Folwark Jackowo - review

5

Our stay at Folwark Jackowo was excellent! Nicole is a very nice host that takes care of her guests. She was extremely helpful, flexible, and hospitable. The place is much cooler in reality than in photos :) There are a lot of pets living in the territory, which will make your stay cozy. The breakfasts and dinners were delicious. During the five-minute drive, we could find groceries, and there are delivery pizza options on Sunday late evening. The location, quality/price are great either. If you come across with a negative opinions about Folwark Jackowo – don't trust those. Nicole is a professional and reliable host that will make your stay amazing. Totally recommending!

Host: Nicole
2022-11-28

Thank You a lot! Xxx


5

Było cudownie, idealne połączenie między pięknym miejscem, ale jednocześnie przytulnym i swojskim. Pokój przestronny i dobrze przemyślany, miło można w nim spędzić dzień. Na miejscu dużo towarzyskich zwierząt, towarzystwo kotka Imbira w zasadzie samo zarobiło na 5 gwiazdek. Teren bardzo przestronny, okolica przepiękna - las i najpiękniejsze plaże w Polsce. Lekko obawiałam się jak będzie z końmi, bo mam bardzo wysokie standardy w tym temacie, ale było doskonale. Stado cały dzień spędza na wielkim pastwisku, stajnie i siodlarnia bardzo zadbane, instruktorka Asia super zarówno jako ekspertka, jak i towarzyszka jazdy. Okolica idealna do jazdy w terenie, zarówno w lesie jak i na plaży. Serdecznie polecam, ja już nie mogę się doczekać kolejnych wizyt.

Host: Nicole
2022-11-21

Bardzo dziękujemy Marta. :) standard życia naszych zwierząt jest na pierwszym miejscu :) Miło, ze to zauważyłaś i doceniłaś :) do zobaczenia


5

Cudne miejsce, piękny zabytkowy ogród i pałac, przytulne pokoje i jadalnia, pyszne jedzenie, sympatyczni gospodarze i przyjacielskie zwierzaki - czego więcej chcieć. A do tego godzinka spacerem przez las do morza. Miejsce marzenie. Bardzo miło spędziliśmy czas w Jackowie i już nie możemy się doczekać, kiedy wrócimy ;) Dziękujemy Nicole i rodzinie (oraz pieskom!) za gościnę i do zobaczenia! Justyna i Szymon

Host: Nicole
2022-11-02

:)) bardzo mi miło, Dziękujemy bardzo i ucieszymy sie na Wasz powrót.


5

Serdecznie polecam wszystkim pobyt w Agroturystyce u Nicole! Cudowni ludzie, wspaniała obsługa, pyszne jedzenie , piękne miejsce :) Czuliśmy się bardzo zaopiekowani! Polecamy również naukę jazdy konnej, ogrom wiedzy posiadanej przez trenerki nas powalił! Wszystkie zajęcia były prowadzone bardzo profesjonalne z pełnym poszanowaniem dla zwierząt. Konie bardzo zadbane, to samo odnosi się również do sprzętu. Biorąc pod uwagę umiejętności trenerek oraz wachlarz możliwość różnych jazd, miejsce idealne dla wszystkich poziomów zaawansowania. Nie możemy się doczekać kolejnego pobytu, który już planujemy!

Host: Nicole
2022-11-03

Bardzo dziękujemy za docenienie naszej pracy :) miło będzie zobaczyć Was znowu. Polecamy się :)


5

Bardzo udany i zdecydowanie za krótki pobyt. Miejsce niezwykle urokliwe i klimatyczne. Przepyszne śniadania, na których najadała się do syta cała nasza czteroosobowa rodzina. Dodatkowo miejsce bardzo ładnie położone i urządzone z pomysłem. Z pewnością będziemy chcieli powrócić tutaj, następnym razem na dłużej. Pozdrawiamy serdecznie Właścicieli i Panie z kuchni, które przygotowują przepyszne posiłki :)

Host: Nicole
2022-10-18

Bardzo Dziekuje :) serdecznie zapraszamy ponownie.


5

Byliśmy z narzeczoną 4 noce. Potrzebowaliśmy spokoju i możliwość odcięcia się, które dostaliśmy. Ja miałem fantastycznie warunki do tego by wreszcie się skupić i dokończyć swoją pracę dyplomową a narzeczona do powrotu do swojej pasji jaką jest jazda konna. Właścicielka Nicola jest fantastyczną osobą! Pełną energii, ciepła i opiekuńczości. Świetnie wprowadziła z powrotem moją narzeczoną do świata koni udzielając jej kilku lekcji. Mieszkaliśmy w apartamencie przy szklarni dla 2 osób (jest chyba możliwość spania 3-ciej osoby na mniejszym łóżku). Genialny klimat!! Pokój fantastyczny!! Mogłem tam siedzieć całe dnie, przez okna obserwując szklarnie lub ogród i w oddali między drzewami konie. Prysznic w pokoju robi fantastyczną robotę! Dodatkowym atutem jest sala do medytacji, siłownia i możliwość treningu boksu, z których następnym razem zamierzam skorzystać :) Na pewno wrócimy!! :)

Host: Nicole
2022-10-17

:) Dziekuje. Bardzo, bardzo mi miło. :)


5

Byłam pierwszy raz, ale na milion procent będę przyjeżdzać przynajmniej raz w roku, chociaż najlepiej byłoby tam po prostu zamieszkać. Pyszne śniadania sprawiają, że chce się wstawać(obiady też są pyszne), a po drodze można zamienić kilka słów z kozami(bardzo skore do rozmów:), ani razu nie ominęły okazji, żeby się odezwać. Polecam miejsce jesienią, przepięknie jest wśród kasztanów i kolorowych liści. A jest gdzie usiąść, żeby się napawać, bo na każdym kroku prawie jakaś ławeczka, czy sofa. Dużo przyjaznych zwierzaków, kotów, psów, koni, kóz. Nawet jeśli wyjeżdża się samemu to chyba nie da się tu czuć samotnie. A Nicola(przepraszam za ewentualny błąd w odmianie imienia) - cudowna gospodyni, z powołania, widać na pierwszy, i każdy rzut oka.

Host: Nicole
2022-10-13

:))) bardzo, bardzo dziękuję. ❤️ Zapraszam ponownie


4

Przyznam, że na podstawie zdjęć i opisu myśleliśmy, że pokoje są od siebie trochę oddalone – tak niestety nie jest, trochę rozczarowanie, bo liczyliśmy na bardziej zaciszny pobyt bez wielu osób (podczas naszego pobytu było sporo dzieci, które biegały na tarasie tuż za naszymi oknami). Pokoje są ulokowane w szeregowej zabudowie. Nasz pokój leśny był niestety bardzo ciemny, tak że jeśli ktoś szuka jasnych wnętrz, myślę, że lepiej nie celować w to konkretne :) Pomimo tego nasz pobyt był bardzo udany. Jedzenie w porządku, fajnie, że do obiadu zawsze jest deser. Nie było także problemu z zabraniem szklanek, herbaty i cukru do pokoju, za co bardzo dziękujemy :) Kontakt z panią Nicole bardzo dobry. Panie zajmujące się obiektem bardzo sympatyczne. Okolica urocza i piękna. Jest gdzie pospacerować, gdzie podjechać, dystans do plaży fajny. Myślę, że jest to dobre miejsce dla rodzin z dziećmi :)

Host: Nicole
2022-10-11

Bardzo dziekuje za miłe słowa; ma Pani racje, dzieci na tarasie często sprawiają kłopot innym gościom, warto robić rezerwcje na Pokoj w domu oddalonym od jadalni :) spacer z rana na śniadanie obowiązkowy, ale za to bez dzieci :) pozdrawiam cieplo.


5

Pyszne jedzenie, swojski klimat, przyjacielska obsługa, luz , chill i najpiękniejsze czyste plaże w okolicy. Polecamy z pupilem i pociechami :) My tam wrócimy na 100%

Host: Nicole
2022-10-03

Dziękuję :) bardzo mi miło. Zapraszamy ponownie :)


5

Folwark Jackowo to cudowne miejsce, w którym króluje swojskość i sielanka, a śniadanie w rytmie slow jest tam miłym obowiązkiem. Nie mogliśmy wybrać lepszego miejsca, planując 10-dniowy wypoczynek. Folwark to też świetna baza wypadowa do ciekawych punktów na polskim wybrzeżu. Do zobaczenia następnym razem!

Host: Nicole
2022-09-17

Dziekuje za tak miłą opinie :) zapraszamy :)


5

Wspaniałe miejsce dla rodzin z dziećmi, przemiła obsługa, pyszne jedzenie, zwłaszcza placuszki na śniadanie! Można nie wychodzić z folwarku, a i tak jest co robić. Bardzo podobala nam sie obecność zwierząt, zwłaszcza cudownych koni. Chętnie wrócimy w przyszłości, żeby zobaczyć jak zmienia się to miejsce, a w szczególności przepiękny zabytkowy folwark, który ma ogromny potencjał!

Host: Nicole
2022-07-09

Bardzo dziękujemy :) do zobaczenia


5

Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi, ale osoby potrzebujące wyciszenia również znajdą tu relaksujący kącik. Wokół zieleń i przyjazne zwierzaki. Pokoje urocze, Nicole sympatyczna i pomocna, Sara - nauczycielka jazdy konnej - przyjazna i otwarta. Na pewno wrócimy. Bardzo polecam 🙂

Host: Nicole
2022-07-09

Dziękujemy :) bardzo nam miło


5

Cudowne miejsce. Świetna lokalizacja pozwala na zwiedzenie większości okolicznych atrakcji na rowerze lub pieszo. Bardzo smaczne jedzenie. Gospodarze są przemiłymi ludźmi, bardzo pomocni w każdej sytuacji. Mimo iż Dworek nadal jest w remoncie miejsce i budynki prezentują się bardzo ładnie a towarzystwo parku, lasów i wielkiego wybiegu dla koni działa kojąco na wszystkich miłośników przyrody. Mogę polecić każdemu, zwłaszcza miłośnikom koni :D

Host: Nicole
2022-06-08

Bardzo nam miło :) dziękujemy i zapraszamy ponownie


5

Wspaniałe, klimatyczne miejsce. Spędziliśmy miłe kilka dni. Nasz dwulatek od razu pokochał koniki, psy i koty. Rano nie mogliśmy się doczekać pysznego śniadania i dobrej kawy:)

Host: Nicole
2022-05-10

Bardzo Dziekuje za te miłe słowa :) zapraszamy ponownie i pozdrawiamy :)


5

urocze miejsce z fantastycznie życzliwą i miłą panią Nicole, świetne śniadania i miłe obiady, i psiolubne co jest także ważne, polecam

Host: Nicole
2022-04-26

Dziękuję :) zapraszamy ponownie.


5

Bardzo polecam! Idealne miejsce na odpoczynek, nawet z dzieckiem 😉 apartament szklarniowy przepiękny i wygodny. Teren folwarku jest ogromny, dużo miejsca do zabaw i spacerów. Jedzenie przepyszne 😊 wrócimy z całą pewnością 😊

Host: Nicole
2022-04-26

:) bardzo dziękuję. Cieszę się na Wasz powrót :)


5

Polecam każdemu, kto potrzebuje kilku dni sielanki. Przebywanie zarówno w pokoju, jak i na terenie folwarku to sama przyjemność. Świetny wystrój, pyszne śniadania, śpiew ptaków, konie w zasięgu wzroku. Miłym akcentem każdego dnia było towarzystwo czworonożnych gospodarzy tego miejsca - corgi Kora czy kot Imbir są wręcz inspiracją do relaksu i beztroski :) Restauracja "Ewa Zaprasza" w pobliskim Sasinie faktycznie świetna - i na kawę z deserem, i na kolację.

Host: Nicole
2022-04-16

Bardzo mi miło i Dziekuje za tak miłe słowa. Spokojnych świąt! :)


5

Bardzo miłe miejsca z ciepłą atmosferą. Sympatyczny pokój skandynawski z szałowo ogromną łazienką, w której można tańczyć 🤩 pyszne jedzonko, klimatyczne zakątki, czarujący dworek, którego postępy w renowacji będę pilnie śledzić! Idealnie na reset z psiakiem. Pozdrawiamy z Benkiem ☺️

Host: Nicole
2022-04-13

Dziekuje Ci pięknie. pozdrawiamy ciepło :)


5

Miejsce przepiękne, dające spokoj. Wszystko dzieje się tu w swoim czasie, nie ma pośpiechu co było cudowna odskocznią. Wraz z mężem i 2 małych dzieci spędziliśmy tu 4 dni. Bardzo dobre jedzenie i ładny, czysty pokój. Byliśmy w tygodniu prawie sami, także dało się odczuć rodzinną atmosferę, cudowna pani Babcia. Nicole jest przemiłą bardzo pomocną wlascicelka dbająca o potrzeby gości. Konie i bliskość natury są kojące. Piękne miejsce do życia! Dziękuję.

Host: Nicole
2022-04-12

Bardzo Dziekuje za tak miłe słowa :) zapraszamy


5

Piękne miejsce gdzie można miło odpocząć,przemiła właścicielka,dobre jedzonko,i raj dla pieska.Duzo ciekawych miejsc w okolicy, Polecam i pozdrawiamy

Host: Nicole
2022-04-11

Bardzo mi miło, Dziekuje :) zapraszam do Nas w przyszłości :)


Characters left 5000