Dziękujemy jeszcze raz i zapraszamy ponownie, popływacie może wtedy żaglówką. :) Aga i Michał


5

Świetne miejsce. Właściciele zadbali o strefę relaksu oraz cały domek na najwyższym poziomie. Piękny parkiet i kominek. Panoramiczne okna i wspaniały widok. Bardzo ładne sezonowe dekoracje my akurat byliśmy w listopadzie i były piękne dynie i wrzosy w doniczkach i lampeczki. To miejsce pozwala odkryć mazury nawet w listopadowej aurze. Balia i sauna fenomenalne. Bardzo wysoka temperatura więc w chłodne dni można używać. Chleb bardzo smakowity! Dla pieska piękne łąki do spacerowania. Bardzo dziękujemy i nie możemy się już doczekać powrotu!

Host: Agnieszka
2021-11-17

Pani Kamilo bardzo dziękujemy za te piękne słowa i pochwały - wnętrz, widoków itd. A my dziękujemy Państwu za to że pomimo awarii w kuchni i braku w niej ciepłej wody nie zniechęciliście się i przyjechaliście do nas. Na szczęście jest zmywarka, także nie trzeba było moczyć naczyń do zmywania w miskach :::::)))) Dziękujemy za takich gości slowhop.;;]] bo wiadomo czasem zdarzają się awarie, pomimo że dom jest nowy a goście jednak bardzo wyrozumiali... Dziękujemy raz jeszcze za opinię i pobyt Pani Kamilo ::)) Do zobaczenia Aga i Michał


5

Obłędne miejsce!!! Magiczne i bardzo klimatyczne! Dom i jego sceneria jest jeszcze fajniejszy niż na zdjęciach. O totalny relaks i oderwanie od codzienności nietrudno!:) Właściciele to przejaw gościnności w najlepszym wydaniu a przygotowywane przez nich smakołyki zadowolą najbardziej wymagające podniebienie! Pychotka :))) na pewno wrócimy!

Host: Agnieszka
2021-11-02

Pani Marto bardzo dziękujemy za pobyt i miłe słowa. Jeszcze bardziej nas cieszy, że nasze przekąski Państwu smakowały ::)) Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie. Aga i Michał


5

Raj na ziemi to mało powiedziane. Wspaniali właściciele, wspaniała lokalizacja, wspaniałe miejsce, choć wspaniałe to nawet niewystarczające dla opisu tego miejsca. Polecamy, polecamy i jeszcze raz polecamy, z dziećmi, bez dzieci, z psem , w każdej konfiguracji! Wracamy oczywiście za rok ! Dziękujemy

Host: Agnieszka
2021-09-17

Dziękujemy Pani Ilono, że spędziła Pani urlop w naszym raju i wspaniale nas Pani wspomina ;;)))) Czekamy na Was za rok ;;;))) pozdrawiamy serdecznie. Aga i Michał


5

Rewelacja. Nie leży w naszym interesie pisanie takich opinii. Będzie coraz więcej chętnych do odwiedzenia Doliny. Ale co poradzić . 🤪 Zdjęcia z portalu nie oddają prawdy. Jest lepiej. Dom o wysokim komforcie. Nowoczesny. Można w nim przetrwać nawet tydzień marnej pogody. Kawa z ekspresu świetna. Polecam podwójne cappuccino. Perła to wieczorny seans w gorącej bani nad brzegiem jeziora. Mmmmmmm………. Strefa ciszy. I jest zupełnie cicho. No może trochę przeszkadzają drace się czaple szare… 🤣🤣 Cudownie wspominam wizyty Patrycji. Trzeba tam pojechać, żeby Ja poznać. Właściciele mega uważni, pomocni i dbający o wszystko. Generalnie? Miejsce jest cudowne. Polecamy z calego serca. Asia i Robert

Host: Agnieszka
2021-09-14

Bardzo dziękujemy za opinię ;;)) To prawda pogoda Wam nie dopisała ale z tak pozytywnym usposobieniem można przetrwać nawet huragan;; )) Czaple ciagle się drą a teraz pod koniec września doszło ryczenie jeleni ;;) Dziękujemy za cierpliwość do naszej Pati;;) Czasem się zdarza, że goście wręcz upominają się o zabawę z Patrycją tak jak w Waszym przypadku...;)) Pozdrawiamy i zapraszamy na żaglówkę w następnym roku. Aga i Michał


5

Jeżeli ktoś szuka spokojnego miejsca z dala od "dyskotek" nad jeziorami to z całą odpowiedzialnością mogę polecić Dolinę Symsarny. Bardzo ładny dom wyposażony w wysokim standardzie i z gustem. Pięknie zagospodarowana działka. Jedynym niewielkim minusem jest trochę zarośnięte dno jeziora co do końca nie jest przyjemne, ale chyba taki urok jeziora Luterskiego. Na szczęście gospodarze wynagradzają to dostępem do rowerów górskich, roweru wodnego, łódki, kajaku czy deski SUP. Dodatkową atrakcją jest jacuzzi na powietrzu nad samym jeziorem, sauna, możliwość wykupienia masaży, czy też po prostu miejsce na ognisko czy wiata do grillowania. Jeżeli ktoś przeglądając ofertę stwiedzi, że cena jest wysoka, mogę zapewnić, że jest adekwatna do tego co zastaje się na miejscu :) Bardzo mili i zaangażowani właściciele.

Host: Agnieszka
2021-08-31

Bardzo dziękujemy za opinie Panie Hubercie ::)) Dziękujemy też za pobyt, za Państwa empatię i dużo uśmiechu:))) Mamy nadzieje, że wrócicie do nas ::) Zapraszamy Aga i Michał


5

Dolina Symsarny to wspaniałe miejsce, które dostarcza prawdziwego relaksu dla duszy i ciała. Dom jest przepiękny, w pełni wyposażony, a widok na jezioro zapiera dech w piersiach. Bogata oferta masaży każdemu pozwoli na chwilę odprężenia, ukoi zmysły i rozluźni. Wisienką na torcie są cudowni gospodarze, którzy dbają o każdy szczegół aby pobyt w Dolinie był wyjątkowy i niezapomniany. Dla nas właśnie taki był :-). Polecam gorąco wszystkim. Pani Agnieszko, Panie Michale bardzo serdecznie dziękujemy!

Host: Agnieszka
2021-08-22

Pani Marto.. bezcenne ::) Bardzo dziękujemy za te słowa ::)) Było nam bardzo miło Państwa gościć. Zapraszamy ponownie jak zapowiadaliście ::)))) Cieszymy sie na takich gości jak Wy !,!!! Mamy chyba dużo szczęścia... Większość naszych gości jest niesamowita. Nasza Dolina przyciąga dobrych i pozytywnych ludzi... cieszymy sie. I na takich gości właśnie czekamy. Mamy dla Was nasze winko z 2015r. Ha Czekamy ;;;)))


5

Dolina Symsarny działa silnie uzależniająco! Jest tam wszystko czego potrzeba żeby wypocząć. Dom jest nowy, wszystko działa, wyposażenie jest z wyższej półki. Zdjęcia oddają może 50% uroku i atmosfery tego miejsca. Reszta to wspaniała opieka Pani Agnieszki i jej Męża. To dzięki nim nasz wypoczynek był tak udany i beztroski. Czuliśmy się tam bardzo mile widziani :) Pozdrawiamy i do zobaczenia!

Host: Agnieszka
2021-08-03

Pani Mirko Bardzo dziękujemy za pozytywną opinie i docenienie- wyposażenia, uroku i atmosfery. Budujące jest tez to, że czuliście sie Państwo u nas bezpiecznie i otoczeni dobrą opieką ::)) Serdecznie zapraszamy i pozdrawiamy Aga i Michal


Characters left 5000