Siedlisko Likusy - review

5

Cudowne miejsce, wspaniali, otwarci i mega pomocni Gospodarze. Bliskość natury tuż za płotem dopełnia pełni szczęścia! Chce się wracać... :)

Host: Adrian i Emilia
2024-05-27

Uprzejmie dziękujemy i zapraszamy ponownie :)


5

Przepiękne miejsce z niepowtarzalnym klimatem, który pomógł w zorganizowaniu świetnego wieczoru panieńskiego. Dziękujemy za gościnę! ;)


5

Wyjątkowe miejsce na końcu świata! Bardzo fajny dom, klimatyczny ze wszystkim co jest potrzebne. Urocza stodoła, miejsce na ognisko, drzewa, ptaki co tu dużo pisać było cudnie. No i Pan lub Pani Borsuk czego chcieć więcej. Polecam i nie mogę się doczekać kolejnych dni spędzonych w Siedlisku Likusy :)))


5

W Siedlisku spędziliśmy 5 dni i mimo, że dopiero wróciliśmy już tęsknimy. Cudowne miejsce, które oferuje tak wiele, że nie ze wszystkiego zdążyliśmy skorzystać. Miejsce położone wśród lasu, z pięknym terenem, które pokochały nasze psiaki. Fantastyczne wnętrze i świetnie wyposażona kuchnia z wyjściem na taras - tutaj śniadania smakują najlepiej 👌 Gospodarzowi zostaje nam tylko bić brawo. Adrian, dziękujemy za gościnę 😊

Host: Adrian i Emilia
2023-05-08

Dziekujemy pięknie za tak miłą opinię) Ze swojej strony bijemy brawo ,że możemy gościć taką fajną grupę:)Czekamy na Was ponownie:) Adrian&Emilia


5

Fantastyczne miejsce do wypoczynku z dala od miejskiego zgiełku. Cisza, spokój, przyroda dookoła. Podczas pobytu mieliśmy okazję przysłuchiwać się wieczornym rozmowom trzech sów, podziwiać niezmącony zanieczyszczeniem świetlnym obraz nocnego nieba, a następnego ranka pobawić się z przesympatycznym i ciekawskim pieskiem... sąsiada ;) Co prawda Adriana i Emilii nie było na miejscu, ale kontakt z nimi przez portal slowhop był doskonały. W Likusach mogliśmy liczyć na pomoc i opiekę Alana i Elizy. Dziękujemy bardzo za wspaniały pobyt i moc serdeczności! Do zobaczenia!

Host: Adrian i Emilia
2023-02-22

Ściskamy i mamy nadzieje, ze się w końcu poznamy :) Może następnym razem?:) Dziekujemy za super opinie :)


5

Spędziłam w Siedlisku Likusy w tym roku Święta Bożego Narodzenia ;-) Było cudownie, klimatycznie i interesująco. Bardzo miło upłynął nam czas na pieczeniu pierników, szykując wigilie i wygrzewając się przy kominku. Cisza pośrodku lasu, można napawać się natura w pełni. Przybyliśmy tu razem z dwoma pieskami, które również nie narzekały na nudę ;-) Gospodarz bardzo otwarty i pomocny. Niespodziewanie stworzył dla nas nawet blokadę na schody na dole abyśmy mogli w pełni komfortowo spędzić Święta z maluchami. Polecam

Host: Adrian i Emilia
2023-02-15

Dziękujemy i polecamy sie na przyszłość Bramka będzie zawsze na miejscu:) Adrian


5

A beautiful secluded house in the forest, cosy in the wintertime with the fireplace and radiators, easy communication with Adrian, the owner who lives nearby. We would love to return!

Host: Adrian i Emilia
2023-01-09

Thank you Douglas! Hope to see you soon with your lovely Familly:)


5

Byliśmy i jesteśmy pod absolutnie ogromnym wrażeniem pobytu w Likusach! Idealne miejsce na wywczas i wypoczyn w grupie - także tej z czworonogami (w naszym przypadku trzema) i małymi dziećmi (w naszym przypadku jednym). Podobało się wszystkim, od najmniejszych do największych - klimat i niezwykła dusza tego miejsca, z ogromną dbałością o szczegóły, lokalizacja, teren i to co dookoła, cisza spokój i relaks, a przede wszystkim - opieka gospodarza Adriana. Idealny Slowhop (jest i slow, ale i hop jeśli trzeba), na pewno z chęcią wrócimy i będziemy polecać! :)

Host: Adrian i Emilia
2022-11-25

Dzięki piękne za miłą opinie - nasze drzwi zawsze dla Was i Waszych czworonogów otwarte :)


5

Zdecydowanie polecam siedlisko Likusy - na pewno wybierzemy się ponownie! Domek sielski i klimatyczny, okolica cicha, dookoła tylko las. Właśnie takie miejsce było nam potrzebne. Totalnie odcięliśmy od cywilizacji, zapomnieliśmy o istniejącym świecie. Poranna kawa na tarasie, siedzenie przy rozpalonym kominku - naprawdę dawno tak nie odpoczęłam. Gospodarz miły i bardzo pomocny. Zorganizował nam swojskie jajka i wskazał miejsca, gdzie najlepiej udać się na grzyby. Nie zawiedliśmy się :) dawno nie mieliśmy takich zbiorów kani! Polecam i z chęcią jeszcze raz wybiorę się do siedliska :)

Host: Adrian i Emilia
2022-10-25

Dziekujemy bardzo! Jajka będą na Was czekamy następnym razem:) Adrian


5

Jadąc do siedliska kilka kilometrów przez las, czułam, że to będzie niezwykłe miejsce. Gdy znalazłam się u celu oszalałam! Likusy przerosły najśmielsze oczekiwania. Spełniło się moje marzenie o pobycie w starym domu pośrodku lasu. I to nie byle jakiego lasu! Piękny! Do tego w okolicy jeziora gdzie nie ma ani jednego człowieka. Cisza, spokój. Sam dom urokliwy i mający wszystko czego człowiek potrzebuje. Moje Dzieci były zachwycone! Do tego wszystkiego świetny Gospodarz - Pan Adrian. Super człowiek! Dzięki temu miejscu zakochałam się w Mazurach. :) Beata

Host: Adrian i Emilia
2022-10-25

Dziękujemy za milą opinie:) Miło było Was poznać! :) Adrian


5

Polecam! Rewelacyjne miejsce położone w samym sercu jezior! Cisza i spokój.Piękna przyroda. Z pewnością wrócimy.

Host: Adrian i Emilia
2022-10-25

Dziękuje za milą opinie i czekamy na Wasz powrót;)


5

Cudowne miejsce, idealne dla naszej grupy przyjaciół. Piękny, klimatyczny dom, wspaniała przestrzeń dookoła, doskonałe tereny do leśnych wypraw i najlepsze, mazurskie niebo do obserwacji gwiazd w nocy :) Gospodarz przesympatyczny, bardzo pomocny - dziękujemy Adrian za tak miłe przyjęcie i gościnę, mamy nadzieję szybko wrócić :)

Host: Adrian i Emilia
2022-03-07

Cześć Julia!:) Dziekujemy za przemiłą opinię i czekamy Was ponownie:) Do zobaczenia!


5

Urocze miejsce na mazurskiej ziemi. Wspaniały klimat Siedliska Likusy zainspirował nas do kreatywnego spędzania czasu. Sauna, ognisko, kociołek, kominek, piękna przestrzeń. To wszystko sprawilo, że wyjazd nabrał cudownych emocji. Dziękujemy Adrianowi za to, że czuliśmy się jak w domu.

Host: Adrian i Emilia
2021-10-19

i ja dziękuję! do zobaczenia:)


5

Przepiękne, kameralne miejsce - urokliwy, ładnie urządzony domek w rustykalnych stylu i wielka, zielona działka z dala od jakichkolwiek hałasów. Dzieciaki biegały po ogromnej polanie, a kiedy się nudziły, miały kino domowe w stodole 🙂 do tego ognisko, spacery nad jezioro, grzybobranie i leniwe śniadania na skąpanym w ciepłym, wrześniowym słońcu tarasie. A gotowanie w ślicznej kuchni z widokiem na jabłonkę to sama przyjemność! 🍏🖤 będziemy wracać.

Host: Adrian i Emilia
2021-10-01

Uprzejmie dziękuję. Jabłonka czeka na Wasze ponowne gotowanie!:)


5

Siedlisko jest dokładnie takie, jakim je sobie wyobrażałam. Przepięknie urządzony dom z duszą, ukryty w zieleni a dookoła cisza i spokój. Chociaż z tą ciszą to bywa różnie bo czasem przerywały ją Jelenie na rykowisku ;) W domu kominek, którzy pozwala się ogrzać w chłodniejsze dni a przed domem miejsce na ognisko, taras na którym można wypić poranną kawę i wieeeeelka przestrzeń. Nawet w większej grupie każdy znajdzie miejsce tylko dla siebie. Można tu spacerować, zbierać grzyby, leniuchować, jeść i przede wszystkim odpoczywać. Dom jest też przystosowany i bezpieczny dla dzieciaków. Adrianowi bardzo dziękujemy za gościnę, wrócimy na pewno! P.S. Koniecznie zamówcie sobie jajka, bo taka jajecznica na śniadanie to złoto!

Host: Adrian i Emilia
2021-10-01

Pięknie dziękujemy! Jajka będą na Was czekać na stole!:)


5

Wspaniałe miejsce! Niebieskie okiennice skradły moje serce od pierwszego wejrzenia :) Cisza, spokój, zieleń lasu i bliskość jeziora. Dom przestronny - mimo, że byliśmy naprawdę dużą grupą to każdy mógł liczyć na przestrzeń dla siebie. Pięknie urządzone, klimatyczne wnętrza, wspaniały taras, na którym śniadania smakują najlepiej :) Dziękujemy za ciepłe przyjęcie, doskonałe wędzone ryby i za kurki!

Host: Adrian i Emilia
2021-09-06

Bardzo dziękujemy!!! Wędzone rybki i w miarę możliwości kurki tez będą na Was czekać;) Zapraszamy ponownie !:)


5

Cudne miejsce! Cisza, spokój, śpiew ptaków i zupełne odludzie - idealne na odpoczynek od zgiełku dnia codziennego. Przytulny, klimatyczny dom, a śniadania na tarasie smakują zupełnie inaczej niż w domu :). Mam nadzieję, że wrócimy tu jeszcze!

Host: Adrian i Emilia
2021-09-06

Dziękujemy i zapraszamy!


5

Urocze miejsce - dom jak ze wspomnien z wakacji u babci na wsi, fantastycznie odnowiony, ale z dusza i skrzypiacymi drzwiami :) Pomimo bardzo chlodnego maja kominek na parterze dawal cieplo. A zaciszny taras pozwalal zjesc sniadania w bliskim kontakcie z natura. Cisza, spokoj, tylko ptaki slychac rano... Lesne drogi pelne saren, jeleni i zajecy, ktore udalo nam sie zobaczyc przy okazji kazdej wyprawy rowerowej. Pelen relaks. Dziekujemy za goscine!

Host: Adrian i Emilia
2021-05-28

Bardzo dziękujemy!:) Zapraszamy ponownie:) Adrian&Emilia


5

CUDOWNE miejsce, rewelacyjny Gospodarz... Spędziłyśmy niesamowity weekend panieński tańcząc do rana w rewelacyjnej klimatycznej stodole. Tańce, ognisko, bliskość przyrody, cisza, kajaki, przepyszne jedzenie - czego chcieć więcej? Co tu dużo mówić, tęsknię za Siedliskiem jak za Polską bez pisu.

Host: Adrian i Emilia
2021-02-21

Bardzo dziękujemy!:) Wracajcie!:) Adrian


5

Piękne miejsce z niepowtarzalnym urokiem. Cisza, spokój, swoboda, jezioro w pobliżu i wielki las. Bardzo mili gospodarze. bardzo dobrze odpoczęliśmy.