Ranczo Domek w Górach - review

5

Rezerwację na kolejny pobyt zrobiłam jeszcze nim wyszłam z domku! Jest cudowny! Czysty, zadbany, pięknie zrobiony i wykończony a do tego bardzo komfortowy. Wspaniale wyposażona kuchnia pozwoliła nam ugotować dosłownie wszystko co nam przyszło do głowy. Jeśli ktoś martwi się że może zmarznąć to powiem ze byliśmy w domku w styczniu i było bardzo bardzo ciepło. Dodatkowo kominek i oczywiście balia z przepięknym widokiem. Cisza i spokój pozwalają kompletnie zapomnieć o świecie. A co najważniejsze gospodarze to cudowni i sympatryczni ludzie, którzy naprawdę dbają aby pobyt w domku był doświadczeniem na najwyższym poziomie. Polecam, polecam, polecam!

Host: Kasia i Kamil
2022-01-17

Dziękuję Dziękuję Dziękuję ❤️ Do zobaczenia 😎


5

Szczerze polecam!! Super miejsce w którym można odpocząć w ciszy i spokoju. Gospodarz bardzo pomocny.

Host: Kasia i Kamil
2022-01-17

Hej Hej :) Dziękujemy ❤️


5

Miejsce cudowne , polecam wszystkim zarówno w zimie jak i w lecie 💪❤ kontakt z właścicielem super . Domek wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach i jest w pełni wyposażony. Dookoła cisza i spokój. Idealne miejsce żeby odpocząć. Mam nadzieję, że uda nam się tam wrócić 😊

Host: Kasia i Kamil
2021-12-29

Dziękujemy Asiu za opinie oraz za najlepsze piwko :)) Do zobaczenia!


5

Najcudowniejsze miejsce, w którym nocowaliśmy w tym roku 😍 Idealne na zakończenie sezonu podróżniczego, relaks w bani, widoki, domek wspaniale wyposażony, mega fantastyczni właściciele. Same plusy, brak minusów, można byłoby wymieniać pozytywy bez końca ❤. Dodatkowo super baza wypadowa na szlaki w Pieniny. Nic tylko pakować się i przyjeżdżać 😁 Napewno kiedyś tam wrócimy 😊

Host: Kasia i Kamil
2021-11-30

Hej Ewelina :) Serdeczne podziękowania dla Was za opinie :) Do zobaczenia na szlaku :)


5

Cudowne miejsce, piękne widoki, śliczny i świetnie wyposażony domek. Kontakt z właścicielami rewelacyjny i czuć, że podchodzą do tego biznesu z pasja i wielkim zaangażowaniem. Balia jest warta każdej złotówki, siedząc w niej widać panoramę miasta i to w polaczeniu z zachodzącym słońcem - bomba! Tereny na spacery i rowery pod ręką, wieczór balia lub obiad z kominkiem w tle. Domek czysty, urządzony ze smakiem i z duża ilością technologii która fajnie współgra z klasycznym wyglądem. Świetne miejsce na odpoczynek i ładowanie baterii. Przywieźliśmy same pozytywne emocje:)

Host: Kasia i Kamil
2021-11-02

Cześć Bartek :) Strasznie nam miło czytać takie opinie, to tylko dowód na to nasz kierunek jest właściwy :) Do zobaczenia 😎


5

Bardzo dziękujemy za gościnę i pobyt! Niesamowite miejsce, a Kamil to bardzo pomocny, otwarty oraz dobry człowiek! Polecam z całego serca. Na pewno jeszcze wrócimy :)

Host: Kasia i Kamil
2021-10-24

Bardzo dziękujemy ♥️ Oczywiście zapraszamy ponownie :))


5

Całe miejsce SZTOS ! Polecam z całego serca ;) Piękny widok, cisza spokój, pełen reset. Super kontakt z właścicielem, a balia to pozycja obowiązkowa będąc na miejscu :) Nie zastanawiać się, rezerwować ! :)

Host: Kasia i Kamil
2021-10-01

Hej Kuba :) Serdecznie dziękujemy 💪 👍 👌


5

Było idealnie. Wszystko na najwyższym poziomie. Przemili gospodarze, którzy w prowadzenie rancza wkładają mnóstwo serca i energii. Domek przepiękny, wyposażony w niezbędne rzeczy, a nawet i więcej. Widok zapierający dech. Kąpiel w balii to lek na całe zło. Polecamy wszystkim, ale szczególnie zakochanym na romantyczny wypad we dwoje. Blisko do miasta, a jednak miejsce na uboczu, pozwalające na prywatność i wypoczynek. Z chęcią wrócimy!

Host: Kasia i Kamil
2021-09-24

Serdecznie Wam dziękujemy ♥️ Ściskamy cieplutko :)


5

Drewniany domek, z gorącą balią i widokiem na góry - wszystko co trzeba. Domek bardzo czysty, zadbano o wiele przydatnych detali, jak choćby nieoczywiste podświetlenia różnych elementów domu i w jego otoczeniu. Fajne odludzie, choć wszędzie blisko. Świetny kontakt z właścicielem. Polecam :)

Host: Kasia i Kamil
2021-08-26

Cześć :) Serdecznie dziękujemy ♥️ Do zobaczenia!


5

Bez zastanowienia daję 5 gwiazdek. :) Pierwsza za miejsce, które jest piękne i urokliwe. Cicha okolica, której towarzyszy śpiew ptaków. Wjazd na górę do domku jest przygodą i dodatkowym atutem, że wymaga to trochę wysiłku żeby dostać się na górkę gdy nie mamy auta i wracamy ze szlaku :) Druga za domek, który jest w pełni wyposażony, zadbany i po prostu piękny! Trzecia za banie, bo kąpiel w niej pod gwiazdami to prawdziwa przyjemność, niezależnie od pory roku. Czwarta za widoki. Nieważne czy siedząc na tarasie na dole, czy na tarasie w domku, czy w bani, czy gotując sobie w kuchni - widok za oknem zawsze jest piękny i relaksujący. A piąta za gospodarzy! Za kontakt i dyspozycyjność, uśmiech na twarzy, podejście do życia i.. ciasto drożdżowe :)

Host: Kasia i Kamil
2021-07-19

Aniu, serdecznie dziękujemy ♥️ Dla mnie i dla Kasi takie opinie to tylko dowód że idziemy dobrą drogą :) Życzymy wszystkiego dobrego!! :) Dziękujemy ♥️


5

Bardzo urokliwe miejsce! Spokój, góry i śpiew ptaków. Domek niezwykle przytulny, bardzo ładnie urządzony, jest wszytko czego potrzeba by milo spedzic czas (łącznie z grami planszowymi i książkami). Bania pod gwiazdami to duża przyjemność 😀 Gospodarze zapewniają pyszne śniadanka. Gorąco polecam!

Host: Kasia i Kamil
2021-06-01

Serdecznie dziękujemy :)) Cieszymy się bardzo! Do Zobaczenia ❤️


5

To miejsce to istny raj na ziemi! Te widoki zapierają dech w piersiach, a domek jest wspaniały. Właściciele udostępniają wszystko co jest nam niezbędne, a internet śmiga lepiej niż w Krakowie 😁, co powinno być ogromnym plusem dla osób, które nawet w dzień wolny muszą wykonać jakąś pracę na komputerze. Niezależnie od pogody (nawet gdy pada deszcz) widoki są oszałamiające, a wychodząc kawałek wyżej, ze wzgórza widać Tatry 🖤 zachód słońca w tym miejscu to krajobraz nie z tej ziemi. Lokalizacja na odludziu sprawia, że słychać jedynie śpiew ptaków i szum drzew = idealne miejsce na relaks. Domek nie posiada żadnych mankamentów, jest bardzo zadbany i wysprzątany na błysk, co świadczy o tym, że właściciele cenią sobie porządek. Na zewnątrz dostępny jest monitoring, który goście mogą sobie włączyć lub wyłączyć według uznania. W domku czekało na nas pyszne ciasto a także piwko 😁 Na miejscu znajduje się balia, z której można skorzystać za dodatkową opłatą, osoby które się na to nie zdecydują nawet nie wiedzą co tracą! (Nie rozumiemy komentarzy na innym portalu, gdzie niektórych zadziwiała dodatkowa opłata za korzystanie z balii. Wiąże się to przecież z wieloma wydatkami ze strony właścicieli, takimi jak koszt drewna, duże zużycie wody, opłata prądu -pompa która działa przez cały czas-, a także czas właścicieli spędzony na rozpaleniu balii i późniejszym dokładaniu do ognia, gdy goście zdecydują się na zwiedzenie okolicy). Mieliśmy okazję poznać właściciela Kamila, który jest niesamowicie uprzejmy, bardzo stara się zadowolić gości, przepraszał wiele razy i upewniał się, czy nie przeszkadzała nam jego obecność, gdy musiał rozpalić balię 😊 Podsumowując, wynajem domku jak i balii warte są każdej wydanej złotówki i polecamy to miejsce każdemu! Z ogromną chęcią ponownie odwiedziny to miejsce 🖤

Host: Kasia i Kamil
2021-05-31

Łukaszu...... Baaaardzo dziękujemy ♥️ Do zobaczenia :)


5

Powoli, bardzo powoli wracamy do codzienności. Tak, tak, chociaż mamy jeszcze weekend to i tak smutek, nostalgia, tęsknota.... zajęły miejsce odpoczynku. Bo choć mieszkamy w urokliwym /ponoć/ Sopocie to odpoczynek był TAM - na ranczo, które nie jest ranczem, w domku - ostoi spokoju a raczej ciszy, która nocą aż krzyczy, w bliskości zwierząt wszelakich /tak, tak ptaszki rozliczne, myszki i nawet zające/ częstujących się pozostawionym na tarasie prowiantem. Tylko tam zachody słońca są tak urokliwe a zapach łąk i ziemi po deszczu przyprawia o zawrót głowy. Zioła można spotkać wszędzie tak samo jak zmykające jaszczurki. Przygotowanie domku, także jego urządzenie np. wygodna wanna zapewniająca mnie, inwalidce ruchowej, pełną samodzielność, zaskakuje pozytywnie na każdym kroku. Przywitało nas pyszne ciasto i kwiaty w sypialni a kąpiel w balii dostarczyła relaksu i uciechy. Rano miło było wypić kawę z ekspresu i posiedzieć na tarasie. Z kawą można wędrować w zależności od potrzeb widokowych między balkonami oraz dookoła domku z huśtawki na hamak lub na wygodne krzesło. Momentami trudno było wybrać czy wędrować po okolicy i spędzać czas na gawędkach z interesującymi mieszkańcami, którzy na pożegnanie przyniosą herbatki ziołowe i syropek z czarnego bzu czy też zostać w domku słuchając trelów ptaków............ Byliśmy tam stanowczo za krótko a i tak dzień przed wyjazdem żal rozrywał serce, po prostu zadomowiliśmy się. I jeszcze słów parę o gospodarzach. Bardzo uczynni, sympatyczni, otwarci na wszelkie sugestie, pomocni i co bardzo cenne - sami wychodzący z propozycją pomocy. Szkoda tylko, że mają tak duże obłożenie swojego domku. Bardzo chcielibyśmy tam wrócić ale w tym roku już nie mamy szans przez te konkurencję. Kiedy znalazłam to miejsce to czułam pismo nosem, że będzie właśnie tak jak sobie wymarzyłam, tak urokliwie. Czy inni też to czują? Więc coś w tym jest skoro taki mamy przekaz komputerowy. Bożena i Jerzy

Host: Kasia i Kamil
2021-05-24

Pani Bożeno 😍🙆 Aż nie wiem co napisać... Serce rośnie i jesteśmy zmotywowani do dalszego działania!! :) Bardzo DZIEKUJEMY!!! Ja i tak jestem pełen podziwu Pani siły i determinacji do pokonywania kilometrów i przewyższeń, do głowy przychodzi mi jedno młodzieżowe słowo..... Szacun :)! Pani Bożeno Szacun :) Kamil i Kasia


5

Miejsce w pełni godne polecenia! Przytulna drewniana chatka z biblioteczką, planszówkami i puzzlami, których odkrycie było dla dzieci jak znalezienie ukrytych skarbów. Kominek i bogate wyposażenie kuchni doceniliśmy z kolei my, dorośli. Wszyscy, niezależnie od wieku, zachwyciliśmy się relaksem w balii, z której w nocy można wpatrywać w rozgwieżdżone niebo a rano słuchać śpiewu ptaków.

Host: Kasia i Kamil
2021-04-01

Serdecznie dziękujemy ♥️ Serdecznie zapraszany ponownie. Wesołych:)!!!!


5

Magiczne miejsce, szczególnie jeśli chce się być razem z dala od wszystkiego. Chatka jest przytulna, czysta, ma wszystko co jest potrzebne oraz nie ma tego, czego powinno nie być (np. telewizora 😉) Polecam na wyjazd we dwoje, w dwie pary lub np. czteroosobową rodziną, jak my. Balia jest fantastycznym dodatkiem, widok z niej fantastyczny zarówno w dzień, jak i nocą. Im zimniej na zewnątrz tym większa frajda. Gospodarze przemili i życzliwi, dbający o klienta. Polecam!!!!!

Host: Kasia i Kamil
2020-12-28

Serdecznie dziękujemy ♥️ Pozdrawiamy!!!


5

Cudowne, klimatyczne miejsce z duszą - idealne na reset od miasta. Domek czysty i bardzo zadbany, okolica przepiękna. Gospodarze przemili i bardzo pomocni! Chętnie wrócimy :)

Host: Kasia i Kamil
2020-12-07

Serdecznie dziękujemy :))))


5

Kasiu, Kamilu! Wasz domek jest wspaniały :) Chatka jest niesamowicie przytulna, klimatyczna, czysta. Byliśmy miło zaskoczeni - przywitało nas świeżutkie ciasto drożdżowe na stole, rozpalony kominek, stos planszówek. I do tego ten wspaniały widok z okna na góry! Miejsce jest naprawdę przeurocze, z dala od zgiełku miasta i innych ludzi - przez cały nasz pobyt nie natknęliśmy się na nikogo. Dzięki temu wspaniale można się zregenerować, odpocząć, odciąć od intensywności życia codziennego. Wisienką na torcie była wielogodzinna kąpiel w drewnianej balii. Kontakt z właścicielami był bardzo sprawny, są naprawdę przemili i otwarci na sugestie. Naprawdę z całego serca polecamy i mamy nadzieję, że szybko tam wrócimy! :)

Host: Kasia i Kamil
2020-11-25

Serdecznie dziękujemy ❤️ Cieszymy się że poczuliście to miejsce :) Jeszcze raz bardzo dziękujemy za wszystko :) Do zobaczenia!! 😍 Kasia i Kamil


5

Wszystko na najwyższym poziomie. Chatka czysta, zadbana, klimatyczna. Woda w balii czysta, jest opcja także na korzystanie przy gorszej pogodzie. Świetny kontakt z właścicielem, otwartość na sugestie. Można się na serio odciąć od wszystkiego. Szczególnie polecam młodym rodzicom potrzebującym przerwy od dzieci i chcącym spędzić trochę czasu tylko ze sobą! Już wiemy, że na pewno tu wrócimy :-)

Host: Kasia i Kamil
2020-10-19

Dziękujemy ❤️ Pozdrawiamy i Zapraszamy ponownie :) Kasia&Kamil


Characters left 5000