Yurt in Be - Hodnotenia

5

The time spent in your place was perfect for us! You have great equipment installed there i.e. making fire for cooking, for having hot bath and for having chill inside sauna was great entertainment! The place was good for us because we had relatively short road to 'Adrsapasske Skaly'. There is one disadvantage we see that might be troublesome in future. You will have more neighbours in next years.


2

Vybavení jurty a jurta jako taková je krásná a bylo nám v ní fajn. Nicméně když jsme přijeli byli jsme hodně a poměrně nemile překvapeni, že se jurta nachází mezi několika baráky a o nějakém soukromí a samotě se tedy moc mluvit nedá. Opravdu to není pro lidi, kteří hledají soukromí. Fotky neodpovídají tomu jak vypadá okolí jurty.


1

Podle fotek by se mohlo zdát, že je ubytování v soukromí, bohužel tomu tak není a na venkovní prostor směřují okna ze všech domů za yurtou. Chyběla slibovaná kosmetika a koše na třídění odpadu. Objednala jsem si jednu porci masa, dostala (zaplatila) jsem dvě. Hned po příjezdu nás paní upozornila, co všechno chybí / nefunguje, což na nás moc dobrý dojem neudělalo. Projektor / bluetooth nefungoval. Střešní okno, přes které jsme chtěli pozorovat hvězdy je z plexiskla, celkem špinavé a nebylo vidět vůbec nic. Po celé dva dny pobytu navíc probíhala přímo za yurtou rekonstrukce chaty. takže od soukromí a klidu měl pobyt opravdu daleko - slyšeli jsme každé slovo dělníků a budila nás vrtání. Když jsme byli po sms dotázáni, zda je vše v pořádku, napsala jsem toto všechno do zprávy a už mi nepřišla žádná reakce. Self checkin bohužel není možný a musíte se přizpůsobovat místní paní, která vás ubytuje. Mám z toho pocit, že se inzeruje něco, co není pravda a na stížnosti nikdo nereaguje. Za mě špatná volba.


4

Świetna opcja w czasach pandemicznych, lub kiedy po prostu ma się ochotę odpocząć od ludzi. Jurta jest wyposażona we wszystko, co potrzebne nawet na dłuższe pobyty, łóżko pod gwiazdami to genialny pomysł! Śniadania zdecydowanie warto zamówić - są domowe i obfite, pani Jarmila sama piecze chleb i ciasta (a zawsze jest coś słodkiego na "drugie śniadanie" :)). W saunie i balii można się wygrzać nawet w środku grudnia - choć rozpalanie balii to już wyzwanie dla osób bez doświadczenia. :) Są szlafroki, są prześcieradła do saunowania, naprawdę pomyślano o wszystkim. Okolica bardzo ciekawa - Adrszpaskie skały to wycieczka obowiązkowa, zwłaszcza w okresach mniej turystycznych. Mięsożercom polecam Pullt w Trutnovie - najlepsze hotdogi na świecie. :)