Into The LAS - review

5

Wyjechaliśmy do domku Into the las, by pobyć bez pośpiechu ze sobą. Miejsce temu sprzyja. Był czas na wszystko. Już po wejściu do domku zaczął się nasz odpoczynek :-))

Host: Kamil i Viktoria
2024-02-17

Dzięki Maciej za Waszą podróż!


5

Cisza, spokój, relaks Wszystkim polecam to miejsce. Widać że gospodarze włożyli dużo pracy i serca w to miejsce ❤️✨🙌🏻

Host: Kamil i Viktoria
2024-02-17

Dziękujemy Sylwia, że nas wybrałaś!


5

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Kontakt z właścicielami bezproblemowy - zawsze była udzielona informacja na każde zapytanie poprzez SMSy. Łatwe i szybkie zameldowanie/wymeldowanie. Okolica pełna natury, wiejskiego klimatu. Domek sosnowy jak najbardziej spełnił nasze oczekiwania, wyizolowany od reszty, przez co można poczuć swobodę w korzystaniu z balii (bardzo polecamy użycie!) oraz w samym domku. Wnętrze czyste, wyposażone ze smakiem. A wyżywienie prosto z rąk pani gosposi na 6+! Przepyszne jedzenie ale i też duże porcje.

Host: Kamil i Viktoria
2023-11-25

Dziękujemy za wybór naszego miejsca!


5

Kolejny raz baterie naładowane na maxa! Idealne miejsce na wypoczynek. Czas na Podlasiu się zatrzymuje ;) Świetny kontakt z Kamilem.

Host: Kamil i Viktoria
2023-11-25

Dzięki Michał za Wasze podróże do nas!


5

Znakomite miejsce, by zrelaksować się i odpocząć od zgiełku miasta. Dużo terenu spacerowego, droga dojazdowa przez małe miasteczka, doskonale widoczne gwiazdy. Domek jest wyposażony idealnie, łóżko wygodne, a wielkie okna zapewniają piekne widoki. Największym plusem jest Pani Gosposia Beata, która gotuje jak nikt! Dostosowuje się również do gości gustem smakowym i pomaga apteczką :) Z chęcią wrócę, tym razem na dłużej!

Host: Kamil i Viktoria
2023-11-25

Czekamy zatem z niecierpliwością na Was! :)


5

W domku łąkowym spędziliśmy dwie doby. Był to czas tylko dla nas. Pogoda - padało cały czas - nie przeszkodziła nam skorzystać z balii. Ze względu na położenie domku i roztaczający się wokół widok łąki i lasu, miejsce to stanowi urokliwą enklawę pozwalającą poczuć jego wyjątkowy klimat. Posiłki przygotowane przez Panią Beatę, bez dwóch zdań przepyszne! Dziękujemy Małgorzata i Konrad

Host: Kamil i Viktoria
2023-11-25

I my dziękujemy!


5

Miejsce gdzie prawdziwie można odpocząć, wyciszyć się i chłonąć przyrodę wszystkimi zmysłami. Książka przeczytana, bo w końcu znalazł się czas na nią i nie przeszkadzały kolejne sezony seriali. Herbatka "zimowa" z przyprawami-przepyszna, poranki i śniadania z ptakami za oknem-bezkonkurencyjne. Wszystko co potrzebne do życia a nawet więcej ,w domku znajdziecie. Czuć dyskretną, nienachalną troskę gospodarzy .No i przetwory p.Beatki-niesamowite. Dziękujemy i do zobaczenia .

Host: Kamil i Viktoria
2023-10-05

Agnieszka, bardzo dziękujemy za Waszą podróż do nas! Najlepszego!


5

To były najlepsze wakacje! Nie wymieniłabym ich na żadne zagraniczne i egzotyczne podróże. Na miejscu jest domek w którym jest absolutnie wszystko czego potrzeba. Nie ma potrzeby się stamtąd ruszać. Otaczające z każdej strony widoki sprawiają, że słowo odpoczynek nabiera innego wymiaru. Cudowne miejsce, jestem pewna że nie raz tam jeszcze wrócimy.

Host: Kamil i Viktoria
2023-08-24

Justyna! Czujemy ogromną wdzięczność, że udało się Wam mieć tak dobry czas u nas! Czekamy na Was!


5

Fantastyczne miejsce łączące wiejski spokój z miejską wygodą. Dokoła las, niedaleko Biebrza i różne atrakcje. Szkoda, że byliśmy tak krótko, ale dłuższy pobyt groziłby niepożądanym skokiem wagi, bo kuchnia przemilej Pani Beaty jest po prostu FENOMENALNA, i nie sposób odmówić sobie przepysznych śniadań i kolacji. Dziękujemy za to miejsce i życzymy powodzenia! Fajnie byłoby wrócić w zimie!

Host: Kamil i Viktoria
2023-08-24

Krzysztof, Nasza Gosposia była Wam oczarowana! :) Dziękujemy za zaufanie i wybór naszego miejsca!


5

Niesamowite miejsce w otoczeniu przyrody. Wszystko zgodnie z opisem. Dodatkiem do wspaniałego pobytu było wyśmienite jedzenie od pani Beaty. Na pewno będziemy wracać.

Host: Kamil i Viktoria
2023-08-08

Michał, dziękujemy za Wasze zaufanie!


5

Niesamowite miejsce w otoczeniu przyrody, pozwala się wyciszyć i zrelaksować. Domek bardzo dobrze wyposażony, jest w nim wszystko co może okazać się potrzebne podczas pobytu. Na ogromny plus jedzenie od Pani Beaty- wszystko bardzo nam smakowało, aż nie mogliśmy doczekać się co zjemy kolejnego dnia. Gorąco polecam!

Host: Kamil i Viktoria
2023-08-08

Patrycja! Będzie nam miło gościć Was pozowanie!


5

Świetne miejsce na regenerację: cisza, spokój, piękny widok z okna (codziennie mieliśmy możliwość podglądania sarenki:)). Domek wyposażony we wszystko co potrzebne, bardzo komfortowy. Przepyszne śniadania i przetwory od Pani Beatki. Na pewno będziemy wracać!

Host: Kamil i Viktoria
2023-08-08

Marta, czekamy zatem na Was!


5

Miejsce pośrodku łąk i lasów, czyli właściwie pośrodku niczego w taki bardzo pozytywny sposób. Idealna przestrzeń na reset bez telefonu, komputera czy telewizora, chociaż internet jest tu dostępny ;). Domek wyposażony we wszystko co potrzeba, bardzo czysty i zarazem klimatyczny. Jest możliwość przygotowania małego ogniska (drewna jest pod dostatkiem), a na życzenie Gospodarze mogą przygotować balię z gorącą wodą, z której spokojnie można korzystać przez kilka dobrych godzin. Dzięki dużej powierzchni okien budzimy się właściwie w otoczeniu przyrody (można podziwiać wschód słońca spod kołdry!). Gorąco polecamy też zamówić domowe posiłki u p. Beaty, która wspaniale gotuje, a w razie potrzeby może zaopatrzyć Was w domowe przetwory. Bez tych śniadań i obiadokolacji przynoszonych punktualnie i prosto na stół nasz pobyt nie byłby takim sam :). Nastawialiśmy się raczej na spokojny relaks, ale jeśli ktoś chce pozwiedzać to w zasięgu niedalekiej jazdy samochodem też znajdzie coś dla siebie. Dziękujemy za super pobyt i do zobaczenia! Z przyjemnością odkryliśmy kolejne miejsce prowadzone przez ludzi z pasją :)!

Host: Kamil i Viktoria
2023-08-08

Bartek! Cudownie czyta się takie komentarze! Dziękujemy!


5

Naprawdę ciężko napisać coś nowego, bo wszyscy jesteśmy zgodni, że miejsce jest cudowne. Pierwszego dnia mieliśmy dylemat co robić - leżeć w hamaku, gapić się na łąke i las, siedzieć w bani, na tarasie, a może w domku, bo przecież wszędzie jest tak dobrze. Domek urządzony jest na wysokim poziomie i wyposażony, we wszystko o czym można pomyśleć (na przykład latarka czy łapka na muchy), co wcale nie jest oczywistością i bardzo to doceniamy. Doceniamy również to, jak to wszystko zostało przemyślane przez Viktorię i Kamila - miejsce współgra z otaczającym je otoczeniem, naturą, nie zaburza życia wsi, wszędzie wysokie trawy, krzaki, drzewa, mnóstwo owadów i pojawiające się zwierzęta. Relaks tutaj to inny wymiar przyjemności. Gdyby ktoś jednak chciał popracować, to dajemy znać, że zasięg jest bardzo dobry, a stół duży. Jedzenie od Pani Beaty jest pyszne, urozmaicone. Tu naprawdę wszystko jest idealne. Kamil, dziękujemy za to miejsce i za wspólne wykonanie dobrej roboty ;)

Host: Kamil i Viktoria
2023-08-08

Zuza, Gościć Was, do tego przy takich „atrakcjach” dodatkowych, to była sama przyjemność! Cudownego życia dla Was!


5

Jeżeli ktoś ceni obcowanie z naturą, to zdecydowanie zakocha się w tym miejscu i wyjeżdżając, będzie zastanawiał się nad terminem powrotu. Beztroska, cisza, śpiew ptaków, bzyczenie komarów, sąsiedztwo bociana, saren i lisa. Lokalizacja, do której już samo dotarcie klimatycznym lasem jest czymś przyjemnym. Wyjazd pod wieloma względami idealny, więc osobiście, prosto z serducha bardzo polecam! JB.

Host: Kamil i Viktoria
2023-08-08

Cudowny komentarz! Dziękujemy!


5

Luksusowo!!! Cudownie!!! Poprzednie opinie zawierają już wszystkie informacje i niestety trudno dodać coś nowego;) Jeździmy sporo po Polsce i Europie i nigdzie, poza tym miejscem, nie czułam, że moja definicja luksusu tak bardzo koresponduje z wizją gospodarzy:) Przyroda! Brak obsługi/ dyskretna obsługa! Rewelacyjny kontakt z pełnym zestawem informacji i poprawną polszczyzną;) /to rzadkość - musiałam o tym napisać;)/ Rozpieszczanie zmysłów /estetyka, smaki, wygoda, przecież nawet temperaturę można dostosować pod swoje preferencje;)/! Zadowolony VIP pozdrawia Kamila i Panią Beatkę!

Host: Kamil i Viktoria
2023-05-24

Paula, To jest ten rodzaj opinii względem której mamy poczucie, że czegokolwiek byśmy nie napisali, będzie to za mało! Tak bardzo jest nam miło czytać o Waszej satysfakcji z obecności u nas! I fakt, że zwróciliście uwagę na takie detale, jak chociażby ta nasza "niewidoczność" dla Gości, na której nam zależy. Chylimy czoła i bardzo, bardzo dziękujemy!


5

Pod każdym względem wspaniałe miejsce. Domek posiada wszystko co potrzebne do komfortowego spędzenia czasu. Widok z łóżka o poranku jest niesamowity. Dwa tarasy na których można chillować na leżaku czy jeść śniadanie słuchając odgłosów lasu. Hamak rozciągnięty między drzewami. Balia w której 4 godziny minęły niewiadomo kiedy. Ognisko w specjalnym palenisku umila wieczory. Miód! Zdecydowaliśmy się na posiłki w wykonaniu Pani Beatki - wisienka na torcie tego wyjazdu. Cudowna osoba, wspaniały kontakt, przepyszne jedzenie. Gorąco polecamy! Dookoła piękne lasy i malownicze dróżki idealne do spacerów czy wycieczek na rowerach. Na google maps można znaleźć sporo atrakcji którymi można urozmaicić czas. Pojechaliśmy odpocząć, nie spieszyć się, wyciszyć, poleniuchować, a to miejsce stwarza do tego idealne warunki. Kontakt z Kamilem przed i w trakcie pobytu - świetny! Gorąco polecamy!

Host: Kamil i Viktoria
2023-05-24

Marek, Cudownie było Was gościć! Jeszcze cudowniej móc czytać takie opinie po wyjeździe! Bardzo Wam dziękujemy za zaufanie! Najlepszego!


5

Cudownie spędzony czas, urokliwe miejsce z przepięknymi widokami i co najważniejsze z dala od zgiełku miasta. Serdecznie polecam! A jedzenie od Pani Beatki przepyszne :)

Host: Kamil i Viktoria
2023-05-24

Weronika, Bardzo Wam dziękujemy, że zechcieliście wybrać nas na kierunek Waszej podróży! Najlepszego!


4

Cisza, spokój, bardzo fajnie oprócz jeden rzeczy, za łóżkiem znajduje się pleśń/grzyb w domku łąkowym. Po za tym wszystko fajnie, w szczególności polecamy miejscowe jedzenie od Pani Beatki

Host: Kamil i Viktoria
2023-04-13

Cześć Mateusz, Bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami Waszą opinią! Problem do którego się odnosicie, jest pewną specyfiką naszego miejsca. Przy ścianach, które w 3/4 powierzchni są oknami, a także problemów konstrukcyjnych, będących winą wykonawcy naszych domków, w sezonie jesienno - zimowo - wczesnowiosennym, przy braku systematycznego wietrzenia domków pojawia się problem kondensacji pary wodnej oraz punktu rosy w naszych domkach. Jak zapewne widzieliście domek ma dość mocno rozbudowany system wentylacji i obiegu powietrza w domkach, niemniej wsparcie w postaci systematycznego wietrzenia domków, znacząco poprawia problem. Dlatego tak bardzo uczulamy Gości, aby dbali o wietrzenie domków. Jest to informacja, którą każdorazowo przekazujemy Gościom odwiedzającym nas. Podczas Waszego pobytu niestety domek praktycznie wcale nie był wietrzony, o czym świadczy wysoki poziom wilgotności w domku przez cały pobyt, zgodnie z wskaźnikami poziomu wilgotności, oraz bardzo mocny zaduch po Waszym wyjeździe, który nie mógł wytworzyć się w skali kilku / kilkunastu godzin. Niestety, w takich warunkach wystarczą dwa dni, aby zaczęły pojawiać się sytuacje, do których się odnosicie. Oczywiście, można przyjąć, że nie jest to obowiązkiem Gości dbanie o właściwą cyrkulację powietrza, i teoretycznie moglibyśmy każdorazowo przychodzić do domku i prosić o jego wywietrzenie, niemniej zasada jakiej się trzymamy, czyli "bycie praktycznie niewidocznym dla Gości przez obsługę naszego miejsca", trochę nam to uniemożliwia, stąd taka, a nie inna prośba, którą kierujemy do Gości przed ich przyjazdem do nas. Do czasu generalnego remontu, który planowany jest na listopad br., przy wsparciu Gości, musimy radzić sobie w taki sposób. Wiemy, że może to być pewnego rodzaju uciążliwością, chcemy jednak wierzyć, że całe doświadczenie pobytu u nas, w pewien sposób buforuje taki mankament, jak konieczność systematycznego wietrzenia domków :) Nie zmienia to faktu, że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca, i bardzo dbamy o to, aby nie dochodziło to nich. Mleko się jednak rozlało - jest to dla nas szczególnie przykre, bo komfort naszych Gości jest dla nas kluczowy - i jest to coś za co chcemy przeprosić! Wszystkiego dobrego!


5

Cudowne miejsce. Byłyśmy bardzo zadowolone. W szczególności z pysznego jedzenia, które przygotowywała nam Pani Beata.

Host: Kamil i Viktoria
2023-04-13

Dziękujemy, że wybraliście nasze miejsce!