Villa Miód Malina - review

5

W Villi Miód Malina spędziliśmy fantastyczne 5 dni weekendu majowego i przepadliśmy! ♥️ Zaczynając od samej Villi - przepiękny dom, urządzony z niesamowitym smakiem i dbałością o najmniejsze detale. Znajdziecie w nim ogólnodostępną kuchnie, w której codziennie można przygotować sobie pyszne śniadanie, a potem zjeść je na fantastycznym tarasie :) Uwierzcie mi, ten taras i świeże wiejskie jajka ze sklepu obok sprawią, że nie będziecie chcieli jeść śniadań nigdzie indziej! Na tym samym tarasie możecie poleżeć w hamaku, poczytac książki czy spróbować pysznych domowych nalewek i innych przysmaków przygotowanych przez Panią Kasie. Villa położona jest w samym centrum Wisełki, zupełnie niepozornego miasteczka, w którym szybko można się zakochać ♥️ Na miejscu znajdziecie wszystko co potrzebne - sklepy, smażalnie ryb, karczmę i oczywiście pyszne desery i lody w kawiarni Miód Malina 🍯 Wszystkiego dopełnia bliskość do morza oraz otoczenie Wolińskiego Parku Narodowoego, który daje idealne warunki do długich spacerów i wypoczynku. Jeżeli jednak szukacie bliskości miasta to Wisełka jest świetnie skomunikowana z Międzyzdrojami i Świnoujściem :) Tego wspaniałego miejsca nie byłoby bez właścicielki - Pani Kasia ugościła nas tak, że nie chcieliśmy wyjeżdżać ♥️ Jej obecność na miejscu była nieoceniona, poczęstowała ciastem i nalewką, opowiedziala historię domu, podpowiedziała gdzie zjeść i co robić, a w sytuacji kryzysowej poratowała tabletką na ból zęba ;) Pani Kasiu - bardzo dziękujemy i mamy nadzieję, że zobaczymy się niebawem :) Julia i Wojtek Ps Uważajcie, bo jak już raz zawitacie do Villi Miód Malina, to będziecie musieli wrócić, to miejsce uzależnia ♥️


5

1.Villa Tu nic nie jest przypadkowe. Tu wszystko jest nietuzinkowe. Dom, którego nie można przegapić, gdzie każdy sprzęt, element dekoracji, wyposażenie ma swoje miejsce i charakter. Sam Dom z ciekawą historią, jaką to dowiecie się od właścicielki jeśli zechcecie odwiedzić to miejsce. Apartament (Morski Klimat) słoneczny, duży, funkcjonalny, urządzony z gustem. Na zewnątrz przestrzeń "chilli" można poleżeć w hamaku, napić się kawy, pogaworzyć z innymi gośćmi a do Tego Pani Katarzyna częstująca nas fantastycznym chlebem ze smalcem i nalewkami domowej roboty. 2. Wisełka Kameralne miejsce gdzie życie toczy się leniwie, w odróżnieniu od zatłoczonych, gwarnych miejscowości nadmorskich znajdziecie tu ciszę spokój i najpiękniejszą plażę nad Bałtykiem. 20 min spaceru przez WPN. Jeśli wybierzecie jezioro to też jest 10 min w drugą stronę, a tam kajaki, rowerki wodne i pływające łabędzie. Są rowery i jest niepowtarzalna piekarnia. Właścicielka wita Cię codziennie wesołym uśmiechem i wspaniałym pieczywem. Reasumując, spędziliśmy tam 10 wspaniałych dni z dala od zgiełku wielkich kurortów. Jeśli zapragniecie jednak odwiedzić któryś z nich to też nie ma problemu wszędzie dojedziecie autobusem, rowerem czy nawet dojdziecie plażą czy ścieżkami WPN. Warto przyjechać do Pani Katarzyny i rozkoszować się aura tego miejsca. Jest tylko jedyny minus 😃. Villa działa sezonowo i wolne miejsca rozchodzą się jak ciepłe bułeczki z pobliskiej piekarni. Pani Katarzyno, Serdecznie dziękujemy za te niezapomniane chwile, które mogliśmy spędzić u Pani. Czuliśmy się zaopiekowani i smutno było wyjeżdżać. Mamy nadzieję że weselicho się udało i do zobaczenia☺️

Host: Katarzyna
2023-09-12

Oooo jak mi niezmiernie miło.Taka opinia dodaje skrzydeł 🔥 Bardzo dziękuję ,cieszę się ,że jesteście państwo zadowoleni,zapraszam kiedy tylko znajdziecie czas pozdrawiam serdecznie 😘


5

Willa Miód Malina to wyjątkowe miejsce. Piękny budynek z historią, za sprawą właścicieli, stał się istną oazą spokoju i relaksu. Klimatyczne i przytulne wnętrza, bardzo wygodne i funkcjonalne, urządzone z dbałością o każdy detal. Przepiękny taras i ogród zachęcają do odpoczynku na świeżym powietrzu. Gorąco polecamy, chętnie odwiedzimy kolejny raz!

Host: Katarzyna
2023-06-19

Panie Bartoszu było mi bardzo miło państwa gościć, cieszę się ,że przypadła Wam do gustu moja Villa Serdecznie zapraszam


5

Piękny i zadbany dom. Urocza plaża. Wspaniałą przyroda i wszechobecny śpiew ptaków. Jedynym minusem pobytu była mała kuchnia, w której mogą poruszać się tylko dwie osoby. Jeśli goście z kilku pokoi zechcą zjeść śniadanie w tym samym czasie, trzeba czekać. Brakuje też zmywarki.

Host: Katarzyna
2023-06-19

Pani Beatko dziękuję za wspaniałą opinię. Niestety nie mam możliwości technicznych wstawić zmywarki i powiekszyć kuchni ,każdy centymetr domu został wykorzystany Pozdrawiam serdecznie Katarzyna


5

Od dawna tak nie odpoczęliśmy...Wszystko dzięki gościnności i staraniom Pani Kasi, która zadbała o każdy szczegół pobytu, uraczyła pysznymi nalewkami oraz przekąskami własnej roboty. Obiekt piękny, klimatyczny, wygodny. No i ekspres do kawy- bardzo ważny! Wokół cisza, możliwość kąpieli leśnych w Wolińskim Parku Narodowym oraz morskich, w czystym Bałtyku, na przecudnej plaży! Polecamy gorąco! Na pewno wrócimy, zwłaszcza że naprzeciwko serwowane są pierwszej klasy lody Miód Malina!

Host: Katarzyna
2023-06-19

Pani Kasiu ślucznie dziękuję za piękna opinię Pozdrawiam serdecznie


5

Masz pobyt w Willi Miód Malina był bardzo udany. Pani Kasia, która nas przywitała jak i pożegnała (co bardzo cenimy) była bardzo miła. Sama Willa jak i cały obiekt jest urządzony gustownie i ze smakiem. Nie można się do czegoś „przyczepić” chyba, że z zawiści. Naprawdę polecam Willę M M

Host: Katarzyna
2022-09-16

Ślicznie dziękuję Panie Eugeniuszu za piękną opinie, cieszę się bardzo,że państwu się podobało ,a mi taka opinią" dodaje skrzydeł" Pozdrawiam serdecznie Katarzyna Villa Miód Malina 🍓🍓


5

Fantastyczna, klimatyczną lokalizacja. Miłe, przytulne wnętrza. Nieziemska plaża. Cisza i spokój. Piękne niebo nocą. No i szum morza.....

Host: Katarzyna
2022-09-15

Bardzo dziękuję Pani Urszulo za dobrą opinię i serdecznie zapraszam ponownie 😘


5

Spędziliśmy w „Miód Malina" wspaniały urlop. Jesteśmy pod wrażeniem zarówno pokoiku „Letni relaks", jak i strefy wypoczynkowej przed domem. Najmilej zapamiętamy kawkę na hamaku, popijaną po śniadaniu w promieniach słońca :) Na pewno będziemy polecać, bo Pani Katarzyna stworzyła tutaj cudowne miejsce. Odpoczęliśmy za wsze czasy :) Ania i Paweł

Host: Katarzyna
2022-09-15

Ślicznie dziękuję za miłą opinie i serdecznie zapraszam ponownie na huśtawkę😜😘 Pozdrawiam serdecznie Katarzyna


5

Miód Malina...cudnie. Pani Kasia ❤ pełna energii, uśmiechnięta piękna kobieta która włożyła serce w stworzenie tego miejsca. Pensjonat....klimatyczny bardzo.....polecam 😊

Host: Katarzyna
2022-06-14

Pani Urszulo ślicznie dziękuję za super opinie i mam nadzieję do zobaczenia 😘


5

Bardzo przyjazne super położone miejsce wypadowe w centrum niewielkiej Wisełki W odróżnieniu od mnóstwa nadmorskich pensjonatów i noclegowni posiada swój niepowtarzalny klimat. Polecamy Wszystkim którzy pragną spokoju i odpoczynku od zgiełku miasta 👍

Host: Katarzyna
2021-09-22

Panie Robercie serdecznie dziękuję za miłą opinie Pozdrawiam Katarzyna Villa Miòd Malina 🍓🍓🍓


5

Spędziliśmy w Wisełce zaledwie kilka słonecznych, majowych dni ale już zdążyliśmy się zauroczyć! Wisełka -położona w przepięknym parku jak i nasze miejsce na poddaszu willi Miód Malina są absolutnie cudne. Warunki bardzo dobre, Pani Kasia zadbała nie tylko o pełen komfort dla swoich Gości ale również o pełen natury i świeżości nadmorski klimat tego miejsca. Zarówno wewnątrz jak i na ogrodzie. Można tam odpocząć i nacieszyć oczy. Napewno wrócimy !

Host: Katarzyna
2021-07-22

Pani Aniu dziękuję za miłą opinie cieszę się że mogłam państwa gościć, zapraszam serdecznie 🍓🍓🍓


5

Przepiękna willa urządzona ze smakiem w stylu skandynawskim. W apartamencie Morski Klimat czuliśmy się komfortowo. Bardzo ładny ogród z częścią wspólną dla gości. Lokalizacja doskonała, atmosfera wyjątkowa, urocze miejsce na wypoczynek. Cisza, spokój. Pani właścicielka miła, troskliwa i pomocna. Sama Wisełka cudna. Dziękujemy za gościnę i polecamy to miejsce z całego serca.

Host: Katarzyna
2021-06-21

Cieszę się ,że jesteście państwo zadowoleni i bardzo dziękuję za tak miła opinie . Pozdrawiam serdecznie Katarzyna Villa Miòd Malina 🍓🍓


5

Może zacznę od samego początku: wynajęliśmy u Pani Kasi apartament Morski Klimat, już na wstępie kontakt z właścicielka był bardzo na plus: odpowiedziała na wszystkie nurtujące mnie pytania i bezproblemowo pomogła się zacheckowac nam późno w nocy. Jeśli chodzi o sam apartament to naprawdę na duży plus, przestronny, a w środku potrzebny sprzęt do przetrwania. Zakochaliśmy się w Wiselce i okolicy, dosłownie 10 min spacerkiem do morza przez las zatem widoki naprawdę cudowne, w druga stronę blisko do jeziora. Sama właścicielka bardzo miła , nienachalna - częstuje pyszna nalewka własnej roboty :) na pewno z przyjemnością jeszcze wrócimy !

Host: Katarzyna
2021-05-27

Bardzo się cieszę, że odpoczęliście oraz ,że zakochaliście się ,tak jak ja w tej małej wiosce .Było mi bardzo miło pañstwa gościć Pozdrawiam serdecznie Katarzyna


5

Polecam to miejsce. Dom z klimatem, przytulny wystrój, funkcjonalnie i wygodnie, mały , ale bardzo ładny ogród, udogodnienia dla rodzin z dziećmi. Duzy plus za przestrzeń wspólną dla gości Przede wszystkim jednak jestem pod wrażeniem samej okolicy. Wisełka to wioska położona u wrót Wolińskiego Parku Narodowego. Dosłownie 100m od domu zaczynają się szlaki piesze: do latarni Kikut, na plażę. Prawdziwa uczta dla osób poszukujących bezpośredniego kontaktu z naturą. Jest gdzie pospacerowac i pobiegać. Dom mieści się w samiuśkim centrum Wisełki. W przeciwieństwie do znanych nadmorskuch kurortów, nie ma tutaj dużego ruchu turystycznego, jest zaledwie kilka restauracji, kawiarni i sklepów i może 2 stoiska z pamiątkami, a cisza nocna obowiązuje od 22:00. Dzięki temu jest tutaj na prawdę spokojnie i cicho, a jednocześnie wszędzie blisko.

Host: Katarzyna
2021-05-27

Bardzo się cieszę, że odpoczęliście oraz ,że zakochaliście się ,tak jak ja w tej małej wiosce .Było mi bardzo miło pañstwa gościć Pozdrawiam serdecznie Katarzyna


5

Super miejsce z dobrą energią. Pani Katarzyna zadbała o każdy detal w wystroju wnętrz, dzięki czemu spędza się komfortowo czas w takim przytulnym miejscu zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz. Na zewnątrz można zjeść posiłek w altance, odpocząć na leżakach z książką w ciszy i spokoju. Poza przepiękną plażą jest wiele miejsc w okolicy, które warto zobaczyć i spędzić aktywnie czas. Gorąco polecam to miejsce :)