Tiny House Two Fingers - review

5

Náš první glamping a největší spokojenost. Moc příjemná a vstřícná domluva. Tento způsob odpočinku nás zaujal daleko více než nějaký wellness pobyt, po kterých jsme vždy primárně sahali. Moc děkujeme a věříme, že se k vám ještě rádi vrátíme. :-)


5

super odpocinok na uzasnom mieste, vsetky vymazlene detaily vam pomozu uzit si pobyt na plno, k tomu tie chutne ranajky do postele a nebude sa vam chciet odist! 🥰 urcite sa este vratime


5

Přijeli jsme do krásného a útulného tiny housu, kde nás čekalo samé pohodlí, parádní kávový koutek, voňavá stylová koupelna, repráček na hudbu, ráno úžasná domácí snídaně za dveřmi... Za slunce ani za deště nám nich nechybělo (jen pár kapek vody napršelo dovnitř úzkými dveřmi). Gril i připravené dřevo byl skvělý bonus! Možná tím, že naše chatka ještě nebyla zcela dokončená, jsme našli pár nedotažených detailů, jako neumytá okna, chybějící svíčky... nebo navzdory nové stavbě vosí hnízdo zvenku pod střechou. Vážíme si milého a otevřeného přístupu při rezervaci i během pobytu. Náš první glamping jsme si opravdu moc užili – děkujeme a určitě se někdy vrátíme! :)


5

Przecudowne, ciche miejsce. Przyjazne zwierzakom co ma dla mnie ogromne znaczenie. Mili i pomocni właściciele.