Siedlisko Otwartych Okiennic  - review

5

Miejsce bardzo klimatyczne, idealnie nadaje sie na relaks i oderwanie od miejskiego halasu. Nasz pobyt byl bardzo udany. Serdecznie polecam;)

Host: Ernest i sympatyczni sąsiedzi
2022-07-25

Dziękujemy i zapraszamy ponownie:)!


4

Było Super ;) Cudowna okolica, i koza, która zapewniła ciepło jak wysiadł prąd w kilkunastu wsiach podczas niespodziewanej kwietniowej śnieżycy ;)

Host: Ernest i sympatyczni sąsiedzi
2022-04-05

Zapraszamy ponownie:)! Cieszę się i dziękuje za dobra opinie na Slowhop. Miłego dnia i do zobaczenia:)!


5

Mały przytulny domek w spokojnej okolicy idealny aby oderwać się od zgiełku miasta. Zadbany i ogrodzony teren bez psów w bezpośrednim sąsiedztwie pozwolił na spokojny wypoczynek zarówno nam jak i naszym czworonożnym dziewuchom. Nawet styczniowe deszcze nie odebrały uroku temu miejscu. Polecamy!

Host: Ernest i sympatyczni sąsiedzi
2022-01-11

Cieszę się bardzo z Państwa polecenia:)! Zapraszam serdecznie w każdej porze roku. Podlasie jest za każdym razem inne:):) Miłego dnia Ernest


5

Mały, minimalistycznie urządzony domek jest w sam raz dla dwojga ludzi lubiących gotowanie, obserwowanie ptaków i własne towarzystwo. Przy rozpalonej „kozie” i ogromnych oknach jest się jednocześnie w przytulnym wnętrzu i na zielonym trawniku. Świetny kontakt z właścicielem. Okolice ze Szlakiem Otwartych Okiennic - kto nie był, ten ma powód, by zamieszkać w tym wygodnym domku i zwiedzić piękne miejsca w Polsce!

Host: Ernest i sympatyczni sąsiedzi
2021-11-23

Cieszymy sie, że mogliśmy Państwa gościć i dać możliwość miłego spędzenia czasu. Zapraszamy ponownie! :)


5

Przepiękny dom w magicznej okolicy. Cisza, spokój, las za oknem - w przypadku jakichkolwiek pytań gospodarz był zawsze do naszej dyspozycji. Bardzo polecamy na wyjazd na weekend we dwoje!

Host: Ernest i sympatyczni sąsiedzi
2021-11-22

Bardzo dziekujemy i zapraszamy ponownie:)! Ernest


5

Polecamy razy milion. Szkoda było wyjeżdżać z Siedliska - uroczy domek w przepięknej okolicy z cudownymi trasami spacerowymi. Za płotem przemiły Pan sasiad :))) Domek jest wyposażony we wszystko czego możecie potrzebować kiedy znikacie ze swoich domów na kilka dni. Jest również kominek, który robi atmosferę, a do tego sporo fajnych gier i ciekawych pozycji do czytania. Trafiliśmy na pogodę idealna wiec mogliśmy wieczorem popatrzeć w gwiazdy , a w ciepłe poranki raczyć się kawa przed domkiem. Właściciel bardzo miły , na wszelkie nurtujące nas pytania odpowiedział w mgnieniu oka. Polecamy bardzo spacery w stronę Soce i Puchły - to również boska trasa do biegania. Na pewno jesczcze wrócimy ! I dziękujemy za gościnę :)))

Host: Ernest i sympatyczni sąsiedzi
2021-11-03

Pięknie dziękuje i zapraszam serdecznie ponownie:)! Ernest


5

Podlasie nas w sobie rozkochało. Siedlisko Otwartych Okiennic też. Piękne miejsce i fantastyczny Pan Anatol tuż obok. Z przyjemnością wrócimy, bo czujemy niedosyt :)

Host: Ernest i sympatyczni sąsiedzi
2021-11-03

Bardzo dziękuje za opinie:)! Zapraszam ponownie, czekamy na was:)!


5

Najpiękniejsze miejsce na ziemi. Mimo, że mamy do Was 5/6 godzin drogi, na pewno tam jeszcze wrocimy. Serdeczne pozdroweinia dla pana Anatola! :-)

Host: Ernest i sympatyczni sąsiedzi
2020-10-26

Wow!:) Wspanie móc było was gościć! Pozdrawiam ciepło, do zobaczenia i przekaże pozdrowienia Anatolowi:)!!!!! Ernest


5

Spędziliśmy bardzo spokojny tydzień na Podlasiu. Cisza, spokój, można zapomnieć o "bożym świecie". Domek wygodny, w pełni wyposażony. Przy domku uginająca się od papierówek jabłonka, No i sąsiad, pan Anatol niewiarygodna wiedza historyczna i pyszna naleweczka z buraków. Jeśli komuś do szczęścia wystarczy ogromny ogród, cisza, malownicza wioseczka i powietrze, którego już nigdzie na świecie nie ma to w Siedlisku wszystko to znajdzie. Pozdrawiamy Agata i Tomek


5

Miejsce super,cicho ,spokojnie.Domek z wyposażeniem bez zarzutu. Pan Ernest życzliwy i miły.Wrócimy tam na pewno.Janusz i Anna:)


5

Podlasie wybraliśmy na.. majową podróż poślubną. Granice zamknięte, ale dlaczego nie zwiedzić Polski? i jak się okazało genialnego Podlasia! Przede wszystkim DomXS mieści się w sercu krainy otwartych okiennic. Niedaleko Puchy i w mojej ocenie najpiękniejsza cerkiew jaką widzieliśmy spośród tych wszystkich odwiedzonych. także 10/10 za umiejscowienie. Domek sam w sobie przyjemny, czysty, piękny ogród i jest wszystko co potrzebne, żeby czuć się jak u siebie. miło, spokojnie, cicho... Ale najważniejszy był pan Anatol! Sąsiad - skarb. Gaduła, ale jaki kochany!!!!! Jego dereniówka i kiszony czosnek raz z historią regionu, tradycjami oraz osobowością były niewątpliwie wisienką na tym naszym słodkim torcie ;P Dziękujemy Ernest za miły czas - choć się nie spotkaliśmy to wiem, że wrócę na te przysmaki, które nauczysz się przyrządzać pod bacznym okiem sąsiada ;)


5

Bardzo przyjemny pobyt, 100% relaksu. Domek wyposażony we wszystkie niezbędne rzeczy do przygotowania posiłków, estetycznie i czysto. Okolica przepiękna, niestety nie mieliśmy rowerów, a miejsce wymarzone dla tego środka transportu. Spacery nie są złe, najlepsze jednak zaleganie w dzień na tarasie, wieczorem przy kozie (ogniska nie paliliśmy z powodu dość zmiennej pogody). Dziękujemy serdecznie!


5

Bardzo przyjemne miejsce i super życzliwi zarówno Pan Ernest jak i Pani Ewa. Miejsce przytulne, spokojne, ciche, ciepłe. Można przyjemnie odpocząć. Dziękujemy!


5

Miejsce doskonałe na krótką (chodź jak komuś się poszczęści to i dłuższą) ucieczkę z miasta. :) Pomimo iście jesiennej szarówki i deszczu pobyt w domku może się w zupełności udać. Chyba nic tak nie cieszy jak cisza, kominek, gorąca herbata i książka po długim spacerze. Spacerować zaś można po pięknych leśnych okolicach Trześcianki, uroczych wsiach (Soce, Puchły) w odległości około 3 kilometrów leśną drogą od domku. Polecamy!


5

Pobyt w Trześciance przywitał nas piękną pogodą i niezwykłą serdecznością oraz gościnnością mieszkańców. To, oprócz samego położenia domku i jego walorów zasługuje przede wszystkim na uwagę.. Po pierwsze, Pani Ewa - uśmiechnięta, radosna i gotowa do pomocy niezależenie od dnia - taka babka do zadań specjalnych :-) Zanim zdązyliśmy otworzyć oczy, mieliśmy na furtce pełną siatkę śniadaniową z pieczywem i drożdżówką. Dodatkowo, nie było problemem zorganizowanie pysznych jaj oraz kiszonych ogórków, a skoro jest się w takim miejscu to warto spróbować lokalnych produktów. Kolejna osoba, gwiazda tego miejsca to Pan Tolek - sąsiad od studni. Dzięki niemu mieliśmy najczystszą wodę, jaką chyba w życiu piłam, jak i niezapomniany wieczór 'przy studni' o historii tego regionu, mieszkańcach, języku, tradycjach. Darmowa lekcja historii, jakiej próżno szukać w szkołach. Panie Tolku, dziękujemy - jest Pan super gość. Dodatkowo zakupiliśmy lokalne miody (nawłociowy i wielokwiatowy), które produkuje rodzina sąsiada - pycha! Sam domek jest położony na długiej działce, na której można biegać, fikać koziołki albo robić nic. Ja akurat miałam trochę pracy za dnia, więc siedziałam sobie na luzie przy kompie, a słońce raczyło mnie swoimi promieniami. Wyposażenie kuchni, jak i samego domku jest w pełni wystarczające, aby spędzić tu długi czas. Z uwagi na porę roku, my jadaliśmy zebrane świeżo grzyby, więc mieliśmy dodatkową radochę. Warta zaznaczenia jest biblioteka właścicieli - mnóstwo ciekawych pozycji o motoryzacji, zdrowym odżywianiu czy choćby historii. Do tego sporo gier. Czytaliśmy wszyscy po trochu :-) Miejsce jest naprawdę ciche, w nocy ciemno tak, jak Pan Bóg zaplanował - a życie toczy się tak, jak powinno. Są gwiazdy, czyste niebo i świeże, prawdziwie świeże powietrze. Jak u Pana Boga za piecem :-) Dziękujemy pozdrawiamy serdecznie właściciela, jak i mieszkańców. Marta


5

Piękne miejsce, spokojne, można naprawdę wychillować szczególnie jak się napali w kozie i ułoży na kanapie :) Przeuroczy sąsiedzi - pozdrawiamy - i dużo miejsca do chasania dla psiaka :) Faktycznie nocą trochę strasznie, ale co tam, ahoj przygodo :) Pani Ewa i Pan Ernest super o nas zadbali - dziękujemy. Dobra baza do zwiedzania okolicy. No polecanko.


5

Dziękujemy bardzo za to urzekające miejsce !!!, Domek w stylu nowoczesnej stodoły całkiem skradł nasze serca 😍 jego industrialny wystrój, konsekwencja, dbałość o detale , a szczególnie koza ♥️ robią mega klimat, także chilloucik na najwyższym poziomie 😎 Jedynie nocna wizyta sarny, a może dzika albo owcy 🤔 chwilowo zaburzyła błogostan - zwierzak chrzęszcząc po kamieniach mocno pobudził naszą wyobraźnię 🥺😆 Jesteśmy zachwyceni i zauroczeni !!! Polecamy serdecznie Dorota i Arek


5

Nasze wakacje w siedlisku to był bardzo udany czas. Domek jest niewielki, ale spokojnie zmieściła się w nim rodzina 2+1 oraz 3 rowery. Uroku dodaje przemiły i uczynny sąsiad zza płota, Pani gospodyni oraz jej równie gościnna córeczka. Okolica piękna, warto zabrać rowery, a po wycieczce dobrze jest odpocząć w ogrodzie, przy ognisku. Wartonzrobić zakupy przed przyjazdem, bo lokalny i przyjezdny sklep mają podstawowe produkty. Kontakt z gospodarzem wzorowy. Polecam!


5

Spędziliśmy fantastyczny weekend w tym miejscu. Można naprawdę odetchnąć pełna piersią od zatłoczonego miasta. Spokój, kontakt z natura, bliskość lasu- niczego więcej nie potrzeba. Domek super wyposażony, czysty i wygodny. Świetne miejsce !


5

Wspaniałe miejsce, by uprawiać kwintesencję słowa „relaks”. Piękna wieś, urokliwa okolica, bliskość lasu i łąk, najpiękniejsze drewniane cerkwie, a co najważniejsze doskonały dom xs, posiadający wszystko co w wypoczynku może pomóc; kominek, książki (jeśli zapomnicie swoich), gry planszowe, w pełni wyposażona kuchnia i klimatyczna wanna z widokiem na ogród. Polecamy bardzo! Karolina i Krystian


Characters left 5000