Herbals Glamping - domki w drzewach i przy jeziorze - review

5

Przytulne miejsce i wspaniała obsługa, a jedzenie było wyborne! Cena dosyć wysoka, ale jest to cena za "user experience", a nie za lokal jako taki i jego wyposażenie, polecamy wziąć większy domek z wanną. Dziękujemy bardzo za rower ;-)

Host: Marcin
2022-07-10

Ahoj! Bardzo Wam dziękujemy za czas poświęcony na napisanie opinii oraz najwyższą ocenę pobytu w Herbals&SPA. Dziękujemy za słowa uznania. Gotujemy i gościmy z miłością a takie opinie jak Wasza dają bez wątpienia wiatr w żagle do dalszego działania - mamy nadzieję, ze odwiedzicie Nas ponownie z odświeżonym rowerem :)


5

Razem z rodziną pierwszy raz wybraliśmy się na glamping. I na długo zapamiętamy ten wypoczynek! Jesteśmy zachwyceni taką formą noclegu i jego organizacją. Domek Lavender przywitał nas przestronnością, starszy syn zachwycony możliwością noclegu na "górze". Wystrój świetny. Śniadania i obiady super. Zaskoczyły nas pozytywnie różnorodnością i ilością oraz formą podania (codziennie dostarczane pod drzwi). Dzieci w różnym wieku znajdą coś dla siebie: piaskownica, plac zabaw, dużo zabawek, w budynku recepcji kącik do zabawy dla dzieci, mnóstwo gier planszowych, bilard, tenis stołowy, boisko do tenisa, siatkówki, piłki nożnej, koszykówki...Bajka! Z całą pewnością tutaj wrócimy, tym razem może do domku na wodzie... Z całego serca polecamy to miejsce!

Host: Marcin
2022-05-16

Paweł, bardzo dziękujemy za czas poświęcony na napisanie opinii oraz najwyższą ocenę na portalu Slowhop. Jest nam niezmiernie miło, ze Twój pobyt zapisał się tak cudownie w pamięci. Dziękujemy za słowa uznania oraz za zaufanie - to daje nam zawsze wiatr w żagle do dalszego działania. Mamy nadzieję, ze już niebawem będziemy mieli okazję Gościć Cię ponownie :) Załoga Herbals&SPA serdecznie pozdrawia z domku na drzewie :)


5

Wyjazd zorganizowany last minute, jednak dzięki uprzejmości właścicieli wszystko zostało przygotowane na czas. Domek był nagrzany, posprzątany i gotowy na nasz przyjazd. Poranne śniadania dostarczone pod drzwi zaskoczyły nas różnorodnością. Wokół domków panował spokój i nie dało się odczuć obecności innych gości. Cieszę się, że nowy rok rozpoczęłam od wizyty w Herbals & SPA.

Host: Marcin
2022-03-19

Ida, bardzo dziękujemy za czas poświęcony na napisanie opinii oraz najwyższą ocenę na portalu Slowhop. Jest nam niezmiernie miło, ze Twój pobyt zapisał się tak cudownie w pamięci. Dziękujemy za słowa uznania - to daje nam zawsze wiatr w żagle do dalszego działania. Mamy nadzieję, ze już niebawem będziemy mieli okazję Gościć Cię ponownie :) Załoga Herbals&SPA serdecznie pozdrawia z domku przy plaży :)


5

Jesteśmy bardzo zadowoleni z rodzinnego wyjazdu do domków Herbals & SPA. Miejsce jest przytulne i ciekawie zrobione, personel uprzejmy i ciepły, a śniadania urozmaicone, smaczne i w ilościach spokojnie wystarczających na II śniadanie i kolację (dla niektórych;). Dania w restauracji smaczne i ciekawie podane. Mimo, że przyjechaliśmy w listopadzie z dziećmi udało nam się odpocząć, poczytać i skorzystać z atrakcji na zewnątrz. Mieliśmy domek z sauną solną - 50-60 st. Super rozwiązanie po spacerach w niezbyt ciepłym okresie;). Dzieci zachwycone łóżkiem na poddaszu. W domku ciepło i przytulnie. Dziękujemy bardzo!

Host: Marcin
2022-03-19

Misza, bardzo dziękujemy za czas poświęcony na napisanie tak obszernej opinii oraz najwyższą ocenę na portalu Slowhop. Jest nam bardzo, bardzo miło - takie opinie bez wątpienia dają nam wiatr w żagle do dalszego działania. Dziękujemy za słowa uznania dla kuchni. Czekamy na Was ponownie - staramy się aby każdym sezonie zagościły u nas nowości dla naszych Podróżników. Ahoj z domku przy plaży :) Agnieszka&Krzysztof


5

Jesteśmy po tygodniowym pobycie w domku na plaży. Mamy sporo wniosków, jak poniżej. Plusy: Bardzo smaczne i obfite jedzenie. Zarówno podczas śniadań, jak i innych posiłków zdarzały się mniej smaczne rzeczy, ale koniec końców jedzenie jest naprawdę dobre. Duże i urozmaicone śniadania robią robotę. Plus za smaczki dla psów (choć Pedigree jest średnią jakościowo firmą, to liczy się gest); Wiele rzeczy można załatwić smsem. To ułatwia organizację, kiedy jest się z małym dzieckiem; W większości bardzo miła obsługa; Dużo różnych opcji zabawy dla dzieci i mocno przyjazny teren dla psów - dzieciaki i psiaki mają co robić; W cenie wynajmu mieliśmy godzinną wyprawę motorówką. Instrukcję obsługi otrzymaliśmy mailem i mogliśmy wybrać się na wycieczkę. Fajna sprawa 👌. Do tego rowerki wodne no limit; Sauna w domku jest ciekawym rozwiązaniem, choć - koniec końców - korzystaliśmy z niej o wiele rzadziej niż wydawało nam się, że będziemy; Klimatyzacja - nie ma opcji, żeby zmarznąć, nawet w chłodniejsze dni; W domkach jest czysto, dodatkowo obsługa wkłada dużo wysiłku, aby na całym terenie ośrodka było estetycznie; Taczki dla gości - jeśli masz dużo bagażu, spoko, są taczki, którymi możesz wszystko przewieźć do domku; Minusy: Dla mnie największy i najważniejszy - koszty. Przy wysyłaniu zapytania o koszt wpisałam dwójkę dorosłych, dziecko i psa. Otrzymałam wycenę całkowitą: 2500 zł. Na miejscu okazało się jednak, że za psa muszę zapłacić jeszcze raz, mimo tego, że od samego początku wpisywałam go do wyceny. W moim odczuciu wyszło na to, że zapłaciłam podwójnie. 🤷‍♀️ Uważam, że to wprowadzanie klienta w błąd i w mojej ocenie nieuczciwa praktyka; Niewygodne łóżko - jako amatorzy twardszych materaców, raczej nie wypoczęliśmy na miękkim sprężynowym materacu; Małe łóżko - jeśli ktoś, tak jak my, śpi z dzieckiem, to łóżko jest zdecydowanie za małe. Nie korzystamy z łóżeczka dla dziecka, ale myślę, że gdybyśmy je wstawili do domku, to całkowicie zablokowalibyśmy możliwość całkiem swobodnego poruszania się po nim; Późne śniadanie - w związku z tym, że nasze dziecko wstaje raczej wcześniej niż później, często czekaliśmy na jedzenie po 2-3 godziny; Brak zabezpieczeń gniazdek, drzwi, drabinki przed dziećmi (zwracam na to uwagę, bo ośrodek mocno kładzie nacisk na rodziny z dziećmi); Drzwi w domku wymagają wymiany zamków - zamknięcie się na zamek w łazience lub toalecie może skutkować zacięciem się. Zamki chodzą opornie, trzeba włożyć dużo siły, żeby je otworzyć; Brak zakazu palenia - niestety mało przyjemnym było siedzenie na tarasie, kiedy sąsiad z domku obok co kwadrans palił kolejnego papierosa.

Host: Marcin
2022-03-19

Olga, bardzo dziękujemy za czas poświęcony na napisanie opinii. Jesteśmy wdzięczni za tak szczegółowy opis. W gwoli wyjaśnienia - wycena za pieska zawsze jest podana w opisie oferty gdyż często pojawiają się zmiany - wygodniej jest zapłacić na miejscu niż czekać na ewentualny zwrot zapłaconych kosztów jeśli psiak pojedzie na wakacje gdzie indziej w tym czasie ;) - oczywiście rozumiemy, ze mogłaś poczuć, ze zapłaciłaś za psiaka podwójnie, ale zapewniamy ze zgodnie z cennikiem tak się nie stało. P.S Karmę dla zwierzaków zmieniliśmy na zdrowsze wydanie. Dziękujemy również za wszelkie uwagi - są one bezcenne abyśmy mogli się rozwijać lub zmieniać jeśli coś szczególnie wybrzmiewa w komentarzach od Gości. Mamy nadzieję, ze pomimo wspomnianych niedogodności pobyt zapisał się wyjątkowo w pamięci i będziemy mieli okazję Gościć Was ponownie. Ahoj! Agnieszka&Krzysztof Herbals&SPA


5

Domek na drzewie, choć malutki, był uroczy i przedstawiał idealny wypoczynek w rytmie “slow”. Było to bardzo orzeźwiajace w porównaniu do Mielna pełnego hałaśliwych turystów i plastikowych pamiatek.. Jedynym minusem byli turyści, którzy spacerujac przy jeziorze robili zdjęcia tego uroczego miejsca, nie zwracajac uwagi na wypoczywajacych :) Wakacje były cudowne, jesteśmy wypoczęci i zachwyceni Bałtykiem, napewno jeszcze kiedyś wrócimy!!

Host: Marcin
2021-07-12

Olga, bardzo dziękujemy za czas poświęcony na napisanie opinii oraz najwyższa ocenę domków Herbals na portalu slohop.com. Staramy się aby nasze miejsce było utrzymane w klimacie "slow" nawet podczas sezonu wakacyjnego. Z Twojej opinii wynika, ze daliśmy radę co cieszy Nas niezmiernie :) Cieszymy się, ze Wasze baterie są naładowane i zapraszamy do Nas ponownie. Ahoj! Agnieszka i Krzysztof :)


5

Świetne miejsce dla rodzin z małymi dziećmi - dotychczas nigdzie nie znaleźliśmy aż tylu udogodnień i atrakcji dla maluchów! Nasz synek przez cały pobyt był absolutnie zaaferowany, aktywnie korzystał ze wszystkich pojazdów, placu zabaw, przyczepy rowerowej i trampolin. Śniadania w koszach - pyszne, obfite i różnorodne. Niezmiernie przyjemna jest też możliwość rozpalenia ogniska i wypróbowania różnych sprzętów pływających. Z pewnością jeszcze kiedyś wrócimy :)

Host: Marcin
2022-03-19

Karolina, bardzo dziękujemy za czas poświęcony na napisanie opinii. Jest nam niezmiernie miło, ze pobyt w domkach Herbals zapisał się tak wspaniale w Waszej pamięci. Glamping był naszym marzeniem dlatego też oddajemy naszym Gościom wszystko to co było ważne dla Nas przy podróżowaniu z małymi pociechami i jak widać udało się :) Zapraszmay Was na kolejny sezon - co roku staramy się aby atrakcji było więcej, ale wszystkie utrzymane w stylu slow oraz eko. Do zobaczenia, Agnieszka&Krzysztof


5

Miejsce na pewno godne polecenia. Domek w drzewie idealny dla pary, śniadania bardzo smaczne i różnorodne, a dodatkowo forma podania każdego poranka powodowała uśmiech na twarzy :) Miejsce koło jeziora, urokliwe, ciekawie zagospodarowane, z pomysłem, nad morze 5-7min. Bardzo miła obsługa, wszystko bezproblemowo. Zdecydowanie wrócimy :)

Host: Marcin
2022-03-19

Hanna, bardzo dziękujemy za czas poświęcony na napisanie opinii. Bardzo się cieszymy, ze śniadanka wywołały śmiech na Waszych buźkach - taki był właśnie cel ;) Dziękujemy za słowa uznania i będzie nam niezmiernie miło móc Gościć Was ponownie. Do zobaczenia, Agnieszka&Krzysztof Herbals&SPA


5

Kreatywne i wspaniałe miejsce na odpoczynek dla pary i nie tylko!! Byliśmy na miejscu ma przełomie marca/ kwietnia 21. Piękna okolica, ciekawe miejsca do zwiedzania, cisza , spokój. Koszyk ze śniadaniem z rana wprawia w dobry nastrój dzięki swej zawartości :)! W domku było wszystko co trzeba. Niczego nie brakuje. Gospodarz bardzo pomocny i kontaktowy. Szczerze polecamy to miejsce ;)!

Host: Marcin
2022-03-19

Paulina, bardzo dziękujemy za czas poświęcony na napisanie opinii. Jest nam bardzo miło i dziękujemy za słowa uznania. Mamy nadzieję, że już niebawem będziemy mieli okazję Gościć Was ponownie :) Agnieszka&Krzysztof Herbals&SPA


5

Wspaniałe miejsce warte przejechania pół Polski :) polozenie jest idealne - tuz nad jeziorem i doslownie 5min spacerem do morza po wygodnym deptaku i stamtad mozna spacerowac nawet z wozkiem rowniez po deptaku nad morzem. Plaze czysciutkie i piekne! Wynajelam dwa domki - jeden z sauna dla 2 osob Violet, a drugi na drzewie Lily. Oba swietnie wyposazone, bardzo czyste i wygodne. Wygladaja dokładnie jak na zdjeciach. Jedyna uwaga jest taka, ze domek na 6m drzewie (Lily) moze byc mniej komfortowy dla osob o wyzszym wzroście ze wzgledu na kompaktowe gabaryty w srodku - ja mam 165 i bylo super, a lozko tuz pod oknem w dachu magiczne. W domkach temperature mozna dostosowac jak nam pasuje, wiec w chlodne i wietrzne dni nie bylo problemu (jestem zmarzluchem). Jedyna uwaga, ze przy bardzo mocnym wietrze niektorym zajelo troche, zeby sie przyzwyczaic do odglosow wiatru (troche jak w namiocie) - Lily jest tuz przy jeziorze, wiec moze byc mylne wrazenie, ze domek porwie wiatr. Mi to zupelnie nie przeszkadzalo i spalam jak kamien. Jedzenie bardzo smaczne, obfite i roznorodne, sniadania zarowno wege i standard wiecej niz moglismy zjesc. Dania na obiadokolacje rowniez super, salatka z batata zamawialam 3 razy w ciagu tygodnia, desery ekstra, wszystko podane do domku na talerzach o omowionej porze w duzych pojemnikach termicznych. Piesek tez bardzo zadowolony, mozna nawet w recepcji poprosic o pieskowe akcesoria jak miseczka itp. :) jesli ktos przyjezdza bez dzieci (i woli byc od nich dalej), to pewnie lepiej poprosic o domek dalej od placu zabaw ( akurat podczas naszego pobytu nie bylo dzieci, wiec nie bylo problemu halasu ). Obsluga super pomocna i zawsze pod telefonem.

Host: Marcin
2022-03-19

Olga, och jak miło wrócić wspomnieniami do Waszego pobytu. Lily jest jednym z naszych ulubionych domków - cieszymy się niezmiernie, ze skradła również Twoje serducho. W tym roku zagościł u Nas plac zabaw dla psiaków - koniecznie musicie nas odwiedzić ponownie i sprawdzić nową atrakcje. P.S jest ich troszkę więcej przewidzianych na sezon, ale nie zdradzamy wszystkiego :) Do zobaczenia, Agnieszka&Krzysztof


5

pierwszą noc pobytu w Mielnie spędziliśmy w domku na wodzie, a że udało się wygospodarować jeszcze dzień wolnego, to postanowiliśmy sprawdzić przy okazji domki w drzewach :) i tu również musze napisać, że jestem zachwycona, wynajęliśmy domek z jacuzzi, to jest totalnie świetne, kąpiel z bąbelkami z pięknym widokiem , relaks na maksa :) śniadanie, kolacja i generalnie obsługa na najwyższym poziomie, nieco więcej napisałam w opinii z pobytu w domku na wodzie :) uważam że jest to świetne miejsce na wypad we dwoje jak i z rodziną, jest tam masa atrakcji dla dzieci i dorosłych! nie ukrywam, ze kolejnym razem pewnie znów będe miała dylemat czy wybrać domek na wodzie czy w drzewach, wiec pewnie znów urlop podzielę po połowie :)

Host: Marcin
2022-03-19

Natalia, bardzo dziękujemy za czas poświęcony na napisanie opinii oraz tak wspaniałą opinie - w sumie dwóch obiektów ;) Nie ukrywamy, ze lubimy "takie problemy" z wyborem ;) czekamy na wiadomość od Ciebie aby móc znaleźć dla Ciebie wyjątkowe połączenie lądu i wody. Ahoj z domku przy plaży! Agnieszka&Krzysztof


5

Wspaniałe miejsce na totalny reset! Cudowna przestrzeń, wspaniały kontakt i życzliwi ludzie, którzy tworzą to miejsce. Pełnię szczęścia uzupełnia pyszna kuchnia! :) Z wielką przyjemnością wrócimy, by odpoczywać w domkach na drzewie! :)

Host: Marcin
2022-03-19

Eliza, bardzo dziękujemy za czas poświęcony na napisanie opinii. Jest nam niezmiernie miło, ze czas spędzony w domkach Herbals tak wspaniale zapisał się w Twojej pamięci i będzie nam niezmiernie miło móc Gościć Cię ponownie. P.S mamy mamy nowe Menu - równie smaczne jak poprzednio wiec zapraszamy do sprawdzenia ;) Ahoj z domku przy plaży :) Agnieszka&Krzysztof Herbals&SPA


4

Bardzo fajne miejsce - samo Mielno wiadomo, natomiast Kemping chociaż zlokalizowany przy głównej ulicy to jednak zapewnia odpowiednią intymność i izolację od zgiełku. To czym byłem rozczarowany to: - rozmiar sypialni - dość klaustrofobicznie - ale dwuosobowa sofa w części "salonowej" zrekompensowała tę niedogodność - kominek - raz że kominek zmieniono na elektryczny to jeszcze nie działał co w sumie i tak bez różnicy bo żarzące się diody to nie to samo co żywy ogień - jacuzzi - a raczej ilość ciepłej wody w bojlerze która nie starczy na pełną kąpiel - brak expressu do kawy - co prawda na stronie SLOWHOP nie występuje jako wyposażenie, ale na stronie HERBAL&SPA w opisie domku OREGANO jest ekspress. - lampki boczne nie działały Natomiast mimo powyższych rzeczy "in minus" to spędziliśmy bardzo przyjemny czas, na zdecydowany plus: - pomocna i miła obsługa - dużo bezpiecznych atrakcji dla dzieci - odpowiednia przestrzeń - (pobyt na początku października) mimo pełnego obłożenia obiektu goście nie wchodzili na siebie - restauracja na miejscu - pomysłowe i bezpieczne domki - obfite i smaczne śniadania - dostęp do atrakcji wodnych - duża ilość gier i trochę książek - fajny klimat - dobra lokalizacja jako baza wypadowa - czystość i duża estetyka

Host: Marcin
2020-11-28

Cyprian, bardzo Ci dziękujemy za tak obszerną opinie. Wszystkie uwagi naszych Gości są dla Nas niezmiernie ważne - dzięki temu możemy zmieniać się na lepsze - dziękujemy za słowa uznania - mamy nadzieję, ze jeszcze kiedyś będziemy mogli Cię Gościć i "naprawić" wrażenia na 5* Pozdrawiamy serdecznie - Team Herbals&SPA


2

Dobre miejsce dla rodzin z dziećmi. Miła kompetentna obsługa i tyle na plus. Domki bardzo ciasne, plac zabaw, boiska, miejsce na ognisko, parkingi wszystko na kupie na małym podwórku, do tego”tupot”kół z drogi z betonowych płyt, dużo hałasu. Wrażenie, ze właściciel stara się upchać jak najwiecej. Po jednym dniu pobytu, po prostu spakowaliśmy rzeczy i wyjechaliśmy. Pierwszy raz w życiu przerwałem urlop. To żaden glamping, czy camping, to nasza pospolita turystyczna komercja :(

Host: Marcin
2020-11-28

Dariuszu, bardzo dziękujemy za Twoja opinie. Jest Nam bardzo przykro, ze obiekt nie spełnił Twoich oczekiwań. Komfort naszych Gości jest od zawsze dla Nas priorytetem - prosimy Cię o kontakt z Nami. Postaramy się rozwiązać tą sytuację. Team Herbals&Spa pozdrawia z domku na drzewie :)


5

Spędziliśmy w Herbal’s fantastyczny urlop. Córka świetnie się bawiła, a my odpoczęliśmy . To raj dla dzieciaków i enklawa spokoju w plastikowym, głośnym, zatłoczonym Mielnie. Posiłki są pyszne, polecamy obiadokolacje, zamawialiśmy je codziennie i ani razu się nie rozczarowaliśmy. Kubryk to zdecydowanie najlepsza restauracja w mieście. Domki są wygodne, w każdym jest hamak, widok na jezioro z tarasu bardzo relaksujący. Mieszkaliśmy w domku w drzewach Lemon Balm.

Host: Marcin
2020-11-28

Magdaleno, bardzo dziękujemy za Twoja opinie. Jest nam niezmiennie miło i cieszymy się bardzo, ze pobyt całej familii w naszym obiekcie zapisał się tak wspaniale w pamięci. Będzie nam niezmiernie miło móc gościć Was ponownie. P.S w kubryku mamy kilka nowości w menu ;) Team Herbals&SPA pozdrawia z domku na drzewie.


5

Właśnie wróciliśmy. To był cudowny pobyt! Mieszkaliśmy w domku Sunflower - synek zachwycony. Pomimo zimnej wody, korzystaliśmy nawet z basenu 🙂Śniadania wyśmienite i obfite,zostawały jeszcze na kolację. Plac zabaw idealny na pobyt z dziećmi. Wypożyczaliśmy rowery i jeździliśmy wzdłuż jeziora Jamno, pływaliśmy rowerem wodnym. Pobyt bajka!

Host: Marcin
2020-11-28

Dorota, bardzo dziękujemy za Twoją wspaniałą opinie. Jest nam niezmiernie miło - zapraszamy ponownie do bajkowego Herbals&SPA. Pozdrawiamy z domku na drzewie :)


3

Trzy gwiazdki za stosunek ceny do standardu domku i umiejscowienia obiektu. Nie jest to na pewno miejsce w otoczeniu natury i ciszy, z czym kojarzy się glamping. Domki znajdują się na końcu Mielna przy głównej ulicy, więc zarówno w ciągu dnia jak i w nocy słychać hałas samochodów oraz gwar z innych noclegowni. Sam domek jest czysty, ale dość ciasny (mała sypialnia) i wykonany z najprostszych materiałów, więc standard wykończenia nie jest zbyt wysoki. Na plus na pewno zasługuje obsługa (bardzo miła i pomocna), smaczne śniadania i wiele atrakcji zarówno dla dzieci i dorosłych (trampolina, kort tenisowy, ogólnodostępne zabawki itp.). Gdyby cena domku była o połowę tańsza to byłoby co najmniej o jedną gwiazdkę więcej, a tak to jest po prostu ok. Przy wyborze domku polecam te w oddaleniu od ulicy lub na wodzie, chociaż te przy samym jeziorze kosztują jeszcze więcej.

Host: Marcin
2020-11-28

Urszulo, bardzo dziękujemy za czas poświęcony na napisanie opinii. Wszystkie sugestię ze strony naszych Gości są dla Nas bardzo ważne - są bezcenne. Staramy się zmieniać, ulepszać...niestety na drogę i ewentualne hałasy z zewnątrz nie mamy wpływu:( Mamy nadzieję, ze będziemy mogli gościć Cię ponownie w naszych domkach - może wybór tych przy jeziorze będzie lepszy. Pozdrawiamy serdecznie z domku na drzewie. TEAM Herbals&SPA


4

Domki na plaży są przytulne choć nieco ciasne dla rodziny 2+2. Trochę nam przeszkadzały mrówki w części kuchennej, aż tak blisko z naturą nie chcieliśmy obcować🙂, dlatego jedna gwiazdka mniej, poza tym reszta ok. Kominek momentalnie nagrzewa całe pomieszczenie, łatwo przesadzić z gorącą temperaturą, więc drugiego dnia zdaliśmy się na klimatyzację, dzieci były zachywcone hamakiem. Skorzystaliśmy z rowerów, boiska, dzieci z trampoliny i toru przeszkód. Da się odpocząć,nawet w ciągu weekendu od codzienności. Bardzo dobrze umiejscowione domki, blisko jezioro, po drugiej stronie niedaleko jest do plaży i morza. Przygotowane ścieżki pieszo-rowerowe. Mielno ma swój klimat nawet w czasie pandemii.

Host: Marcin
2020-11-28

Katarzyno, bardzo dziękujemy Ci za czas poświęcony na ocenę oraz tak obszerną opinie. Jest nam niezmiernie miło, ze nasz obiekt spełnił Twoje oczekiwania i zapraszamy ponownie z całą ekipą na hamakowe bujanie :) Wszystkie sugestie są dla Nas bardzo ważne dlatego też zmieniliśmy już w kilku domkach maksymalną ilość Gości - komfort i jakość jest dla nas najważniejsza. Team Herbals&SPA pozdrawia serdecznie :)


5

Świetnie miejsce, do którego na pewno wrócimy latem. Super infrastruktura ogólnodostępna (boiska, plaża). Restauracja na terenie ośrodka bardzo ułatwia pobyt. Ośrodek zlokalizowany jest nad samym jeziorem, jednak do morza dzieli tylko kilka minut drogi. No i najważniejsze wyposażenie domków jest super atrybutem. Jacuzzi po długim zimowym spacerze to bardzo przyjemna sprawa. No i hamak <3

Host: Marcin
2020-11-28

Agnieszka, bardzo dziękujemy za Twoją opinie. Będzie Nam niezmiernie miło móc gościć Cię ponownie. Ciągle się zmieniamy dla Naszych Gości i domki z jacuzzi ( aktualnie 2 ) maja nową odsłonę - wpadaj sprawdzić czy trafiliśmy w Twoje gusta :) p.s Hamaki są nadal<3 Pozdrawiamy z domku na drzewie:) Team Herbals&SPA


5

Niesamowite miejsce. Ma swój urok i klimat. W listopadzie było tam cicho i spokojnie. Piękne wschody słońca nad jeziorem (oczywiście jeśli pogoda Państwu dopisze). Co prawda nasze jacuzzi nie działało, ale gospodarze nam to wynagrodzili w inny sposób, za co jesteśmy im bardzo wdzięczni. Sauna w łazience to genialny pomysł. W ogóle domek Poppy jest idealny na romantyczny weekend we dwoje, więc jeśli jeszcze się zastanawiacie, to gorąco polecam. Chętnie jeszcze skorzystamy z oferty Herbals & SPA. Pewnie znów poza sezonem, bo wtedy Mielno wygląda dużo przyjemniej ;) Jedzenie pyszne a sernik to mistrzostwo świata! Dawno nie jadłam tak dobrego ;) Jedyną uwagę, jaką mam do gospodarzy to, żeby w koszach ze śniadaniem umieścić kartkę z prośbą o umycie naczyń, bo później będzie taka dziwna sytuacja jak w naszym przypadku ;) #niedoinformowani :)

Host: Marcin
2020-11-28

Kinga, bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinie - jest nam niezmiernie miło, ze pobyt w naszym Poopy zapisał się tak wspaniale w Twojej pamięci. Wszystkie opinie są dla Nas niezmiernie ważne - wyciągamy wnioski i zmieniamy - śniadanka oczywiście dostarczamy dalej w koszach, a naczynia prosimy wrzucać do mycia - w końcu jak wakacje to wakacje - nawet jak trwają dwa dni :) Team Herbals&SPA pozdrawia z domku przy plaży :)


Characters left 5000