Gasan Place - review

4

Pobyt był bardzo udany. Gospodarze mili i nie było problemu z kontaktem. Spokój i cicha okolica bardzo sprzyjała.


5

Cudowne miejsce do odpoczynku jak i aktywności fizycznej, m. in. kort tenisowy, mini golf, basen, kajaki, łódki, plac zabaw i wiele innych 🙂 świetne wyposażenie domku, naprawdę niczego nam nie brakowało 🙂 super kontakt z właścicielem, pracownicy bardzo pomocni i życzliwi, reagowali na każdą prośbę. Serdecznie polecamy! 🙂

Host: Paula
2023-08-29

Dzień dobry Pani Katarzyno! Bardzo nas cieszy wystawiona przez Panią opinia. Miło nam słyszeć, że obiekt zarówna jak obsługa spełniła Pani oczekiwania :) serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie !


5

Idealne miejsce do wypoczynku dla osób które cenią sobie ciszę i prywatność. Idealne udogodnienia na aktywny odpoczynek tzn. możliwość wypożyczenia kajaków i rowerów dowolną ilość razy. Po mimo prywatnego wejścia na jezioro miejsce dodatkowo dysponuje prywatnym basen. Obsługa jest ciągle na miejscu od razu reaguje jak się ma jakiś problem, bardzo pomocna i życzliwa. Piękna brukowana droga prowadząca do domku. Pięknie 🙂 odpoczęłam i naładowałam akumulatory 😊

Host: Paula
2023-08-21

Pani Sylwio ! Pięknie dziękujemy za 5 gwiazdek i tak uprzejmą opinię. To bardzo miłe słowa ! Cieszymy się , że udało się Pani odpocząć i miło spędziła Pani czas.


4

Kontakt z Właścicielką na 5+ , bardzo pomocni gospodarze na miejscu, lokalizacja urocza, mocno zielona, super było pojeździć na rowerach po pobliskich wsiach :) . Trafiliśmy jednak na mocny upał i tutaj w przypadku spania w małych domkach ciężko jednak bez klimatyzacji (kurtyny powietrzne nie radzą sobie w szczycie lata), może warto byłoby chociaż zacienić domki jakimiś brzozami ? Na samej działce kiepsko z cieniem, ale pewnie w innej porze roku jest to sporym plusem. Same domki wporządku, jedynie prysznic wymaga grubszego sprzątania. Tarasik i zaplecze super, po za basenem, w którym nie do końca woda zachęcała na schłodzenie, niestety nie skorzystaliśmy.

Host: Paula
2023-08-18

Dziękujemy za poświęcony czas na wystawienie opinii i za miłe słowa :) Zgadza się, jeszcze nie doświadczyliśmy takich upałów i dotychczas wiatraki i kurtyny powietrza były wystarczające, ale rzeczywiście przy takich upałach nie sprawdziły się. Na pewno przemyślimy zacienienie, a nawet weźmiemy pod uwagę kupno klimatyzacji, której dotychczas w ofercie nie mieliśmy. Na czystość łazienki zwrócimy uwagę, staramy się, żeby domki były porządnie wysprzątane, możliwe, że niezbędna będzie wymiana np listw czy baterii na przyszły sezon. Basen zewnętrzny, nie ukrywam, że po deszczach jest jeszcze dla nas wyzwaniem. Przepraszamy, że woda nie zachęcała na schłodzenie się, zwrócimy na to uwagę. Jest on co 2 dzień odkurzany i badamy wodę na bierząco, jednak utrzymanie wody krystalicznej pośród natury, drzew, pyłkach i deszczach jest dla nas ciągłą nauką :) pozdrawiamy serdecznie !


5

Bardzo ładne miejsce, cisza i spokój. Dobre miejsce na wypoczynek i spędzanie czasu z rodziną. Do tego są dużo różnych atrakcje, każdy znajdzie coś dla siebie i napewno nie będzie się nudził

Host: Paula
2023-05-06

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie opinii. Wiele to dla nas znaczy ! Bardzo nam miło czytać tak pozytywną opinię, cieszymy się, że spędzili Państwo miło czas !


5

Świetne miejsce na odpoczynek. Dużo atrakcji, nawet przy deszczowej pogodzie. Przy domkach rosną świeże zioła, jabłka. Można skorzystać z sauny, boisk, zadaszonych piłkarzyków czy pograć w ping ponga. Duży basen ze stelażem, kajaki, rowery, sprzęt do wędkowania. Prywatny pomost i zejście do wody. Domki czyste, dobrze wyposażone, z klimatem. Miła właścicielka, odpowie na każdą prośbę. Super spędzony czas, na pewno wrócimy :)

Host: Paula
2022-07-19

Dzień dobry Pani Maju ! Bardzo nam miło czytać taką pozytywną opinię :) Cieszymy się, że mimo niepogody zarówno miejsce spełniło Państwa oczekiwania jak i pobyt był udany. Oczywiście zapraszamy ponownie, do zobaczenia :)


5

Piękne miejsce z niesamowitym klimatem, idealne miejsce żeby odpocząć. Świetnie wyposażona kuchnia, gospodarze bardzo pomocni :)

Host: Paula
2022-03-23

Bardzo dziękujemy za miłą opinię i cieszymy się że obiekt przypadł Paniom do gustu ! :)


5

Piękne miejsce, widoki olśniewające, relaks nad jeziorem pierwszorzędny, gospodarze złoci. polecamy gorąco!

Host: Paula
2022-03-23

Panie Kacprze, ślicznie dziękujemy i jest nam niezmiernie miło. Zapraszamy ponownie !


5

Bardzo fajne miejsce na aktywny wypoczynek, sporo możliwości sportowych (tenis stołowy, mini golf, siatkówka, koszykówka, kajaki i sporo innych). Bardzo spokojna, cicha i urocza okolica, fajnie i ciekawie zaaranżowana. Dojście do jeziora, pomost, leżaki nad wodą. Tak naprawdę niczego nie brakuje. Polecamy!

Host: Paula
2022-03-23

Bardzo dziękujemy za obszerną i tak pozytywną opinię ! Pozdrawiamy serdecznie !


5

Przepiękne miejsce- cisza, spokój. Idealne miejsce na odpoczynek od miasta. Przesympatyczni i pomocni właściciele. Domki czyste, bardzo dobrze wyposażone. Sporo atrakcji na miejscu-basen, piłkarzyki, pingpong, minigolf, łódki itp. Miejsce godne polecenia.

Host: Paula
2023-05-06

Przepięknie dziękujemy ! Właśnie takim oczekiwaniom staramy się sprostać ! Cieszymy się, że uważa Pani, że na odpoczynek od miasta jesteśmy odpowiedni ! Pozdrawiamy serdecznie !


4

Do Gasan Place przyjechaliśmy z całą rodzinką (żona i dwójka naszych Synków) odpocząć po trudnym okresie związanym ze skutkami pandemii. Miejsce usytuowane jest naprawdę wyjątkowo jeśli chodzi o dostęp do wielu ciekawych kierunków zgodnie z opisem zawartym na stronie. W samym Gasan Place mieszkaliśmy w holenderskim domku miłym zaskoczeniem była wielkość domku dwie osobne sypialnie i salon z aneksem kuchennym. Jedyną wadą była obecność różnych owadów w domku od szczypawek, mrówek, much poprzez komary (zasugerowaliśmy montaż moskitiery na oknach szczególnie jeśli w pokojach śpią dzieci). Samo miejsce Gasan daje wiele możliwości aktywności szczególnie dla dzieci i faktycznie można delektować się pięknem okolicy i natury odpocząć od zgiełku miasta skorzystaliśmy z wypożyczenia łódki i mini golfa jak również zakupu własnych jajek od kurek, które urzędowały obok nas. Właściciele są bardzo gościnni i czuliśmy się przez to bardzo swobodnie i otoczeni odpowiednią opieką. Jedynym mankamentem, na który ani my ani właściciele nie mieli wpływu są inni goście. Trafiliśmy na kilka osób z którymi świetnie się rozmawiało i wspólnie mieszkało ale od pewnego momentu do głównej willi przyjechała bardzo duża grupa osób, którzy potraktowali miejsce jakby było na ich wyłączność. Niestety miało to wpływ na komfort pobytu długie libacje alkoholowe z głośną muzyką zwierzętami puszczanymi bez zabezpieczeń dla małych dzieci i dodatkowo agresywne zachowanie ich dzieci wobec naszych dzieci. Niestety nie na wszystko można mieć wpływ... Dziękujemy bardzo za pobyt i mamy nadzieję na szybki powrót!

Host: Paula
2023-05-07

Panie Krystianie bardzo dziękujemy za pozostawioną opinię. Staramy się odpowiadać na potrzeby i uwagi naszych gości. Moskitiery już zostały zamontowane, wobec czego obecność owadów została zminimalizowana, żeby nie powiedzieć zlikwidowana z uwagi na bliskość natury. Cieszymy się, że obiekt przypadł Państwu do gustu. Wobec zaistniałej sytuacji związanej z innymi gośćmi również podjęliśmy odpowiednie kroki. Mianowicie, aktualnie oddzieliliśmy oba domki letniskowe od siebie jarzębinami i tujami. Wprowadziliśmy również regulamin, mówiący o ciszy nocnej po godzinie 00:00.Ze zwięrzętami nie można przyjeżdzać już do Gasan Place w okresie letnim, kiedy 3 domki są wynajmowane przez różnych podróżnych. Wyłącznie jeśli jest to 1 grupa wynajmująca wszystkie obiekty noclegowe u nas. Pozdrawiamy serdecznie !


5

Urocze miejsce i przemili właściciele. Cisza, spokój, śpiew ptaków, prywatna plaża, kury, warzywniak, sad i atrakcje dla dzieci. Polecamy bardzo bardzo!

Host: Paula
2023-05-06

Bardzo dziękujemy za wystawioną opinię ! Cieszymy się, że miejsce spełniło Pani oczekiwania ! Pozdrawiamy serdecznie !


5

Cisza spokój dostęp do dzikiej części jeziora idealne miejsce na wyciszenie i oderwanie sie od pracy! Na miejscu bardzo dużo atrakcji i pomocni gospodarze, warto!

Host: Paula
2023-05-06

Dziękujemy Panie Grzegorzu ! Co prawda minęły 2 lata, ale miło nam że podobało się Panu u nas i że docenił Pan nasze miejsce i nas jako gospodarzy ! Pozdrawiamy serdecznie !


5

Piękne, spokojne, kameralne miejsce. Serdeczni, otwarci i pomocni gospodarze. Bardzo zadbana, gustowna przestrzeń. Miejsce do niezwykłego relaksu. Bardzo chętnie będę ponownie gościem w tym miejscu:)

Host: Paula
2023-05-06

Pani Agnieszko, dzięki aktywowaniu przez Slowhop odpowiedzi na opinie, możemy w końcu podziękować ! Cieszymy się, że miejsce przypadło Pani do gustu i że niewykluczone, że będziemy jeszcze mieli przyjemność gościć Panią w Gasan Place !